noiosszefogas@protonmail.com

Hírlevél feliratkozás: https://noiosszefogas.com/hirlevel/

Ő AZ, AKIRE VÁRTUNK!


Ezt a programot tűzte maga elé és követi hosszú évek óta a Szakrális Magyarország csapata.
Szellemi vezetőnk, ŐSzF. ILARA elmondta egy-két hónapja a vértói beszédében, hogy bizony baj van a magyarokkal, azokat is beleértve, akik a „nemzeti oldalt” képviselik, mert már nagyon régóta elhagyta/elhagytuk ősi hitünket: Nagyboldogasszony tiszteletünket. „Minden bajunk legfőbb forrása ez a szomorú tény, és mindazok, akik ma itt egybegyűltünk, teljes szívvel kívánjuk, hogy ez mielőbb megváltozzon, a magyarság önmagára ébredjen, megértse és visszatérjen ősi hitéhez, Nagyboldogasszony tiszteletéhez”.


Tudjuk, hogy ez az ősi tudás, melyet az ős-ARÁK (MAGH-ARÁK !) ránk hagyományoztak, egy teljesen letisztult, természet-analóg ISTEN-TUDÁS. Az ősi szakrális tudás, amelyben nem különül el vallás és tudomány, és ez a FELBECSÜLHETETLEN KINCSET ÉRŐ TUDÁS most mindenki számára elérhetővé vált, és ez az, ami a magyarságot NEMZETLÉLEK SZINTEN is EGYESÍTENI TUDJA, amennyiben a magyarok ezt megértik, elfogadják, és nyitott gondolkodással, tiszta szívvel közelítenek hozzá.


Nagyon sok ősi feljegyzés van a világot teremtő és a rendet fenntartó Nagy-Anya, Magna Máter, Nagyboldogasszony kultuszról, és hatalmas irodalma lelhető fel a mai korunkban is.

Eddig az idézet. (Csak közbevetőleg kérdezem: ma mi a helyzet???)


Azt kívánom, érezzük át minél többen ezt a hatalmas felelősséget, és ennek tudatában tehetségünk és lehetőségeink függvényében a legtöbbet hozzunk ki önmagunkból, a szent cél érdekében, gyermekeinkért és a világ élhetővé tételéért, a békéért és a harmóniáért!
Nagyon sokkal tartozunk NAGYBOLDOGASSZONYUNKNAK, de tudjuk, hogy Ő minden hálálkodásnál többre becsüli a közös ügyért való odaadó és önzetlen munkálkodásunkat, ezért mindenkinek ajánlom a hálájának EZEN A MÓDON VALÓ KIFEJEZÉSÉT is.

Ajánlott cikkek