noiosszefogas@protonmail.com

Mielőtt bárki politikai elemzést várna, szeretném eloszlatni ezt a képzetet, hiszen ki-ki tegye a rá szabott feladatát! Nekünk az a tennivaló adatott, hogy a világban folyó és várható eseményeket előre, még jóval a bekövetkeztük előtt jelezzük, akár figyelnek rá az emberek, akár nem.

A figyelmeztetések célja mindig az, hogy fel lehessen készülni, ki lehessen kerülni a nagyobb veszteségeket. Bizonyos dolgok, különösen előrehaladott fázisban nem elkerülhetőek, de kárenyhítésre szinte mindig adódik lehetőség. Máskor megadatik az is, hogy az előrejelzéseknek megfelelő jó döntések születhessenek a mindennapok terén, elkerülve, megkerülve az egyébként ólálkodó nagyobb veszélyt.

2017-18-ban nagyon sokat beszéltünk a közelgő világrendetlenségről, a közeledő háborús fenyegetettségről, ám azokban a viszonylag békés időszakokban mindezt még elhessegették, károgásnak tekintették. Figyelmeztettünk arra is, hogy az elkövetkező háborút már nem a szokványos eszközökkel fogják vívni, és olyan új elemekkel bővül az arzenál, mint a terrorizmus és az egészségügyi kötelezések és korlátozások, amelyek a média narratívája folytán egyfajta altatás és áltatás útján következnek be. Úgy fogják vívni a háborújukat, mintha jót tennének, mintha megóvni szeretnék az embereket, miközben alattomosan ellenünk törnek. Jó előre figyelmeztettem, hogy mindent be fognak vetni, – csalást, ámítást, megvesztegetést, fenyegetést és még a fizikai likvidálást is – hiszen rettenetesen féltik a status quot, és mindent megtesznek az eddigi kiváltságok védelme érdekében… Sajnos ugyanezt teszik a férfiak is a nőkkel szemben, hiszen veszélyben van az ő hegemón szerepük is. S a helyzet egyre csak fokozódik. Minél közelebb vannak a hegemón szerep feladásához, annál veszettebben támadnak.

A világpolitikában ez az energetika a minden áron való háború szításában, az ellenérdekelt felek fizikai kiiktatásában nyilvánul meg, az európai politikában az engedetlenek politikai büntetéseiben, az országos politikában a nők elleni gyilkos szándékú orvtámadásokban nyilvánul meg.

Ebbe a sorba illeszkednek a különféle politikai merényletek, állami vezetők és kiemelt gazdasági szereplők elleni fellépések, gazdasági szankciók és megsemmisítési kísérletek. Ugyanebbe a láncolatban sorakozik az a törvénytervezet is, amely a nők számára kifejezetten az emberi jogaikat és méltóságukat sértő vizsgálatokra köteleznék őket büntetés terhe mellett. Sőt, idesorolható a személyünk elleni fenyegetések fokozódása és a fizikai, valamint a verbális támadások sűrűsödése is.

Ez egy olyan nagy és globális mintázatot mutat, amely a jól megszokott módon az erő elvét, a manipulált „demokratikus” tömegnyomást igyekszik érvényre juttatni…egyre kisebb sikerrel. Ezért egyre erőszakosabban, durvábban, már-már köztörvényes bűnözőkként lépnek fel.

…és most jutunk el egy olyan fázisba, amelyre EZÚTON JÓ ELŐRE FIGYELMEZTETEK!

Mindenek előtt el kell mondani, hogy a metafizikai térben a játszma már le van játszva, és már nem megakasztható az Istenanya akarata. Már Ő van fölényben, Ő dönt, Ő vált egyértelműen élet-halál urává, és pont ez az ami borzasztóan irritálólag hat a maszkulin energiákra.

Az egészséges egyensúly beállítása az eddigi maszkulin túlsúlyt úgy kompenzálhatja, hogy vagy a feminin serpenyőbe pakol, vagy a maszkulin oldalról vesz el. Ezt erőeltolódást a maszkulin energia mindenképpen veszteségként éli meg, és lázad ellene. Nem akarja elfogadni az elkövetkező valóságot, és azt hiszi, hogy a nyers erő és fortély alkalmazásával még győzhet, még megtarthatja többlet pozícióit.

Így aztán jól felfogott érdekében meg akarja fojtani, el akarja pusztítani mindazt a feminin információt, energiahalmazt amely felgyülemleni látszik, hiszen a jelenben és a jövőben kialakuló formációk nem az ő mérleg-serpenyőjét gazdagítják.

Szinte ösztönszintű késztetésként nagyon régóta mindent megtettek a szent nőiség erejének felszámolására és végleges megsemmisítésére.

Ennek a késztetésnek tudható be a férfiak tömeges homoszexualitása, az LMBTQ lobbi előretörése, a családoktól-anyáktól a gyermekeik elvétele és homoszexuális párokhoz adása, a nevelőszülői és örökbefogadási rendszerek anomáliái, a gyermeket váró anyák folyamatos vegzatúrája, a női testkép és identitás felborítása, a már említett törvényi rendelkezések, és végül de nem utolsósorban a női szakrális vezető elhiteltelenítése és minden áron való földbe döngölésének szándéka.

A maszkulin energiahalmaz szeretné továbbra is fenntartani a véleményhegemóniát, a történelemalakítás privilégiumát, a tudomány kisajátítását, a pénz és gazdaság feletti korlátlan felügyeletet, no és persze a kizsákmányolást, az emberkereskedelmet, a rabszolgatartást, a háborúskodást, és mindent ami ide tartozik.

Ez a múlt prolongálásának vágyálma de az jövő egészen más, nagymértékben átalakuló világ képét rajzolja fel. A mintázatok változásai egy nagy képet rajzolnak ki, amelyből gyönyörűen kiolvasható a jövő. S ebben az új összképben három fő szín-társulat jelenik meg:

1. A HARMÓNIA TÁBORA – a ma élő emberiség kb. egyharmada (12/36)

A szakrális lételveket és a feminin energiákat magukévá tevő emberek, – nemüktől, bőrszínüktől, koruktól és egyéb állapotaiktól függetlenül, – akik csodálatos együttműködő közösségekben hatékonyan és boldogan prosperálnak a természet törvényeinek betartása mellett. Magas szintű technológiák alkalmazása ellenére is békességben és harmóniában élnek egymással és a természettel.

2. AZ ÚTKERESŐ BIZONYTALANOK TÁBORA – a ma élő emberiség kb. egynegyede (9/36)

Az olyan emberek csoportja, akik még nem tudják eldobni a gőgjüket, megszokott elveiket, nehezen tudnak változni, de már a régi mintázatokat sem tudják elfogadni. Ők azok, akik nem hisznek semmiben és senkiben, de nem is ellenségesek senkivel. Erőteljesen kacsingatnak az 1. csoport felé, de nem tudják megugrani a követelményeket. Racionalitásuk ellenére a 3. csoport felé sokkal kevésbé vonzódnak, hiszen köztük nyoma sincs a boldogságnak.

3. A TECHNOKRATÁK TÁBORA – a ma élő emberiség kb. egykilencede (3/36)

Ez az a csoportosulás, amely markánsan képviseli a maszkulin energiákat, de mivel a feminin erő hangsúlyos, ezért nem tud és nem is mer az életre káros módon invazív terjeszkedésbe kezdeni. Ők képviselik a rideg technológiai utat, amely semmilyen vonatkozásban nincs tekintettel az Életre, de mivel a feminin energiák ellenőrzése e területen is kiterjedtté válik, így az életellenes tevékenységük nem tud általános természeti romlást, katasztrófákat előidézni.

Tehát a figyelmeztetés lényege: Az elkövetkező egy éven belül teljesen markánssá válik e három társaság. Az emberiség hiányzó egyharmada az eddigi hadviselés áldozataként, nem tud lépést tartani a változásokkal és kettő-öt éven belül létsíkot vált.

Azok a szélsőségesen maszkulin háborúpártiak akik a békepárti feminin energiákat támadják, egyre gyengébbekké válnak, és kénytelenek lesznek bizonyos mértékig kapitulálni. Fogcsikorgatva, de visszavonulnak és elfogadják, hogy a világ új, más, békésebb irányt vesz.

Már sokszor mondtuk, hogy az Istenanya mindenkit megóv, aki a békét támogatja, és mindenki útját egyengeti, aki az Ő természeti harmóniájának útját választja, de mindenkit gyengít és akadályoz, aki útját állja annak, hogy a feminin energiák következtében kialakuljon a Nagy Világbéke Alku.

A Nagy Világbéke Alku elindítására és kiteljesítésére pedig van saját küldötte, akin- és kizárólag rajta keresztül, ez meg fog valósulni!

Azok a politikusok és közéleti emberek, akik Mellé állnak ezen az úton, szinte sérthetetlenné válnak mindaddig, amíg tisztán, érdekmentesen és elkötelezetten dolgoznak a bolygó békességének és megmentésének ügyén.

Így minden politikust és közéleti embert biztosíthatunk arról, hogy nyugodtan vállalhatnak kockázatokat, mert mindent és bármit túlélnek, megúsznak, ha és amennyiben egy minőségileg jobb, morálisan magasabb és tisztességesebb, békésebb világ létrehívásán munkálkodnak.

Hatalmában áll minden és bármi, a kezében van az Élet és a halál, és a szerint osztja és díjazza az egyes megnyilvánulásokat, hogy miképpen idomulnak az Általa kívánt képletbe. Tehát hiába lőnek ötöt egy R. Ficóba, és hiába akarják főbe lőni D. Trumpot, amíg ők az Istenanya tervébe beleilleszkednek, nem halhatnak meg! Az a beteg liberonáci vonulat, amely ma már korántsem ereje teljében, de még mindig regnál, hiába erőszakoskodik! Felesleges minden erőlködésük, mert minden egyes támadásuk a békesség ellen, sokszoros ellenerőt eredményez, amely egyre-másra csak gyengíti őket.

Mindegy, hogy az egyes vallások és ideológiák hívei miképp gondolkodnak ezekről a kijelentésekről, rájuk is ugyanazok a törvények, erők és iránymutatások érvényesek! Nincs kivétel, hiszen minden élőlény alá van vetve természet Isten Anya Szent Törvényeinek, jóllehet a maszkulin erőszakhatalom mindezt sokáig negligálta. Pontosan ennek köszönhető az a mérhetetlen sok nyomorúság, fájdalom és szenvedés, amelyet e bolygón élő embereknek el kellett szenvedniük.

Hosszú ideje beszélünk az átalakulás mikéntjéről, és eddig csak kevesen értették meg, hogy valójában eddig is minden menetrendszerűen az istenanya tervei szerint haladt, és így is folytatódik!

S hogy Orbán Viktorral mi lesz?

Mivel most az Istenanya béketeremtő szekerét tolja, így minden ez irányú lépése sikerre van ítélve, – egy pontig. Azonban nem túl messze van az a pillanat, amikor színt kell vallania, és nyíltan is mellénk kell állnia, másképp amennyire most élvezheti a kegyelmet, úgy veszítheti el egy pillanat alatt, ha rosszul döntene.

O. V. számára nagy pillanat lesz az, amikor alázattal fejet hajt az Istenanya hatalma előtt. S ha erre képes, az lesz az a pillanata, amikor jóváteheti az addig elkövetett összes bűnét és hibáját is, mert ez esetben minden eszközt is megkap a jóvátételi projekthez!

Áldás az igaz úton járókra!

Ajánlott cikkek