noiosszefogas@protonmail.com

A Szakrális Magyarország szellemiségével ILARA: Sacra Hungarorum c. könyvének elolvasásával, valamint néhány videó megtekintése után kezdtem megismerkedni.

A könyv számomra olyan magas szintű tudást, szellemiséget, erkölcsiséget közvetített, hogy rögtön tudtam: ebben választ találok számtalan kérdésemre, ami eddig évtizedek óta foglalkoztatott, és noha regiment különböző témában, sok-sok könyvet elolvastam, (őstörténelemtől kezdve természetgyógyászat, kvantum fizika, evolúció, jóga pszichológia stb. témákban) nem találtam egységes magyarázatot.

Azt tapasztalom, minél régebbi, minél ősibb tudáshoz tudunk hozzáférni, annál közelebb kerülünk az igazság megismeréséhez. De ehhez nyitott elmével és nyitott szívvel kell hozzáállnunk, és kell egy józan erkölcsi alap, amire építhetjük a régi-új tudást. ILARA tanításai alapján elkezdett összeállni a kép, mintegy puzzle, amiben minden kis darabkának, addigi résztudásaimnak helye van. Még olyan kérdésekre is választ kaptam eközben, ami fel sem merült bennem addig.

ILARA olyan ősi tudást hozott el nekünk, aminek a korát kimondva is beleszédül az ember: ez pedig a kb. 200 000 éves (!) TURARA, egy ősi írás, az ős ARÁK tudása, melyet az évezredek során a világ különböző pontjain őrizték, hétpecsétes titokként. Ennek tanításaiból tartalmaz összefoglaló tudásanyagot a mai ember számára érthető és befogadható formában a Sacra Hungarorum első könyve, mely egy 6 kötetre tervezett sorozat része.  Ő is csak annyit adhat közre majd az ősi tudásból, amennyit az emberek folyamatos fejlődés során megismerhetnek.

Számomra ILARA egy olyan kaput nyitott meg, ami elvezetett az életfeladatom végzéséhez.

Most érzem először életemben, hogy a helyemen vagyok, azt csinálom, ami a dolgom, olyan közösségben, amire mindig is vágytam.

Mellette olyan különös dolgokat, eseményeket is megtapasztalhattunk, ami csak keveseknek adódik meg életük során.

Tudásával, képességeivel soha nem kérkedett, sőt, ha a „hitetlen Tamások” bizonyítékot kívántak tőle, soha nem alacsonyította magát odáig, hogy bizonygassa azt.

Sokan keresik a „biztonságot” ebben a mai kaotikussá vált helyzetben.

Mintha hurrikán söpörne végig a világon.

Ilyenkor az egyedüli biztonságos hely: a MAG köré beállni, azzal haladni lépésről lépésre.

Egyik Magura Szertartás alkalmával jelen volt ILARA is, hogy a Levegő Elemet erősítse a jelenlegi helyzetben. Ő mostanában már nem szokott szertartást vezetni, nem az ő dolga ez, sokkal nagyobb szabású feladatokat kell megoldania. Azonban kevés volt a nők létszáma a férfiakéhoz képest.

Ekkor a szertartás vezető bizonytalanul ránézett ILARÁRA: és TE most …?

  • Természetesen beállok, mondta Ő, ahova mondod

A szertartás után tájékoztatót tartott, majd a jelenlévők kérdéseit fogadva, válaszolt mindenkinek – s eközben kiderült, több új ember van itt, akik nem ismerik ILARÁT személyesen.

Egyik hölgy fel is tette a kérdést neki: „Ne haragudj, mi itt isszuk a szavaidat, de nem is tudjuk, ki vagy Te, mutatkozz már be légy szíves!”

ILARA röviden elmondta a történetét – ami persze eléggé kellemetlen helyzet volt számára, saját magát bemutatni – de ezután egy másik hölgy csodálattal vegyes csodálkozással jegyezte meg: „bocsánat, de nem is gondoltuk, hogy Te onnan (és a kezével valahova fölfelé mutatott) lejössz ide közénk, szertartásra…”(és a búcsúzásnál azt mondta ILARÁNAK: nem tudok akkorát hajolni előtted, amekkorát szeretnék most)

Igen: EZ ILARA – egyáltalán nem tartja „rangon alulinak”, hogy ugyanazt csinálja, ugyanúgy viselkedjen, mint az átlag emberek, nem tart igényt semmiféle különleges bánásmódra, személyének „kijáró” megkülönböztetett figyelemre, sőt: kifejezetten zavarja, visszautasítja, ha valaki körberajongja, kiszolgálja vagy „ugrál körülötte”, lesi a kívánságait.

Közvetlen természetességgel mesélte el, hogy 4 éves kora óta tanították őt két társával együtt, akik időközben egyikük meghalt, másik elmegyógyintézetbe került, s mivel ő maradt egyedül, rá hárult ez a feladat, ami közönséges emberi ésszel valóban felfoghatatlan, megérthetetlen, számunkra emészthetetlen történet. Hogy miféle feladat? Hát meg kell menteni a világot a pusztulástól.

Semmi több, csak ennyi…

Tényleg emészthetetlen, hallgatni is elképesztő. Nem csoda, hogy sokan ezért nem hiszik el, hogy ilyesmi létezhet, egy emberen ekkora teher, felelősség!

Közönséges átlag ember átlagos képességekkel nem is tudná megoldani.

De kapott is olyan tudást, képességeket, kegyetlen megtapasztalások árán is az élettől ami lehetővé teszi ezt számára. Hat-alom: a hat elem uralásának képessége. Terek nyitása, bezárása – azt sem tudjuk mi fán terem. Neki pedig ez a munkaköri feladata.

(csak zárójelben jegyzem meg: én igazán szerencsésnek érzem magam, hogy nem vagyok semmiféle „kiválasztott”, mivel elég közelről látom az Ő életét) Pedig sokan képzelik magukat kiválasztottnak  valami hasonló küldetésre, de senki sem a munkát meg a felelősséget irigyli tőle, hanem a rangot látja benne.

Ő ugyanis a Világ Legfőbb Szakrális Vezetője, a Szakrális Királynő – ILARA

1, A név jelentése:

a TÖKÉLETES ÉGI ASSZONY. Szakrális név, amely az ősi onto-ono nyelven, valamint részben magyarul értelmezhető.

IL- teljes, tökéletes, hiánytalan, fennkölt (lásd illat), ARA – tér, végtelen, égi asszony, magyarul mennyasszony.

A név jelentése a sumer nyelvben a nagh-bau-duk assunu (nagy építő és lebontó úr), az ázsiai sztyeppéken a jotengri kifejezéssel illetett fogalmakkal egyezik meg.

2, Származása és feladata

Magyar származású szakrális beavatott, avatár, a legmagasabb szintű transzcendens tudás birtoklója, a legősibb női eredetrend bennfentese, kiválasztott, aki 1961-ben született Budapesten. A világ legmagasabban képzett tanítóinak több évtizedes tanítását-, beavatások és próbatételek sorozatán történt helytállását követően kiválasztották egy rendkívül nehéz és összetett feladat elvégzésére. Küldetése a szinte lehetetlen: ellenpólust képezni a világ életellenes, romboló eszményeivel szemben. Létrehívni és kibontakoztatni az új korszakot, amelybe már csak az igazak léphetnek át.

A 2012. december 21-én Svájcban történt felszentelését, felkenését követően megkapta az S.M.T.R. ILARA nevet és címet. (Sacratissima Maiestas Tua Regia lat. jelentése: Legszentebb Felséges Királynő) . Ettől kezdődően Ő a világ legfőbb szakrális vezetője, vagyis a Világkirálynő. (Sacratissima Magna Mater)

Világkirálynői pecsétjén: S.M.T.R. ILARA REGNET EST GLORIA MUNDI. (Legszentebb Felséges Királynő ILARA uralkodik a világ dicsőségére) Megszólítása: őszakrális fentsége.

Felszentelésétől kezdődően önállóan, függetlenül, töretlenül és hivalkodásmentesen dolgozik az Aranykor kibontakoztatásán.

3. Személye

Egyszerű, erőteljes, sallangmentes és elkötelezett szabad szellem, óriási tudással és széleskörű ismeretekkel.  Nem tartja magát tanítónak – nem is szeret beszélni – és megfelelni sem óhajt semmiféle elképzelésből fakadó elvárásnak. A józanság és tiszta szellem híve. Nem érdeklik a spirituális tévelygések, a politikai játszóterek és az egyetemi szintű tartalmatlan okoskodások. Tüske a világ vallásai-, valamint spirituális tanítói számára, mivel az ősi, minden áron eltüntetni szándékozott múltat vegytiszta formában tárja az emberek elé. Tanai olyan ős-múltat fednek fel, amelyek számtalan érdeket sértenek. Elég bátor ahhoz, hogy mindenkor kimondjon – akár nyersen is -, kényelmetlen igazságokat. Rendszerint előre figyelmeztet különféle történésekre, és próféciái eddig rendre beigazolódtak.

Vallási fanatikusok 2018-ban és 2019-ben a szellemi tulajdonait szerették volna megszerezni. Ebben a két évben háromszor törtek az életére és napjainkig rendszeres spirituális támadások érik. Visszavonultan él és többnyire írásain, hanganyagain keresztül ismerhetjük. (Későbbiekben sem számíthatunk arra, hogy közszereplésre vállalkozna.) Reá rótt feladatait lelkiismeretesen és híven végzi. A magyarság és a világ szellemi-lelki felemelkedésének kulcsszereplője

A MAGYAR NEMZET EGYESÍTÉSÉNEK PROGRAMJA, amit ILARA Nagyboldogasszonyi minőségében eddig letett a BÉKESSÉG ASZTALÁRA

1. 2017-ben kiadta a Sacra Hungarorum könyvsorozatának 1. kötetét, amelyben feltárja azokat az okokat és történéseket, melyek a magyarságot a jelenlegi szétesett állapotába sodorták. Az okok több év-tízezredes múltba nyúlnak vissza, és ezeket a történéseket, valamint az elrejtett magyar őstudás alapjait semmilyen más forrás anyagban nem találhatjuk meg.

2. 2017 óta nagyon sok videó-üzenetet adott át a magyaroknak Szakrális Vezetői minőségében. Megtalálhatók a youtube csatornán ILARA ÜZENETEI címmel.

3. 2019-ben összehívta a magyarság felemelkedéséért dolgozó csoportokat, többek között a Szentkorona társaságokat, abból a célból, hogy egyezségre, együttműködésre jussanak egymással. A kezdeményezése nem járt eredménnyel.

4. 2019 év folyamán kijelölte és megvalósította a Belső Magyarország területén azt a Magura-rendszert, mely az ősi tudásnak és gyakorlatnak megfelelően a lelki-szellemi tér harmóniáját segíti elő, s ezekben a Magurákban havi rendszerességgel tart, szervez szertartásokat, Természet Istenanya tiszteletére.

5. 2020. Május 31-én, Pünkösdkor átadta az Új Korszak szellemi-lelki-erkölcsi alapját képező Egyetemes Szent Szellem Élet Kánonját, mely által az emberiség egy szabad, méltó emberi életet élhet annak megvalósulása által. /9 eredeti pld. készült, a világ nagy vallási vezetői is megkapták/ Megtalálható www.sacraveritas.com honlapon.

6. 2021. április-májusban az Ő vezetésével, több civil szervezet együttműködésével megfogalmazásra került a Magyar Nemzet Szabadság Alkotmánya, mely lehetőséget biztosít egy új társadalmi szerződés létrejöttéhez. Ennek megvalósulása egy boldog, szabad, méltó emberi életet biztosít a magyarság számára az ősi értékek és az új korszellemnek megfelelően, s egyben utat mutat más nemzeteknek is. A Sacra Hungarorum II./II. Kötet ezt az alkotmányt és az Élet Kánont tartalmazza, valamint megtalálható a www.sacraveritas.com honlapon.

7. 2021. június 1-jén a Magyar Zarándoklat keretében ILARA által megtartott szertartáson sor került a magyarság karma oldására, mely egy újabb lépés volt az egység megteremtéséhez.

8. 2021. július 24-én a Magyar Értékőrző Közösség szervezésében több civil szervezet, csoport és egyén részvételével sor került a Békesség Asztalának elvi és gyakorlati megvalósításához szükséges elvek lefektetésére, megalapozására, az asztal szabályok megállapítására.

9. A következő lépés: 2021. augusztus 15-ei Nagyboldogasszony napi Ünnepély, melynek keretében bemutatásra kerül a BÉKESSÉG ASZTALA is, az asztal szabályok ismertetésével, több kulturális program keretében.Szeretettel várunk minden igaz magyar embert, szervezetet, csoportot, akik felelősséget éreznek nemzetünk, családjaink, gyermekeink élhető jövőjéért.

„ A Nap felkelt, és megállíthatatlanul halad a zenit felé” /ILARA/A kérdés csak annyi: Veled, vagy nélküled?

Szutor Erzsébet

***************************************

Amikor megvettem a Sacra Hungarorum c. könyvet, fogalmam sem volt róla, hogy milyen kincset tartok a kezemben, de amint elkezdtem olvasni, rájöttem, hogy olyan tudáshoz jutok általa, amit eddig sehol, senkitől nem kaptam még. Nem tudtam letenni, annyira megérintette a lelkemet, hiszen nőként mélyen átéreztem azt, hogy valójában a jelenlegi, egyre inkább élhetetlenné, embertelenné tett világunk miért is vált ilyenné, mit is tett az a féktelenné vált erőszakos férfi energia a nők évszázadokon át történő elnyomásával, a tudós nők ezreinek megölésével. Megértettem, mennyire fontos most, hogy a szent nőiséget, a női energiákat ismét egyensúlyba hozzuk a tüzes férfi energiákkal, mert csak így teremthető meg az az Aranykor, melyben rend, harmónia és béke uralkodik.

Annyira fontosnak éreztem, hogy ebből a könyvből másokhoz is eljussanak ILARA tanításai, hogy a saját honlapomon részleteket tettem fel belőle, és miután ennek híre eljutott hozzá is, személyesen keresett fel otthonomban.

Amikor meglátogatott, egy kedves, barátságos, közvetlen személyiséget ismertem meg, akivel aztán folyamatos kapcsolatba kerültem. Az a fáradhatatlan szervező és alkotó munka, amely ott akkor Vele és a már köré gyűlt társaimmal elkezdődött, azóta is szilárdan halad előre, mert az út, amit Ő kijelölt, a legnemesebb cél, hazánk, és a világ felemelése.

Mi, akik közelről ismerjük Őt, tudjuk, hogy mennyire következetesen, és szigorúan méretteti meg emberségből, tisztességből a munkatársait, de mindannyian érezzük szeretetét, háláját, és védelmét. Ebben a körben nincs szépelgés, és ájtatoskodás, itt mindenkinek bele kell tenni legjobb tudását, és munkáját, hiszen Ő maga a legjobb példát adja minderre. Elképesztően sokat tett már le eddig is az asztalra. Kijelölte, és ismét rendszerbe állította az ősi MAGURA rendszert, melynek segítségével harmóniába lehet hozni a természetet alkotó energiákat. Az ezekben végzett szertartásaink alkalmával mindig csodákat tapasztalhatunk meg, hiszen lehet bármilyen kedvezőtlen időjárásra számítani a meteorológia részéről, ott és akkor az idő mindig tökéletes. Fantasztikus volt a tavaly augusztusi Várbeli szertartásunk is, amikor gyönyörű ruháinkban megjelentünk a Mátyás – Nagyboldogasszony templomnál, majd be is mentünk oda. Már mindenütt sötét felhők kavarogtak körülöttünk, de addig míg ez tartott, még száraz, kellemes idő volt, viszont amint mindannyian beültünk a buszba, abban a pillanatban szó szerint leszakadt az ég. A Bulla kihirdetésekor is megtapasztalhattuk, hogy az egész napos esőzés ott, és akkor abbamaradt, majd amikor a szertartás befejeződött, az eső megint eleredt.

ILARA megalkotta és egy általa megálmodott, és minden részletében kidolgozott csodálatos szertartás keretében kihirdette, és a nagy vallási vezetőknek elküldte az Egyetemes Szent Szellem Élet Kánonját. Pénzt, és energiát nem kímélve folyamatosan járja az országot, és tárgyal különféle csoportok, szerveződések vezetőivel. Megírta, és kiváló emberek által megtárgyalta és jóváhagyatta az új Társadalmi Szerződést. Elindította, berendezte a TV pozitív stúdiót, létrehozta a Női Összefogás Közösséget és a honlapot, és még sorolhatnám. Most pedig szervezi az első magyar zarándoklatot, mely újabb mérföldkő lesz az életünkben. Az, hogy a magyarság az Ő jelenlétével mekkora áldásban részesült, még kevesen fogják fel, mert vagy nem hiszik el, vagy nagyon is érzik hogy jelenléte a hitványak és gonoszok számára nem fog jót hozni, ezért van, hogy sokan gyalázzák és gáncsolják. Pedig a magyarok nemhiába imádkoztak évszázadokon át, és zarándokoltak évente Csíksomlyóra Nagyboldogasszonyunkhoz, mert Ő most itt van közöttünk emberként, és nekünk csak annyi a dolgunk, hogy mellé álljunk, és támogassuk, mert most rajtunk a sor, hogy a felemelkedésünkről szóló próféciákat beteljesítsük.

K.S. Edit

Ajánlott cikkek

602 Hozzászólás

  1. Thanks for the marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you could be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back later on. I want to encourage one to continue your great writing, have a nice afternoon!|

  2. I have been exploring for a little for any high quality articles or blog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. Reading this info So i’m happy to show that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I found out exactly what I needed. I such a lot without a doubt will make sure to don?t put out of your mind this web site and provides it a glance on a relentless basis.|

  3. Great blog you have got here.. It’s difficult to find excellent writing like yours these days.
    I seriously appreciate individuals like you! Take care!!

  4. I love what you guys are up too. This sort of clever work and
    exposure! Keep up the awesome works guys I’ve incorporated you
    guys to my personal blogroll.

  5. If you are going for best contents like I do, just pay a visit this website everyday because it provides quality contents, thanks

  6. I loved as much as you will receive carried out right here.

    The sketch is tasteful, your authored material stylish.
    nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following.
    unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same
    nearly a lot often inside case you shield this hike.

  7. you’re truly a excellent webmaster. The site loading velocity is amazing.
    It kind of feels that you’re doing any unique trick.
    Furthermore, The contents are masterpiece. you have done a wonderful job on this matter!

  8. I’ve been browsing online greater than 3 hours lately, yet I never discovered
    any interesting article like yours. It is pretty price sufficient for me.
    In my view, if all web owners and bloggers made excellent content as you did, the net will likely be much more useful than ever before.

  9. It’s amazing to visit this web site and reading the views of all colleagues about
    this piece of writing, while I am also zealous of getting knowledge.

  10. Wow, that’s what I was seeking for, what a information! existing
    here at this weblog, thanks admin of this site.

  11. Having read this I thought it was extremely informative.

    I appreciate you finding the time and energy to put this short article together.
    I once again find myself personally spending way too much time both reading and commenting.
    But so what, it was still worthwhile!

  12. Hey there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
    I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any
    recommendations?

  13. Thanks for ones marvelous posting! I really enjoyed reading it, you’re a great author.I will always bookmark your blog
    and will eventually come back from now on. I want to encourage
    continue your great writing, have a nice
    weekend!

  14. You should take part in a contest for one of the most useful websites online.
    I will highly recommend this website!

  15. Way cool! Some very valid points! I appreciate you
    writing this article plus the rest of the website is very good.

  16. If you are going for finest contents like me, just pay a quick visit this website
    everyday for the reason that it offers feature contents, thanks

  17. After looking at a handful of the articles on your
    site, I honestly appreciate your technique of writing a blog.
    I book-marked it to my bookmark webpage list and will be checking back
    soon. Please visit my web site as well and let
    me know what you think.

  18. As the admin of this website is working, no question very soon it will be renowned, due to its quality
    contents.

  19. Everything is very open with a very clear clarification of the
    challenges. It was truly informative. Your site is useful.

    Thanks for sharing!

  20. You actually make it seem so easy with your presentation but I
    find this topic to be actually something which I think I would never understand.
    It seems too complex and extremely broad for me.
    I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

  21. Hi! I just want to offer you a big thumbs up for your excellent information you have right here on this
    post. I will be returning to your site for more soon.

  22. of course like your web-site however you need to test the spelling on several of your posts.
    Several of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to
    tell the reality nevertheless I will definitely come back again.

  23. Thanks a bunch for sharing this with all of us you really realize what you are speaking about!

    Bookmarked. Please also discuss with my web site
    =). We will have a link exchange arrangement among us

  24. I was recommended this website by my cousin. I am not sure whether
    this post is written by him as no one else know such detailed about my problem.
    You are incredible! Thanks!

  25. hi!,I love your writing very much! share we keep up a correspondence more about your article on AOL?
    I require a specialist in this space to unravel my problem.
    May be that’s you! Having a look forward to
    see you.

  26. Very quickly this web site will be famous among all blog visitors,
    due to it’s fastidious content

  27. Currently it seems like BlogEngine is the top blogging platform available right now.
    (from what I’ve read) Is that what you’re using on your
    blog?

  28. Excellent post. I used to be checking constantly this weblog and I’m
    impressed! Extremely useful information particularly the
    closing phase 🙂 I care for such information much.
    I used to be seeking this particular info for a long time.
    Thanks and best of luck.

  29. Do you mind if I quote a few of your posts as long
    as I provide credit and sources back to your blog? My blog is in the very same area of interest as yours and my visitors would genuinely benefit from
    a lot of the information you present here. Please let me
    know if this okay with you. Thank you!

  30. Hi there! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.
    Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
    My site discusses a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit
    from each other. If you’re interested feel free to shoot
    me an email. I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

  31. I love reading a post that will make people think.
    Also, thank you for allowing for me to comment!

  32. If some one wishes expert view on the topic of blogging and site-building after that i advise him/her to pay a quick visit this webpage, Keep up the nice work.|

  33. Your style is so unique in comparison to other folks I have read stuff from. Thank you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will just bookmark this web site.|

  34. whoah this blog is excellent i really like studying your articles.
    Keep up the great work! You realize, many people are hunting round for this
    information, you could help them greatly.

  35. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. However think of if you added some great visuals or videos to give your posts more, „pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this site could undeniably be one of the very best in its field. Amazing blog!|

  36. Hello there! I know this is kinda off topic however , I’d
    figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or
    vice-versa? My blog discusses a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other.
    If you are interested feel free to send me an e-mail. I
    look forward to hearing from you! Terrific blog by
    the way!

  37. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great.
    I do not know who you are but certainly you’re going to a
    famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  38. I am sure this piece of writing has touched all the internet people, its really really good piece of
    writing on building up new webpage.

  39. Здравствуйте уважаемые!
    Есть такой замечательный сайт https://dengi-do-zarplaty.ru/
    Чтобы оформить деньги в долг, вам не нужен специальный пакет документов, достаточно только паспорта. Это выгодно отличает микрофинансовые компании от банков в, которые требуют собрать несколько бумаг, на подготовку которых уходит пара дней.В заключение стоит сказать, что взять средства в МФО — простой и быстрый способ решения денежных проблем. Компании предоставляют множество заемных линий для людей с разными возможностями, поэтому вы обязательно найдете подходящий вариант. Главное — грамотно распорядиться займом и не тратить деньги на ненужные вещи.

  40. Приветствую Вас товарищи!
    https://drive.google.com/file/d/1Z3XEpblaCaEBdSLzZP8E22b0ZjbBT3QO/view?usp=sharing
    Есть такой замечательный сайт для заказа бурения скважин на воду. Бурение скважин в Минске – полный комплекс качественных и разумных по цене услуг. Мы бурим любые виды скважин.У нас доступная ценовая политика, рассрочка на услуги и оборудование.Заказывайте скважину для воды – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Как происходит бурение? Бурится разведочный ствол и определяется напорный водоносный горизонт; Монтируются нПВХ трубы диаметром 125мм и более, полимерный фильтр не менее 2м и отстойник; Делается обсыпка фильтровой колонны специальным фильтрующим песком; Выполняется откачка скважины насосом до чистой воды и замер параметров. Мы постарались рассказать о технической стороне роторного бурения как можно более понятно и просто. Полезно представлять процесс создания вашей скважины. Платить следует только за то, что знаешь. Результативность роторного бурения дает возможность достичь глубинного водоносного слоя. У этого очевидный «плюс» — здесь подземные воды не сообщаются с водами поверхностными. Также сюда не проникают дождевые водостоки и нитраты с полей. То есть самая чистая вода — здесь. Вот почему так ценится роторное бурение.
    Увидимся!

  41. Программа сайт: kinostudiyawindowslive.ru для организации и редактирования ютуб, умещающаяся в течение состав пакета «Важнейшие элементы Windows». Ранешние версии Windows Flicks Maker распространялись в составе Windows Me, Windows XP а также Windows Vista, один-другой выходом Windows 7 Студия была вытурена изо операционной строи Windows.

  42. Программа сайт: kinostudiyalive чтобы творенья также редактирования ютуб, втискивающаяся в течение состав пакета «Основные компоненты Windows». Ранние версии Windows Motion picture Maker распространялись на составе Windows Me, Windows XP также Windows Vista, маленький выходом Windows 7 Студия пребывала исключена с операционной системы Windows.

  43. Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely fantastic. I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you’re saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I can not wait to read far more from you. This is really a wonderful site.|

  44. Здравствуйте дамы и господа!
    Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
    Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Хозяева квартир, загородных домов, коттеджей, а также офисных и торговых помещений для обустройства проемов все чаще выбирают двери из закаленного стекла. Такой материал неспроста стал популярен. По прочности и звукоизоляции стекло не уступает деревянным полотнам, а по износостойкости в разы превосходит другие классические материалы. Кроме всех плюсов технических характеристик, стекло является наиболее декоративным материалом и в ближайшее время точно не выйдет из моды.
    Увидимся!

  45. Добрый день дамы и господа!
    Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
    Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.На сегодняшний день межкомнатные двери из стекла быстро набирают популярность и спрос у покупателей. Причина этого понятна, ведь стеклянные двери защищают от посторонних глаз и звуков, а также пропускают свет, визуально расширяют пространство помещения и отлично вписываются в любой интерьер, который может быть выполнен как в классическом варианте, так и в стиле модерн или хай-тек.
    Увидимся!

  46. Привет товарищи!
    Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
    Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Стоит задача грамотно и недорого организовать офисное помещение в короткий срок? Возникли трудности с планировкой? Предлагаем оптимальное решение — современные офисные перегородки на заказ, которые позволят офис разделить по отделам или предоставить каждому сотруднику личное рабочее пространство для спокойной, уединенной работы.
    От всей души Вам всех благ!

  47. Nice article inspiring thanks. Hello Administ . Dünyanın her yerinden kalite puanı yüksek sitelerden hacklink almak için bizimle iletişim kurabilirsiniz. Hacklink ihtiyaçlarınledebilirsiniz.

Hozzászólások küldése lezárva