noiosszefogas@protonmail.com

Az alábbi témát hírlevélben küldtük ki. Hírlevél feliratkozás: https://noiosszefogas.com/hirlevel/

„Mielőtt rabláncra fűznek, el kell tudni hitetniük, hogy nem lehetünk szabadok.” 

/The Woman King című film/

2025. január 1-jétől Magyarországon kötelező szűrővizsgálatokat vezetnek be. A szűrővizsgálaton való megjelenést az egészségügyi államigazgatási szerv határozattal rendeli el, ami azonnal végrehajtható lesz. 

Egy írás arról, hogy egy nőgyógyászai asszisztens hogyan mentett meg nőket azzal, hogy nem közölte velük a PAP-kenetek pozitív vizsgálati eredményeit: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1525826261675883&id=100027455707092&rdid=9Z7d6DrKrdt2oiMQ&_rdr#_=_

„…még a magyar Alaptörvény szerint is az emberi jogok csak közérdekből, a közérdekkel szükséges és arányos mértékben korlátozhatóak…”

https://angelikamihalik.substack.com/p/a-felnottkori-kotelezo-szurovizsgalatokrol?r=1nbgl1&triedRedirect=true

Mihalik Angelika jogász, megtette a feljelentését: https://angelikamihalik.substack.com/p/kotelezo-szurovizsgalatokrol-feljelentest

Feleslegesek és ártalmasak a szűrővizsgálatok a jelenlegi kivitelezési és kommunikációs formában.

Dr. Herczeg Andrea előadása a biologikus gondolkodásról

Vajon, hogyan juthatott el oda az emberiség, ahol ma tartunk, hogy maroknyi, gátlástalan, hataloméhes ember kénye-kedve szerint befolyásolhatja a társadalomban zajló eseményeket, kizsákmányolva, kizsigerelve az embereket és a bolygó erőforrásait? És azon elgondolkodott-e már, hogy hogyan lehet ezen változtatni?

A MEGOLDÁS KULCSA!

A hazugság-tenger annyira elöntött már mindent, annyira kibogozhatatlanná vált az igaz és hamis, hogy már csak egy újraindítás segíthet, de csak egy „good reset”, a világ urai által tervezett „great reset” helyett.

A megoldás abban rejlik, hogy amikor összedől a hazugságvár (hogy összedől, az egész biztos), a káosz helyett rendet teremtsünk, tiszta morális alapon. Erre pedig alaposan fel kell készülni, amit évről évre, lépésről lépésre meg is tesz a Szakrális Magyarország csapata. 

Mi megbízhatóan építkeztünk az elmúlt időszakban is, és jelen helyzetben csak a bizalomra támaszkodhatunk.

Amint elegendő számú ember elfogadja a Szakrális Magyarország (SZMO) Alkotmányát és kéri állampolgársági felvételét,megnyílik a lehetőség a hatályba léptetésére, amikor eljön az ideje. Addig kettős állampolgárok vagyunk, utána azonban nem vonatkoznak ránk a jelenleg regnáló állam jogszabályai. 
Amint elegen leszünk az SZMO állampolgárai, minket nem kötelezhetnek ezekre a szűrővizsgálatokra sem, mert időközben államunk nemzetközi elismerése megtörténik!!!
Amint elegen megismerték és elfogadták a Magyar Nemzet Szabadság Alkotmányát, megfelelő alkalommal népszavazásra bocsátjuk. 

Magyar Nemzetünk számára együttes és önkéntes elhatározással közös együttélési szabályrendszert fektettünk le, amely társadalmunk minden tagja számára szabadságot, egészséget, biztonságot és a boldogság lehetőségét biztosítja.

https://sacraveritas.com/alkotmany

Önön is múlik, hogy az életünk, egészségünk ellen irányuló újabb támadásig elérjük-e a kellő létszámot, és nem kell-e több veszteséget elszenvednünk.

Minél lassabban teszik meg Önök is ezeket a lépéseket, annál nagyobb veszteséggel kell számolnunk.

Most még nem késő!  Legyen állampolgárunk és hozza magával  szeretteit, ismerőseit! Nincs vesztenivalónk, csak nyerhetünk!

Ide kívánkozik egy-két költői kérdés:

Miért is főleg a nőket sújtják egészségromboló beavatkozásokkal?
Miért fogadjuk el könnyebben az illegitim WHO, azaz Egészségügyi Világszervezetből Világkormánnyá átváltoztatott gittegylet kötelezéseit, mint az őseink által működtetett szakrális királyságot és a MAAT, az Egyetemes Szent Szellem Örök Törvényét?

Itt regisztrálhat, ha szeretne az SZMO állampolgára lenni: https://szmo.info/

Ajánlott cikkek