noiosszefogas@protonmail.com

SZAKRÁLIS HIERARCHIA ÉS MELLÉRENDELŐDÉS/DEMOKRÁCIA

HOGY MŰKÖDIK?

„Szakrális” szó jelentése: a TERMÉSZET TÖRVÉNYEI SZERINTI MŰKÖDÉS REND, RENDEZETTSÉG.

NEM vallási fogalom, NEM a királyság ledegradálódott jelentés tartalma a lényege, ahogy a köztudatban általában értelmezik.

A természetben minden élőlény, és az összes biológiai rendszerek HIERARCHIKUSAN, azaz egymásnak alá-fölé rendelődve tudnak jól működni. („vertikális” tengely köré szintenként tagozódva) Mi emberek is csak ezért tudunk életben maradni, mert az összes SZERVEINK HIERARCHIKUSAN működnek.

Az állatvilágban pedig látványosan megmutatkozik ugyanez akár egy-egy madárrajnál vagy a vadállatok csoportjainál.

Az emberi társadalmainkban a felszínen működtetett látszólagos demokráciáról már sokak számára világossá vált, hogy valóban csak LÁTSZAT.

Ugyanis az egyre diktatórikusabban működő „háttér hatalom”, mely a mélyebb struktúrákban működik, nagyon szigorú HIERARCHIKUS REND szerint épül fel, amit a népek elnyomására használnak már nagyon régóta.

Amikor például egy nagybeteg megoperálása a cél, ugye senki sem feküdne olyan orvoscsoport kése alá, amely demokratikusan megszavaz minden következő lépést… mert eközben a beteg nyilván elhalálozik…

Mert az egész globális emberi TÁRSADALMUNK jelenleg a HALÁLOS ÁGYÁN FEKSZIK, és ha nem történik SÜRGŐS BEAVATKOZÁS, operáció, akkor a nagybeteg emberiség kipusztítja magát, illetve hagyja magát kipusztítani.

Ha az emberi társadalmainkat a TERMÉSZET RENDJÉNEK megfelelően a SZAKRÁLIS REND SZERINTI HIERARCHIA törvénye alapján rendezzük be.

A szakrális hierarchia egyrészt a vertikális tengely szintjeinek megfelelő egymásnak alá-fölé rendelődő struktúrák halmaza, másrészt pedig a különböző szinteken a mellérendelődés működtetése jellemző (horizontális rendeződések). Tehát a hierarchia és a mellérendelődés egymást kiegészítve működik minden területen, a cél/funkció szerint rendezve a különböző működéseket, illetve annak közreműködőit.

Ilara tanításai alapján írta Szutor Erzsébet

Hjrlevélre feliratkozás:

Ajánlott cikkek