noiosszefogas@protonmail.com

Tegnap, miközben a konyhában tevékenykedtem, édesanyám TV-jéből megütötte a fülemet az a hír, hogy a Szkeptikus Társaság a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületnek adományozta az idei Laposföld citrom díjat, mivel szerintük a homeopátiás orvoslás sarlatánság.

Ó, ó, már megint ezek a szkeptikusok, a vaskalaposok bigott vallási szektája. Ők a „Szent Tudomány” felkent papjai, a modern-kori inkvizítorok, akik arra esküdtek, hogy aki ellent mer mondani a hivatalosan elfogadott tudományos téziseknek, vagy a gyógyszer-méregipar által előírt „gyógyítási” protokolloknak, azt bizony pellengérre kell állítani, meg kell szégyeníteni, el kell lehetetleníteni. Mert hát micsoda dolog, hogy vannak orvosok, akik ezeket a dogmákat meg merik kérdőjelezni, és más, az egészséget helyreállító, az immunrendszert erősítő, mellékhatásokat nem okozó módszerekkel valódi gyógyulásokat produkálnak. Pfuj, ez felháborító, skandalum! Tiltsuk be tehát a homeopátiát, az akupunktúrát, és a gyógynövényeket is!

A szervezet hivatalos célja:

  • „A külföldi szkeptikus mozgalmak mintájára Magyarországon is meghonosítani a szkeptikus gondolkodás kultúráját; a szkeptikusok szervezeti összefogása; a racionális gondolkodás; a tudományos és művészeti ismeretek széleskörű terjesztése; felvilágosítás az áltudományokról, tévhitekről, tudományellenes nézetekről, babonákról; a társadalom kiemelt szerepet biztosítson a tanulásnak, a tudásnak, a tudománynak, az önálló és a dogmáktól mentes gondolkodásnak; az iskolarendszeren kívüli művelődés és képzés lehetőségeinek gazdagítása; az ifjúság bevonása a tudományos ismeretterjesztő munkába; az önművelés, képességfejlesztés, a továbbképzés, a tudományos, alkotó és oktatási tevékenység elősegítése az Egyesület tagsága körében és azon kívül egyaránt; közéleti fórum teremtése természet- és társadalomtudományos, művészeti és filozófiai kérdések megvitatásához; közreműködés a jogállamiság és a civil társadalom formálásában, a mindennapok kultúrájának formálásában, a közhasznú igények kielégítésében.”[7]

Míly magasztos célok, és sok mindennel egyet is értenék, ha a valódi tevékenységükkel nem cáfolnák meg mindezt. Szerintem ugyanis a racionális, azaz józanul, észszerűen való gondolkodás azt jelenti, hogy eleve nem zárok ki, nem ítélek el olyasmit, amit nem ismerek, nem értek, hanem körbejárom, elolvasom, meghallgatom a pro- és kontra érveket, a bizonyítékokat és tapasztalatokat, és aztán döntöm el, hogy elfogadom, vagy nem. Ha valami jól működik, és az emberek javát szolgálja, akkor nem mondhatom azt rá hogy áltudományos, tévhit, vagy babona, még akkor sem, ha személy szerint én nem hiszek benne.

Az önálló és a dogmáktól mentes gondolkodás pedig pont rájuk nem jellemző, hiszen csak a hivatalos „tudomány” által elfogadott dogmákban hisznek, és kizárnak minden ettől eltérő gondolatot, módszert, vagy eredményt. A legjellemzőbb rájuk, hogy amit nem értenek az szerintük „áltudományos és tudományellenes”, de ami a legrosszabb, hogy nem is akarják, vagy nem képesek rá, hogy megértsék azt, amit így bélyegeznek meg.

Én magam megtapasztalhattam a homeopátia csodáját, amikor sok évvel ezelőtt olyan nyavaját kaptam, hogy 2 hétig nem tudtam a házból kimozdulni, mert olyan köhögési rohamok törtek rám, hogy azonnal hánynom kellett. Amikor végre eljutottam az orvoshoz és tüdővizsgálatra, megállapították, hogy nincs komoly baj a tüdőmmel, de még mindig nem voltam jól. Ezért beszedtem a felírt gyógyszereket, amelyek igazi javulást nem eredményeztek, és bár a tüneteim ritkultak, de még mindig nagyon köhögtem, gyenge voltam, és nem tudtam dolgozni.

Ekkor meglátogatott az akkori munkáltatóm üzemorvosa, aki egy patikában kapható homeopátiás szert javasolt, és láss csodát, a szedés megkezdésétől számított 3 nap után elmúlt a köhögésem, és már teljesen jól éreztem magam. Természetesen beszedtem a javasolt adagot, és a tüneteim nem tértek vissza többé. Ennyit a „placébó” hatásról, meg a homeopátiás szerek ártalmairól. Tudvalévő, hogy az állatgyógyászatban is jó eredményeket érnek el vele, pedig az állatoknál ugyebár nem működik a placébó hatás.

Szánalmas, és gyomorforgató az a szemellenzősség, ami a szkeptikusokat jellemzi, hogy semmibe veszik a bizonyítékokat, amelyek a bevált és működő, nem ártalmas gyógyító eljárások hitelességét igazolják, és mint a hülyegyerekek képtelenek felfogni, hogy amint az Shakespeare írta a Hamletben: „Több dolgok vannak földön és égen Horatio, mint azt bölcselmetek álmodni képes”.

A testünk nemcsak hús és vér, hanem a lelkünkkel és a szellemünkkel egységben működő, hihetetlenül bonyolult szerveződés. Akik azt gondolják, hogy mindez csak úgy véletlenül alakult így ki az evolúció során, azok próbálják ki, hogy egy bármilyen működő szerkezetet darabjaira szétszednek, aztán majd várják meg, hogy magától összeálljon olyanná, mint volt. Egy gondolkodó, és a kezet irányító tudat nélkül ez lehetetlen. Az egész létezésünk, a testünk, a szerveink, az agyunk bonyolultsága és működése, az egész teremtett világ, a természet lényeinek sokszínűsége maga a csoda, amelynek megértése felfoghatatlan mélységekbe és magasságokba visz. Mindez nem jöhetett létre egy isteni teremtő tudatosság nélkül.

Az egészségünk csak akkor lehet tökéletes, ha a szerveink harmóniában működnek egymással, mi pedig a természettel, amelynek részei vagyunk. A szintetikus, káros mellékhatásokat okozó gyógyszerekre épülő hivatalosan elfogadott orvoslás, az invazív eljárások, a gyermekeknek adott kötelező oltások, és a káros környezeti hatások mind ennek a harmóniának a megbomlását okozzák. Mégis a szkeptikusok szentül hirdetik a gyógyszermaffia mérgeit, és az orvosoknak kötelezően előírt hivatalos protokolljait, nem számít, hogy világszerte mennyire betegek az emberek. Pedig mégiscsak el kellene gondolkodni azon, hogy ennyi „csodagyógyszer” és ilyen fejlett orvostudomány miért produkál ennyi testi-lelki megnyomorodott, beteg embert, és sok idő előtti elhalálozást.

Ezzel szemben a holisztikus módszerek a test-lélek-szellem harmóniájának helyreállítására törekednek, és ezért tudnak sikereket elérni a gyógyításban. Ezt nem képesek megérteni a tisztelt szkeptikusok. Nem tagadom, hogy akut esetekben szükség van a gyors műtéti beavatkozásokra, azonnal ható gyógyszerekre, és őszinte tisztelettel vagyok az olyan orvosok iránt, akik baleseti traumáknál, vagy egyéb kritikus helyzetekben életeket mentenek, de igenis el kell fogadni és előnyben kell részesíteni a hagyományos, akár évezredes tapasztalatokon nyugvó, vagy újkori holisztikus gyógyító módszereket akkor, ha ilyen gyors beavatkozásokra nincs szükség.

Nekem nincs diplomám, de miután láttam Emotónak a víz csodálatos tulajdonságairól szóló videóját, és a fényképeken bizonyította, hogy a víz mint hordozóanyag hogyan képes reagálni és emlékezni a különféle negatív, vagy pozitív rezgésekre, józan paraszti ésszel felfogtam, hogy a homeopátia is ezen az elven működik. Vagyis nem számít az, hogy az akár többszázszoros higítás még tartalmazza-e az adott eredeti hatóanyagot, a víz megőrzi annak frekvenciáját, és így káros mellékhatások nélkül képes meggyógyítani a szervezetet, hiszen a testünkben lévő víz csodálatosan reagál erre a rezgésre.

Ezért nem mindegy hogy milyen frekvenciák hatnak ránk, mert a pozitív gondolatok, érzelmek, vagy egy csodálatos zene építik, a negatív érzelmek, lehúzó energiák, idegesítő zajok viszont megbetegítik a testünket. Ez olyan tapasztalati tény, amit nem lehet vitatni. A tudomány már bebizonyította, hogy minden létező dolognak van egy saját rezgési frekvenciája. Ha lassan rezeg, akkor sűrű anyagnak érzékeljük, ha nagyon gyorsan, akkor légneműnek, vagy olyan éteri létezőnek, amelyet a mi érzékelésünk már nem képes felfogni. Vagyis lehetnek olyan világok, és olyan lények, akik egy olyan rezgéstartományban élnek, amit mi nem látunk, nem érzékelünk, mert ahhoz hogy észlelni tudjuk őket, az ő frekvenciájukra kellene helyeződnünk. Itt jön be az a kérdés is, hogy a szkeptikusok hogyan gondolhatják azt, hogy egy, a miénktől eltérő rezgéstartományban, más bolygókon élő lények, egy sokkal fejlettebb technológiával nem képesek idejönni, és tudatszintüktől függően negatívan, vagy pozitívan befolyásolni az emberiséget. Nem csak a jelenünkben vannak erre bizonyítékok, hanem az egész ősi történelmünk hemzseg a különféle földönkívüli fajok által itt hagyott emlékektől. Persze hivatalosan ezeket mind igyekeznek eltitkolni, nehogy elgondolkodjunk azon, honnan is jöttünk, és kik is vagyunk valójában.

Mi volt a Szkeptikus Társaság legnagyobb gondja a Covid-őrület idején? Laposföld citromdíjjal megszégyeníteni azokat a lelkiismeretes orvosokat, gyógyszerészeket is, akik gondolkodtak, és óvni próbálták az embereket a kísérleti méregvakcináktól, mert tisztább rálátásuk volt az esetleges kockázatokra. Most, amikor bebizonyosodott, hogy ezek biológiai fegyverek, amit aljas módon, az emberiség kiirtására terveztek, idehaza a szkeptikusok a kormánnyal együtt mélyen elhallgatják, és továbbra is propagálják az oltásokat. Dicshimnuszokat zengenek Karikó Katalinról, aki tevékenyen részt vett az emberiség ellen elkövetett legmocskosabb tett elkövetésében. Teszik mindezt annak ellenére, hogy statisztikailag kimutatták a világ országaiban, hogy eddig már sok-sok millió beoltott ember hirtelen halála, vagy súlyos egészségkárosodása szárad a lelkükön, és ennek sajnos még nincs vége.

https://szmm.substack.com/p/horrorisztikus-video-osszeallitas

Elég nagy szégyen az, hogy világszerte és idehaza is, hány és hány megvezetett, pénzért, vagy állásféltésből megalkuvó, az esküjét megszegő orvos állt be a sorba, és adta be felelősséget nem vállalva a kísérleti vakcinát még a gyermekekbe és a várandós anyákba is. Milyen embertelen dolgokat kellett kényszerből megtenniük a halálgyárrá változtatott kórházakban, és nem lázadtak fel, nem fogtak össze és mondták azt, hogy ezt nem csináljuk tovább. Vajon jól alszanak azóta? Talán érthető, hogy ezekután még kevésbé bízunk az orvosokban, és az ú.n. egészségügyben.

Undorító az is, hogy vajon a szkeptikusok miért adtak Laposföld díjat prof. dr Bakdy Emőke méltán elismert szakpszichológusnak, aki el merte mondani, hogy a gyermekek egészséges fejlődésére mennyire károsan hat, ha korán szexualizálják őket? Akkor vajon ez a társaság az LMBTQ…sátánista perverz gender ideológiáit képviseli? Ezek után ez nem kétséges.

Kiket is akartak még Laposföld-díjjal jutalmazni? Bogár Lászlót, aki mer beszélni a „nemlétező háttérhatalomról”? Prof. Bardócz Zsuzsanna akadémikust, aki felhívja a figyelmet a chamtrails veszélyeire, és az ételeinket mérgező adalékok ártalmaira? Dr. Máthé Gábor pszichoterapeutát? Ezek az emberek már mind értékes dolgokat tettek le az asztalra, de vajon a szkeptikusok mit tudnak felmutatni azon kívül, hogy alázzák őket? Nyilván semmi lényegeset, ezért talán ajánlanám nekik hogy vegyenek részt egy pszichoterápiás kezelésen, mert valószínűleg kisebbségi komplexusban szenvednek, és ezzel kompenzálnak.

Drága szkeptikus barátaink persze nemcsak a becsületes, tisztánlátó, eredményeket felmutató holisztikus orvosokkal szemben ilyen elítélőek, hanem minden olyan másként gondolkodóval, tudóssal, feltalálóval szemben is, akik egy másfajta világlátást képviselnek, vagy olyan találmányaik vannak, amelyek működésükkel megcáfolják az elfogadott fizikai alaptéziseket. Nem feltűnő az, hogy minden olyan dolgot tagadnak, és lelkesen hirdetnek mint „összeesküvés elméleteket”, amelyekről már kiderültek, hogy igazak?

Felteszem a kérdést, hogy vajon kik ezek a szkeptikusok, és milyen értékeket és érdekeket képviselnek? Vágó Istvánt elég jól ismertük, és számomra igen nagy csalódást okozott, hogy a múlt rendszerben oly megnyerően szimpatikus kvízmester később milyen ostoba módon próbált a szkeptikus műsoraival lejáratni tisztességes, másként gondolkodó, vagy más dolgokban hívő embereket. Láttam azt a műsort, amikor Kisfaludy Györgyöt próbálta lejáratni, de annyira szánalmas volt az erőlködése, hogy már majdnem megsajnáltam. Oly szembetűnő volt a két ember ész- és tudásbeli különbsége, – Gyuri bácsi javára természetesen – , hogy Vágó úr végül megszégyenülten fejezte be a vele való párbeszédet.

Persze hamar világossá vált, hogy melyik oldal hűséges embere, és hogy az egész társaságot olyanok alkotják, akik valószínűleg jól megfizetett ügynökei az emberiséget tudatlanságban és rabszolgaságban tartó világuralmi elitnek, akik nem engedik meg, hogy olyan fejlett techológiák jelenjenek meg, amelyek nem károsítanák a természetet, szolgálnák az emberek egészségét, jóllétét, segítenék tudati emelkedését. Jól látható céljuk, hogy elhiteltelenítsék a háttérhatalom érdekeinek ellentmondó eredményeket akár a gyógyításban, akár a szabadenergia-kutatás területein, és lelkileg, anyagilag tönkre tegyék azokat a kimagasló elméket, akik mernek másként gondolkodni. Sajnos erre számtalan példát láthattunk.

Én nem vagyok Laposföld hívő, de hiszek a józan gondolkodásban és az értelemben. Hiszem, hogy a tisztánlátáshoz sok-sok helyről kell informálódni, és nem lehet dogmák szerint értelmezni a világot, mert az milliószor bonyolultabb, és rejtélyesebb, mint amit látunk és képzelünk róla. Viszont azt tudom, hogy a természetnek vannak örök, megmásíthatatlan törvényei, amelyeket nem lehet megszegni, mert annak pusztulás az eredménye. Tudom, hogy a megismerést, és a haladást mindig azok vitték előre, akik mertek letérni a járt utakról, akik mertek nagyot álmodni, és nem a kötelezően előírt sémák szerin gondolkodni. Hiszem, hogy hamarosan kitörünk ebből a mindent elpusztítani akaró sötétségből, és egy olyan világot teremtünk, ahol nem hülye ideológiák, és kötelező dogmák határozzák majd meg az életünket, hanem a Természet Törvényei, a tiszta tudás, a bölcsesség, a józanság és a szeretet. Mi nők, anyák, nagymamák ilyen világot akarunk a gyermekeinkre, unokáinkra hagyni.

Az a világ, az az ország, amit mi építünk ilyen lesz. A Szakrális Magyarország Alkotmányában az egészségügy témakörében ez az irányadó:

Egészségügy: Államunkban az egészségügy kiemelten hangsúlyos terület. Az egészséggel való önrendelkezés emberi alapjog, ebben sem az állam sem más által senki nem korlátozható. Az orvosi alapellátás mindenki számára ingyenes, hangsúly a betegség megelőzésen van. A gyógyításban elsődlegesen a természetes, holisztikus szemléleten alapuló eljárásokat kell alkalmazni, invazív beavatkozások csak egészen súlyos, indokolt esetekben elfogadhatók.

Akik félelemkeltéssel, zsarolással, kirekesztéssel vesznek rá embereket bármilyen gyógymódra, Élet elleni bűncselekményt követnek el, és aszerint büntetendők. Államunkban nem engedélyezhető egyetlen olyan egészségügyi beavatkozás sem, amely az emberi Élet szentségét háborítaná, genetikai rendszerébe művileg beavatkozva azt megmásítaná.

Akik azt hiszik magukról, hogy már mindent tudnak a létezésről, és a tudomány nevében gáncsolják, elítélik, megszégyenítik azokat, akik annak felfedezése, megismerése és megértése érdekében óriási lépéseket tesznek, az én szememben szánalmas, és együgyű emberek, hiába van akárhány diplomájuk. Szerintem ők az igazi Laposföld hívők, oda is költöztetném őket.

Én nekik ítélem oda a Laposföld Citrom díjat!

2024.04.24.

K.S. Edit

Ajánlott cikkek