noiosszefogas@protonmail.com

Szutor Erzsébet, a Világ Magyarsága c. folyóiratban megjelent cikksorozatának lezárása.

23. Befejező rész

Sorozatunk célja bevezetni az Olvasókat a magyarok ősi tudásának alapjaiba, megismertetni azt a szellemiséget, mely az új korszak, az ARANYKOR küszöbén a túlélésünk elengedhetetlen feltétele, valamint híradás a Szakrális Magyarország aktuális programjairól.

A mintegy fél éve elindított sorozatunk lezárásához érkeztünk, így most már csak egy rövid összefoglalást adunk, és egyben köszönetet mondunk mindazoknak a Kedves Olvasóinknak, akik írásainkat figyelemmel kísérték.

A Szakrális Magyarország csapata három éve működteti a Nagyboldogasszony Magurákat, természettemplomokat, melyekben havi rendszerességgel végezzük az ősi hagyományok szerinti szertartásokat, immár 5 hónapja mind a hét Magurában egyszerre. A Magura rendszer egy térrezonátor, amely az emberi tudatmezővel kölcsönhatásban működik, segíti a harmónia megvalósulását egyéni és társadalmi téren is.

Ennek napjainkban hatalmas jelentősége van, mivel világunk a teljes káosz felé halad, amit a szélsőségesen agresszív, világhatalomra törő, mindent és mindenkit leuraló maszkulin energiák túlburjánzása okoz. De minden bajunk legfőbb forrása, hogy az emberiség eltávolodott a természet eredeti törvényeitől, azokat figyelmen kívül hagyva öntörvényűvé vált, felrúgtuk az egyetemes erkölcsi-szellemi alapelveket, ezzel saját létünket és a bolygó minden teremtményét veszélyeztetjük, felborítva az összes szférák harmóniáját is. A probléma sokkal súlyosabb, mint ahogy azt mi átlag emberek elképzeljük, ezért sürgős feladat a folyamatok megfordítása, és ez minden ember egyéni felelőssége is. Ezért létfontosságú, hogy megismerjük ezeket a törvényeket, és társadalmi berendezkedésünket is ehhez igazítsuk.

A világban felborult az energetikai egyensúly és harmónia, ennek következménye a káosz minden téren. Legfontosabb feladatunk a női-férfi energiák egyensúlyának visszaállítása, amit nemcsak egyéni és közösségi életünkben, hanem össztársadalmi szinten is minél előbb meg kell valósítanunk, a nők nagyobb térnyerésével, társadalmi szerepvállalással. A nők feladata az élet továbbadása, gondozása, a férfi dolga pedig a védelem és táplálás. Ehhez mindkét nem megkapta a Teremtőtől a szükséges képességeket, és ha nem eszerint élünk, akkor annak csakis boldogtalanság lesz a következménye, ahogyan azt látjuk, éljük is a jelen állapotok közepette.

És leginkább szem előtt kell tartanunk, hogy ezt a helyzetet mindig a legkiszolgáltatottabb, legvédtelenebb rétegek: GYERMEKEINK SÍNYLIK MEG! Gyermekeink élete, testi-lelki egészsége pedig legféltettebb kincsünk és a jövőnk záloga is egyben. Ezt pedig leginkább mi nők, anyák, nagymamák érezzük át, és ebben áll most a nagyobb felelősségünk is!

Azért, hogy visszaálljon az egyensúly a női-férfi energiák tekintetében, igazi NŐKNEK és igazi  FÉRFIAKNAK vállvetve, együttműködve  kell felvennünk a küzdelmet, egymást emelve, segítve visszaállítani az eredeti szakrális rend szerinti női-férfi szerepeinket.

2020. Május 31-én lett kihirdetve az Egyetemes Szent Szellem Élet Kánonja – mely időpont az új világ kezdete is egyben – s az ebben lefektetett lételvek adják az erkölcsi-szellemi alapját a további életünknek, az új korszaknak. Ezek betartását és betartatását biztosítja az az új Társadalmi Szerződés, melyet a Szakrális Magyarország saját polgárai számára megfogalmazott, és elfogadott.

Most mindenkinek lehetősége nyílik fokozatosan megismerni azt a régi-új tudást is, legalább alapjaiban, melynek ismeretében a világ működése megérthető, s a természeti és társadalmi folyamatok is megmagyarázhatók. Ez a tudás még napjainkig is titkos tudásnak számított.

ILARA a Sacra Hungarorum könyvekben leírja, mi volt az az eredeti ok, ami az emberi társadalmak természetes fejlődését félrevitte, végigköveti azokat a történéseket, melyek a mai állapotokhoz vezettek. A 6 kötetre tervezett mű I/I. kötete útmutatóul szolgál a magyarság számára ahhoz, hogy a jelen világhelyzetben miképpen tudja érvényre juttatni, beteljesíteni ősi küldetését, ellátni feladatát, megmutatni a Föld népei számára a válságból kivezető utat. Megmutatja a magyar nemzetnek és a magyar minőségű embereknek az ősi és avulhatatlan értékeket és erényeket, amelyekhez visszatérve a magyar nemzet és a magyar nemzetközösség a világ szellemi útmutatójává válhat.

A teljes mű arra vállalkozik, hogy az embert a helyes lételvek megismertetése által visszahelyezze EMBERI minőségébe és méltóságába.

„A magyarságnak vissza kell térnie hajdani tudásához, méltóságához, saját ősi hitéhez, és társadalmi berendezkedéséhez! Szerbe kell állnia a lételrendeződés legfelsőbb elveivel! Mi visszavezetjük az igaz útra térni akaró magyarságot a szent tudás birodalmába AZZAL A FELTÉTELLEL, HOGY MINDEN TUDÁSUKAT A BOLYGÓN ÉLŐ ÖSSZES ELEVEN ÉS ÉLETTELEN LÉNY ÉRDEKÉBEN HASZNÁLJÁK.” (ILARA: Sacra Hungarorum I/I. Kötet)

Ha megismerkedünk ennek az ősi tudásnak alapjaival, és fokozatosan beavatást nyerünk általa, olyan  belső erőre és igazi hitre tehetünk szert, ami a magyarságot nemzetlélek szinten is egyesíteni tudja. Erre kell törekednünk nőknek férfiaknak egyaránt, egymást emelve, segítve mind egyéni életünkben, mind közösségeinkben és legfőképpen társadalmi életünkben.

Most, ebben a kritikus helyzetben az a legfontosabb, döntő szempont, hogy együtt tudjunk működni mindazokkal, akik ugyan más-más világnézettel, másfajta gondolkodással, más értékrend alapján élnek, de az emberség és emberiesség nevében nem a különbözőségeket nézzük, hanem a közös cél és közös nevező mentén együtt tudunk cselekedni a legtöbb jó elve szerint.

A Szakrális Magyarország ezeknek a fenti lételveknek mentén, azok alapján az erkölcsi törvények alapján szerveződik, működik, és szeretettel vár mindenkit, aki az alapelveket elfogadja.

Szertartásainkra várjuk mindazokat, akik a hitéletünk alapját képező Nagyboldogasszony tiszteletet szívből átérzik, és ilyen módon ennek gyakorlásával a szellemi teret, az egységet, a harmóniát szeretnék erősíteni. Ők a sacrahungarorum.com honlapon a szertartások oldalon tájékozódhatnak az egész éves Magura szertartások rendjéről (helyszín, időpont).

Szakmai csoportjainkba várjuk mindazokat, akik az új korszak életelvei szerint az ÉLET védelme  mellett döntenek, és szakmai tudásukkal, bölcsességükkel gyakorlatban is hozzá szeretnének járulni a közös jövőnk jobbá tételéhez.

A Békesség Asztalához pedig mindazokat az egyéneket, civil szervezeteket, nemzeti csoportokat várjuk szeretettel, akik a megbékélést, az egységet valóban, gyakorlatban valósítva is akarják, és hajlandóak tenni is ezért.

„Az Istenanya szent női ereje visszavonhatatlanul színre lépett, és megváltoztatta a mátrixot.

Minden egyes ember személyes felelősségévé vált a jövő minősége.

Az emberiség minden lehetőséget megkapott ahhoz, hogy cselekvő szeretet és az élet tisztelete által érdemesítse magát az aranykorra.

Mindenképpen lesz aranykor, csak az Önök együttműködésén és egységre való hajlandóságán múlik, hogy mennyien érnek célba.” (Ilara üzenetei: Kaleidoszkóp mátrix)

Bővebb információk a sacrahungarorum.com, sacraveritas.com,  noiosszefogas.com  honlapokon

Szutor Erzsébet

Maghar Himnusz

Országok országa
Törvénytudás népe,
Napkelet s Nyugat közt
A világnak fénye,
Nagy a te nemzeted,
Nagy a te végzeted,
Oly messze magasztos,
Hogy föl sem érheted

Mint a magas mennység,
Szíved mérhetetlen,
Életed gyökere
Szent és sérthetetlen,
Hegyek, árnyas erdők,
Hős föld büszke népe,
Ez a te végzeted
Ősi öröksége:

Erős, gazdag vár vagy,
De az örök törvényt,
Amit Isten rád rótt,
Vállalnod kell önként,
Hogy beteljesüljön
Győzelmes végzeted:
Úr oltára te vagy,
Emeld fel a fejed!

(dr. Bobula Ida fordítása sumérból)

Ajánlott cikkek