noiosszefogas@protonmail.com

Kedves Nő- és Férfi Társaink!

Ismét egy új év kezdetéhez érkeztünk, és mindannyian tapasztaljuk, hogy az idő milyen rohamtempóban vágtat egyik napról – egyik évről a másikra. A világban zajló kaotikus események egyre gyakoribbak, természeti katasztrófák, háborúk, és az emberiség kiirtására, vagy teljes leigázására és elnyomására törekvő intézkedések történnek, ugyanakkor már megnyilvánul az is, hogy az emberek tömegével ébrednek rá becsapottságukra, és egyre inkább ellenállnak a gonosz terveknek.

A Földön most az Isteni rendrakás időszakát éljük. Mielőtt egy teljesen új korszak kezdődik, a régi elavult, használhatatlan dolgokat ki kell dobni, a szemetet ki kell söpörni. Ez persze óriási felfordulással jár, és akik eddig remekül érezték magukat ebben az általuk teremtett dágványban, most keményen ellenállnak. Ők is, és mindannyian zsigereinkben érezzük, hogy valami hatalmas, eddig soha nem tapasztalt változás előtt állunk, de hogy ez pontosan hogyan megy végbe, és kit hogyan érint majd, csak sejteni véljük.

Mi, akik a női összefogást képviseljük, és az isteni női és férfi energia egyensúlyára törekszünk, mindannyian reménnyel és bizakodással tekintünk a 2024-es évre, mert tudjuk, hogy Természet Istenanyánk velünk van, táplálja és óvja az Életet, és nem engedi meg tovább a gonoszság tobzódását. Az „aratás” ideje most van, és ki mint vetett, úgy arat, az isteni igazságszolgáltatást senki sem kerülheti el.

Mi hisszük és tudjuk, hogy az eljövendő világ az igazaké lesz, és végre beköszönthet a béke és szeretet Aranykora, de addig még sok munka, és feladat vár ránk. Tartsatok velünk, és legyünk minél többen, hogy egymás kezét fogva, egymást erősítve építsük fel ezt a csodálatos, boldog jövőt!

Szeretettel adjuk közre Szakrális Királynőnk, ILARA újévi üzenetét, útmutatását a 2024-es esztendő várható történéseire.

Boldog Új Évet kívánunk!

 

Ajánlott cikkek