noiosszefogas@protonmail.com

KLASSZIKUS DARAB

Kedves Fiatalok!

Ti akik most a húszas-harmincas éveiteket tapossátok és otthon, kényelemben, védett környezetben éltek, most hozzátok szólok.

Voltak a történelem folyamán nehéz idők és voltak kivételezetten szépek is. Az utóbbi pár évtized, mondjuk 40 év ilyen szép és nyugalmas volt. Az előző nemzedékek áldozatos munkájával felépült a II. VH romjain egy új és modernebb világ, amely a fejlődő technológiák alkalmazása folytán egyre kényelmesebbé tették az életet.

Ti ebbe a technológiailag fejlettebb kényelmes életbe születettetek bele, amelyért a kisujjatokat sem kellett mozdítani. Sokatok ma is a családi fészek kényelmét élvezi, úgy mintha ez alanyi jogon járna.

Az elmúlt évtizedek iskolai tanyagai eltávolodtak az élettől és a valóságtól, és ti ebbe nőttetek bele, nincs is más tapasztalásotok. Vagyis nem a ti hibátok. Ugyanakkor látjátok, hogy valami nem stimmel, hogy az élet nagyon igazságtalan, még akkor is látjátok, hogyha a szüleiteken élősködtök. Legtöbbőtöknek esélye sincs egy normális saját egzisztencia megteremtésére, és így marad a családi élősködés.

Pedig sokan rendesen dolgoztok, és mégsem juthattok előbbre, és talán túl magasak és irreálisak lettek az igényeitek is.

Az iskola, a közösség és a trendiség megköveteli a drága kütyüket és külsőségeket, mert ha már az sincs, akkor végképp senkinek érezheted magad.

Mindeközben az idősödő szüleid vágyaira és elképzeléseire, az ő életükre fütyülsz, hiszen te vagy a fontos. Miközben gürcölnek és próbálnak túlélni valahogy, segítve a gyerekeiket, nem kapnak semmiféle megbecsülést és tiszteletet. Nem segítetek otthon, nem igyekeztek azon, hogy ha már az élet így adta, akkor könnyítsetek a kényszerű együttélés nehézségein. Viták, veszekedések, ócsárolás, többnyire ez telik tőletek…

Az elmúlt évtizedekben mérnök, informatikus, rendszergazda, programozó, közgazdász, jogászok, managerek, stb. hadai képződtek, akik elég jól keresnek, meglehetősen könnyű munkával, de az elméleti munka mellett nem tanulták meg az élet dolgait. Nem tudnak egy szeget beverni, egy salátát felnevelni… egy tojásrántottát elkészíteni.

Nos, nektek szól most ez a szösszenet, akik ilyenek vagytok, mert valakinek figyelmeztetnie kell titeket, hogy itt az ideje, hogy a virtuális valóságból kiszagoljatok az ÉLETBE!

Tudjátok miért?

Mert vége a jó világnak! Vége annak a bőrfotelos palivilágnak, amit olyan jól megszoktatok.

Ti a felsorolt hivatásokkal egy átmeneti korszak „termékei” vagytok, olyanok mint egy divat darab, ami ma még kell, később kidobják. Nos ti is éppen a leselejtezés előtt álltok.

Tudom azt gondoljátok, hogy nem, hiszen lesz mindig lehetőség, és tovább lehet élni ezt a könnyű, verejtékmentes életet…pedig nem! Az a helyzet drágáim, hogy pár éven belül mentek a lecsóba…?

A divatkacat leselejtezésre kerül, hiszen jön az AI, és jön egy olyan korszak, amely nem teszi lehetővé az élősködést. No de akkor mi lesz veletek?

Hiszen úgy megszoktátok a léha tespedést és a virtuális világot, hogy ezen a mátrixon kívül el sem tudjátok képzelni az életet…pedig higgyétek el van élet, sőt ott kezdődik, ahol a virtuális mátrix véget ér!

S minél inkább óhajtjátok a digitális világ fejlődését, annál gyorsabban szembesültök azzal, hogy game over.

Tehát van nagyjából 2-3 évetek arra, hogy megtanuljátok mindazt, amit mi mint klasszikus darabok tudunk. Aztán hamarosan kihalunk, kipusztítanak minket és nem lesz senki akitől megtanuld az életet.

Nincs szakmád, nincs gyakorlati érzéked, semmit nem tudsz megjavítani és elkészíteni. Teljesen kiszolgáltatott leszel. Ráadásul az elpuhultságod mindenre kiterjed, még fizikailag sem tudnád magad megvédeni.

Mi a megoldás? Szakmát tanulni, de sürgősen!

Kőműves, burkoló, ács, víz-gázszerelő, villanyszerelő, háztartási gép szerelő, pék, hentes, mezőgazdasági- gépkezelő, termelő, fodrász, szakács, ruhakészítő, alapanyag és élelmiszer feldolgozó, és hasonlók lesznek a menő szakmák.

Nem lesz szükség pirszingre, tetoválásra, műkörömre, pszichológusra stb…. és szilikonmellekre sem.. Nem lesz szükség a léhűtők seregeire, mert a világ változóban van. Radikális átalakulás közeleg, amelyben kétfelé válik a világ.

Lesz egy technológiailag fejlett futurisztikus és minden szabadságjogot felszámoló főága és egy természetközeli főága, amelyben az embernek kell fejlődnie.

A futurisztikus utat szabadon választó emberek eleve lemondanak az emberi méltóságukról és a szabadságukról akkor is, ha ennek az ellenkezőjét gondolják. Csak hiú ábránd, hogy egy kontrollált világban számít az egyéniség és a vélemény. Nem számít, hiszen akik ezeket a rendszereket működtetik, úgy akarnak jót, hogy megszüntetik az emberi lény való élethez fűződő kapcsolatát abban a tudatban, hogy ezzel megszűnik az emberi gyarlóság is. Tényleg megszűnik, de ezzel együtt meghal az emberi lélek és az ember szabadsága is!

Lesz egy másik vonulat, amelyben szintén el kell hagyni a gyarlóságokat, de ezt emberi módon, emberi szinteken és beindul egy normalizálódási és tisztulási folyamat.

Valójában elindul a nagy szelekció.

Aki alkalmas EMBERNEK, mert az akar lenni, az EMBER marad, aki nem, az megy az AI átnevelőbe.

S ez pár éven belül induló folyamat, amely párhuzamosan fut egymással.

A döntés már megszületett, és a rostálás is elindult.

Rajtad múlik, hogy csatlakozol-e a klasszikus darabokhoz, akik a lehető legmagasabb szintű technológiákat alkalmazva, a józanság és a természetnek való megfelelhetőség útján haladnak tovább, – avagy mész az AI lecsóba!

Tehát mindegy melyik utat választod, mindkettőn vége a lazsálásnak és léha életvitelnek!

Az AI útján naponta pontoznak és értékelik a teljesítményedet és ha nem teljesítesz az elvárásoknak megfelelően, akkor lejjebb rangsorolódsz és még inkább megtépázzák a szabadságjogaidat, életlehetőségeidet.

A másik oldalon a közösség értékeli a munkádat, és ha hasznos vagy a közösség számára, a közösség erejét és boldogságát szolgálod az remek, ha nem, akkor átadnak az AI-nek, és mehetsz a rövid pórázra.

Nem baj ha nem hiszed.

Nem baj, ha most nagy az arcod, és már sorolod is az egyéb alternatívákat, mert mindig van más lehetőség is…

Nem azért írom ezeket, mert a véleményed kérem.

Az nem számít.

Úgysem te döntöd el, hogy mi fog történni!

Azért írom, hogy tudassam veled a lehetőségeidet.

Azért írom, hogy legyen választási lehetőséged.

Sokszor elmondtam/megírtam előre, hogy mi fog történni, és akkor is körberöhögtek….és azóta sokszorosan beigazolódtak az állítások.

Nem baj ha most is ez történik… hiszen az arra méltóak meghallják, megszívlelik, – és esetleg tovább érdeklődnek – a többiért pedig nem kár!

Sok évvel ezelőtt még aggódtam és álmatlan éjszakáim voltak emiatt.

Már jól alszom, már nem zavar ha az emberek rohannak a vesztükbe.

Mostanra beletörődtem/beláttam, hogy oda valók….

Tehát hangsúlyozom: Mindegy, hogy most mit gondolsz rólam vagy a leírtakról. Csak az számít, hogy akkor is be fog következni, ha nem hiszed vagy nem akarod.

Neked is bele kell törődni, hogy a világ nem olyan, mint ahogy álmodoztál róla, ahogy a spiriguruk ígérgették. Nem lesz egyéni felemelkedés és XD és senki nem ment meg.

Szokd meg a gondolatot, hogy egyedül nem vagy senki/semmi, és csak a jó és együttműködő közösségekben tudsz élhetően létezni!

Szakma nélkül, együttműködés és hasznosság hiányában nem leszel senki, ezért emeld fel a hátsód és dobd el az eddigi sületlenségeidet!

Az idők változnak és most éppen az az időszak jön vissza, amikor az EMBERNEK ismét tisztelni kell majd a klasszikus darabokat, mert az lesz a túlélés záloga!

Kezdj el másképp nézni az idősekre és a szüleidre, és már ma kezdj hozzá a velük való együttműködéshez! Tanulj tőlük és becsüld meg őket, mert nem ok nélkül akarnak tőlük mielőbb megszabadulni!

Szóltam jó előre…

Dönts jól, válaszd a valódi ÉLETET!

Áldás az igaz úton járókra!

ILARA

Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

Ajánlott cikkek