noiosszefogas@protonmail.com

Kunsági Andrea írása

Mostanra, sokunk számára nyilvánvalóvá vált, hogy a jelenlegi rendszer enyhén szólva változásra szorul. Nem tudom, meddig tűri még az ember ezt a tarthatatlan állapotot. Meddig engedjük még, hogy a gyerekeinket túlterhelje az oktatási rendszer? Ráadásul olyan tananyaggal, aminek a 80-90%-át soha az életben nem fogja hasznosítani, nem beszélve arról, hogy nagy része hazugság és csupán az elit rabszolgásítási szándékát segíti, azzal, hogy teljesen kimossák a gyerekeink agyát. Ismerős az a mondás, hogy a tudás hatalom? Naív feltételezés lenne, hogy megosztják velünk.

Mikor tanulunk végre a történelemből?

A gyerekeink összeroppannak testileg, lelkileg. Majd 10 kg-os táskákat cipelnek napi szinten, aztán meg hordjuk őket az ortopédiára, meg gyógytestnevelésre, hogy helyretegyék a gerincüket! A felnőttek edzésekre járnak munka után, hogy pótolják az ülőmunka által okozott mozgáshiányt, és valamilyen formába levezessék a stresszt.

Nem érezzük úgy, hogy a világ teljesen kifordult önmagából? Olyan régóta mossák az agyunkat, már fel sem tűnik, hogy nem ez a normális. Szép lassan megfőznek, mint a békát.

A környezetünket tönkreteszik, akkumlátor gyárakkal, vegyszerekkel rongálják a páratlan termőföldjeinket és teszik lehetetlenné a minőségi gazdálkodást kis hazánkban. A még minőségi terményeket folyamatosan viszik ki az országból és hozzák helyette a minősíthetetlen külföldi sz@rt. A gazdák arra kapják az EU-s támogatásokat, ha kivágják a szőlőiket.

Háborúra, vírusokra, globális felmelegedésre hivatkozva teszik tönkre a gazdaságot, emelik az egekbe a rezsit, az élelmiszerárakat, etetnek minket emészthetetlen bogarakkal, műanyag kajákkal, miközben szándékosan befolyásolják az időjárást.

Méreggel etetnek, méreggel szórják tele a levegőnket, mérgeket fecskendeznek belénk. Nincs még egy ország, ahol annyi olt@st nyomnak az emberekbe, mint Magyarországon.

Meddig hagyjuk még, hogy tűpárnát csináljanak belőlünk?!

Soha nem volt még ennyi autista gyerek, soha nem volt még ennyi laktóz, – tejfehérje gluténérzékenység és még sorolhatnám százával az érzékenységeket, és az allergiákat! Nagyanyáink azt sem tudták mik ezek! Most meg minden harmadik ember küzd valami nyavajával, és ez egyre elterjedtebb lesz. Lassan már ez a „normális”!

Mit gondoltok kinek kedvez ez? A gyógyszergyártók remekül profitálnak belőle. Van, aki még elhiszi, hogy az egészségünkért dolgoznak?! Nem egészség házak vannak Magyarországon, hanem kór-házak, nem gyógy-ászok, hanem orv-osok. Talán nem véletlen az elnevezés!

Meg is lehet nézni az egészségügy helyzetét! A béka segge alatt van 3 méterrel, az oktatásüggyel együtt. A tudás ugye hatalom? Ennek az oktatásnak az a célja, hogy te tudással rendelkezz?!

MIKOR MONDJUK VÉGRE, HOGY ELÉÉÉÉG!

Most azt mondod, hogy te jársz tüntetésekre? És, lett valami eredménye? Megindult bármi változás is a pozitív irányba? Csak kérdezem.

Pedig van megoldás!

Nagyon egy-szerű, csak egy-ségbe kellene állnunk. Van rá kidolgozott terv. A Magyar Nemzet Szabadság Alkotmányában https://sacraveritas.com/alkotmany/ csodásan le van írva. Negyven civil szervezet már elfogadta.

Amikor én csatlakoztam az elfogadásához, igazság szerint azt sem tudtam mit írok alá, de a hölgyek, akikkel beszéltem nagyon tisztának tűntek, kedvesek voltak és meggyőzőek. Természetesen utána első dolgom volt elolvasni, hogy mégis mit írtam alá. Ahogy olvastam, egy fantasztikus érzés lett úrrá rajtam. Te jó Isten! Ilyen van?! Így is lehet élni?! Mindig is így szerettem volna élni!!!

A végére érve nyugtáztam, hogy a lehető legjobb helyre kerültem. Abszolút el tudom képzelni az életemet ez alapján.

„Mi MAGYAR EMBEREKKÉNT magyar értékrenddel tudjuk, hogy felelősek vagyunk magunkért és másokért, ezért igyekeztünk bölcsen és jó szándékkal olyan eredendő és megfellebbezhetetlen értékeken nyugvó alkotmányos szabályokat megfogalmazni, amelyek az idők hosszú sorára biztosítják a Magyar Nemzet számára a békés, boldog, gyarapodó jövőt.”

Részlet: Magyar Nemzet Szabadság Alkotmánya

A Szakrális Magyarország az a hely, ahol az élet védelme az első helyen szerepel! Ahol az embert emberszámba veszik, ahol valódi jogaid vannak, ahol nem a GDP, hanem a Teljes és Tökéletes élet Indexe a TTI az értékmérő.

Senkit ne ijesszen el a szakrális szó! Sokan azt gondolják, hogy ez is egy újabb vallási dogma. Tévedés! Pont a vallási dogmákból, a félrevezetésekből, megtévesztésből és az álszentségből van elegünk!

Számunkra a legfontosabb az élet védelme és az igazság! Az SZMO az igaz emberek országa. Szakrális = a természet törvényeivel összhangban élő.

A Békesség Asztala mellett már folyik az építő munka, le vannak fektetve az új egészségügy és oktatásügy alapjai, folyamatban van a gazdaság, a mezőgazdaság és még sok fontos területnek az előkészítése.

Szeretettel várunk mindenkit, aki változtatni szeretne, aki normális élhető életre vágyik, és szeretne tenni is ennek megvalósításáért!

Ne gondold, hogy te kevés vagy ehhez! Mindenki része a nagy egésznek, mindenkinek megvan a helye a világban, mindenkinek a puzle darabkája beilleszthető valahová! Gyere, segítünk megkeresni a tiéd hová illeszthető!

Vár téged is egy szerető közösség, melyben már tudjuk, hogy csak együtt, egymással együttműködve, egymást segítve tudunk eredményeket elérni, és ha szeretetben összefogunk, erőink hatványozódnak és higgyétek el bármire képesek vagyunk!

Csatlakozásra lehetőség van tagjainknál, vagy a következő online felületen:

Ajánlott cikkek