noiosszefogas@protonmail.com

Hírlevél feliratkozás: https://noiosszefogas.com/hirlevel/

Kedves Barátaim!

Augusztus 20, mint nemzeti ünnep kapcsán szeretettel hívom fel figyelmetek egy mélyreható üzenetre, amely a magyarság ősi tudását és identitását érinti. A közmédiában adófizetői pénzből finanszírozottan a Magyarságkutató Intézet szakállas és göndör hajú, hajlott orrú tudósai ismét a magyar hiedelemvilágról regéltek, portyázó honfoglaló ősök képét vázolták elénk tegnap. De eljött az igazság ideje!

Szűz Mária alakja a keresztény hagyományban csupán egy a fiát sirató anya, míg a MAGNA MATER a világ koronájának birtokosa. Mi nem Szűz Mária országa vagyunk, hanem a Nagyboldogasszony országa, a Regnum Mariánum nem Szűz Máriára utal, hanem a máriásra, vagy kündére, aki a szakrális vezető!

Utolsó utáni pillanatban vagyunk. Sokan okoskodnak, a férfigőg és az emberi hülyeség a tetőfokára hágott (lásd a jóhiszemű és végtelen káros szkíta önkormányzatiság – amivel a magyarságot kisebbségnek könyveltetnénk el hazánkban..). Ha azt szeretnénk, hogy Magyarország a magyaroké, a tudóké legyen, akkor csatlakozzatok a közös küldetéshez, tanuljunk, engedjük el a fejünkbe ültetett hazugságokat, ismerjük meg valódi múltunkat, Istenünket, azokat az ősi értékeket, amelyek által megérthetjük saját helyünket és szerepünket a világban. Emlékezzünk arra, hogy a Nagyboldogasszony nemcsak a múlt, hanem a jelenünk és a jövőnk is!

Izgalmas és nehéz utazás a gyökereinkhez, de vissza kell oda térni, ahol eltévedtünk! Nézzétek meg Ilara Törvény vagy ítélet című videóját:

Olvassatok a sacrahungarorum és a sacraveritas honlapokon, vagy jelentkezzetek privát!

Az életünk múlik azon, hogy megértjük-e a fentieket, felismerjük-e az Avatárunkat, elfogadjuk-e a tanításait megújulva, felelősen felépítjük-e közösen az új világ mintaállamát, a szakrális hierarchiához igazított társadalmi berendezkedésű Archiregnumot.

Ma már a csapból is a szakralitás és a királyság folyik, de téves, politikai-vallási, feudális alapokon. Az új világ létrejötte elkerülhetetlen, ezt mindenki tudja. Mindenki a boldog élet receptjére vágyik, ami valójában a Törvény, melyet Ő.Sz.F. Ilara képvisel. A magyarság küldetése pedig a Törvényhez való visszatérés, a MAAT szerinti minta kialakítása.

Lakatos Mónika

Ajánlott cikkek