noiosszefogas@protonmail.com

A Nagyboldogasszony Magurákban 2019. decembere óta havi rendszerességgel tartunk hálaadó és harmonizáló szertartásokat.

Hálaadást egyszerre három magurában tartunk, a harmonizálást pedig kétszer egy évben: Napfordulókon mind a 7 Magurában egyszerre, egy időben, déli 12 h-i kezdettel.

A mostani harmonizáló szertartás után első alkalommal három Magurában volt GYÓGYÍTÓ SZERTARTÁS IS A HARMONIZÁLÓ UTÁN. A hét Maguránál összesen 230 ember volt jelen, ami nagy örömünkre szolgált, hiszen a Magurák befogadó létszáma alapján – ami 301 fő a hét helyszínen összesen – ez nagyon jó arány, és az eddigiekhez képest egy ugrásszerű növekedés történt az utolsó hónapokban! Ez az „ugrásszerű növekedés” nem csak a létszámban figyelhető meg, hanem az emberek megértő, örömteli hozzáállásában, lelkesedésében is, vagyis a minőségben.

Magam két éve szinte minden szertartáson részt vettem, és az utolsó 3-4 alkalommal azt tapasztaltam, hogy egyre többen egyre nagyobb örömmel, lelkesedéssel vesznek részt és adják tovább tapasztalataikat barátoknak, családtagoknak. Amikor szellemi- lelki közösséget éreznek a résztvevők, még ha sok az új ember is, olyan harmóniát tudunk létre hozni, árasztani, ami nagyon fontos, tulajdonképpen lényegi része a szertartásnak.

A Magura rendszer valójában egy térrezonátor, ami azt jelenti, hogy az egyszerre egy időben megvalósuló szertartás alatt olyan energia áramlás indul be, ami az emberi tudatmezőre annál teljesebben fejti ki hatását, mennél többen, mennél mélyebb átéléssel kapcsolódunk az Elemeknek történő hálaadással Természet Isten Anyához.

A Magurák Természet Isten Anya Templomai, kőkörök a természetben. 2021. szeptemberében ILARA közreműködésével egy új mátrix, a Kaleidoszkóp lett aktiválva, amely a korábbi mátrixot, mely az emberi tudatmezőt alakította néhány ezer év óta, felülírta. A Kaleidoszkóp 1 évre szól, ez egy átmeneti mátrix, ami oly módon támogatja az emberi tudatmezőt, hogy a korszakváltáshoz szükséges lépéseket a fizikai szinten is, vagyis a társadalmi változásokat segíti, mintegy katalizátor szerepet tölt be. Ez azt jelenti, hogy akik cselekvő szeretettel fordulnak egymáshoz, közösségekbe tömörülve az életet támogatva segítik egymást és az új korszak szellemi erkölcsi alapjának lerakásán fáradoznak, most hatalmas plusz energiát kapnak céljaik megvalósításához. Az emberiség tudati szellemi fejlődését segíti a Kaleidoszkóp mátrix, és ennek hatása érezhető a Magura szertartások során is, mivel ezek szoros kapcsolatban vannak egymással.

Az egyes Elemek Maguráinál megnyilvánuló energiaszint és állapot, a résztvevők létszáma fontos mérője, mutatója a közös tudatmezőnk pillanatnyi állapotának, az adott Elemhez tartozó minőségek tekintetében. A szertartások során ezekre tudunk hatást gyakorolni.

A mostani szertartásunkon résztvevők létszám adatai: (akik a harmonizáló szertartáson részt vettek): Hang Elem: 39 fő, Levegő Elem: 25 fő, Víz Elem: 18 fő, Fa/Szeretet Elem: 13 fő, Nap/Fény Elem: 25 fő, Tűz Elem: 22 fő, Föld Elem: 25 fő. Akkor tökéletes a harmónia, ha a Hat Alom létszámban egyezik. Ebből az derül ki – amit a tapasztalataink alapján is elmondhatunk – hogy bizony a Fa/ Szeretet Elem még nagyon-nagyon gyengélkedik.

Hiába a sok, magát felébredettnek gondoló ember, ha nem cselekszenek a szeretet nevében, nem sokat érnek a szép szavak. A Víz Elemhez pedig a kapcsolatok, a kommunikáció, a lelkiség és az inspiráció, az ihletettség tartozik. Ebben a tekintetben is van még tennivalónk, de összességében elmondható, hogy a legtöbb helyszínen a csípős hideg időjárás ellenére a résztvevők lelkesen, odaadóan, szeretettel és nagy örömmel feltöltődve vettek részt a beszélgetésekben, ismerkedtek egymással és a Szakrális Magyarország szellemiségével.

Az egyetlen helyszín, ahol az időjárás szinte kényeztetett minket, az a Himod, Levegő Magura volt. Jómagam is itt voltam, és már az odautazás közben, (Budapestről mentünk) Kapuvár közelében mintha végigvágták volna keresztben az egész felhősávot, és attól kezdve szikrázó napsütés, gyönyörű időnk volt, végig az egész szertartás alatt, és utána. A Levegő Elemhez tartozik a józanság, a tiszta szellem és a tudatosság. Itt emlékeztetnék rá, hogy amikor 2021. február-márciusában elkezdtek az emberek fejvesztve „oltakozni”, akkor a Levegő Magura az előző helyén szabályosan le lett dózerolva a szomszédos strand bővítése okán. (Akkor lett áthelyezve Himodra.) Akkor már látszott: oda a józanság, a tudatos cselekvés.

Most viszont a Levegő Maguránál megnyilvánult állapot és történés egyértelműen a gondolkodásunk letisztulását jelentheti: a FÁTYOL LEHULLIK (=APOKALIPSZIS – szó szerint ezt jelenti) mindenképpen a pozitív változások bekövetkezését mutatja, jelzi előre. Ám nem mindegy, mennyi áldozata lesz még a „nagy fiúk” őrült ámokfutásának.

Aki szeretne tenni azért, hogy mielőbb vége legyen a pusztításuknak, szeretettel várjuk a következő szertartásainkra.A következő hónapokban szintén a tengelyeken: három helyszínen lesznek szertartások, és ami a jó hír: minden alkalommal a hálaadó szertartás után gyógyítás is lesz, mivel a mostani gyógyító szertartásoknak nagyon nagy sikerük volt, az emberek vágynak a tiszta, természetes gyógyulás lehetőségére.

Mindenkinek szeretettel ajánljuk, figyelje honlapunkon a szertartás menüpont alatt található információkat: https://www.sacrahungarorum.com/szertartasok/

A következő januári szertartás helyszínei: Föld Magura – Piros, Hang Magura – Fehér, Fa/Szeretet Magura – Zöld, vagyis a Magyar tengely – az ÉLET TENGELY.

Gyógyítás is lesz minden Magurában, így majd elmondhatjuk akkor, hogy „…török gyerek megvágta, MAGYAR GYEREK GYÓGYÍTJA…”

Itt az ideje. Várunk szeretettel a Szakrális Magyarország Magura szertartásaira!

Szutor Erzsébet

Ajánlott cikkek

84 Hozzászólás

  1. great publish, very informative. I’m wondering why the other experts of this sector don’t understand this. You should continue your writing. I’m confident, you’ve a huge readers’ base already!|

  2. I do not even know the way I finished up here, but I believed this put up was good. I do not understand who you might be however certainly you are going to a well-known blogger if you are not already. Cheers!|

  3. Magnificent website. A lot of useful info here. I’m sending it to some
    pals ans also sharing in delicious. And of course, thanks for your effort!

  4. Thank you, I have just been searching for info about this
    subject for a long time and yours is the best I have came upon so far.
    However, what about the conclusion? Are you certain about the supply?

  5. Wow, this article is fastidious, my sister is analyzing these kinds
    of things, so I am going to let know her.

  6. Heya i’m for the primary time here. I came across this board and
    I find It really helpful & it helped me out much. I hope to give
    one thing back and help others like you helped me.

  7. Can I just say what a comfort to discover an individual who really knows
    what they’re discussing online. You certainly know how to bring a problem to light and make it important.
    More people need to check this out and understand this side of your story.
    I was surprised you aren’t more popular since you certainly have
    the gift.

  8. Excellent post. I was checking continuously this weblog and I’m impressed!
    Extremely useful information specifically the last phase :
    ) I handle such information a lot. I used to
    be looking for this particular info for a long time.
    Thanks and best of luck.

  9. I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I
    never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.
    Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the
    net will be a lot more useful than ever before.

  10. Good day! Do you know if they make any plugins
    to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
    very good gains. If you know of any please share. Many thanks!

  11. You could certainly see your skills within the work you write.

    The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how
    they believe. All the time go after your heart.

  12. Your method of explaining all in this post is in fact good,
    every one be able to without difficulty understand it, Thanks a lot.

  13. Spot on with this write-up, I absolutely believe that this website needs far more attention. I’ll probably be back again to see more, thanks for the info!

  14. I’d like to thank you for the efforts you have put in penning this website.
    I’m hoping to check out the same high-grade content from you later on as well.
    In truth, your creative writing abilities has motivated
    me to get my very own website now 😉

  15. That is really attention-grabbing, You’re an overly skilled blogger.

    I have joined your rss feed and sit up for searching for
    more of your great post. Additionally, I’ve shared your website in my social networks

  16. Hi there, everything is going well here and ofcourse every one is sharing facts, that’s really good, keep up writing.

  17. Greetings from Carolina! I’m bored at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch
    break. I love the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home.

    I’m surprised at how quick your blog loaded on my mobile ..
    I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, awesome site!

  18. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a
    amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you!
    However, how can we communicate?

  19. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.

    I will make sure to bookmark it and come back to
    read more of your useful information. Thanks for the post.
    I will certainly comeback.

  20. Hello my family member! I wish to say that this post is awesome, nice written and include almost all
    significant infos. I would like to peer extra posts like this .

  21. Hi friends, how is the whole thing, and what you would like to say on the topic of this post, in my view its in fact amazing in support of me.

  22. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back
    to your weblog? My website is in the exact same niche
    as yours and my users would truly benefit from a lot of the information you present here.
    Please let me know if this alright with you. Regards!

  23. Hello, of course this piece of writing is truly pleasant and
    I have learned lot of things from it concerning blogging.
    thanks.

  24. I read this post fully about the resemblance of hottest and earlier technologies,
    it’s remarkable article.

  25. I am sure this piece of writing has touched all the internet
    users, its really really good post on building up new website.

  26. We stumbled over here from a different web address and thought I should check things out.
    I like what I see so now i’m following you. Look
    forward to going over your web page yet again.

  27. I do accept as true with all the concepts you have presented to your post.
    They’re really convincing and will definitely work. Still, the posts are too brief for novices.

    May you please extend them a bit from subsequent time? Thank you for
    the post.

  28. I’m excited to find this site. I need to to thank you for your time for
    this particularly wonderful read!! I definitely enjoyed every part of it and i also
    have you saved to fav to see new things on your web site.

  29. I am not sure where you’re getting your information, but good topic.
    I needs to spend some time learning much more or understanding more.
    Thanks for excellent info I was looking for this information for my mission.

  30. Simply want to say your article is as astonishing.
    The clarity in your post is just cool and i can suppose you are
    knowledgeable in this subject. Well along with your
    permission let me to clutch your feed to stay updated with approaching post.
    Thank you a million and please carry on the gratifying work.

  31. Wow! At last I got a website from where I be able to actually take valuable data concerning my study and knowledge.

  32. I every time emailed this website post page to all my friends, since if like to read
    it next my friends will too.

  33. Wow, superb blog layout! How long have you been running a blog for?
    you make running a blog glance easy. The whole look of
    your web site is magnificent, as neatly as the
    content!

  34. I am curious to find out what blog system
    you have been using? I’m having some small security problems with
    my latest site and I’d like to find something more safe.
    Do you have any suggestions?

  35. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively helpful and it has helped
    me out loads. I’m hoping to give a contribution & assist
    other customers like its helped me. Good job.

  36. Thanks designed for sharing such a nice thought, post is fastidious, thats why i have read it completely|

  37. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you, However I am having issues with your RSS. I don’t know the reason why I can’t subscribe to it. Is there anybody else having identical RSS issues? Anyone that knows the answer can you kindly respond? Thanx!!|

  38. Asking questions are genuinely good thing if you are not understanding anything fully, but this piece of writing presents nice understanding yet.|

  39. Добрый день дамы и господа!
    Предлагаем Вашему вниманию замечательный сайт https://dengi-do-zarplaty.ru/
    Займ на карту онлайн – популярная микрофинансовая услуга. Ее основными достоинствами, по сравнению с обычным банковским кредитом, выступают: оперативность выдачи денег на карточку и доступность большей части потенциальных заемщиков, включая проблемных, то есть имеющих плохую кредитную историю, текущие долги и непогашенные финансовые обязательства.Займы на карту стали реальной возможностью получить деньги не в банке, что требует много времени и доступно далеко не всем. Важным дополнением становится минимум формальностей при получении займа и лояльность со стороны МФО по отношению к потенциальным клиентам. Получить быстрый займ на карту онлайн можно в случае острой нехватки денежных средств, например, при задержке зарплаты, при обнаружении болезни и т.д.

  40. Добрый день уважаемые!
    Есть такой замечательный сайт https://dengi-do-zarplaty.ru/
    Чтобы оформить деньги в долг, вам не нужен специальный пакет документов, достаточно только паспорта. Это выгодно отличает микрофинансовые компании от банков в, которые требуют собрать несколько бумаг, на подготовку которых уходит пара дней.В заключение стоит сказать, что взять средства в МФО — простой и быстрый способ решения денежных проблем. Компании предоставляют множество заемных линий для людей с разными возможностями, поэтому вы обязательно найдете подходящий вариант. Главное — грамотно распорядиться займом и не тратить деньги на ненужные вещи.

  41. Здравствуйте друзья!
    https://drive.google.com/file/d/1Z3XEpblaCaEBdSLzZP8E22b0ZjbBT3QO/view?usp=sharing
    Есть такой интересный сайт для заказа бурения скважин на воду. Бурение скважин в Минске – полный комплекс качественных и разумных по цене услуг. Мы бурим любые виды скважин.У нас доступная ценовая политика, рассрочка на услуги и оборудование.Заказывайте скважину для воды – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Наша сфера деятельности — проектирование и бурение скважин на воду, установка любого насосного оборудования, монтаж систем канализации всех видов, дренажей, ливневых систем и др.Миссия компании: мы добываем чистую воду – источник всего живого на Земле, и делаем ее доступной людям. Самый короткий срок, за который мы пробурили и обустроили скважину, — 1 час 36 минут. Мы ценим время своих клиентов и гордимся, что оперативность — отличительное свойство наших услуг. Мы показываем, насколько быстро и качественно может происходить бурение скважины.
    Увидимся!

  42. Этто приложение уготовлено сайт: kinostudiyawindowslive.ru чтобы стремительной и симпатичной смены коротких видеороликов. Хронос-протос сделанных в нем кинофильмов сочиняет 60 сек. или меньше. Чтобы сильнее сложной шлифовки также работы раз-другой видеороликами большей длительности улучите в Торговом центре Windows другие употребления для монтажа видео.

  43. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later. Many thanks|

  44. Привет друзья!
    Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
    Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Стоит задача грамотно и недорого организовать офисное помещение в короткий срок? Возникли трудности с планировкой? Предлагаем оптимальное решение — современные офисные перегородки на заказ, которые позволят офис разделить по отделам или предоставить каждому сотруднику личное рабочее пространство для спокойной, уединенной работы.
    Увидимся!

Hozzászólások küldése lezárva