noiosszefogas@protonmail.com

GÖRÖGORSZÁG,DELPHOI 2018. 03.18

A Delfi jóslatok közzététele rendkívül kalandos volt.

  1. márciusában kifejezetten azért utaztam el a görögországi Delphoiba, hogy nyomatékot adjak híradásomnak, azokról a jövőben bekövetkező eseményekről, amelyekről jó, ha tud a világ közvéleménye.

Az első kalandot maga a helyszín szolgáltatta, mivel elküldtek a megfelelően autentikus helyről arra való hivatkozással, hogy bármiféle forgatáshoz hivatalos engedély szükséges. Hozzáteszem olyan helyről volt szó, amelyet a turisták gond nélkül látogathatták, de feltehetően a forgatásokért beszedhető bevétel lebegett a hivatalos urak szeme előtt. Így felmentünk a hegyoldalra és háttérben a jósdával forgattunk.

A következő kaland az volt, hogy a leforgatott anyagot egyszerűen kompatibilitási probléma okán nem lehetett a saját számítógépemen lejátszani. Másik gépen látható volt, így megnyugodhattunk, hogy a felvételek sikerültek. Delphoiból hazautazva készült el a csíksomlyói felvétel is.

S ezen az úton márciusban! hatalmas hó esett le, és Bulgáriában hegyomlás miatt lezárták a Romániába vezető utat, és egy hegyi kerülőn lehetett visszajutni a főközlekedési útra. Hála az új téligumiknak, és az első meghajtásnak, sikeresen átvergődtünk,  de Csíksomlyóra is utánunk jött a havazás…

Hazaérve elkészült a jóslatok film vágása és a közzététele, és az este feltett videó reggelre nem volt megtalálható. A youtube eltávolította. Újra közzétettem és ekkor már a csatornával együtt lett eltávolítva. Az új csatorna létrehozása sem segített, azt is törölték. Ez a tapasztalás arra figyelmeztetett, hogy ne erőltessem, mert vannak dolgok, amik, ha nem sikerülnek, talán nincs ott az ideje, és az erőltetés több bajt okozhat, mint amennyi hasznot hozna.

Eltelt pár hónap és nyár elején valakik betörtek a lakásomba és egyértelmű volt, hogy a laptopom és az adathordozók voltak a célpontok, mert semmi nem tűnt el, kivéve a laptopomon levő majdnem kész sacra hungarorum első kötetének második része. Kicsit később fedeztem fel, hogy más dokumentumok sincsenek meg,  és a delfi jóslatok videófelvételei is eltűntek.

Nagyon dühített, hiszen rengeteg időt és energiát fektettem bele, túl azon, hogy világossá vált, hogy valakik nagyon tudni akartak bizonyos dolgokat, amiket jómagam soha nem szerettem volna közre adni. Bizonyos, hogy nem csak a számítógépeim lettek átkutatva, de a keresők hoppon maradtak, hiszen az igazán lényeges dolgok soha nem voltak, és nem lesznek az otthonomban.

Minden esetre a Delfi jóslatok abban a videó formátumban, ahogy feldolgozva elkészült, nagyon úgy tűnik, hogy már nem kerülhetnek elő. Sokáig abban a hiszemben voltam, hogy semmi nem maradt belőlük, mígnem megtaláltam egy pendrive-ot, amit elveszettnek hittem, és láss csodát, voltak rajta képek, és az eredeti felvételekből is előkerült néhány, azzal a nagyon rossz hangminőséggel, amely sajnos a szél miatt az eredetileg leforgatott anyagokban volt! Sőt, idővel előkerültek azok az írásos anyagok is, amelyeket szintén hosszasan kerestem.

Nyilván újra is írhattam volna az egészet, de mindig úgy éreztem, hogy ebben a formában nem volna hiteles, és lehetséges, hogy számos dolgot másképp értelmezve, másképp mondtam volna el. Ezért inkább elengedtem a dolgot, és amikor már egyáltalán nem kerestem, akkor kerültek elő azok a kézzel írott jegyzetek, amikről el is feledkeztem, és amik felhasználásával újra neki mertem kezdeni a leírásuknak.

Ilyen előzményekkel lett rekonstruálva a 2018. márciusi anyag 2020. márciusában.

EURÓPA

Európa kolonialista nyugati része súlyos és megbocsájthatatlan bűnöket tudhat magáénak. Ugyanezen országok hívták létre az EU-t, ezért ez a képződmény ma is súlyosan terhelt, és a megalakulásának pillanatától agonizál, mivel maga a cél, amelynek okán létrehozták, nélkülözi azokat az elemeket, amelyek szervesen összetarthatnák. A társadalmi képződményeket csakis az igazság, bizalom és a becsület tarthatja össze. Mindez teljesen hiányzik az EU-ból, annak ellenére, hogy az alapszerződései tartalmaznak erre vonatkozó elképzeléseket.

S ahogy már 2004-ben is elmondtam, az EU hatalmas árulások, károk és veszteségek következtében 2025-30 között fel fog oszlani. Szellemisége az eredeti posztulátumoktól és elképzelt formációtól teljesen eltávolodik, és zsarnokivá, kifosztóvá, önkényessé válik. Morálisan teljesen azonosul a valójában soha el nem hagyott kifosztáson és gyarmatosításon alapuló szisztémával, amit az egyre szabadabb és felvilágosultabb tömegek nem tudnak, nem hajlandóak elfogadni, bármily vonzó csomagolásban adják el az elképzeléseket. Az EU mint szervezet, teljesen amorális és elárulja az embereket, az emberi jogokat és mindent, amit az európai civilizáció pozitívumokként tudott felmutatni.

A 2020-2025 évek között neokommunista diktatúra alakul ki, és az EU politikusai már csak szánalmas színészek lesznek és a népek számára egyre világosabbá válik, hogy egy nagyon ócska, és rájuk nézve végtelenül veszélyes szappanopera szereplői, akik már nem óhajtják tovább a statiszták szerepét vállalni.

Ám az EU-t létrehívók erre is gondoltak: mindent megtesznek annak érdekében, hogy Európa népeit meggyengítsék és ellenállás képtelenné tegyék, szellemileg, lelkileg, fizikailag, politikailag és katonailag is. Ebben a vonatkozásban az erős Németország szétszedése kiemelt cél, így németek milliói hagyják el a hazájukat, az életüket lehetetlenné tevő, rájuk nehezedő elsősorban a létfeltételeiket megnehezítő intézkedések elől. Túl azon, hogy a németeket a filmipar erőteljesen démonizálja, – ugyanúgy, ahogy az oroszokat és a magyarokat – más vonatkozásokban is az üldözés célkeresztjébe kerülnek. Egészen elképesztő mérvű elszegényedés következik be, és EU szinten a legnagyobb egészségügyi és gazdasági okokra visszavezethető túlhalálozás jelenik meg Németországban, de a többi-, elsősorban fejlett gazdasággal rendelkező országban is.

Az elkövetkező tíz évet (2018-28) a hajdani európai szocialista országok vészelik át a legkisebb veszteségekkel, annak ellenére, hogy ezekben az országokban a legalacsonyabbak a jövedelmek és a demográfiai növekedés. Nekik húsbavágó tapasztalataik vannak, és tudják, hogy soha többé nem szabad besétálni az ateista/ kommunista zsákutcába: Ezért velük, -élen Magyarországgal- nem tehetik meg az EU bürokratái, amit csak akarnak, mert kialakult bennük a kommunizmus elleni immunitás.

Európának súlyos- terhei és bűnei vannak, amelyért az Istenanya akarata szerint bűnhődni kell. Az Europé istennőről elnevezett kontinensnek meg kellett volna maradnia a szent nőiség védőbástyájaként, ahogy ez évezredeken keresztül így volt, akkor is, amikor még nem így nevezték – de nem így cselekedett – és ennek következményei rendkívül fájdalmasak lesznek. Az Istenanya soha nem hagyja kijavítatlanul a hibákat és bűnöket. Istenanya a folytonos jobbításra törekszik és aki az útjába áll, az elbukik.

Európa nyugati fele súlyosan meglakol a múlt bűneiért, és csak egyetlen módon bújhatna ki ez alól, de arra képtelen … így csak bizonyos eurázsiai népeknek lesz a hóna alá nyúlva, csak ők lesznek igazán megmentve. Akik eddig felül voltak, saját maguknak köszönhetően alulra kerülnek. Ez a dolgok helyes rendje, így működik a karma kereke!

A megoldás teljes Európa számára az volna, ha visszatérnének az eredeti hitvallásukhoz, mélyen tisztelnék a szent nőiséget, és hathatósan kérnék az Istenanya bocsánatát, oltalmát…de a nyugat nem hajlandó bűnbánatra, túlságosan hozzászokott a fennhéjázáshoz, következésképp erőszakos, zavaros és vérzivataros időszak előtt állnak. A nemzetköziek nagy emberiség elleni összeesküvéseinek elsődleges áldozataivá válnak, és közülük rengetegen hagyják el az evilágot. Franciaország esik el elsőnek, majd az északi országok esnek a csapdába, míg Németországot sok oldalról támadják, de elsősorban az ipara leépítésével kényszerítik térdre. A számtalan politikai, gazdasági és egészségügyi beavatkozás, valamint a bevándorló szabotázsok, és a nagyon valószínű energiamegvonás, társadalmi káoszhoz és depressziós állapotokhoz vezet. Egész Európát és a világot is elárasztja a nemzetköziek népírtó akarata, de a nyugat európai térségben 2030-ra már csak pislákoló csóvák maradnak a hajdani nyugati fényből. Európát a 2030. körüli időszakban már elsősorban a közép-, kelet európai és balkáni országok fogják képviselni, méghozzá az eddig megszokott sémáktól elszakadva, teljesen új és kiteljesedettebb, emberibb módon.

USA

Az USA minden szempontból hatalmas válság elé néz, nemzetközi súlya 2025-ig drasztikusan lecsökken. Pénzügyileg, gazdaságilag megrokkan, és soha nem látott mélyszegénység üti fel a fejét. A szövetségi rendszere 2025. után elkezd felbomlani, több részre szakad, és az ország lakossága megtizedelődik. Azok az országok, amelyeket az elmúlt évtizedekben megtámadott az USA, egységbe tömörülve kártérítést követelnek tőle, és ebben a megbecstelenítő hadjáratban teljesen elveszíti rangját és nemzetközi vezető szerepét. A korszakváltás abszolút veszteseként mindenki rúg rajta egyet, beleértve azokat a multinacionális cégeket is, melyek érdekét szolgálta. 2025-30 között már a hatalmas cégóriások is darabokra esnek, beleértve a  tech cégeket is. Eléri őket is a korok új szele, amely nem engedi meg a korlátlan magánönzést.

Az USA az utolsó időkben már a látszatra sem figyel, a világon mindenhol gátlástalanul sarcol, lop, fosztogat. Az végső fázisa már csak arról fog szólni, hogy a politikusai összehangoltan kifosztják a kasszát, és ahhoz, hogy a nép előtt ez ne legyen nyilvánvaló, Európát sarcolják. Sarokba szorított kutyaként, még kezdeményez valószínűleg háborúkat az oroszok uralta régiókban, mint Szíria és hergeli a nagy medvét a barlangja közelében, de csúfos vereségéhez ez is hozzájárul. Minden esetre a politikusoknak szükségük lesz egy nagy alibi háborúra pénzmosodaként, amit ha rajtuk múlik, világméretűvé duzzasztanak, hiszen a nemzetköziek akaratának végrehajtóiként ez a konc lesz jussuk. Ezer féle trükköt vetnek be ennek érdekében, de a világ egyre kevésbé fog hinni nekik.

A 2025. körüli, utáni években kaotikus viszonyok fognak uralkodni az államszövetségben, és 2050-re a világ úgy gondol a hajdani diktátor, terrorista államra, mint egy rossz álomra, mint az emberiség szégyenfoltjára, bár addigra már sok helyen csak romok, por és hamu marad utána. A hajdani „nagy” „dicső nemzet”, amely nemzetközileg legitimáltatta magát, mindenkivel packázott és kioktatta a világot, valójában a kezdetektől csak egy bűnszervezet volt, tolvajok és haramiák királyaként világszintű maffia ura, amely úgy múlik el, ahogy érdemli: megtaposva, megköpködve, dicstelenül. E „birodalom” bukása lesz az emberi világtörténelem tabula rasa-ja, és az a katharzis, amely az egész emberiséget felrázza a Csipkerózsika álomból, amely ugyan zökkenőket  jelent,  de már középtávon is csak pozitív eredményekkel jár. A nemzetköziek már soha többé nem lesznek képesek olyan hatalom-koncentrációra, mint az USA fenntartásával, és jó hír, hogy 2040-re teljesen elfogy körülöttük a levegő, kénytelenek lesznek beletörődni, hogy nem ők fújják a passzát szelet.

KÍNA

Kína hatalmas gazdasági fellendülését is egyre nagyobb lecsengés fogja követni. Bár a vörös sárkány hosszú ideje beállt a kommunista és immáron a neokommunista irányzatba, és már-már disztópikus állapotokat valósít meg, 2025-28-ban a szeme kinyílik és lassan hajlik a normalitásra. A lakosságban felerősödik a hagyományok ápolása iránti igény, és felvetődik a császárság visszaállításának gondolata is. A gazdasági visszaesés és ez a belső robbanás politikai földrengéshez vezet, amit a 2028-30. körül próbálnak a külső fenyegetettség keltésével elhárítani, (lsd Oroszország) de végül 2030. körül elindul a császárság visszaállításának folyamata, béke lesz, Kína is kijózanodik és eláll az esztelen és parttalan technológiai fejlesztésektől.

A gazdasági lecsengés legfőbb okozója a számtalan és hatalmas természeti katasztrófa lesz, amelyben a lakosság nagyon helyesen meglátja, hogy a mérhetetlen emberi és vagyonbeli veszteségeket saját elrugaszkodottságuk okozta, és saját bűneik vezettek a tragédiákhoz. Ezért indulnak a szakrális rend visszaállításának irányába. Másik oka az, hogy addigra már lesz olyan példa a világban, amelyik megmutatja, hogy a szakrális rend követése és a szerves, természetanalóg technológiai fejlődés mennyivel hatékonyabb, jobb, és a természet milyen mértékben hálás érte.

Kína rövid ideig, kb 2040-ig lesz a világ megkérdőjelezhetetlen vezető gazdasági hatalma, de az azt követő időszakban már leszakad az új páneurópai régió mögött, és maga is átveszi az új korszak szellemi paradigmáit. 2050-re teljesen beáll az egységes Nemzetközi Béke Alkuba, amely a sok évezredes öldöklésnek vet véget, és minden politikai és gazdasági potenciálját a természet rendjébe való beilleszkedésre fordítja. A világ első teljesen szociális ökológiai gazdasága lesz, saját erőforrásokból.

Megszűnik a gazdasági versengés és a hatalmas vagyoni különbségek mindenki számára. Kína lesz a 2. olyan állam, amelyik teljes mértékig a MAAT rendje szerint hajlandó berendezni a jövőt.

OROSZORSZÁG

Az elkövetkező 2018-2030. közötti években Oroszország nagyon nehéz időszak előtt áll, de jó stratégiával nagyon jól helyt fognak állni. Az USA végvergődése okán nemcsak Európa, hanem Ukrajna és Oroszország vagyonát is meg akarja szerezni, hiszen egyedül ezek ellopása, elrablása útján tarthatja fenn önmagát, de legalábbis ennek látszatát, ezért Oroszország kifejezetten egzisztenciális harcra kényszerül, és ezt tudván, jól fel is készül rá. Oroszországot nem lehet térdre kényszeríteni, egyrészt azért nem, mert atomhatalom, másrészt azért, mert katonailag jobban felkészült, mint a kollektív angolszász nyugat, akik csak kiszolgáltatott országokkal folytattak soha nem győztes, de annál inkább rablóháborúkat. A fosztogatáshoz szokott nemzetek, sem technikailag, sem szellemileg nincsenek felkészülve valódi ellenállásra. Oroszországnak nagyon óvatosan kell belemennie bármilyen kiprovokált háborúba is, mert első körben a kifárasztásukra, második körben a politikai instabilitás keltésére és végletes kifosztásukra törekszenek a nemzetközi erők, amelyek még az USA térdre rogyását követően is hadakoznak a koncért, harmadsorban Kína belső problémáinak leeresztő szelepeként vár még rájuk megpróbáltatás.

Oroszország akkor cselekedne helyesen, ha az USA befolyásának megszűnését követően Japánnal szoros együttműködésbe kezdene, és a Kínától északra fekvő területén adna Japán számára egy akkora autonóm területet, mint a mai Japán, ugyanis annak északi szigetei 2028-tól kezdődően fokozatosan lakhatatlanná válnak.

Ezzel a lépéssel Oroszország nemcsak megkérdőjelezhetetlen humanitárius lépést tenne, hanem szerezne egy hűséges örök barátot, amely jelentősen enyhíthetné problémáit, megóvhatná a kínai agresszió kifejlődésétől, és e gyümölcsöző kooperációban mindkét fél hosszú távon nyertes volna.

Oroszországra nagyon nehéz, harcos évtized vár, de parádésan fogja túlvészelni. Noha egy ideig az egész világ gyanakodva, erős kritikákkal figyeli őket, az USA összeomlását követően kiderül minden, és hősként fogják őket tisztelni. Helyére fog kerülni minden történelmi tény keleten és nyugaton egyaránt. Ugyanakkor ez a 12 éves időszak hátráltatni fogja őket abban, hogy az ökológiai gazdasági átalakulási folyamatban élen járjanak, de mivel Japánnal mindenképpen kooperálnak, ennek következtében ezt a lemaradást is nagyon gyorsan képesek lesznek behozni, és Oroszország felzárkózik a világ többi országához és a Nemzetközi Béke Alku oszlopos tagjává válik. Ugyanakkor ez idő alatt az űrkutatás terén olyan élenjáró felfedezéseket tesz és innovációkat  foganatosít, amellyel behozhatatlan előnyre tesz szert.

UKRAJNA

Ez az ország hivatalosan sohasem létezett, és deklarált határok hiányában, de jure most sem létezik. Ugyanakkor de facto mégis van, és ráadásul egy puskaporos hordó, amelynek robbanása bármikor megtörténhet. Gazdaságilag és politikailag instabil, brutális nacionalizmusra épül, és a világ egyik legkorruptabb maffiaállama. A nemzetközi pénzoligarchák és az angolszász közösség hozta létre, ők tartatják fenn, és használják céljaik szerint. S amikor már nem kellenek, mert a mór megtette kötelességét…úgy dobják el őket, mint a használt papírzsebkendőt.

A holodomornál nagyobb veszteségek várnak rájuk, ha a nép az ukrán nacionalizmus mellett dönt. Száz százalék, hogy az USA 2014-es Majdan téri provokációja nem maradhat folytatás nélkül és minden követ megmozgatnak egy proxi-háború kirobbantása érdekében, ami egyértelműen Oroszország ellen irányul, hacsak ezt nem előzi meg az oroszok megelőző csapása, amely nagyon valószínű. Az viszont biztos, hogy háború lesz e két ország között, és az is biztos, hogy nemzetköziek szeretnék világháborúvá terjeszteni, de ez a tervük is kudarcot vall, mert addigra lesz a TÉRben olyan erő, amely ezt megakadályozza.

Ukrajna 2025. után el fog tűnni a térképről, és Kárpátalja lesz az első országrész, amit Magyarország tálcán kap vissza, és ha van rá akarat, akkor annál sokszor többet is!

MAGYARORSZÁG

Magyarország lesz a mérleg nyelve, a józanság kelyhe, a külön út. Ezt már a mai politika is képviseli, de később is így marad, sőt fokozódik, ami még sokáig ellenállást vált ki, de 2024-től élesen rákanyarodik a kályhához visszavezető útra. 2050-re egészen különleges szerepe lesz Magyarországnak, amely akkorra már nem is igazán a mai értelembe vett Magyarország, és nem is az 1920 előtti Magyar Királyság lesz. Magyarország egy példa nélküli fényes utat fog bejárni, amit nagyban segít a nemzeti és nemzetközi összefogás.

Ez az ország és a rajta élő lakosság évezredek óta üldöztetésnek volt kitéve. Hozzá kell tenni, hogy ez az ország az évezredekkel ezelőtt időkben még szinte a teljes mostani Európát jelentette. A tág értelemben vett magyar/aranoid népesség fokozatosan visszaszorult az Uraltól az Alpokig, majd a hajdani római Norcium határáig, és egyre szűkült a tere, mígnem a tágabb értelemben vett Kárpát medencére korlátozódott. A magyarságnak nagy bűne volt a hite, a tudása, és az, hogy társadalma a nők köré szerveződött. A férfi hegemónia évezredek alatt terjedt el, és elfeledtette az ősi anyahitet a magyar néppel … és persze a világ többi népeivel is! Magyarországon maradt fenn legtovább és legtisztábban az ősi nyelv és a hagyományok. Azok az eltévelyedett és lealjasodott népek, amelyekről már ez egyiptomi írások is úgy nyilatkoztak, hogy vigyázzatok a MAAT nélküli emberekkel”, szisztematikusan irtották és üldözték a nemesebbeket. (Ma is így van!) A nemes ember pedig kifejezetten nagyra becsüli és tiszteli a nőket.

Az évezredek minden politikai lépése mögött a szent nőiség és e népek ősi származásának irigylése volt, és az északi aranita faj teljes megsemmisítése, tudásának elorzása, és lakosságának lecserélése volt a cél.

Ám az Istenanya sohasem hagyja veszni a jó magokat, az övéit! Azok a magyar emberek, akik hajlandóak a MAAT útján, a természet avulhatatlan jogrendje szerint élni, az igaz úton járni, hatalmas elismerésben és megtiszteltetésben részesülnek, amint kiállták a próbát.

Sok megnemértés és támadás lesz 2020-2025 között az EU részéről is, később ezt számos helyről meghökkenés váltja fel, és a világ kereszténysége is megremeg a félelemtől, hogy vajon mi lesz velük, de végül csillapodnak a kedélyek és mindenki belátja, hogy Magyarország jár a helyes úton.

Ezt megelőzően vagy ezzel párhuzamosan, Magyarország a 2012-2025. évek között pengeélen táncol az identitásvesztés vagy tartás kapcsán, mivel az ország zsidó-zsidó belháború műveleti terület. A magukat zsidónak nevezők tudják, hogy Magyarország lesz az új világ szellemi központja, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy helyzetbe hozzák magukat, és újra abban a pozícióban tetszeleghessenek, amelyben a Tóra kapcsán felmásztak a világ tetejére. A zsidók világuralmi törekvéseinek erőteljes középpontja Magyarország, és ezért a két fő tábor harca egyre erőteljesebb lesz 2025-ig. Az atlantisták az EU-ból támadják a cionistákat, akik elsősorban Magyarországot, másodsorban Lengyelországot és Ukrajnát szemelték ki.

Így Magyarországon legalább három érdek harcol egymással: atlantisták, cionisták és a nemzeti érdekűek, de van egy negyedik résztvevő is, amelyik nem harcol, mégis Ő fog győzni, mert nem rész, nem csoport, hanem univerzális érdeket képvisel, és nem mellesleg az Istenanya védelmét és szeretetét élvezi.

Az atlantista erők gyengülése folyamán az EU határozottan magyarellenessé fog válni, és a lengyelek pedig bizonyos értelemben el fognak távolodni a korábbi magyar-lengyel barátságtól, mivel 2023-24-ben lesznek komoly feszültségforrások, feltehetően az USA-ukrán-orosz konfliktus miatt. A lengyelek köztudottan ruszofóbiások, míg a magyarok jól felfogott érdeke az oroszbarátság lesz. Így a két ország kapcsolataiban átmeneti nehézségek, nézetkülönbségek támadnak, de néhány év után minden visszatér a régi kerékvágásba.

A cionista erők minden téren nagyon nyomulnak, beépültek az államigazgatásba, a rendfenntartó erők soraiba, nagyon törekszenek a médiafölényre, amit aktuálpolitikával próbálnak felszínen tartani.

Sok belső problémájuk van, de nem annyira erősek, mint amennyire erőszakosak és jó a kommunikációjuk. Egy darabig úgy tűnik, hogy nyernek, de belső árulás fogja a vesztüket okozni. Eljön az a világjelenség, az a pillanat, amikor már nem a pénz, nem a vagyon lesz az érdekek középpontjában és ez a szokatlanság elkerülhetetlen zavart okoz soraikban, és nagyon sokan át fognak igazolni a nyerő csapatba. Cionistának vagy zsidónak lenni egy ponton túl nem lesz kifizetődő, és a történelem eldugdosott tényeinek felfedését követően világszintű hatalmas presztízs vesztés és megszégyenülés vár rájuk.

Elsősorban a talmudisták és a cionisták dolgoznak legerőteljesebben a múlt eltörlésén, és minden lehetséges és lehetetlen eszközzel útját állják annak, hogy múlt valós feltárásra és megismerésre kerüljön, de ezt minél inkább hátráltatják, annál nagyobb pofonnal kell szembesülniük az adott pillanatban.

Ma még nagyon magabiztosan teszik a dolgukat, de olyan váratlan történések lesznek 2025. körül, amibe beleremegnek és nem marad más számukra, mint a tömeges vallás elhagyás…és ez immáron végleges lesz, mert akkorra már az adott TÉR nem ad lehetőséget a színe változásra.

A 2024-26. közötti időszakban Magyarország visszatér a királyság államformához, de legtöbben csak a Szentkoronával és a Habsburg vonalon tudja elképzelni. Mivel nem tudják, hogy a nemzetköziek erre is gondoltak, és az az állam is az általuk nyilvántartott súlyos adósságokkal kezdené működését, ez is csapda volna. Amint bejelentené létezését a Habsburg Magyar Királyság, már másnap jelentkeznének a kincstár kulcsaiért, de Magyarországnak nem az a rendelése, hogy tovább sínylődjön a korábbi avitt viszonyok szerint. Magyarországnak az a sorsfeladata, hogy szakrális államként, szellemi vezetőként lépjen fel, és példát, utat mutasson a többi nemzet számára. Ebben a státuszában olyan jogok kerülnek a fennhatósága alá, amikről ma még álmodni sem merne, de ezekről nyilvánosan ma még beszélni sem szabad!

Megvalósulásakor már kifejezett nemzetközi igény mutatkozik arra, hogy legyen a világnak egy normális, objektív elbeszélésmódja az Élet dolgairól.

Magyarország 2030-ban már pánarchiaként, vitathatatlan szellemi vezetőként fog megjelenni a nemzetközi politikában, és duális királysága, jogrendje és társadalmi berendezkedése példa lesz az egész világ részére.

Ezt az átalakulási folyamatot minden vallás fundamentalistája, minden párt elkötelezett híve, minden zsidó formáció, és minden egyéni érdeket képviselő oligarcha az értetlenség első fázisában megpróbálja megfúrni és megakadályozni, de éppen ettől fog oly gyorsan felívelni és szárba szökkenni!

Magyarországon a magyarok lóhossznyi előnyt kaptak, és minél előbb, és minél jobban élnek vele, hallatlan mértékű emberi és vagyoni veszteségektől kímélhetik meg magukat és egy egészen nyerő helyzetbe küzdhetik fel magukat. Hogy ez megtörténik, egészen biztos. A kérdéses csak az, hogy mennyien lesznek?

Magyarország a jelenlegi meggyötört és megalázott fázisából ki fog lábalni, miközben azok, akik hajdan meggyalázták őket, a feledés homályába és a jelentéktelenségbe süppednek.

A karma kereke körbe forog, és akiket az Istenanya vezérel és óv, azok előbb-utóbb mindig nyernek.

Az elrendeltetett dolgokat legfeljebb hátráltatni lehet, de megakadályozni nem!

VILÁG

A teljes földi világ át fog alakulni az elkövetkező bő 30 évben, és a legtöbb ország önként csatlakozik a Nagy Világbéke Alkuhoz, de lesz néhány diktátor, akik ragaszkodnának a hatalmukhoz, így őket kiszedik a sorból. 2050-re kialakul a Nagy Világbéke Alku és az emberiség visszatér a szakrális, azaz a természeti lételvek követéséhez.

Ez azt jelenti, hogy azok, akik hozzászoktak a fényűzéshez, kénytelenek lesznek leszokni róla, akik pedig rengeteg munka mellett is nyomorogtak, tisztes jólétben élhetnek. Úgy általában azt lehet mondani, hogy a pazarlás mentes, felelősségteljes, tisztes minőségi jólét és a józanság lesz a kor paradigmájának lényege.

A 2020-2030 közötti időszakban nagyon sokan el fognak távozni ebből a létsíkból, és nagyjából a ma élő emberi populáció harminc százaléka marad 2050-re. (Nem lesz jelentős szaporulat még Afrikában sem.) A föld megcsappant létszámú népessége már képes lesz a békekötésre, a művi és túltolt rendszerek elutasítására és a józan együttműködésre. A nagy újraindítás nemzetközi képviselői teljes elképedésére, a dolgok egyáltalán nem úgy valósulnak meg, ahogy azt ők megálmodták!

Szomorú, de ma még a világ népessége nem ébred, nem vesznek tudomást a körülöttük zajló folyamatokról, és nem is veszik észre, hogy bűnözők és őrültek uralják a világot, csak hajszolják az ostoba kis játékaikat, és eközben minden három ismerősük közül kettőt el fognak veszíteni az elkövetkező 10 éven belül. Ez kizárólag a saját egoista viselkedésüknek és félrevezethető tudatlanságuknak köszönhető!!!

Van és volna megoldás, de az emberek a léhaságra és a kényelemre vágynak, legfőképp nem akarnak tanulni, nem akarnak változtatni a hozzáállásukon, és roppant egocentrikusak.

Tudomásul kell vennie a világon élő minden embernek, hogy a föld nem zsákmányterület, nem hulladéktároló és nem korlátlan, ahogy Természet Isten Anya türelme sem végtelen!

Mértékletesen, józanul kellene bánni az erőforrásokkal, tisztelni kell az életet, hálásnak kell lenni Természet Isten Anyának mindenért, amit kapunk Tőle, és soha, de soha nem szabad megsérteni az Ő szabályait!

Akik megszegik, mindegy mekkora vagyont halmoztak fel, mindegy, hogy ma miről álmodoznak, és az is mindegy, hogy  milyen pozícióban tetszelegnek, 10 éven belül elmennek, ezt a létsíkot el kell hagyniuk!

A megoldás kézenfekvő volna mindenki számára, de a nemtörődömség megköveteli a maga áldozatait! Nincs mit tenni egy léha és csak a szórakozást kereső és tudatlan emberiségért, amelyik nem ismeri fel, sőt élteti a saját ellenségeit, és üldözi azokat, akik a józanság világosságát hozzák el számukra!

A józan, éber, tisztességes és összefogásra, önzetlen együttműködésre hajlandó emberek maradnak életben az elkövetkező nagyon nehéz 12 éves időszakban…és éppen őket fogják akadályozni leginkább a nemzetköziek, akik úgy gondolják, hogy csak az Armageddon utáni 144 000 és az ő kiszolgálóik maradhatnak életben.

A helyzet az, hogy az a könyv, amelyre elméleteiket alapozták, soha nem volt összhangban az Istenanya lételveivel, és ennél fogva semmi jelentősége. Az istenanyát lehet tagadni, lehet ellene lázadni és harcolni, de győzni nem! A ferdült eszméket hirdetők korszaka hamarosan elenyészik, és maradnak a jók és a bátrak, mert mindig az Élet győz!

MI 

A mesterséges intelligencia az elkövetkező időszak legnagyobb kihívását és a legnagyobb veszélyét jelenti az emberiségre.

Nagyon sokan aggódnak a rohamos előretörése miatt, de meg lehet nyugodni, a szervetlen adattárak nincsenek olyan fejlettségi stádiumban, amelyben olyan szintre léphetnének, amely már tényleges és közvetlen veszélyt jelenthetne az emberiségre.

Szerencsére a tech cégek híján vannak a bölcsességnek és önuralomnak, így ebben a technológiai versenyben megfeledkeznek arról, hogy a társadalom promt változásai olyan makro- és mikrokörnyezetet generálnak, hogy a fejlesztések és a fejlesztők is leállításra kerülnek a nemzetközi helyzet változásai, valamint a TÉR akarata okán.

Aminek nem jött el az ideje és helye, annak el kell pusztulnia, és ezért el fog pusztulni!

A világ javát a szerves, természetanalóg technológiai fejlődés szolgálja, és akik bármilyen platformon az Élet ellen dolgoznak, ki fognak esni a rendszerből, akik viszont bölcsen az Élet Szentségének figyelembevételével haladnak a technológia útján, zöld utat kapnak.

Ez a fajta kordában nem tartott istent játszó digitális őrület hamarosan karanténba, zárt osztályra kerül, majd a megsemmisülés vár rá.

 A jövő az Életet támogató analóg tudományoké lesz!

Áldás az igaz úton járókra!

Delphoi, 2018. március 18.

Ajánlott cikkek