noiosszefogas@protonmail.com

„Pünkösdi viharáradat többfelé jéggel” –  Adta hírül az időjárást figyelő oldal az elmúlt napok ÉGI eseményeiről.

Tatabányától Tiszaszőlősig – Budapestet és környékét sem kímélve – söpört végig a jégesővel, tubákkal, szupercellákkal kísért ÉGI ESEMÉNYSOROZAT, mely vasárnap és hétfőn – Pünkösd mindkét napján (!) –  tombolt sok helyen. (és utána is napokig folytatódott mindez…)

Mi is megtapasztaltuk itt a Pilisben, dübörögve verte a jég a háztetőket és az egész környéket (csonkra zúzva a frissen kiültetett palántákat is a veteményesekben). „Keményen, mint a jégverés!” – biztattuk egymást hajdan a tájfutó versenyek befutóján a célegyenesben… Hát így.

Vajon összekötik-e az emberek az ÉGI TÖRTÉNÉSEKET a FÖLDI DOLGAINK alakulásával? Mert ha nem értjük, hogy az egész Föld bolygó egyetlen ÉLŐ RENDSZER, ami ugyanúgy működik egységben, mint az emberi szervezet (jah, persze ha az orvosok nagy része sem tudatos erre, akkor mit is várunk az átlag embertől…?), addig ezt nehéz elmagyarázni, de a mostani időszak meg fogja értetni az emberekkel, hogy ez bizony így működik!

Ugyanis mára

Ez pedig azt jelenti, hogy megkezdődött a BÉKE, HARMÓNIA, és a REND helyreállítása, az Istenanya akarata, forgatókönyve szerint.

Az utóbbi 3-4 évben látványosan felgyorsultak azok az események, melyek ezt a folyamatot segítik, gyorsítják, megfelelő ütemben ahhoz, hogy az átalakulás fokozatosan, minél kevesebb áldozattal járjon.

  1. 2020. május 31-én Pünkösdkor (!) kihirdetésre került az Egyetemes Szent Szellem Élet Kánonja, mely az új korszak erkölcsi-szellemi alapja kell legyen.
  2. 2021. februárjában elfogadásra került a Magyar Nemzet Szabadság Alkotmánya, mely az Élet Kánonban lefektetett szakrális lételvek, a MAAT rendje alapján készült, tehát szakrális alkotmány.
  3. 2021. szeptemberétől egy mesterséges átmeneti MÁTRIX lett aktiválva, mely az emberiség közös tudatmezejét emelte, segítette az egység irányába. A Kaleidoszkóp mátrix egy évre szólt.
  4. 2022. szeptemberében pedig az új, végleges aranykori mátrix lett aktiválva, mely már teljes mértékben az Istenanya akarata szerint, az Ő áldásával, a MAAT törvénye alapján lett tervezve, ami azt jelenti, hogy az emberiségnek nincs más választása: vagy betagozódik a földi világ RENDJÉBE, a szakrális rendbe, vagy „megyünk a levesbe”…
  5. 2023. december 22-én pedig végső győzelmet aratott a metafizikai térben ISTENANYA a világot mai napig is leuraló hatalombitorlók felett, akik hatalmukat a vallási köntösbe burkolt szellemiségük alapján tartották fenn.

Ezek nagyon jó hírek, és bizakodással töltheti/tölti el mindazokat, akik még hinni tudnak abban, hogy vannak még „csodák”, helyesebben szólva: hogy az Isten valóban megsegített/megsegít minket, DE CSAK HA EL TUDJUK HINNI! Még helyesebben nem is csoda, hanem maga a tényszerű valóság, isteni igazság az, ami végre elérkezett hozzánk a több ezer éves hazugság, félrevezetés, ferdített vallási-filozófiai nézetek helyett. Meg kell szabadulnunk a valóságról alkotott összes hamis nézeteinktől, hamis tanításoktól, hamis vallási dogmáinktól, mert éppen ezekkel támogatjuk a fennálló rendszert, és ezért tudják biztosítani az „oszd meg és uralkodj!” elve alapján az ezer évek óta fennálló hatalmukat.

Hogy függ össze mindez a címben is említett

„PÜNKÖSDI ÁLDÁSSAL”?

Elemezzük kicsit Bullás Mária: ÁLDÁS c. versét, melyet sok magyar érzelmű közösségben gyakran énekelünk rendezvényeinken!

Égi Anyánk áldása kíséri mindazokat, akik az Ő törvényeit követve azért dolgoznak, hogy a magyarság minél hamarabb beteljesíthesse a sorsa által reá bízatott küldetést, feladatot, amelyet sok-sok prófécia is hirdet: a magyarok fognak utat mutatni a korszakváltás hajnalán más nemzeteknek is, az új korszak szabályrendszerét a magyarok fogják átadni a világ népeinek, „Pió Atya Madara” innen, a Kárpát-medencéből fog kirepülni.

A magyarok nem hiába sóhajtoztak az égre, mert a várva-várt esemény MEGTÖRTÉNT, az Istenanya megsegítette a magyarokat: megkaptuk a szeretet és egység TÖRVÉNYÉT, most már csakis rajtunk múlik, hogy élünk-e vele.

EZ a TÖRVÉNY az Élet Kánon, amely

kihirdetése napjától e bolygó minden entitására, szervezetére, csoportosulására és az összes lakosára érvényesek, függetlenül attól, hogy értesültek-e róla, tudomásul veszik-e, hisznek-e benne, tiltakoznak-e ellene, – hatályosak, érvényben vannak.” /ILARA: Élet Kánon/

Az IGAZSÁG szabaddá tesz, hangoztatják sokan, ám az igazság fogalmát, mibenlétét éppen a sok hamis tudásunk, nézeteink miatt mára már jószerével értelmezni sem tudjuk.

De mi az IGAZSÁG? Létezik-e emberek elgondolásaitól független igazság?

Mit értünk szabadságon?

Mert elég sikeresen hitették el velünk, hogy az igazság relatív, attól függ, honnan nézzük, mindenki szabadon értelmezheti, szabad akaratunk van stb.

Szabadon választunk vallást (már aki nem beleszületik felmenői jóvoltából), politikai pártállást, filozófiai nézeteket, tudományos felfogást, világnézetet, akár már nemet is (szóval sokan jószerével már azt sem tudják, fiúk-e vagy lányok): szabadon, szabadon, szabadon…

A szabad akaratunkkal pedig ide jutottunk…

Hova is?

Nem kell már messzire nézni, itt és most zajlik szemünk előtt a háborús fenyegetőzés, uszítás, „érzékenyítés” folyik a csapból is, elemzők a szükségállapot, hadiállapot stb. narratívát teljesen hétköznapi kifejezésekként csempészik be a köztudatunkba. Az atomfegyver úgy tűnik, a legfelső vezetők játékszerei, üveggolyói közé lett besorolva: „Világokat igazgatok: üveggolyókkal játszom…” (J.A.)

Tényleg ezt akartuk?

Mert minden jel arra mutat, hogy Természet Isten Anya már kimondta, ha mi nem vagyunk képesek megállítani az emberi társadalmainkban eluralkodó őrület tombolását, akkor Ő tesz rendet helyettünk:

„A következménymentesség hosszú időszaka MINDENKI SZÁMÁRA LEJÁRT, ezért az Embereknek végre RENDET KELL TENNIÜK a saját életterükben!

Ellenkezőleg TERMÉSZET ISTENANYA ÍTÉLETEIVEL KELL SZÁMOLNIUK, mely már NEM VESZI FIGYELEMBE AZ EMBERT, ÉS ANNAK BÁRMILYEN ELKÉPZELÉSÉT AZ ÉLETRŐL!”

/ILARA: Élet Kánon/

Nézzünk csak körül a világban: mindenhol hatalmas esőzések, tornádók, jégesők, áradások, árvizek, földcsuszamlások, sok helyen extrém magas hőmérsékletek, hőingadozás, gyilkos hőhullámok, hihetetlen sok és erős földrengés, áradások, megfékezhetetlen erdőtüzek, hogy csak egy áprilisi egy hét néhány eseményét soroljuk a világ több tájáról. Ez már nem tréfa! Ítéletidő! Mondja a köznyelv is. De miféle ítélet ez?

Amint az eddigiekből is kiderült: megkaptuk a TÖRVÉNYT, amelyet a továbbiakban követnünk kell, ha meg akarunk maradni itt a Föld bolygón.

„A magyarságnak vissza kell térnie hajdani tudásához, méltóságához, saját ősi hitéhez, és társadalmi berendezkedéséhez! Szerbe kell állnia a lételrendeződés legfelsőbb elveivel! Mi visszavezetjük az igaz útra térni akaró magyarságot a szent tudás birodalmába AZZAL A FELTÉTELLEL, HOGY MINDEN TUDÁSUKAT A BOLYGÓN ÉLŐ ÖSSZES ELEVEN ÉS ÉLETTELEN LÉNY ÉRDEKÉBEN HASZNÁLJÁK.” (ILARA: Sacra Hungarorum I/I. Kötet)

Ha megismerkedünk ennek az ősi tudásnak alapjaival, és fokozatosan beavatást nyerünk általa, olyan belső erőre és igazi hitre tehetünk szert, ami a magyarságot nemzetlélek szinten is egyesíteni tudja.

Addig kapjuk az egyre nagyobb és erősebb pofonokat, amíg ezt meg nem értjük, és a szakrális lételvek mentén egységbe nem rendeződünk!

Hatalmas a felelőssége mindazoknak a spirituális és/vagy nemzeti csoportosulások vezetőinek is, akik ma egységet, összefogást hirdetnek, de saját elképzelésük alapján akarják megvalósítani! Amíg nem ismerik fel, hogy ITT VAN A MAGYARSÁG SZAKRÁLIS-SZELLEMI VEZETŐJE, aki mutatja nekünk az utat, és CSAK AZ Ő TUDÁSA, RÁTERMETTSÉGE a biztosítéka annak, hogy valódi egység tudjon létrejönni, addig egyre csak mélyebbre süllyedünk a kilátástalanságba. Aki ma bármilyen társadalmi csoport vezetőjeként nem ismeri fel, hogy ÚJ REND csak a SZAKRÁLIS TÖRVÉNYEK BETARTÁSA MELLETT lehetséges, és továbbra is egyéni utat diktál a követőinek, semmivel sem különb az általa elítélt politikai vezetőknél.

„A magyarok a tudás népe” büszkélkednek vele sokszor sok helyen, csak azt a bizonyos „valódi tudást” annyiféleképpen tanítják, ahány táltosképző, spirituális, ezoterikus iskola működik Magyarországon. (Ezekkel már Dunát is lehetne rekeszteni, eredmény meg sehol…)

A mostani „Pünkösdi áldást” jó lenne egy szerető anyai figyelmeztetésnek tekinteni, és megérteni, hogy mindezek azért történhetnek meg, mert téves, hamis, kiferdült eszmeiséget követünk már évezredek óta.

Természet Isten Anya TÖRVÉNYEI egyszerűek, könnyű szívvel követhetőek, és ma már mindenki számára elérhető ez a tudás, mely az új korszak, az ARANYKOR küszöbén a túlélésünk elengedhetetlen feltétele.

Áldás az igaz úton járókra!

További tájékoztatás a témában:

http://sacrahungarorum.com

sacraveritas.com

noiosszefogas.com oldalakon találhatók

Szutor Erzsébet

Ajánlott cikkek