noiosszefogas@protonmail.com

Figyelemfelhívó bejegyzésünkben írtunk arról, hogy rendkívül aggályosnak tartjuk azt a szerződést, melyet a WHO a világ kormányaival kíván aláíratni, amely által egy totális egészségügyi diktatúrát kényszerítene rá az államok lakosságára.

A szerződés aláírása azzal járna, hogy a WHO teljhatalmú vezetője, a terroristaként nyilvántartott Tedros Gebrejesus bármilyen okból kihirdethetne egy újabb pandémiát, amelynek indokoltságát nem is lenne szükséges kellő bizonyítékokkal alátámasztania. Ettől fogva már nem ajánlásokat
tennének a kormányoknak a bevezetendő óvintézkedésekre, hanem karhatalommal kényszerítenék az embereket a méregvakcinák felvételére, és a többi, a hazug Covid járvány idején már megtapasztalt, de annál még sokkal szigorúbb (Kínában már kipróbált) emberellenes szörnyűségekre.

Ezekkel az intézkedésekkel vezetnék be az emberek teljeskörű megfigyelését, és minden lépésének ellenőrzését, a digitális okmány és pénz kizárólagos használatával, és a mindenüvé telepített arcfelismerő rendszerekkel.

Vagyis így teremtenék meg nekünk és a jövő nemzedékének a „szép új világot”, ahol Klaus Schwab a WEF vezér jelmondata szerint: „NEM LESZ SEMMID, DE BOLDOG LESZEL!”

A veszély tehát óriási, mert a magyar kormány kész szolgaian aláírni ezt a gyalázatos szerződést, és
sajnos a magyarok nagy részének még mindig fogalma sincs arról, hogy mi vár rá, ha ez megtörténik.

Ezért is tartottuk fontosnak, hogy november 5-én részt vegyünk, és szép számmal képviseltessük
magunkat a budapesti Kossuth téren meghirdetett tiltakozó demonstráción.

Bár az időjárás nem volt túl kegyes, mivel hideg széllel és esővel várta a résztvevőket, ennek ellenére több ezren gyűltünk össze a Parlament előtt. Óriási elismerés és köszönet illeti meg a rendezőket, akiknek 3 hét alatt sikerült megszervezni ezt a programot, amelyen több mint 20 magyar és külföldi résztvevő, jogászok, orvosok, közszereplők fejthették ki véleményüket a témával kapcsolatban. Figyelemre méltó, tartalmas, és lelkesítő felszólalásokat hallhattunk.

Mivel a színpadi program kissé elhúzódott, így az azt követő vonulás is rövidebb útvonalon történt.
Érdekes és különleges élményt nyújtottak a Scájcból érkezett kolomposok, akik nem kis
teljesítménnyel végig hordozták a 40 kg-os különleges kolompjaikat, hatalmas feltűnést keltve a járókelők körében. Sokan érdeklődve szólítottak meg bennünket is (látván feltűnő, egységes ruhában felvonuló, kb. 50 fős csapatunkat), hogy kik vagyunk, és mit képviselünk.

A nap eseményeiről számos felvétel készült, (meglepetésünkre még a magyar TV csatornák több híradója is beszámolt), és sok külföldi stáb is forgatott. Európában, és remélhetőleg a Föld sok országában bízvást folytatódni fognak a Bécsben elindított tiltakozó megmozdulások. Remélhetőleg rengeteg ember ébred majd rá, mi forog kockán, és hogy megálljt kell parancsolni a sok őrült, vérlázító, emberiség ellenes tervnek, amelyet készülnek bevezetni.

https://szmm.substack.com/p/megsem-sikerult-leoltani-a-magyarokat

Nem tudható, hogy ez a demonstráció lesz-e bármilyen ráhatással a magyar kormányra, de nem engedhetjük, hogy aláírja, és végrehajtsa ezt az aljas szerződést. Az ezzel kapcsolatos ellenállást tehát folytatni kell, mert az életünk, és gyermekeink, unokáink jövője múlik ezen.

Mi, a Női Összefogás Közösség tagjai célul tűztük ki, hogy gyermekeink és unokáink számára egy emberi, boldog, élhető jövőt biztosítsunk, és mindent elkövetünk, hogy ez meg is valósuljon.

ÁLLJATOK MELLÉNK, TARTSATOK VELÜNK, TEGYÜNK KÖZÖSEN AZ ARANYKOR ELJÖVETELÉJÉRT!!!

 

Ajánlott cikkek