noiosszefogas@protonmail.com

Hírlevél feliratkozás: https://noiosszefogas.com/hirlevel/

FIGYELEM, FIGYELEM! KÖZHÍRRÉ TÉTETIK!

ÓRIÁSI SZENZÁCIÓ! AZ ÁMÍTÁS VILÁGCIRKUSZA BEMUTATJA SORON KÖVETKEZŐ FERGETEGES ATTRAKCIÓJÁT, A MAJOM(HIMLŐ) PARÁDÉT!!! TESSÉK, CSAK TESSÉK! JÖJJENEK ÉS ÁMULJANAK!

Elképesztő Világszám, mely a Föld bolygó minden részén látható majd, hirdetik, és közvetítik a MÉDIA nagy illúzionistái, harsogják az ENSZ, A WHO, a kormányok, és az egészségügy megvett képviselői.

Az ÁRMÁNY, HAZUGSÁG és MEGTÉVESZTÉS hírhedt urai, Billy és Tedrosz sötét mágusok, a nagy sikerre való tekintettel, új köntösben, ismét előadják legizgalmasabb és legfélelmetesebb produkciójukat, mellyel emberek milliárdjait akarják megint rettegésben tartani. EZ ÁM A SZENZÁCIÓ!

Szemfényvesztő mutatványuk lényege a tömegek hipnotizálása, melynek hatása oly elképesztő, hogy az emberek önmagukat is majomnak képzelik, már látják is testükön a gyilkos kórt, és észveszejtve rohannak az ÉLET KI-OLTÓ KÖZPONT-okba, hogy a „jóságos” doktorbácsik és doktornénik beadják nekik az újabb „ÉLETMENTŐ” szurit. LÁTTAK MÁR EHHEZ HASONLÓ FANTASZTIKUS SZUGGESZTIÓT?

A hírneves bűvészek azért akarják most újra előadni ezt a világszámot, mivel az előző óriás produkcióban nem volt teljes siker az eltervezett hatás eléréséhez, mert hát „ jött a CSŐSZ, (Putyin mágus), és mindenkit kizavart az erdőből.” (Hofi Géza: Egy partizán naplója) Persze azért titokban dörzsölhetik a tenyerüket, mert hát a varázslat milliók számára még mindig tart, mivel az illúzió oly erősen hatott rájuk, hogy bele is haltak-halnak, vagy egész életükre megnyomorodtak.

Ahhoz, hogy ez a következő mutatvány most tökéletesen sikerüljön természetesen szükség lesz megint sok-sok bűvész segédre, a celebvilág ostoba szószólóira, és a lelküket eladott egészségügyi dolgozókra vidám zenés-táncos körítéssel. Kellenek hozzá a pórázon tartott korrupt hitvány politikusok, az „alapos és gondos” víruskutatók, és vakcinagyártó világcégek, melyek már forgalomba is hozták az újabb „védőoltásokat”, mivel rettenetesen aggódnak az emberek egészségéért, és emberbaráti szeretetből akarnak megmenteni minket. Aljas népirtó szándékról, hatalmas üzletről és profitról persze szó sincs.

Az is az illúzió része, hogy az emberek elhiggyék, hogy a világ sok országában felállított titkos biolaborokban még véletlenül sem fejlesztenek az emberiség kiirtására tervezett biofegyvereket, és méregvakcinákat, pláne hogy ezeket be is vetik ellenünk. Á dehogy, ilyenek nincsenek is, ez is csak összeesküvés elmélet!

A gigantikus produkció sikeréhez tehát szükség lesz megint a lezárásokra, a távolságtartásra, a kemény rendőri fellépésekre és kényszeroltásokra a nem hipnotizálható emberek ellen, a hamis tesztekre, a katonai felügyelet alatt tarott gyilkos kórházi protokollokra, a lélegeztető gépekre, és a semmit sem érő, ártalmas maszkokra, mert hát a hipnotizált emberek ezeket még otthon is megkövetelik, nehogy nagymami, vagy nagypapi megfertőzze az unokáját.

Mindezt idehaza is bemutatják majd a WHO budapesti irodájával büszkélkedő kormányunk teljes egyetértésével.

ÉS EZ MÉG MIND SEMMI!!! Az ÁMÍTÁS VILÁGCIRKUSZ még számtalan szenzációs attrakciót tervez bemutatni, HA LESZ ELÉG NÉZŐKÖZÖNSÉG!

A MI ÚTUNK AZ IGAZSÁG ÉS A TELJES ÉS TÖKÉLETES ÉLET FELÉ VEZET. KINYILVÁNÍTJUK, HOGY SZUVERÉN ISTENI LÉNYEK VAGYUK, ÉS ALANTAS, GONOSZ, EMBERNEK LÁTSZÓ LELKETLEN LÉNYEK EZEN TÚL NEM URALKODHATNAK RAJTUNK. MINÉL TÖBBEN TESSZÜK EZT, ANNÁL GYORSABBAN VESZTIK EL VARÁZSEREJÜKET!

ISTENANYÁNK, NAGYBOLDOGASSZONYUNK ÉS A TERMÉSZET SZENT TÖRVÉNYEI VEZETNEK BENNÜNKET EGY ÉLHETŐ, BOLDOG VILÁGBA! ÉS EZ ÍGY VAN!

sacraveritas.com

ÁLDOTTAK, AKIK AZ IGAZ ÚTON JÁRNAK!

K.S. Edit

Ajánlott cikkek