noiosszefogas@protonmail.com

TÜNTETÉS BUDAPESTEN, A KOSSUTH TÉREN, 2023. NOVEMBER 5-ÉN 11. ÓRAKOR

Bécsben már bizonyítottuk kiállásunkat ebben a mindannyiunk életét alapjaiban megváltoztatni szándékozó, gyalázatos tervezet elutasításában. A Budapesti tüntetésen még nagyobb számban fogunk részt venni, és erre bíztatunk minden kedves nő és férfi honfitársunkat is. Most nekünk, magyaroknak kell megmutatnunk, hogy nem engedjük meg többé, hogy senki által meg nem választott gazemberek megfosszanak Istentől kapott, alapvető emberi jogainktól.

https://www.youtube.com/watch?v=t4VCBr8CyBU&ab_channel=TVPOZITIV

A Magyar Kormány eddig is előzékenyen hajtotta végre a WHO pandémiás követelményeit, és ezt a vérlázító, alattomos, aljas szerződést is teljes mellszélességgel támogatja. Ezt bizonyítja a közelmúltban Budapesten 100 alkalmazottal megnyitott budapesti WHO Központ, amely a jövőbeni intézkedések szigorú betartását fogja felügyelni.
Kormányunk szoros „baráti” kapcsolata, a magyarok megkérdezése nélkül aláírt WHO szerződés, a WHO igazgató tömeggyilkos múltja, nem hagy kétséget affelől, hogy nem bízhatunk a WHO-ban, ezért követelnünk kell a WHO-ból történő kilépést.

https://www.youtube.com/watch?v=C5Bvseq1Ztc

 

A hazánkban bekövetkezett vakcinák okozta súlyos megbetegedésekről, vagy az emiatti túlhalálozásokról itthon néma csend van, pedig a nehezen hozzáférhető statisztikák szerint a népességszámhoz viszonyítva, a világon a Covid-halálozás szerinti 3. helyen állunk.
Emiatt sokan nem is sejtik a ránk váró veszélyt. Nem fogják fel, hogy mi vár az emberiségre, ha nem vagyunk éberek, és nem állunk ellent az ehhez hasonló aljas törekvéseknek.

 

Ajánlott cikkek