noiosszefogas@protonmail.com

Kedves Nőtársaim, lányok, asszonyok, édesanyák, nagymamák!

Az az őrület, ami jelen világunkat elárasztotta, arra figyelmeztet minden még józanul gondolkodó embert, hogy nem nézheti tovább tétlenül az ellenünk és a következő nemzedékek ellen folytatott aljas, romboló, az emberi lelkek megfertőzésére, megrontására irányuló, életellenes tevékenységeket.

Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol vagy megálljt parancsolunk az eltévelyedett, ordas eszméknek, vagy hagyjuk, hogy a fertőzés mindenkit megbetegítsen, és az életünket pszichopata, lélektelen, mindenki felett uralkodni vágyó egyénekre bízzuk.

Félelmetes, hogy a nyugati világban már mennyire elterjedt a mai szélsőséges liberális felfogás. Mindent kiforgatnak, a bűnből erényt kovácsolnak, minden megengedett, ami természetellenes, terjesztik, elfogadtatják a perverzitásokat, de üldözik, betiltják azt, ami még természetes és normális, fenyegetik, büntetik, elhallgattatják azokat, akik ennek ellenállnak. Ami a legmegdöbbentőbb, hogy milyen módszeresen viszik be már az óvodákba, iskolákba is a beteg eszmék terjesztését, a gyermekek lelkének mételyezését, és a szülők hagyják ezt, nem fognak össze, nem merik, vagy már nem is akarják megállítani ezt a fertőt, mert maguk is elfogadják, azonosulnak velük.

Mi magyarok, idehaza talán még nem vagyunk ennyire rossz helyzetben, de vigyáznunk kell, mert a fiatalok, főként az egyetemisták, főiskolások körében itt is terjednek a liberális eszmék, mivel a felsőoktatásban majdnem mindenütt az ilyen elveket valló vezetés és oktatói kar van. Az pedig, hogy már a mesekönyvekben is megjelentek a tiszta gyermeki lelkeket megrontó tanmesék, rádöbbentett sokunkat, hogy ezt már nem tűrhetjük tovább, mert aki a hamisságnak nem áll ellent, az elárulja az igazakat.

Ha élni akarunk, vissza kell térítenünk a világot az alapokhoz, a természet törvényei által működtetett rendhez, a helyes erkölcsiséghez, a normalitáshoz! Vissza kell állítani az olyan értékeket, mint az igazság, a becsület, a jóság, a tisztesség, vagy az önzetlenség. Erre kell a gyermekeinket megtanítani, és példát mutatni! Ezért kell a szülőknek, főleg az édesanyáknak összefogniuk, felhívni a figyelmet, és tiltakozniuk az óvodákban, iskolákban megjelenő torz morált hirdető eszmék ellen, és ragaszkodni kell mindenhez, ami természetes, ami a lelkünkkel összhangban van, mert az isteni lelkünk még tudja, ismeri, érzi az igazságot.

És hogy mi a természetes, mi a normális? Szomorú tény, hogy a fiatal szülők körében ma már ez is sokaknak okoz fejtörést, a fent említett okok miatt. Mert nem lehet természetes a túlzott elfogadás, a minden bűn megbocsátása, a korlátok nélküli megengedés,  a határok nem megszabása, mert így nincsenek igazodási pontok, hogy mi az, amit megtehetünk, és mi az, amit nem. Ha ezeket az alapvető szabályokat nem tesszük tisztába, akkor a gyermeknevelésben komoly problémák adódnak, mert a szülők úgy hiszik, az a jó a gyermeküknek, ha mindent megadnak, mindent megengednek, és hagyják, hogy a gyermek uralkodjon rajtuk. Károsan hat, ha mindentől féltik őket, vagy ha a tanulással, különórákkal túl sok terhet rónak rájuk, ugyanakkor nem tanítják őket az életre, nem fogják be őket házi, ház körüli munkákra, nem viszik őket a természetbe, nem játszanak, foglalkoznak, beszélgetnek velük értelmesen. Hatalmas veszélynek teszik ki őket azzal, ha megengedik, hogy állandóan a mobiltelefonjukon lógjanak, és a TV-ben, vagy az Interneten olyan tartalmakat nézhessenek, amit még nem tudnak megfelelően feldolgozni, és pontosan az igazodási pontok, a szilárd erkölcsi alapok hiánya miatt válnak befolyásolhatókká.

A szilárd erkölcsi alapok pedig a természet avulhatatlan törvényes rendjéből erednek. Mindenkinek meg kell érteni, hogy az egész létezésünk egy változtathatatlan rendszer függvénye, amely mindig az egyensúlyra törekszik, és amit ember nem másíthat meg, mert annak pusztulás a következménye. Természet Istenanya egy ideig tolerálja a kibillent egyensúlyt, de a helyreállítás mindig törvényszerű, és számára nem fontos, hogy a jelenlegi emberiség megmarad-e vagy sem, mert a lényeg a rend, a harmónia helyreállítása és az élet védelme. Az élet ellen irányuló tettek pedig nem maradhatnak büntetés nélkül. Minden energia kiegyenlítésre kerül.

Sokan hallottunk már arról, hogy a Földön ez már a hatodik emberiség korszaka, és minden bizonnyal az előzőek azért tüntek el, mert eltévelyedtek, életellenes, visszafordíthatatlan hibás döntéseket hoztak, ezért Természet Istenanya mindig óriási energiákat vetett be, hogy a kibillent egyensúlyt helyreállítsa.

Most megint itt tartunk, hogy vagy mi állítjuk helyre ezt az egyensúlyt, és térünk vissza a isteni, természetazonos (szakrális) lételvekhez, vagy a természet maga rak rendet nélkülünk. A tét tehát nem kisebb, mint a létezésünk fennmaradása!!!

A világot pénzügyileg uraló pszichopata kisebbség most már arra törekszik, hogy emberiség nagy részét kiirtsa, a maradék teljes egészét pedig leigázza, kifossza, és totális kontroll alá helyezze. Fel kell tennünk a kérdést, hogy ilyen világot akarunk? Hogyha mi vagyunk többen, meddig hagyjuk ezt? Miért engedjük meg, hogy félelmet keltsenek bennünk, ha tudjuk, hogy az  ő erejük ebből táplálkozik? Hiszen már Jézus is megmondta, hogy ne féljetek! Miért tűrjük, hogy ők irányítsanak, és azt tegyenek velünk, amit csak akarnak? Hazug média által generált pandémia, lezárások, egész nemzetgazdaságok, egyéni vállalkozások tönkretétele, az övéktől eltérő vélemények cenzúrázása, távolságtartás, a maszk rákényszerítése gyermekeinkre is, mely több kárt okoz, mint az állítólagos vírus? A hosszútávú hatások vizsgálata nélküli vakcinák erőltetése mindenáron? Emberek vegzálása, büntetése rendfenntartókkal, katonasággal? Ezt akarjuk?

Elég!!! Eddig és ne tovább!!!

Nekünk magyaroknak óriási feladat, és kegyelem adatott meg, hogy felébresszük a világot, és egy olyan természetazonos, szakrális alapokra épülő, modern társadalmat hozzunk létre, amely példa lehet a világ országai számára. A kegyelem pedig az számunkra, hogy itt van velünk emberként leszületve a magyarok Istene, Nagyboldogasszonyunk, ILARA, aki szellemi útmutatásával és fizikai jelenlétével, óriási munkával szervezi, segíti ezt a folyamatot.

A Szakrális Magyarország felépítésének egyik feltétele, hogy az elnyomott női energiákat a túlzott férfi energiákkal egyensúlyba hozza, a nők felemelkedését elősegítse, és az eredeti szakrális vezető szerepét visszaállítsa. Hiszen a világ további sorsa rajtunk, nőkön múlik, mert ha a nők lelke egészséges, akkor ott a férfi minőség is fel tud emelkedni. Ezért nagyon fontos, hogy a nők összefogjanak, megismerjék, továbbadják azt a tudást, amit ILARA átadott nekünk, hogy a felnövekvő nemzedék már egészséges lelkületű, tiszta tudatú legyen, és békés, egészséges környezetű, szeretettel teli világban élhessen. ILARA szavaival a „józan ész, és tiszta szellem” korát kell elhoznunk.

Nem lehet tovább arra számítani, hogy bármilyen izmussal, vagy a „demokratikus” pártokkal, a leghitványabb politikusokkal helyre lehet állítani a vágyott világot, hiszen látjuk, hogy mindenkit megvesznek, megzsarolnak, és az országok vezetői mind ugyanabból a kottából játszanak.

 A szakrális világrendet kell visszaállítani, amely az egyetlen járható út, és ami mellé minden igaz magyarnak fel kell sorakozni! Isteni ideje van ennek, Istenanyánk vezetésével! Nem lehet késlekedni, most kell cselekedni!!!  Meg kell védenünk gyermekeink, unokáink egészséges fejlődését, jövőjét.

Higgyétek el, mi vagyunk többen, akik még józanul gondolkodunk, csak éppen a kisebbség hangja hallatszik erősebben. A mi erőnk a kis közösségek összefogásán, majd ezek egységbe rendeződésében rejlik. Már megkaptuk a legtisztább vezérlő elvet, amely mögé érdemes felsorakozni.

Édesanyák, Nagymamák, és persze támogató férfiak is, alakítsatok köröket a veletek együtt gondolkodó, tenni akaró barátaitokkal, családtagjaitokkal, ismerőseitekkel, óvodás, iskolás gyermekek szüleivel, tanárok, nevelők bevonásával, lakókörnyezetetekben, munkahelyeteken! Emeljétek fel szavatokat a visszásságok, visszaélések ellen! Beszéljétek meg, hogy ti milyen oktatást, milyen életet, jövőt szeretnétek, legyetek pozitívak és kreatívak! Kérdezzétek meg a gyermekeket is, hogy ők mit szeretnének, milyen lenne az a világ, amelyben élni akarnak! Hirdessétek, követeljétek meg a normalitást az élet minden területén! Keressetek bennünket, csatlakozzatok a Női Összefogás Közösséghez!

info.noi.osszefogas@gmail.com

Olvassátok, ismerjétek meg, terjesszétek ILARA tanításait a Sacra Hungarorum c. könyvéből, (kapható a Püski kiadónál, vagy csapatunknál) és a sacrahungarorum.com weboldalról.

Az áldást megkaptuk, ne szalasszuk el!!

Hála, és köszönet érte!

K. S. Edit

Ajánlott cikkek

834 Hozzászólás

  1. I visited various sites but the audio feature for audio songs present at this web site is truly marvelous.|

  2. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d
    most certainly donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for
    bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to new updates and will share this blog with my Facebook
    group. Chat soon!

  3. I for all time emailed this website post page to all my friends, for the reason that if like to read it then my friends
    will too.

  4. You actually make it seem so easy with your presentation however
    I in finding this matter to be really one thing which I feel I might by no means understand.
    It kind of feels too complicated and very huge for me.
    I’m looking forward to your next submit, I will attempt to get the grasp of it!

  5. Hi my friend! I want to say that this article is awesome, nice written and come with approximately all significant infos.

    I’d like to look more posts like this .

  6. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering
    what all is needed to get setup? I’m assuming having
    a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very
    internet savvy so I’m not 100% sure. Any tips or advice would be greatly
    appreciated. Thanks

  7. Nice blog right here! Also your website so much up fast!
    What host are you the usage of? Can I am getting your
    affiliate link on your host? I desire my site loaded up as fast as yours lol

  8. Just desire to say your article is as astonishing.
    The clearness in your post is just excellent and i could assume you’re
    an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post.
    Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

  9. It’s really a nice and useful piece of information. I’m satisfied that you
    shared this useful information with us. Please keep us
    informed like this. Thank you for sharing.

  10. If you would like to take much from this paragraph then you have to apply such methods to your won weblog.

  11. I’ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts on this sort of house .
    Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site.
    Reading this info So i’m happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I
    came upon exactly what I needed. I most indubitably will make sure to don?t disregard
    this website and provides it a look regularly.

  12. Your method of telling everything in this piece of writing is actually good, all be
    capable of effortlessly be aware of it, Thanks a lot.

  13. It’s awesome to pay a visit this website and
    reading the views of all friends regarding this article,
    while I am also eager of getting knowledge.

  14. I think this is among the most important information for me.
    And i’m glad studying your article. However want to
    statement on some common things, The website taste is great, the articles is in reality excellent : D.
    Good process, cheers

  15. Can I just say what a relief to find someone who
    actually understands what they’re talking about on the internet.

    You definitely realize how to bring an issue to light and make
    it important. More and more people must check this out and understand this side of your story.

    I was surprised you are not more popular since you definitely have the gift.

  16. I don’t even know how I finished up right here, however I
    believed this submit was once good. I do not recognise who you are however certainly you’re going
    to a famous blogger when you aren’t already. Cheers!

  17. We’re a bunch of volunteers and starting a brand
    new scheme in our community. Your web site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive task and our
    entire neighborhood can be thankful to you.

  18. We stumbled over here by a different web page and thought
    I might check things out. I like what I see so i am just following you.

    Look forward to looking at your web page for a second time.

  19. My brother recommended I might like this blog.
    He was entirely right. This submit truly made my day.

    You cann’t consider simply how a lot time I had spent for this info!
    Thanks!

  20. Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring on other sites?
    I have a blog centered on the same information you discuss and would
    really like to have you share some stories/information. I know my readers would value your work.
    If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

  21. Casibom güncel giriş adımlarını tamamlarken kişilerin dilerlerse işlemlerini mobile olarak da tamamlamasına izin verilmektedir. Mobile erişim adımlarında sorun yaşamamak için cihazınızın sadece sizin kullanımınıza açık olması gerekmektedir. Çoklu kullanıma açık olan cihazlarda kişilerin erişimi ile alakalı sorunlar meydana gelebilmektedir. Casibom sitesinde kullanıcıların masaüstü versiyonda hangi oyunlardan ve olanaklardan istifade ediyorlarsa, aynı şekilde mobile sistemde de aynı işlem akışından istifade etmelerine imkan verilmektedir. Mobile erişim adımlarını yerine getirirken uygulama ya da tarayıcı kullanabilirsiniz. Uygulama kullanmak isteyen kişilerin cihazlarına Google Play Store ya da AppStore üzerinden aplikasyonu indirmeleri gerekmektedir. Uygulama indirme aşamasında sizden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Cihazınızın yavaşlamasına ya da işlem kapasitesinin düşmesine de neden olmayacağının ayrıca iletilmesi gerekmektedir. Casibom kullanıcı memnuniyeti konusunda en kapsamlı hizmetleri veren siteler arasındadır.

  22. Spot on with this write-up, I seriously think this web site needs a lot more attention.
    I’ll probably be returning to read through more, thanks for the information!

  23. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation?
    My blog has a lot of completely unique content I’ve either
    created myself or outsourced but it seems a lot of it is
    popping it up all over the web without my agreement. Do you know any solutions to help prevent content from being ripped off?
    I’d genuinely appreciate it.

  24. This is my first time pay a visit at here and i am truly pleassant to read everthing at alone place.

  25. I visited multiple web pages but the audio quality for audio songs current at this web site is really superb.

  26. Online bir bahis sitesi olarak Betroad popüler bahis platformlarından biridir. Site yönetimi online mecrada üyelerini eğlendirmeye ve kazandırmaya devam …

  27. CasinoMetropol sitesi ▻ Türkiye’nin en güvenilir markaları içerisinde bulunuyor ✓ Casino Metropol sitesini tanımak isteyenler burayı okuyabilirler.

  28. all the time i used to read smaller articles that also clear their motive, and that is also happening with this post which I am reading here.|

  29. Hello my friend! I wish to say that this post is awesome, great written and come with approximately all important infos. I’d like to peer more posts like this .|

  30. Cami halıları kullanımı tarihten bu yana Türkiye’nin tüm camilerinde bir gelenek haline gelmiş ve önemli bir kültür olmuştur. Camilerde ibadet edilirken dinimizin usullerine göre ve Peygamber Efendimizin verdiği hadislere dayanarak temizliğe önem gösterilmeli ve temiz bir şekilde cami halısı kullanılmalıdır. Halılar birer zemin döşemesi olarak cami zeminlerinde hem estetik oluşturan hem de rahat bir ibadet yapılmasını sağlayan ihtiyaçlardır. Bu nedenle firmamızın sunduğu halı ürünleri en uygun renklere ve desenlere sahip ürünler içermektedir. child porn 現場兒童色情片 活婴儿色情片 儿童色情 児童ポルノ 兒童色情 看兒童色情片 看兒童色情片

  31. Cami halısını, evlerde veya işyerlerinde kullanılan halılardan ayıran en büyük özellik ebatlarının çok büyük olmasıdır. Genellikle camilerin mimarisinde kubbeli yapı tercih edildiğinden dolayı birkaç ev büyüklüğünde geniş bir iç hacme sahip olmaktadır. Bundan dolayı camiler için üretilecek olan halıların ebatları standartların üstünde olmak zorundadır. Bu noktada devreye girmekte olan modern üretim tesislerimizdeki devasa büyüklükteki makineler sayesinde istenen metrekarede tek parça halı imalatı yapabilmekteyiz.

  32. Cami Halılarında Uyguladığımız Dokuma Sistemleri Sönmez Halı tarafından imal edilmekte olan cami halılarının bütün testlerde bu kadar başarılı olabilmesinin en önemli sebeplerinden birisi dokuma sistemidir. Firmamızdaki modern makineler ile beraber Face To Face yani yüz yüze diye şekillendirilmekte olan halılarda Wilton dokuma sistemi devreye sokulmaktadır. Oldukça sık olan bu dokuma sisteminde ilmek uç sayısı, hav yüksekliği son derece hassas ayarlanmaktadır. Halılarınızın metrekareye düşen ağırlık miktarları göz önüne alındığında ne kadar kaliteli bir şekilde üretildiği daha iyi anlaşılmaktadır. Atkı kalitesinde en kaliteli ipler kullanılırken bütün halılarda ekstra standartlar sağlanmaktadır.

  33. Royalcasino Bonus Kuralları Spor ve CASINO alanında bulunan kampanyalardan herhangi birisini seçerek siteye yatırımda bulunabilirsiniz. Siteye yatırımda bulunan herkes kısa süre içerisinde istediği kazancı elde edebilir. Örnek olarak site içerisine Spor alanına özel 0 Yatırım kampanyası bulunabilir. Bu kampanyadan yararlanan bir kişi belirlenen genel şartlara uyarak yatırdığı tutarda ekstra Bonus kazancı elde edebilir. Çevrim şartı gibi kurallara mutlaka uymak gerekir. Bu kazançlar sizin sitede daha fazla vakit geçirmenize ve daha fazla bahis oynamanızı sağlar. Site içerisinde istediğiniz kadar vakit geçirerek kazanılan Bonuslarla bahis oynayabilirsiniz. Tüm bunları yapmadan önce Bonus genel şartlara ve kurallara uymanız ve bunu takip etmeniz gerekmektedir. Bu şekilde daha sağlam adımlarla hareket edebilirsiniz.

  34. I am actually grateful to the owner of this web page who has shared this wonderful article at at this place. Oren Duling

  35. Hello, its fastidious paragraph about media print, we all know media is a fantastic source of facts. Hugh Armantrout

  36. What a stuff of un-ambiguity and preserveness of precious knowledge concerning unpredicted emotions. Miles Liddicoat

  37. Hi there, its good piece of writing concerning media print, we all understand media is a great source of facts. Van Caberto

  38. Cami Halıları estetik rahat ve hijyenik olmalıdır. Renkler dikkat dağıtmamalı, desenler göz yormamalıdır. Bununla beraber desenleri, modelleri, üretildikleri malzemeler ve fiyatları da önemlidir. Binlerce insana hitap edip, onların maneviyatla doldukları anda bu bütünlüğünü bozmayacak özelliklere sahip olması ve amacına uygun şekilde dekore edilmesi gerekmektedir. Desenler ve motifler kültürlere göre farklılıklar gösterse de dini olarak herhangi bir rahatsızlık vermemelidir.Çok fazla insanın uğrak yeri olan camilerin halıları hem hijyenik hem de dayanıklı olmalıdır. Kolay temizlenmesi açısından parça parça olması uygundur. Tüm bunların yanı sıra zemin yapısına uygun yumuşaklıkta ve kalınlıkta olmalıdır. Cami Halısı çeşitlerini görmek ve detaylı bilgi almak için ürünleri yerlerinde görebilirsiniz.

  39. I visit daily a few sites and websites to read articles, however this webpage offers quality based posts. Wilson Schlappi

  40. Yün halılar, birçok insanın olmazsa olmaz dekorasyon ürünü olarak günümüze kadar gelmektedir. Camilerde ve yurtlarda yün halılar, farklı renk ve motiflerle birçok insanın odak noktası oluyor. Aynı zamanda kokuyu içinde barındırmaması, yanıcı özelliğinin diğer halı türlerine göre daha az olması da tercih etmek için avantaj sağlıyor.

  41. Samur Cami Halıları Samur olarak 40 Yıllıa yakın bilgi birikimini cami halılarına yansıtıyoruz. Samur Cami Halıları; tüy dökmez, alev almaz, antistatik ve antibakteriyeldir. Samur Cami Halıları 10 Yıl Garantilidir. Özel siparis kapsamında halısı üretilen bazı cami projelerimize ve Saflı ve Mihraplı Samur Cami Halıları ürünlerimize gözatabilirsiniz.

  42. Taç Halı 2015 yılından itibaren müşteri ilişkileri yönetimi programı kullanmaktadir. Bu program sayesinde iş akışı anlık olarak müşterimizin irtibat için izin verdiği telefon numarasına SMS olarak ve/veya kendisine iletilen kullanıcı adı ve şifre ile web sayfamız üzerinden sisteme giriş yapabilmektedir.

  43. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this
    outstanding blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and
    adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to brand new updates and will share this blog with
    my Facebook group. Talk soon!

Hozzászólások küldése lezárva