noiosszefogas@protonmail.com

Az elmúlt 150+ esztendő technológiai előrelépése hatalmas fejlődési ívet járt be. Az első ipari infrastruktúrák megteremtésétől a digitális fejlesztéseken keresztül az informatika által létrehívott új tudományos eredményekig.

Az emberiség a Kopernikuszi távcsőtől eljutott a mai kor fejlettségének megfelelő világűrt kémlelő szondákig és hatalmas űrteleszkópokig. S egyforma vehemenciával keresi-kutatja a természet titkait a világegyetem és a mikrovilág területein egyaránt.

Cargo Spacecraft Orbiting Earth. 3D Scene.

Az elért eredmények látványosak és akár meggyőzőek is lehetnének.

Azonban a tudomány jeles szakértői folyamatosan és minden esetben figyelmeztetnek arra, hogy az elért eredmények legtöbb esetben csak in vitro igazak és alkalmazhatóak, ami annyit jelent, hogy az Élet komplexitásával nem feltétlenül vannak összhangban, és változó körülmények közepette nem igazak, nem működnek. Ezek a tudósok perifériára vannak szorítva, mert merik feltenni az őszinte és jogos kérdéseket, valamint elmondani cáfolataikat.

A hétköznapi embert meg lehet győzni olyan szlogenekkel, hogy tudományos tények alapján ez vagy az igaz. Ugyanakkor a széles látókörű és az adott szakterületeken hatalmas tudással rendelkező tudósok pontosan tudják, és hangot is adnak azon bizonyosságaiknak, hogy a tudományos „tények” átmeneti jellegű megállapítások, amelyeket újra és újra vizsgálnak. Ezért szinte alig van olyan tudományos tézis, amelyre azt mondhatnánk, hogy változatlan és változtathatatlan tény. Ilyen tények csak a természet szakrális világában léteznek, emberi kísérletekben nem. Azon egyszerű oknál fogva, hogy Természet Isten Anyánk több milliárd éves kismillió tényezőt figyelembe vevő kísérletezésének eredményei, amelyek bizonyítottan tökéletes szimbiózisban működnek.

Ehhez képest nagyon úgy látszik, hogy amióta a tudomány is az üzletemberek kezeibe került, a költséghatékony eredmények felmutatása vált a kutatások céljává. S mivel a médiumok, egyetemek, könyvtárak és a tudatipar többi szegmense is a kezükre került, egyre kisebb tér maradt a szakmai dialógusokra. Lásd a covid ideje alatti szakmai viták lesöprését. Ez az a jövő, amelyet a tudománynak szánnak. A tudománynak rövid távon hasznot termelő iparággá süllyesztése zajlik. Ezért nincs pénz az alapkutatásokra és szűkösek a lehetőségek, ezért süllyesztik el az egyéb alternatívák vagy olcsó megoldások alkalmazását.

A tudomány nem olyan mint az ipar, hogy kitaláltunk egy használati cikket és hajrá gyártsunk belőle millió darabot! A tudomány információcsere, tudományos diskurzus, kísérletezés a lehetőségekkel, hatásvizsgálatok tömkelege, bizonyítások és cáfolatok meg nem szűnő folyamata. Azonban óriási problémát jelent a tudományos jogi reguláció, amely kvázi magántulajdonba adja a tudást. Gyakran olyan tudásokról beszélünk amelyek állami egyetemek ötleteiből és kísérleteiből születő patenteket magánosít. S úgy általában arra irányulnak a törekvések, hogy a tudomány egésze magánosítva legyen!

Noha valójában arra volna szüksége a világnak, hogy a tudományos eredmények ne legyenek kisajátíthatóak, a tudás és tudomány szabadon áramolhasson, hiszen ez a természet rendje szerinti működésmechanizmus. Nem beszélve arról, hogy a leghatékonyabb is egyben. A nyílt forráskódú fejlesztéseknek kellene olyan működési teret nyújtani, amely létrehívhatná azt a következő generációs tudományt, amely majd alkalmassá válhat egy nem túl közeli jövőben arra, hogy bizonyos természeti jelenségekbe akár be lehessen károkozás mentesen avatkozni!

Ez lehetne az a tudomány, amely létrehívja a III. generációs webet, amely már nem a központosított energiazabáló szerverparkokat szaporítja. Az emberek el sem tudják képzelni, hogy a jelenlegi adathalászatra szakosodott ostoba és önző informatika mekkora felesleges energetikai terhet ró erre a bolygóra! Millió gigawattokat zabálnak fel óránként pusztán azért, hogy az adatainkkal kereskedhessenek valakik, hogy hozzájuthassanak olyan kényes információkhoz, amelyekből pénzt csinálhatnak. Miközben a technológia adott volna már egy III. generációs blokkláncrendszerű hálózatos web kialakítására is – de hát ezt nem támogatja semmiféle magánérdek, nincs belőle tőkefelhalmozási lehetőség! Ahogy a pénzt sem engedik ki az érdekhatalmi körükből.

S ezek a folyamatok mind-mind az önzésen, a gőgön, a korlátlan magánönzésen alapulnak.

Mondok az eddigiekre egy mindenki által megérthető példát.

Rasid sejk irdatlan mennyiségű vagyon felett rendelkezik és elhatározta, hogy megvalósítja vízióját és a sivatagi környezetben létrehozza Dubajt. Összehívta a világ legjelesebb építészeit, hogy alkossanak meg egy szupervárost, amely a legek kategóriájába kerül. Ő akar a leghíresebb ember lenni, a legmagasabb toronyház tulajdonosaként és mivel elég pénze van, még mesterséges szigeteket is elkezdtek építeni, amit máig nem fejeztek be, hiszen ahogy épül, a természet azonnal vissza is veszi egy részét. A megépült, elkészült pálma fősziget is évente egy cm-t süllyed, és a rajta helyet kapott házak is repedeznek.

Dubajt nem készítették fel az esőzésekre, nincs fűtése sem, hiszen tengerparton és sivatagban épült. Vagyis nem vettek figyelembe minden, a természetben előfordulható tényezőt! Ám a természet megmutatta – és a jövőben is ezt fogja tenni – hogy ki az úr. Megmutatta, hogy a féktelen fényűzést, pazarlást nem tűri. Megmutatja, hogy az előrelátás a hurrá optimizmus hegyében hiányzik, és azt is bizonyította, hogy akik a természet rendjébe belepiszkálnak, azok súlyos következményekkel kell hogy számoljanak.

S mit tesz a világ vezető grémiuma?

Napi szinten geo-mérnökösködnek, és egyre őrültebb ötletekkel hozakodnak elő annak érdekében, hogy a pénzügyi érdekeknek megfelelően alakítsák a bolygó ökoszisztémáját. Csak azért, hogy az élelmiszer termelést, és úgy globálisan az életet is birtokukba vegyék, valamint bebizonyíthassák, hogy valóban Armageddonnak kell elkövetkeznie ahhoz, hogy egy új világ bekövetkezhessen!

SZERINTETEK KI AZ ERŐSEBB ÉS BÖLCSEBB?

A GEOENGIENNEIRING BIO-KÖRNYEZETMÉRNÖKEI VAGY TERMÉSZET ISTEN ANYA?

Az istent játszó technokrata zöld örültek éghajlat változással foglalkozó kormányközi testülete nemcsak a levegőben ténykedik, hanem pl. jóváhagyta óceánok meszezését és vastrágyázását is. Ez utóbbi módosítaná az óceánokban végbemenő szénmegkötő folyamatokat a fito-planktonok serkentésével…

A chemtrail gyakorlatilag sztratoszférikus aeroszol befecskendezés, azaz különféle aeroszolok bejuttatására a sztratoszférába, hogy hűsítő hatást hozzon létre a globális elsötétülés és a megnövekedett albedó (sugárzásvisszaverő képességet kifejező mérőszám) révén, amely természetes módon a vulkánkitöréseknél is létrejön.

A MAGYAR NEMZET SZABADSÁG ALKOTMÁNYA EZZEL SZEMBEN ÍGY RENDELKEZIK:

„MEZŐGAZDASÁG – ÉLELMISZERTERMELÉS – VÍZGAZDÁLKODÁS..

4.

A, Kijelentjük és valljuk, hogy minden élőlény Istentől származó eredendő alapjoga – az embert is beleértve – a tiszta, egészséges levegőhöz, vízhez és a napfényhez, valamint az egészséges táplálékhoz jutás.

B, Fentiek értelmében államunk elkötelezett a természeti értékek megóvásában és háborítatlansághoz való joguk biztosításában.

C, A felszíni és felszín alatti vizek tisztaságának és mennyiségének megtartása kiemelt feladatunk.

D, A vízelvezető csatornák és víztározók építése, fenntartása mindenkor államilag kiemelt feladat.”

AZ ÉLET KÁNON PEDIG EZT ÍRJA:

„7. Az emberi élet legfontosabb célja a túlélés, de e célkitûzését nem gyakorolhatja más emberek vagy a Természet kárára. Ezért minden olyan megnyilvánulást, amely másoknak és a Természetnek kárt, fájdalmat, szenvedést, veszteséget vagy bármilyen leépülést idéz elõ, tiltani és szigorúan büntetni kell. Különösen szigorúan kell szankcionálni a különféle technológiák, – beleértve a biotechnológiát is – gyógyszerek, mesterséges élelmiszerek, adalékok, veszélyes kórokozók, frekvenciák, és egyéb olyan vegyületek alkalmazását, gyártását vagy forgalomba hozatalát, amelyek az élõ sejtek Természetes morfogenezisét befolyásolják vagy a Természetes ökoszisztémát sértik. Akik ilyen termékeket állítanak elõ, forgalmaznak vagy alkalmaznak, azok teljes vagyonukkal és életükkel felelnek a társadalmak felé.”

Élő bolygónk az ostobaság, gőg és önzés mentén vérzik és szenved. Az élet senyved!

Ön, és mindenki más érintett, hiszen láthatjuk, hogy a növények is megbetegszenek a számtalan kemikáliától. …és hosszasan folytathatnánk a felsorolást…de felesleges.

A bajok minden téren megmutatkoznak, de a megoldók és a megoldások nincsenek sehol! Rengeteg a szájkarate, irdatlan sok a hamis infomáció, és mindenki fut-szalad a napi gondja után…

Fel kell tennünk a kérdést:

Akar Ön még normális életet élni?

Mert ha igen, akkor tegyen érte!

Jöjjön közénk és már ne csak beszélgessünk, hanem cselekvően lépjünk fel közösen!

Ahol még a problémát sem látják, ott a megoldásra sincs esély.

Felejtsük el az ideológiai különbözőségeket, mert az eljövendő időszakok emberi ostobaság és természet okozta katasztrófái nem azt fogják kérdezni, hogy ön keresztény vagy muszlim, hanem csakis azt, hogy ön cselekedett-e amikor kellett, és tett-e egy jobb világért, avagy nem!

Ne várjuk meg, hogy a bolygónk egy olyan fázisba kerüljön, amelyből csak oly módon tud szabadulni, hogy lerázza magáról az emberiséget, mint kutya a vizet!

Kitörhetnek egyidejűleg vulkánok, lehül a klíma, és a hajunkra kenhetjük a solar paneljeinket is, ha nem lépünk a szakrális lételvek követésének útjára önként!

Sokféle klímariogatás létezik, de nem a felmelegedés lesz a legnagyobb problémánk, hanem első körben a kapzsi emberek, második körben pedig a drasztikus lehülés, a por és koromfelhők által.

El sem hiszik, hogy az említett feltételek mellett milyen ütemben közelít ez a fázis!

A mai gondolkodás szerint a gazdaság számít mindenek előtt, és a társadalmi érdek, valamint a bolygó érdeke csak ezt követheti. Ezt a sorrendet úgy kell felcserélnünk, hogy bolygó, társadalom, gazdaság.

Ezt a bolygót nem szabad az üzletemberek gátlástalan érdekeinek kiszolgáltatni! Ez mindannyiunk jól-felfogott érdeke!

Áldás az igaz úton járókra!

Ajánlott cikkek