noiosszefogas@protonmail.com

A M.SZ.O. mozgalom egy olyan civil, de nem szervezeti formában tömörülő kezdeményezés, amely ernyőprojektként működik bármely, a normális és tradicionális együttélési normákat követő, jószándékú és segítőkész személy vagy szervezet részére.

Tagjaink vallási-felekezeti-, spirituális beállítottságtól, politikai vagy egyéb ideológiától függetlenül, kifejezetten és kizárólagosan az EMBERT, az emberi méltóságot, az egyetemes emberi létezés alapelveit tartják szem előtt.

A mozgalom a közjót, a magyar nemzetlélek ápolását, a gyermekek, rászorultak és anyák védelmét, a természet és egymás iránti tiszteletet, elfogadást, a szeretet és kölcsönösség megnyilvánulásait szorgalmazza és támogatja.

MSZO célja, hogy célzottan ráirányítsa a figyelmet, hogy az emberek a mindennapokban, bármilyen fórumon megtalálják azokat a lehetőségeket, érzéseket,
amik összekötik őket, vagy hogy kisimíthassák a nézetkülönbségeket, amik esetleg szétválaszthatnák a feleket … – hiszen közös nevezőnk; az EMBERSÉG.

Nekünk itt Magyarországon kiemelten fontos, hogy jó magyarnak lenni, jó magyarul beszélni, és jó érezni, hogy összetartozunk.

Mozgalmunk azt az érzést erősíti, amely minket embereket a bármiféle ideológiai elköteleződéstől függetlenül összeköt: és ez a szeretet és együttérzés.

A MSZO mozgalom elutasít mindenféle politikai beavatkozást, gyermekek ártatlanságát célba vevő ideológiai intervenciót, erőszakos megnyilvánulásokat és zaklató vitákat, bármiféle sovinizmust.

A szeretet nyelve egyszerű és egymásra hangolódásra hajlamos.
Magyarország a Szív Országa, mert ez az ország olyan, ahol az emberek szíve a szeretetben egybeforr.

A MSZO legfőbb célja az, hogy végre maradjon abba a harc, a küszködés, az ideológiai csatározások, a véget nem érő viták, és legyen végre békesség a szívekben, legyen rend és józanság a fejekben!

MAGYARORSZÁG A SZÍV ORSZÁGA
A projekt sok kis kezdeményezést és szerveződést fog össze:

olyanokat is mint a
 NŐI ÖSSZEFOGÁS KÖZÖSSÉG
 egyesületek, alapítványok
 SEGÍTŐLÁNC
 önellátó közösségek
 stb…

Ajánlott cikkek