noiosszefogas@protonmail.com

A Magyar Péter jelenség női szemmel.

Amikor megjelent a Partizán videó Magyar Péterrel, nem sokkal azután, hogy a „pedofil botrány” miatt volt felesége dr. Varga Judit is lemondott a kormányban betöltött tisztségéről, az első gondolatom az volt, hogy milyen szimpatikus fiatalember, aki egy rossz szót sem ejt gyermekei édesanyjáról. Valószínűleg felháborította, hogy a kormány ilyen könnyen feláldozta volt társát, és most védeni próbálja őt.

Aztán elgondolkodtam azon, hogy miért is szentelt ekkora figyelmet és ennyi időt a Soros pénzelte Partizán erre az eddig ismeretlen emberre.  Ahogyan a kérdező kezdte faggatni riportalanyát a NER-ben tapasztalt dolgokról, és Magyar Péter egyre több minden visszásságra célozgatott, aminek ő bennfentesként részese és haszonélvezője volt, már kezdtek kétségeim támadni vele kapcsolatban.

Azóta láthatjuk, hogy mi folyik a médiában, Magyar Péter az „új messiás” aki majd megmenti hazánkat, leváltja a kormányt, leleplezi a sok csaló-hazug NER-es gazembert. Hirtelen tömegek álltak mögé, óriási tüntetéseket rendez, hamarjában pártot alapít, feljelenti eddigi „barátait” és volt feleségével folytatott bizalmas beszélgetéseket bizonyítékként tálal fel az ügyészségen. Szélviharként támadt népszerűségében sütkérezve és diadalittasan áll a tömegek előtt, mint egy nagy vezér, az igazság bajnoka, aki erkölcsileg és nagyszerűségében felette áll mindenkinek, az őt éljenzők pedig isszák minden szavát, és Orbán takarodj-ot kiáltoznak. De jaj annak, aki hirtelen magasra kapaszkodik, mert bizony nagyot tud zuhanni.

Eközben természetesen az aktuális hatalom és államgépezet össztüzet zúdít rá, elmondják, hogy a megnyerő külső alatt egy erőszakos, hataloméhes, és nárcisztikus személyiség rejtőzik. Áruló, hitvány alak, aki abba a tányérba piszkít bele, amiből eddig etették. A kormány, és médiájuk támadással védekezik az ellenük felhozott vádakra, amelyek minden bizonnyal nem teljesen alaptalanok.

Aztán egy műsorban Varga Judit, számomra hitelesen, őszintén és megrendítően beszéli el a volt férjével való, hosszú éveken át tartó bántalmazotti kapcsolatát, ami egyértelműen megvilágítja Magyar Péter valódi rideg, számító, őt és általában a nőket semmibe vevő beteges természetét, amivel a most mellé álló, benne bízó tömegeket is képes megtéveszteni és manipulálni.

Nyilvánvaló, hogy ezt az embert valakik a háttérből mozgatják, akiknek célja, hogy a magyarokat megint összeugrasszák, hogy legyen jó nagy balhé, ami akár polgárháborúba is torkollhat. OSZD MEG ÉS URALKODJ! Az előző pedofil-ellenes tüntetésen ezt nem sikerült elérniük, hát akkor most dobjuk be Magyar Pétert.

Számomra nem kétséges, hogy ennek a velejéig rohadt, korrupt, emberellenes, kizsákmányoló társadalmi rendszernek, amelyet a világra kényszerítettek, és amelyet párszáz kiváltságos, őrült pszichopata irányít, buknia kell, de nem mindegy hogy mi váltja majd fel. Aki még pártokban, és politikusokban gondolkodik az tévúton jár, mert Géczy Gábor zseniális meglátása szerint mi is a POLITIKA? Megfordítva AKITILOP! Csodálatos magyar nyelvünk ennél tökéletesebben nem is definiálhatná.

Hiszen tapasztalhatjuk, hogy évszázadok óta a politikusok, és természetesen a mögöttük álló, őket irányító háttérhatalom hogyan fosztanak ki bennünket, hogyan lopnak meg anyagilag, erkölcsileg, egészségileg. Mindegy hogy milyen IZMUS-okkal ideológizálják az életünket, a cél mindig a tömegek leuralása, és rabszolgasorban tartása.

Mindezt korábban az egyházak tudatformáló gépezete és az aktuális hatalom erőszakszervezeteinek „áldásos” tevékenységével érték el, ma pedig a mindent uraló médiaterrorral. Mélységesen elszomorít, hogy ez az agymosó gépezet, amit természetesen a világot uraló pénzügyi nagyhatalmak tartanak fenn, hogyan képes emberek millióit gondolkodni képtelen, engedelmes birkává silányítani, akik nemcsak egész életük, de a saját testük, az egészségük feletti rendelkezés jogát is képesek feladni, és hajlandóak a legképtelenebb, legvadabb természetellenes ideológiákat is elfogadni.

Természetesnek tartják, hogy mindig van, akiknek odaadják Istentől kapott jogaikat – persze „démonkratikus” választásokkal –  akik majd a rájuk ruházott hatalmukkal élve, az általuk kreált „Törvények” által elvégzik, vagy nem végzik el a szép ígéretekkel vállalt feladatukat. A politikus pedig az az „állatfaj”, aki zsarolható, megvehető, és így sohasem az Istenadta népet szolgálja, hanem az őt pórázon tartó gazdit, és hát láthatjuk, hogy ennek fejében hogyan gazdagodnak pofátlanul.

Számonkérni, visszahívni pedig a mandátumuk lejárása előtt akkor sem lehet őket, ha a hülye is látja, hogy nemhogy semmit nem váltottak valóra az ígéreteikből, de egyenesen elkótyavetyélték, külföldieknek eladták, haveroknak átjátszották a köz vagyonát, és tetemes károkat okoztak, élhetetlenné tették a rájuk bízott országot, várost, települést. És mit érdemelne az a hitvány politikus, aki az Európai Unióban nyiltan elárulja a hazáját, és kifejezetten ellene dolgozik, persze hatalmas fizetésért a magyar adófizetők pénzéből, és erre még büszke is?

Két mondás jutott eszembe ezzel kapcsolatban, hogy „Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába.”  a másik pedig, hogy „Aki korpa közé keveredik azt felfalják a disznók”. Ezek most egymást falják fel, ami rendjén is van, hiszen a Föld átalakulásának folyamatában jelenleg a nagytakarítás, a rendrakás idejét éljük. Természet Isten Anyánk gondoskodni fog arról, hogy csak olyan emberiség maradhat meg a továbbiakban, amelyik a természettel és egymással harmóniában és békében képes együtt élni.

A kérdés tehát az, hogy mi az egyetlen lehetséges kiút ebből a beteg, megfertőzött, undorító mocsokból, amivé a politikusok, és az őket madzagon rángatók tették a világot.

Elsősorban az ébredés, és a tudati emelkedés, valamint a józan paraszti ész, amely lehetővé teszi a tisztánlátást. Olyan társadalmi berendezkedés, amely alulról szerveződően, népképviselet által választja ki a tisztségviselőit, akik nem politikusok, hanem bármikor elszámoltatható, visszahívható makulátlan emberek. Olyan felső vezetők, akik életük árán is őrködnek a Természet Törvényeinek betartásáért, és teljes felelősséget vállalnak a nép jóllétéért, egészségéért és boldogságáért.

Ami jó hír, hogy ilyen ország már létezik, ez a Szakrális Magyarország, melynek Alkotmánya biztosítja ezeket a feltételeket. Lehetséges-e, hogy egy ilyen országban élhessünk? Igen, a keret meg van adva, de a tartalmat nekünk kell együttesen, kemény munkával és elszántsággal hozzáadni. Szakrális vezetőnk, Ilara itt van velünk, Ő mutatja a helyes irányt.

Minden azon múlik, hogy képesek vagyunk-e egyénenként tudásunk legjavát hozzáadni a közösséghez. Tudunk-e önzetlenül, és nagylelkűen tenni egymásért, és az országért. Hiszem, hogy igen, mert a magyar emberek többsége alapvetően jó, ami bajban ismerszik meg legjobban, de a sok-sok hazugság és félrevezetés miatt még nem látják tisztán a valódi igaz utat. Pedig már nem lehet késlekedni! A világ sorsa itt és most fog eldőlni, és nekünk magyaroknak példát kell mutatnunk az egész emberiség számára.

JÖJJÖN EL A MI ORSZÁGUNK!

K.S. Edit

Ajánlott cikkek