noiosszefogas@protonmail.com

Kedves Magyar Honfitársaink, Barátaink, Olvasóink!

Ismét mögöttünk van egy mozgalmas esztendő, és várakozással tekintünk az elkövetkezőre.

Vajon mit hoz a jövő, mire számíthatunk?

Bármi is történjék, az a legfontosabb, hogy felkészülten álljunk az elkövetkező időszakok elé, hiszen tudjuk:  A szerencse szereti a felkészülteket!

Nekünk itt Magyarországon – különösen a Szakrális Magyarország berkein belül – szerencsénk van, mert ÖSzF. ILARA eddig is meglehetősen nagy pontossággal előre jelezte számunkra a bekövetkezendő történéseket, tudnivalókat, és felkészített minket a várható eseményekre.

Híradásai sokszor rémisztőek és baljóslatúak voltak, de be kellett látnunk, hogy sajnos (esetenként évekre előre) mindenben igaza volt, és bizony egy teljesen más világhoz kell szoknunk! Ám ahhoz, hogy a változóban levő világ kihívásai ne érjenek minket sokként, nagyon konzekvensen fel kell készítenünk magukat szellemileg-lelkileg és fizikailag is.

Amennyiben Ön is többet szeretne megtudni az elkövetkező idők lehetőségeiről és aktívan részt kíván venni az új világ alakításában, kövesse facebook oldalainkat, látogassa rendezvényeinket, járjon szertartásainkra, amelyek a jövőre való felkészítésen és hasznos gyakorlati tanácsokon túlmenően lelki és szellemi felüdülést is hozhatnak az Ön életébe!

Együttműködő rendezett közösségeink szellemisége az egységérzet harmóniájával ajándékoz meg minket, és ebben a légkörben a nehézségeket is könnyebb elviselni, valamint bármilyen elképzelést sokkal könnyebb megvalósítani!

December 22-23. környékén jelentkezünk az újabb nemzeti szeráddal, azzal a nemzeti lélekemelő hálaadással, amely egységbe hívja a magyar lelkeket, és január elején pedig elküldjük Önnek ÖSzF: ILARA újévi beszédét, amely úgy hírlik nagyon fontos dolgokat vetít előre.

Ne felejtsen el feliratkozni internetes plattformjainkon, hogy követhesse az aktuális híreinket!

Végezetül az kívánjuk Önnek, hogy legyen olyan szép és áldott minden családi és baráti együttléte, az ünnepek idején és azon túl is, amilyet áhít magának és családjának!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és

Boldog Új Esztendőt kívánunk Önnek!

a Szakrális Magyarország állampolgárai, aktivistái

valamint együttműködő közösségeink:

a Női Összefogás Közösség női csapata

a Holisztikus Egészségügy orvosi és egészségügyi csapata

a Kreatív Új Nemzedék pedagógusai

az Országos Segítőlánc regionális csapatai

a Civil Értékörző Egyesület tagsága

a BSE tagsága

a Harmónia Körök szervezői

és még sok további kisebb-nagyobb névtelen önellátó közösségünk.

 

 

Ajánlott cikkek