noiosszefogas@protonmail.com

Vak, aki nem látja, mit művelnek

2012 óta kémlelem az eget, és háborog a lelkem, hogy mi ez, amit nap mint nap művelnek felettünk. Ki tudja honnan felszálló, – olyan magasságban repülő gépek, hogy még a hangjuk sem hallatszik – keresztbe-kasul végtelen hosszú csíkokat eregetnek, melyek pillanatok alatt szétterjednek, és egységes szürke masszává mocskolják a pár órája még kék egünket.  Ezt csak az nem látja, aki soha nem néz fel az égre, vagy elhiszi azt a mesét, hogy ezek csak a megnövekedett légi járatok kondenzcsíkjai.

Ezeket a képeket magam készítettem 2012-ben, azóta a helyzet még rosszabb lett:

Én már ahhoz a generációhoz tartozom, akik régen még gyakran látták a tiszta kék égen a gyönyörű bárányfelhőket, és tudják, hogy milyen az igazi kondenzcsík, ami valójában csak vízgőz, és hamar feloszlik. Igaz, akkor jóval kisebb volt a légi forgalom, volt viszont helyette az „ideiglenesen itt állomásozó” szovjet katonaság szinte naponta felszálló MIG vadászrepülőinek őrült zaja és kondenzcsikja, ami ugyanilyen hamar eltűnt. Ma már csak elvétve láthatunk csodásan kéklő eget, és szép fátyol-, vagy bárányfelhőket, viszont olyan új félelmetes felhőképződmények jelennek meg indőnként, amilyenek azelőtt sohasem voltak, és iszonyúan felháborít, hogy mindezt kik, és milyen indokból idézik elő.

Természetesen sok mindennek utána néztem, és olvastam, hogy az ENSZ kötelékébe tartozó úgynevezett GEO-mérnökség égisze alatt permetezik szinte minden ország légkörét. Arra hivatkoznak, hogy az erős napsugárzástól akarják megvédeni a Földünket, ezért olyan vegyi anyagokat permeteznek ki nagy magasságban, mint az alumínium, bárium, stroncium, kadmium és még ki tudja milyen mérgező nano- részecskéket, amelyek visszaverik a Nap sugárzását, így hűtve a Földet. Persze ezek szépen lassan lehullanak, és mérgezik a termőtalajt, a vizeket, az egész élővilágot, és természetesen bennünket is. Mivel a kormányok elfogadták, és aláírták ezt az ENSZ egyezményt, szabadon és háborítatlanul bitorolhatják a légterünket. Ezért a normál légiutasforgalmat mutató radarokon nem is látszanak.

Érdemes elolvasni Prof. Tanka Endre: Tények és kétségek a magyar légtér vegyi mérgezéséről c. elemzését, melyből külön kiemelném azt a mondatát, miszerint:

https://www.szilajcsiko.hu/single-post/prof-tanka-endre-tenyek-es-ketsegek-a-magyar-legter-vegyi-mergezeserol

Sajnos nem találtam meg azt a videót, amely azt mutatta, hogy Amerikában már sok évvel ezelőtt közmeghallgatást hívtak össze, ahol a lakosok felháborodottan tiltakoztak a CHAMTRAILS, azaz vegyi permetezés ellen, mivel rengetegen tapasztalták ennek a természetben, és az egészségükben okozott kárát. A felszólalók bizonyítékokkal támasztották alá, hogy milyen mértékben halmozódtak fel a vegyi szórás óta a káros anyagok a földeken, a vizekben, a növényekben, és az emberek vérében.  Ezen a felvételen hallható és látható az egyik GEO-mérnökségi „szakember” is, aki elmondta, hogy tulajdonképpen fogalmuk sincsen arról, hogy a későbbiekben ezek a vegyi permetezések a Földre és az emberiségre nézve milyen károsodásokat okoznak, de ez őket nemigen zavarja. Mintha ezek az őrültek nem is a Földön élnének, mintha nekik és a családjuknak nem is kellene belélegezniük, és ugyanúgy elszenvedniük az általuk okozott ártalmakat.

Azóta sok-sok év eltelt, az égen a vegyi csíkok látványa megszokottá vált, mintha ez teljesen normális dolog lenne. Az ifjúság már természetesnek tartja és meg sem kérdezi, hogy mik ezek, és vajon jó e-ez nekik. Viszont mi idősebbek, akik figyelünk, látunk és gondolkodunk, nagyon is észleljük, hogy milyen anomáliákat idéztek elő az időjárásban, igaz ez csak az egyik szegmense a többi eszement időjárás-befolyásolásnak (lásd: HAARP, 5G, vagy egyéb földi, vagy űrbe telepített fegyverrendszerek). Hol iszonyú szárazságot, ennek következményeként hatalmas erdőtüzeket okoznak, hol olyan pusztító viharokat, ahol tenyérnyi jégdarabok esnek, és pillanatok alatt óriási árvizek keletkeznek. Ezzel természetesen előidézik a klíma változását, amit állandóan az emberiség széndioxid-kibocsátásának, na meg a tehenek szellentésének rónak fel. Mert azt ne akarják elhitetni velünk, hogy mindez a felfoghatatlan mennyiségű vegyszer, amit most már naponta majdnem az összes ország légkörébe permeteznek, az veszélytelen, és semmi kárt nem okoz.

Tapasztalatom szerint idehaza is szaporodnak a légúti megbetegedésben, allergiában és egyéb betegségekben szenvedő gyermekek és felnőttek, egyre gyakoribb az autizmus, időseknél az Alzheimer-, vagy Parkinson-kór. Ezeket persze nem csupán a vegyi permetezések, hanem a sok gyermekoltás, a Covid biofegyver-vakcinák, a károsító frekvenciák, és a táplálékokhoz hozzákevert adalékok és vegyszerek idézik elő. Annyi módszerrel mérgeznek bennünket, hogy kész csoda hogy még ennyien élünk.

Belegondolt már valaki is abba, hogy a már kb. 15 éve tartó vegyi permetezéshez hány e célra átalakított, óriási tartályokkal felszerelt repülőgép, hány megvett és szigorú titoktartást fogadott pilóta, mennyi üzemanyag, és mennyi vegyszer kell? Kik és hol állítják elő ezeket, honnan szállnak fel ezek a gépek, honnan hozzák és milyen katonai bázisokon töltik fel a tartályokat, amelyekbe a vegyi anyagokat, és ki tudja még milyen mérgeket, netán biológiai fegyvereket töltik? A fő kérdés pedig az, hogy kikkel fizettetik meg ezt az irdatlan sok pénzt, amibe mindez kerülhet? Nem nehéz kitalálni, hogy a szorgalmasan dolgozó emberiség adók és egyéb sarcok formájában megrabolt pénzéből.

Hiába vetik fel egyre többen és minden lehetséges fórumon, hogy ennek azonnal megálljt kéne parancsolni, mivel már a vidéki gazdák is panaszolják, hogy kimutatható a földben a nehézfém szennyeződés, betegek a gyümölcsfák, romlik a termésátlag, és az állatállományban is rák miatti pusztulások jelentek meg. A politikusok (a Mi Hazánk pártot kivéve) rendszerint idiótáknak néznek minket, és tagadják, hogy ilyen egyáltalán létezik. Hazudnak a végtelenségig, és nem lehet tudni, hogy vagy tényleg ennyire tájékozatlanok, vagy butaságból, rosszabb esetben megalkuvásból ilyen szemellenzősek. Nem jut el az agyukig, hogy ez a szennyezés őket sem fogja megkímélni.

Sajnos a félművelt, de még a tanultabb emberek között is borzasztóan sok az értetlenkedő és hitetlen, és ha valaki a közösségi oldalon hívja fel a figyelmet erre a jelenségre, akkor azt rendszerint a nagyon tudálékos hozzászólók  széttrollkodják. Persze ők azok, akik valószínűleg elsőként álltak sorba hogy a Covid mérget magukba oltassák, és akik még mindig hisznek abban, hogy ez jót tett nekik. Akik elhiszik, hogy Bill Gates meg akarja menteni az emberiséget, és Karikó Katalinra büszkének kell lennünk. Ők azok, akik csak egyféle forrásból, elsősorban a hazug médiából, a megvett „szakértők”től tájékozódnak, és csípőből elutasítják, hogy az ellenvéleményeket is meghallgassák.  Attól, hogy homokba dugják a fejüket és képtelenek tisztán látni, nem fogják fel, hogy nem számít elhiszik-e vagy sem, attól még ez őket ugyanúgy érinti, és az egészségüket ugyanúgy veszélyezteti, mint mindenki másét.

Az sem számít már, hogy mennyien vannak még azok, akik a valóban létező emberiség-ellenes sátánista összeesküvéseket elméleteknek titulálják, mert szépen sorra kerülnek napvilágra az eddig elrejtett titkok és gonosz manipulációk, amiket a háttérhatalom évszázadok óta folytat ellenünk, és a „konteók”-ról egymás után derülnek ki, hogy mennyire igazak.

Elegünk van már ebből a végtelen sok aljasságból, amit egyre nyíltabban elkövetnek ellenünk! Csak a teljesen vakok és süketek nem látják-nem hallják, hogy egy maroknyi elmebeteg, hatalommániás pénzmágnás milyen válogatott módokon akarja kiirtani az emberiség 90 százalékát, a maradéknak meg majd irányított transzhumán birkaként „Nem lesz semmije, de boldog lesz”. Ezek azt hiszik, hogy Istent játszhatnak, és úgy kezelhetik az emberiséget, mint a leölhető, „feleslegesen evő állatokat”.

Elegünk van a háborúikból és az átkozott fegyvereikből, a népeket egymás ellen való hergelésükből, a háborús uszításaikból, a hamis vallási dogmáikból, a hülye ideológiáikból, a Föld és az emberiség kizsákmányolásából, az élővilág pusztításából, az oltásterrorukból, az ostobaságukból és abból, hogy azt hiszik, azt csinálhatnak velünk, amit akarnak! Elegünk van a féktelen gonoszságukból és a perverzitásuk tobzódásából, a sok mocsokból, melynek elfogadását erőszakkal kényszerítik az emberekre! Elegünk van a gyermekek lelkének megrontásából, a szándékos elbutításukból, és a borzalmakból, amiket elkövetnek ellenük! Elegünk van az erőltetett migrációjukból, a hazug médiájuk cenzúrájából, az összes megvett, megalkuvó, korrupt, undorító hitvány politikusaikból, és az őrült „tudósaikból”, akik velük együtt azt képzelik, hogy büntetlenül beleavatkozhatnak a természet rendjébe, és átformálhatják azt!

Békét, nyugalmat akarunk, és olyan világot, ahol mindenki biztonságban, boldogságban, egymás iránti tiszteletben, és megbecsülésben, tiszta egészséges környezetben élhet! Ahol természetes az emberek közötti bizalom, és nem a féktelen, másokat eltipró, átverő és kifosztó korlátlan magánönzés uralkodik. Ahol nem a GDP, hanem a emberek boldogsága és jólléte, a TTÉI – a Teljes és Tökéletes Élet Indexe az értékmérő.

Mi, akik a Szakrális Magyarországot építjük, ilyen világot akarunk, és mivel Istenanyánk segítsége és áldása velünk van, meg is fogjuk csinálni. Csatlakozz hozzánk, és valósítsuk meg együtt közös álmunkat!

MI HISZÜNK, BÍZUNK, ÉS CSELEKSZÜNK!

K.S.Edit

Ajánlott cikkek