noiosszefogas@protonmail.com

Szutor Erzsébet, a Világ Magyarsága c. újságban megjelent cikksorozatának folytatása

Természettemplomaink, a Nagyboldogasszony Magurák

18. Rész

Sorozatunk célja bevezetni az Olvasókat a magyarok ősi tudásának alapjaiba, megismertetni azt a szellemiséget, mely az új korszak, az ARANYKOR küszöbén a túlélésünk elengedhetetlen feltétele, valamint híradás a Szakrális Magyarország aktuális programjairól.

Föld bolygó, zárt osztály!

„Sej, a mi lobogónkat fényes szellők fújják
Sej, az van arra írva: Éljen a szabadság!
Sej, szellők, fényes szellők, fújjátok, fújjátok:

Holnapra megforgatjuk az egész világot”

Csak az utóbbi néhány száz évben hányszor és hányszor merült fel a vágy, amely forradalmi tettekig is elvitte az embereket: szabadságot kiharcolni az élet valamely területén. (nemzeti, politikai, gazdasági, társadalmi, oktatási, különböző nőmozgalmak stb. területeken). Mindez azt bizonyítja: pontosan érzékeljük nagyon sokan, nagyon jól, és most már bolygó méretben is, hogy ebben a „szabad világban” kb. úgy érezzük magunkat, hogy nyugodtan kiírhatnánk magunkra: FÖLD BOLYGÓ ZÁRT OSZTÁLY – ahol is az elmeháborodott közveszélyes őrültek viselik a fehér köpenyt, és a normális „gondozottakat” próbálják bezárva féken tartani, bármilyen általuk fabrikált koncepciókkal – vagyis a lehető legaljasabb módszerekkel. Magyarul ez úgy van kommunikálva részükről, hogy MEGMENTENEK MINKET ATTÓL A SOK VESZÉLYTŐL, AMI RÁNK LESELKEDIK itt a földön – csak éppen azt nem teszik hozzá, hogy azt a sok-sok veszélyt éppen ŐK GENERÁLJÁK, illetve ők maguk a legnagyobb veszély minden normális emberre nézve, sőt mi több, az egész Föld bolygóra nézve! De „bolond lyukból bolond szél fúj” – mondja a közmondás, és ezt bizony már semmi módon nem tudják leplezni, az emberek ébrednek, különböző elgondolások mentén próbálnak kijutni a „szabad világ börtönéből”.

Mert érzékeljük, hogy HÁBORÚ VAN AZ EMBERISÉG ELLEN!

De mi a módja, hogy kijussunk a börtönből?

Mi a legfontosabb, ami szükséges ehhez?

Van-e programunk, módszerünk a túlélési periódushoz?

Van-e jövőképünk arról, mit kezdjünk az igazi szabadsággal – amikor „megvívtuk”…

Hova forgassuk az egész világot holnapra?

Elég súlyos kérdések, csak néhány gondolattal szeretnék hozzájárulni a közös vívódáshoz, gondolkodáshoz.

Sokan mondják: mi vagyunk többen, „Habár felül a gálya, alul a víznek árja, azért a víz az úr…” – nos sajnálom, hogy ellent kell mondanunk legnagyobb költőnk szavainak, de sajnos ez még egyszer sem igazolódott be, pedig valóban a világot igazgató önjelölt hatalom mániákusok elenyésző kisebbséget képviselnek itt (kb. félmillió a 8 milliárdhoz arányában).

Hol van itt akkor a hiba?

Ők szervezetten, sok-sok évszázad/évezred óta folytatják az emberiség leigázásának programját, mi meg újra és újra elcsodálkozunk: ez sincs rendben, az sincs rendben, semmi nem működik rendben – az egyetlen adatgyűjtő- és büntetőipar kivételével talán. Azok jól működnek. És mi is jól működünk az Ő ELGONDOLÁSUK SZERINT. Kicsi lépésekkel megyünk bele, kicsi kompromisszumok árán, de csak legyintünk: „ez van” mindenki ezt csinálja, be kell állni a sorba – vagy éhenhal a család…

Na de álljon meg a menet! Mégis meddig tűrjük ezt?

Jézus markába szöget vertél

Dózsa húsából ebédeltél

Hitler-taktusra meneteltél

Nemet mondani sose mertél”

„– írta a törökszentmiklósi költő, Iluh István,…

Mindazonáltal tagadhatatlan, hogy a költő találó képekben ragadta meg a tekintetét a mindennapok horizontja fölé nem emelő, a közösségért kockázatot nem vállaló, saját anyagi szempontjai által irányított, a szakrális dimenzió által meg nem érintett mindenkori átlagember gyávaságát.

…A diktatúrák ezekre az emberekre építenek. Hatalmas történelmi kataklizmákra van szükség, nem ritkán titkosszolgálati rásegítésre, hogy a saját egzisztenciális, érvényesülési érdekeit mindenek elé helyező egyénben győzzön az altruizmus, a közösség iránti felelősség, legyőzze a rettegést, felvegye a harcot a kilátástalanság ellen. Hősök minden korszakban voltak, …”(Részlet  Erdélyi Napló: https://erdelyinaplo.ro/velemeny/az-erkolcsi-merce#)

Igaz szavak, ezeket kéne megfontolnunk végre, és felállni egyszerre: Nem tűrjük ezt tovább!!!

Meg kell tanulnunk EGYSÉGBEN GONDOLKODNI, hosszabb távon, mert mi most itt éppen feléljük a bolygó tartalékait, mert a bolygó már a puffer energiáinak bevetésénél tart (elég régóta), ezt bizonyítja az a jelenség is, amit világszerte megfigyeltek napjainkban: a különböző fajú állatok csoportos körmozgásba kezdtek. Miért is?

„A VADON ÉLŐ ÁLLATOK ÉS NŐVÉNYEK TUDATMEZEJÉT – AMELY KAPCSOLATBAN ÁLL AZ ELSŐDLEGES MÁTRIXSZAL – NEM PISZKOLTA BE AZ EMBERI MESTERSÉGES MÁTRIX. EZÉRT ŐK PONTOSAN ÉRZÉKELIK, HOGY ENERGIAVESZTÉSBEN VAN A BOLYGÓ, ÉS IGYEKEZNEK AZ ENERGIÁT VISSZAPÓTOLNI. A KÖRÖZÉS AZ ÓRAMUTATÓ JÁRÁSÁVAL ELLENTÉTESEN, VAGY AKÁR MEGEGYEZŐEN, ENERGIADÚSÍTÁST IDÉZ ELŐ.

A DERVISEK IS UGYANEZÉRT FOROGNAK.

A FÁK NÖVEKEDÉSI ÜTEME NAGYJÁBÓL AZ ELMÚLT 20 ÉVBEN ROHAMOSAN NŐ, MERT ÉRZIK, HOGY FOLYAMATOSAN CSÖKKEN A SZÁMUK, ÉS EZÉRT A NÖVEKEDÉS MÉRTÉKÉNEK NÖVELÉSÉVEL REAGÁLNAK AZ ÁLTALUK KÉPVISELT ENERGIA HIÁNYÁRA.

UGYANEZEN IDŐBEN ÉSZLELHETŐ, HOGY RENDKÍVÜL SOK PORÖRDÖG KÉPZŐDIK, KÜLÖNÖSEN A HEGYEK TETEJÉN. AMELY SZINTÉN AZT MUTATJA, HOGY A LEVEGŐ ERŐTLEN ÉS DISZHARMONIKUS. A SOK KIS PÖRGÉS AZ ENERGIA NÖVEKEDÉSÉT IDÉZI ELŐ. (LÁSD A FIZIKÁBAN A KAVITÁCIÓ ÍGY TERMEL ENERGIÁT, A RÁKOS SEJTEK IS ENERGIAHIÁNY MIATT BURJÁNZANAK.)

EZEK A JELENSÉGEK AZT MUTATJÁK, HOGY A FÖLD BIOLÓGIAI ENERGETIKAI EGYSÉGE SZÉTESŐBEN VAN!!!

A HÁBORÚK ÉS A TÉR ROHAMOSAN NÖVEKVŐ FREKVENCIATÚLTERHELÉSE LAVINASZERŰ FOLYAMATOKAT INDÍT MEG.

A SZERENCSÉTLEN ÁLLATOK PEDIG A MAGUK MÓDJÁN PRÓBÁLJÁK AZ EGYENSÚLYT TARTANI.

HA NEM VETÜNK VÉGET ENNEK A TECHNOLÓGIAI ÁMOKFUTÁSNAK, AKKOR NAGYON HAMAROSAN NEMCSAK GAZDASÁGI PROBLÉMÁKKAL, HANEM NAGYON SÚLYOS KLÍMAKATASZTRÓFÁKKAL IS SZEMBESÜLÜNK!

AZ ÁLLATOKNAK TÖBB ESZÜK VAN MINT AZ EMBEREKNEK – ŐK JAVÍTANI AKARJÁK A BOLYGÓ ENERGETIKAI RENDSZERÉT, MERT AZ ÁLLAT NEM ÖNPUSZTÍTÓ!” /https://www.sacrahungarorum.com/miert-koroznek-az-allatok/

Szóval: valóban ezt akarjuk??? Vagy végre észhez térünk, észrevesszük és felfogjuk, hogy a huszonötödik órában vagyunk, és aszerint cselekszünk.

De az első és legfontosabb, ha jól akarjuk felmérni a helyzetet, a valóság ismereten alapuló ok-okozati összefüggések feltárása. A mai átlagember tudása nagyon kis mákszemnyi, amiről előző számunkban már részletesebben írtam („Táltos és királyfi” címmel) és erről szól a „Megértés kulcsa I. és II. Kaleidoszkóp mátrix” c. videó, melyben Ilara felfedi azokat az eddig számunkra ismeretlen tényeket, okozati összefüggéseket, mely segít megérteni a napjaink történéseit. Kik uralják a Föld  bolygót, miféle vallási háború folyik itt és most a fejünk felett, ki ki ellen van stb. Ha nem ismerjük fel a valódi ellenséget, és egymással harcolunk, akkor bizonyosan vesztesei leszünk ennek a bujtatott háborúnak. Ezer évek óta bedőlünk az „oszd meg és uralkodj” elvén működő stratégiájuknak, mint a bogarak az üvegben, nem sejtve, hogy „VALAKIK RÁZZÁK AZ ÜVEGET”.

Várjuk az isteni segítséget, miközben nem vesszük észre, hogy ITT VAN, AZ ORRUNK ELŐTT, csak éppen nem olyan, mint ahogyan mi, emberek elképzeljük. Mi valami csodás és szép dolgot várunk, hogy az Isten majd megsimogatja a buksi fejünket, magához ölel, kedves és szép szavakkal felemel… Ez sajnos nem így működik:

„Isten az EMBERT nagyszerűnek, nemesnek teremtette, és akként szereti. Ámde az az életminőség, melyet az emberiség megvalósít, nem Isten akarata szerinti. Ezért az emberek (kisbetűs emberek! – a szerk.) senyvednek, boldogtalanok, és nem találják a kiutat.” (ILARA: Sacra Hungarorum II/II. Fülszöveg)

„ Mi itt a Szakrális Magyarországban tudatosan visszajelentkeztünk a Természet fennhatósága, a Nagyboldogasszonyunk fentségjoga alá, ahonnan valójában nem is lehetett kijelentkezni. A tudatos visszajelentkezésünk lényege, hogy alázatosan igyekszünk úgy beleilleszkedni mind egyénileg, mind társadalmaink létberendezkedésével a Természet Teremtett Szakrális Rendjébe, hogy az a legharmonikusabb eredményt adja minden teremtmény kiteljesedése által.”

(Idézet: Deák Bárdos András írásából)

Kérdezik sokan: „Hányan vagytok ti a SZMO-ban” – mert leginkább elterjedt nézet, hogy az igazság ott van, ahol a legnagyobb a tömeg. Hát ez az egyik legnagyobb tévedésünk, tévelygésünknek oka: a mennyiségi szemlélet. Jól elhitették velünk ezt a hazugságot, mert a demokrácia ezen az elven működik napjainkban is. Az összes média felületen megjelenő videók, posztok, előadások arra hajtanak: minél többen csatlakozzanak, „tetszikeljék” megnyilvánulásaikat, és ez abban a tévhitben ringatja el őket, hogy igazat szóltak, náluk van a „többség dönt”. Csakhogy ők azért „sikeresek”, mert pont azt mondják az embereknek, amit a megtévesztett, félrevezetett, szellemileg leamortizált tömegek (habár erről nem tehetnek!)  – elvárnak tőlük.

Mi a Szakrális Magyarország szervezetében kifejezetten minőséget adunk, és kérünk számon. A minőségi tartalom a valódi TUDÁS, amit csak nyitott szellemmel, tiszta szívvel lehetünk képesek befogadni, és ehhez el kell tudnunk dobni minden olyan szellemi-erkölcsi tartalmat, amit ez a több ezer éve működő mátrix belénk táplált. Végeredményben az a cél, hogy az emberiség újra közeledjen, visszataláljon a Primer, Szekunder Mátrixokban megjelenő valósághoz, igazsághoz, vagyis a Természet Eredeti Rendjéhez, a MAAT rendjéhez.

Az erre irányuló törekvéseink igaz cselekedetnek minősülnek, és ez úgy mutatkozik meg, hogy ugyanazt gondoljuk, mondjuk, és tesszük, és törekvéseinkkel, cselekedeteinkkel a természet rendjének megvalósulását segítjük elő itt az emberi közösségeinkben, társadalmainkban.

Vagyis a szakrális rendet állítjuk vissza, amely nem liberális, és az igazságot szolgáljuk, amely nem demokratikus.

Végezetül egy fontos pontja a tévelygésünknek, hogy nem ismerjük fel, mi a különbség szakralitás és spiritualitás között. A szakralitás az élet minden területén a természet rendje szerinti működés, vagyis kifejezetten GYAKORLATI jellegű, a spiritualitás pedig az ember törekvése a valóság megismerésére, a természet működésének megismerése felé, ami viszont kifejezetten ELMÉLETI JELLEGŰ. És itt nagyon könnyű tévutakra terelődni, és elveszni a filozófiák milliónyi labirintusában. Amikor letesszük ezeket a téves tudásainkat, és becseréljük az egyszerű természeti elvek megismerésére (legalább törekedve erre), akkor hatalmas szellemi tehertől szabadulunk meg. Ezt csak azok tudják, akik elindultak ezen az úton.

Tehát a napjaink legnagyobb kihívása: megszabadulni a téves elmeprogramjainktól, elindulni a valóság megismerésének útján, és ha ezt megtettük: meg fogjuk érteni, hogy csakis együtt, egységben gondolkodva, magunkat társadalmi szinten megszervezve a szakrális lételvek szerint tudunk kilábalni ebből a káoszból, és minél előbb megtesszük ezt a lépést, annál kevesebb lesz a további áldozat, ami már így is eddig is minden tűréshatárunkon túl van.

Meggyőzni az igazunkról senkit nem szándékozunk, mindenki a saját útját járja, saját tapasztalatát kell megszereznie. De a térképet odaadjuk: aki akar – velünk tarthat.

Nem könnyű út, sok támadást is kapunk, de az öröm, amivel jár az a tudat, a meggyőződés, hogy IGAZ ÚTON JÁRUNK – minden negatív megélést és tapasztalást plusz energiává képes transzformálni. A sikeres együttműködés öröme visz előbbre mindannyiunkat, és kívánjuk minden józanul gondolkodó embertársunknak, hogy ő is megismerhesse ezt az örömöt.

„Aki pedig nem hiszi – járjon utána”!

Bővebb ismereteket ILARA: Sacra Hungarorum c. könyv I/I. és II/II. kötetéből,

a sacrahungarorum.com, sacraveritas.com, noiosszefogas.com honlapokról szerezhetünk.

Szutor Erzsébet

Ajánlott cikkek

1 713 Hozzászólás

  1. Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!|

  2. German utility RWE has inked a deal with Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) for delivery of liquefied natural gas (LNG), the company announced on Sunday.

    The deal so far covers only one tanker: a shipment amounting to 137,000 cubic meters of LNG to be delivered by Abu Dhabi National Oil company to RWE in late December or by early 2023, Bloomberg reported, citing the company’s announcement. Separately, RWE also announced it will partner with UAE-based company Masdar to explore offshore wind energy projects and supply 250,000 tons of diesel per month in 2023 to Germany’s fuel distributor Wilhelm Hoyer.
    omg omg ссылка

    omgomg onion

  3. German utility RWE has inked a deal with Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) for delivery of liquefied natural gas (LNG), the company announced on Sunday.

    The deal so far covers only one tanker: a shipment amounting to 137,000 cubic meters of LNG to be delivered by Abu Dhabi National Oil company to RWE in late December or by early 2023, Bloomberg reported, citing the company’s announcement. Separately, RWE also announced it will partner with UAE-based company Masdar to explore offshore wind energy projects and supply 250,000 tons of diesel per month in 2023 to Germany’s fuel distributor Wilhelm Hoyer.
    http omgomgomg5j4yrr4mjdv3h5c5xfvxtqqs2in7smi65mjps7wvkmqmtqd onion

    omgomg-marketplace

  4. The Philipp Plein premium brand, created by the same-named designer, is known for using rivets, skulls, and a lot of leather. With remarkable success: followers of the brand include famous people like Marcus Schenkenberg and Naomi Campbell. The Munich-based designer, who had previously dabbled in interior design, changed course in 2008 and launched his fashion company, Philipp Plein. His erratic and outlandish collecting caused controversy. These aided the fashion designer, born in Germany, in his efforts to make a name for himself, particularly in the USA. Meanwhile, Philipp Plein’s quirky appearance is trusted by luxury enthusiasts from all over the world.
    grasscloth wallpaper

    best material wallpaper

  5. Novak Djokovic continued his fine run of recent form to score a tense third-set tiebreak win against Greek rival Stefanos Tsitsipas to advance to Sunday’s Paris Masters final.

    Djokovic, a six-time champion in the French capital, extended his current winning streak to an impressive 13 matches but was pushed to the limit by Tsitsipas, who overcame early adversity to storm to a second-set win – and could have taken the third but for a typically authoritative tie break win from the Serbian star.
    mega sb

    https://m-e-g-a-s-b.com

  6. How to trade profitably on the exchange using the Crypto Pump signals for Binance telegram channel
    signals
    We are glad to welcome all those who prefer to invest in cryptocurrency. If you are interested in how to make money trading cryptocurrencies, I hasten to tell you a secret. I note that the main profit usually comes from effective trading using pump signals. Let me explain everything in simpler terms. If you have certain information about those coins, the price of which will quickly increase, then you will purchase the cryptocurrency that you need. At the same time, you will expect that the price will begin to rise rapidly. You will then sell the token and be able to lock in substantial profits. This is exactly how it should work. If you do not have the necessary knowledge, this article will help you learn how to collect information about pumps and then earn money using the information obtained in this way.

  7. Официальный представитель широкого спектра продукции самых надежных и известных мировых брендов, таких как Protherm, Baxi, Global, Rifar, Grundfos, Wilo, Bosch, Buderus, Vaillant, Electrolux, Ariston, Kermi и многих других. Также эксклюзивный дистрибьюторов УРФО такой продукции, как Heisskraf, VIEIR, Varmega, DIAL, Proxytherm, ATM;
    Наличие исключительно сертифицированной продукции, имеющей все необходимые сертификаты качества и соответствия стандартам ГОСТ;
    Возможность бесплатной доставки по Екатеринбургу;
    Оперативность доставки заказных позиций в кратчайшие сроки. Подбор индивидуальных условий сотрудничества к каждому клиенту
    купить сантехнику
    насосы

  8. Быстрые микрозаймы онлайн мир-займов.site

    Представляем Вам онлайн ресурс, где можно получить займ на карту банка уже сегодня. Онлайн займы на карту очень комфортный сервис, который пришел в нашу повседневную жизнь не так давно. Ещё ведь пару лет назад люди не знали, что можно получить конкретную сумму денежных средств, переплатив очень небольшой процент, а то и совсем ничего за это не платить.

    Если Вы хотели найти [url=https://xn—-8sbgsdjqfso.site/]срочные займы на карту[/url] в интернете, то быстрее переходите на данный сайт. На мир-займов.site выложена подборка лучших МФО, которые мы собственно опробовали. Также все МФО состоят в главное реестре Центробанка РФ и работают на честных и прозрачных условиях. Все законы соблюдены, выплаты происходят регулярно, данные клиентов не открываются.

    Получить быстрый займ сейчас очень легко. Займы на карту выдаются лицам свыше 18 лет, тем, кто имеет российский паспорт, мобильный телефон и наш сайт мир-займов.site под рукой.

    Компаний, выдающих займы в настоящий момент очень много, стоит делать выбор исходя из личных пожеланий. Во-первых, это сумма, многие займы отправляют только до 30 000 рублей, а некоторые до 100 000 рублей. Ещё можно получить займ на сумму 50 тысяч рублей в 2х МФО одновременно, сначала 20, потом ещё 30. Так вероятнее получить одобрение. Во 2-х, отличие в условиях-даты погашения, процентная ставка, способ получения денежных средств. И в 3-х, возраст заёмщика. Обратите внимание на эти пункты.

    По теме [url=https://xn—-8sbgsdjqfso.site/]онлайн займы[/url] мы вам готовы оказать помощь уже сейчас. Заходите в наш каталог, выбирайте МФО и переходите на официальный сайт компании, кликнув кнопку подать заявку. Оформите заявку, введя свои собственные данные, нужную сумму и дату оплаты. Ожидайте ответа от МФО и перевода денег на банковскую. Деньги возможно получить не только на карту, а также на электронный кошелек, наличными в офисе или счет в банке.

    Хорошая кредитная история сейчас не обязательна для получения займа на карту. Ведь во многих МФО выбор делает программа-робот, которая не запаривается с проверкой. А если оформить займ и вовремя отдать его, то тем самым можно улучшить кредитную историю. При внесении своих персональных данных обязательно проверьте верность. Если будет сделана ошибка, это может быть причиной отказа.

    Скоро много праздников и МФО делают новогодние акции-сниженные ставки или беспроцентные займы для новеньких клиентов. Успейте принять участие и подать заявку на самых хороших условиях.

  9. CryptoMixer is a Bitcoin mixing service (also known as a tumbler or blender) that is centered around the idea of making your digital assets hidden from the public eye for good. As the name implies, it works by mixing your coins with those in our cryptocurrency reserves to ensure private transactions without a trace. CryptoMixer helps you make your BTCs unidentifiable and, thus, allows you to rest easy knowing that neither crypto-hackers nor security agencies can keep track of your financial activities.
    https://www.good-residence.ro/images/pages/?best_crypto_mixer__bitcoin_blender__best_bitcoin_mixer__bitcoin_mixing__best_bitcoin_blender.html

  10. https://sat-abraziv.ru/search/?action=search&where=site&stext=%C2%EE-%E2%F2%EE%F0%FB%F5%2C+%EF%F0%E0%E2%E8%EB%FC%ED%FB%E9+pro+%E4%EB%FF+%EF%F0%EE%E4%E2%E8%E6%E5%ED%E8%FF+%EF%F0%E8%EB%EE%E6%E5%ED%E8%E9+%F1%E5%F0%E2%E8%F1%ED%EE%E3%EE+%EF%F3%F2%E8.+%CF%F0%E8%FF%F2%ED%EE%2C+%E5%F1%EB%E8+%E2%E0%EC+%F3%E4%E0%EB%EE%F1%FC+%E2%FB%E8%E3%F0%E0%F2%FC+%F1%E5%F0%F2%E8%F4%E8%EA%E0%F2+%EE+%F1%EE%EE%F2%E2%E5%F2%F1%F2%E2%F3%FE%F9%E5%EC+%E2%EE.+%C8%ED%EE%E3%E4%E0+%FD%EB%E5%EC%E5%ED%F2%E0%F0%ED%EE+%ED%E0%F0%E8%F1%EE%E2%E0%F2%FC+%F2%F0%F3%E4%ED%EE%F1%F2%E8.+%CF%EE%E4%E0%E2%EB%FF%FE%F9%E5%E5+%E1%EE%EB%FC%F8%E8%ED%F1%F2%E2%EE+%F3%E2%E0%E6%E0%E5%EC%FB%F5+%EA%EE%F0%EF%EE%F0%E0%F6%E8%E9%2C+%EF%F0%E5%E4%EB%E0%E3%E0%FE%F9%E8%F5+%F1%EE%EB%E8%E4%ED%F3%FE+%E7%E0%F0%E0%E1%EE%F2%ED%F3%FE+%EF%EB%E0%F2%F3%2C+%E2%FB%E1%E8%F0%E0%FE%F2%F1%FF+%E4%EB%FF+%F3%EA%E0%E7%E0%ED%E8%FF+%F0%E5%E0%EB%FC%ED%EE%E3%EE+%E4%E8%EF%EB%EE%EC%E0+%EE+%F0%E0%E1%EE%F2%E5+%E8%EB%E8+%EF%F0%EE%F4%E5%F1%F1%E8%E8.+%CC%FB+%EF%F0%E5%E4%EE%F1%F2%E0%E2%EB%FF%E5%EC+%E2%EE%E7%EC%EE%E6%ED%EE%F1%F2%FC+%EF%F0%E8%EE%E1%F0%E5%F1%F2%E8+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%FB+%E7%E0%EA%E0%E7%E0%ED%ED%EE%E3%EE+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%E0%2C+%E0+%F2%E0%EA%E6%E5+%EC%E3%ED%EE%E2%E5%ED%ED%EE+%EF%EE%E4%E0%F2%FC+%E7%E0%FF%E2%EA%F3+%ED%E0+%E2%E0%E6%ED%FB%E9+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2.+%CF%EE%EF%F3%EB%FF%F0%ED%FB%E5+%EF%F0%E5%E4%EB%EE%E6%E5%ED%E8%FF+%CD%E0+%F1%F2%F0%E0%ED%E8%F6%E0%F5+%F1%E0%E9%F2%E0+%E2%FB+%EC%EE%E6%E5%F2%E5+%E7%E0%EA%E0%E7%E0%F2%FC+%ED%E0%F6%E8%EE%ED%E0%EB%FC%ED%FB%E9+%F1%E5%F0%F2%E8%F4%E8%EA%E0%F2+%EB%FE%E1%EE%E3%EE+%E2%F3%E7%E0+%EC%EE%F1%EA%E2%FB.+%CC%FB+%EE%F4%EE%F0%EC%EB%FF%E5%EC+%EF%E0%F1%EF%EE%F0%F2%7C%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%FB%7C%EF%E0%F1%EF%EE%F0%F2%7C%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%FB%7C%EF%E0%F1%EF%EE%F0%F2%7C%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%FB%7C%EF%E0%F1%EF%EE%F0%F2%7C%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%FB+%EE+%EA%F3%F0%F1%E5%3A+%C8%ED%F1%F2%E8%F2%F3%F2%3B+%E2%FB%F1%F8%E5%E5+%F3%F7%E5%E1%ED%EE%E5+%E7%E0%E2%E5%E4%E5%ED%E8%E5%3B+%F3%ED%E8%E2%E5%F0%F1%E8%F2%E5%F2%2C+%F2%E5%F5%ED%E8%EA%F3%EC%3B+%EA%EE%EB%EB%E5%E4%E6%3B+%EF%F0%EE%F4%E5%F1%F1%E8%EE%ED%E0%EB%FC%ED%EE%E5+%F3%F7%E8%EB%E8%F9%E5%3B+%F1%F0%E5%E4%ED%E5%E5+%F3%F7%E5%E1%ED%EE%E5+%E7%E0%E2%E5%E4%E5%ED%E8%E5.+%D0%E0%E1%EE%F2%E0%E9%F2%E5+%F1+%ED%E0%F8%E5%E9+%EA%EE%EC%EF%E0%ED%E8%E5%E9%2C+%E0+%F2%E0%EA%E6%E5+%EF%EE%EB%F3%F7%E8%F2%E5+%EA%EE%F0%EE%F7%EA%F3%2C+%EA%EE%F2%EE%F0%E0%FF+%E0%E1%F1%EE%EB%FE%F2%ED%EE+%F1%EE%EE%F2%E2%E5%F2%F1%F2%E2%F3%E5%F2+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%E0%F6%E8%E8+%F2%F0%E5%E1%F3%E5%EC%EE%E3%EE+%FD%F2%E0%EF%E0.+%D1%E5%F0%F2%E8%F4%E8%EA%E0%F2%FB+vo%2C+%EF%F0%E8%EE%E1%F0%E5%F2%E5%ED%ED%FB%E5+%F3+%F1%EF%E5%F6%E8%E0%EB%E8%F1%F2%EE%E2%2C+%EF%EE%EB%ED%EE%F1%F2%FC%FE+%F1%EE%EE%F2%E2%E5%F2%F1%F2%E2%F3%FE%F2+%EE%F0%E8%E3%E8%ED%E0%EB%E0%EC.+%C3%E0%F0%E0%ED%F2%E8%FF+%EA%E0%F7%E5%F1%F2%E2%E0+%F2%EE%E2%E0%F0%EE%E2+%CA%E0%EA+%E1%FB+%ED%E8+%F5%EE%F2%E5%EB%EE%F1%FC+%E7%F0%E8%F2%E5%EB%FE+%EA%F3%EF%E8%F2%FC+%E7%E0%E2%E5%F2%ED%FB%E9+%E4%E8%EF%EB%EE%EC+%E3%EE%F0%E0%E7%E4%EE+%E4%E5%F8%E5%E2%EB%E5%2C+%E1%F3%E4%FC%F2%E5+%E1%E4%E8%F2%E5%EB%FC%ED%FB.+%E4%E8%EF%EB%EE%EC%FB+%F3%F7%E5%E1%ED%FB%F5+%E7%E0%E2%E5%E4%E5%ED%E8%E9+%5Burl%3Dhttp%3A%2F%2Fi-diplomssa.com%2F%5Di-diplomssa.com%5B%2Furl%5D+%CE+%F2%EE%EC%2C+%F7%F2%EE+%EF%EE%EB%F3%F7%E8%F2%FC+%EA%E0%F7%E5%F1%F2%E2%E5%ED%ED%EE%E5+%EE%E1%F0%E0%E7%EE%E2%E0%ED%E8%E5+%E7%E0+%ED%E5%F1%EA%EE%EB%FC%EA%EE+%F6%E5%ED%F2%EE%E2+%F1%EB%EE%E6%ED%EE.+%CF%F0%E5%E4%EB%EE%E6%E5%ED%E8%FF+%F1%EF%E5%F6%E8%E0%EB%E8%F1%F2%EE%E2%2C+%F2%F0%F3%E4%EE%E5%EC%EA%E8%E5+%EC%E5%F0%EE%EF%F0%E8%FF%F2%E8%FF%2C+%E1%F3%EC%E0%E3%E0+%F3%F1%F2%E0%ED%EE%E2%EB%E5%ED%ED%EE%E3%EE+%F4%EE%F0%EC%E0%F2%E0+%EE%F1%F2%E0%FE%F2%F1%FF+%F2%E0%EA%E8%EC%E8.+%C2%FB+%EF%EE%E4%F3%EC%FB%E2%E0%E5%F2%E5+%EE+%F2%EE%EC%2C+%F7%F2%EE%E1%FB+%E7%E0%EA%E0%E7%E0%F2%FC+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2+%EE+%E2%FB%F1%F8%E5%EC+%EE%E1%F0%E0%E7%EE%E2%E0%ED%E8%E8%2C+%F1%EE%EE%F2%E2%E5%F2%F1%F2%E2%F3%FE%F9%E8%E9+%F3%F2%E2%E5%F0%E6%E4%E5%ED%ED%FB%EC+%F2%F0%E5%E1%EE%E2%E0%ED%E8%FF%EC%2C+%F7%F2%EE%E1%FB+%EF%EE%EB%F3%F7%E8%F2%FC+%E2%FB%F1%EE%EA%EE%E5+%EF%EE%E4%EE%E1%E8%E5+%F2%F0%E5%E1%F3%E5%EC%FB%F5+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%EE%E2%3F+%D1%EF%E5%F6%E8%E0%EB%E8%F1%F2%FB+%ED%E0%F8%E5%E9+%EA%EE%EC%EF%E0%ED%E8%E8+%EF%EE%ED%E8%EC%E0%FE%F2%2C+%EA%E0%EA+%EE%EA%E0%E7%E0%F2%FC+%EF%EE%EC%EE%F9%FC+%E2%EB%E0%E4%E5%EB%FC%F6%F3.+%D3+%E2%E0%F1+%E1%F3%E4%E5%F2+%F1%E5%F0%F2%E8%F4%E8%EA%E0%F2%2C+%EA%EE%F2%EE%F0%FB%E9+%F1%EF%EE%F1%EE%E1%E5%ED+%EF%F0%E5%EE%E4%EE%EB%E5%F2%FC+%EB%FE%E1%EE%E9+%EA%EE%ED%F2%F0%EE%EB%FC.+%CB%E8%F7%ED%E0%FF+%E8%ED%F4%EE%F0%EC%E0%F6%E8%FF+%E7%E0%ED%EE%F1%E8%F2%F1%FF+%E2+%ED%E5%EE%E1%F5%EE%E4%E8%EC%FB%E5+%E1%E0%E7%FB+%E4%E0%ED%ED%FB%F5%2C+%ED%E5%EE%E1%F5%EE%E4%E8%EC%FB%E5+%F8%F2%E0%EC%EF%FB+%E8+%EA%E0%F0%F2%E8%ED%FB+%EE%E1%FF%E7%E0%F2%E5%EB%FC%ED%EE+%E1%F3%E4%F3%F2+%F1%F2%EE%FF%F2%FC+%E2+%EF%E0%EC%FF%F2%E8.+%CA%EE%EC%EF%E5%F2%E5%ED%F2%ED%EE%F1%F2%FC+%EE%F2%E5%F7%E5%F1%F2%E2%E5%ED%ED%FB%F5+%F1%EF%E5%F6%E8%E0%EB%E8%F1%F2%EE%E2+%E7%E0%EC%E5%F2%ED%E0+%E2+%EE%E1%EE%E8%F5+%EA%EE%ED%F2%F0%E0%EA%F2%E0%F5.+%D1%EE%E1%E8%F0%E0%E5%F2%E5%F1%FC+%EB%E8+%E2%FB+%EF%F0%E8%EE%E1%F0%E5%F1%F2%E8+%F1%E2%E8%E4%E5%F2%E5%EB%FC%F1%F2%E2%EE+%EE%E1+%EE%EA%EE%ED%F7%E0%ED%E8%E8+%F8%EA%EE%EB%FB%2C+%EF%EE%EB%F3%F7%E8%F2%FC+%E1%F3%EC%E0%E6%ED%FB%E9+%F1%E5%F0%F2%E8%F4%E8%EA%E0%F2+%EE+%EF%E5%F0%E5%EF%EE%E4%E3%EE%F2%EE%E2%EA%E5%3F+%D1%E4%E5%EB%E0%E9%F2%E5+%ED%E5%EE%E1%F5%EE%E4%E8%EC%FB%E9+%E7%E0%EF%F0%EE%F1.+%CB%FE%E1%EE%E9+%E4%E8%EF%EB%EE%EC%2C+%EF%EE%EB%F3%F7%E5%ED%ED%FB%E9+%F1+%EF%EE%EC%EE%F9%FC%FE+%F1%EE%E1%F1%F2%E2%E5%ED%ED%EE%E3%EE+%F1%E0%E9%F2%E0%2C+%EF%F0%E5%E4%F1%F2%E0%E2%EB%FF%E5%F2+%F1%EE%E1%EE%E9+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%2C+%ED%E5%EE%F2%EB%E8%F7%E8%EC%FB%E9+%EE%F2+%EE%F0%E8%E3%E8%ED%E0%EB%E0.+%CD%E0%F1%F2%EE%FF%F9%E8%E9+%EF%E0%F1%EF%EE%F0%F2%7C%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%FB+%7C%EF%E0%F1%EF%EE%F0%F2%7C%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%FB+-+%E3%E0%F0%E0%ED%F2%E8%FF+%E1%EB%E0%E3%EE%EF%EE%EB%F3%F7%E8%FF+%C5%F1%F2%FC+%E2%E0%F0%E8%E0%ED%F2+%F2%E0%EA%EE%E9-%F2%EE+%E8+%F2%E0%EA%EE%E9-%F2%EE.+%C5%F9%E5+%ED%E5+%F1%F2%EE%E8%F2+%EF%EE%F1%FB%EF%E0%F2%FC+%E3%EE%EB%EE%E2%F3+%EF%E5%EF%EB%EE%EC%2C+%F3%E7%ED%E0%E2+%EF%E5%F0%E5%E4+%F1%EE%E1%E5%F1%E5%E4%EE%E2%E0%ED%E8%E5%EC+%F2%F0%E5%E1%EE%E2%E0%ED%E8%E5+%E2%FB%EF%E8%F1%E0%F2%FC+%EF%E8%F1%FC%EC%E5%ED%ED%F3%FE+%E0%ED%EA%E5%F2%F3+%EE+%E4%E8%E7%E0%E9%ED%E5+%EF%F0%EE%F4%E5%F1%F1%E8%E8.+%CA%EE%ED%E5%F7%ED%EE%2C+%E2+%EF%E0%F0%F2%ED%E5%F0%F1%F2%E2%E5+%F1+%EA%EE%EC%EF%E0%ED%E8%E5%E9%2C+%EF%EE%F1%F2%E0%E2%EB%FF%E5%EC%EE%E9+%ED%E0%EC%E8%3A+%22%FF+%EF%EE%EB%F3%F7%F3+%F1%E5%F0%F2%E8%F4%E8%EA%E0%F2+%ED%E0+%EA%E0%EF%E8%F2%E0%EB%FC%ED%FB%E9+%F0%E5%EC%EE%ED%F2%2C+%E0+%E7%E0%F2%E5%EC+%EF%F0%E8%F1%F2%F3%EF%EB%FE+%EA+%EC%EE%ED%F2%E0%E6%ED%FB%EC+%F0%E0%E1%EE%F2%E0%EC.%22+%C5%F1%EB%E8+%F7%E5%EB%EE%E2%E5%EA%F3+%E6%E8%E7%ED%E5%ED%ED%EE+%ED%E5%EE%E1%F5%EE%E4%E8%EC+%EF%E0%F1%EF%EE%F0%F2+%7C+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%FB+%7C+%EF%E0%F1%EF%EE%F0%F2+%7C+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%FB+%7C+%EF%E0%F1%EF%EE%F0%F2+%7C+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%FB+%7C+%EF%E0%F1%EF%EE%F0%F2+%7C+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%FB+%2F+%EF%E0%F1%EF%EE%F0%F2+%2F+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%FB+%EE+%E2%EE%2C+%ED%E0%F8%E0+%EA%EE%EC%EF%E0%ED%E8%FF+%EB%E8%EA%E2%E8%E4%E8%F0%F3%E5%F2%F1%FF+%E4%EB%FF+%FD%F2%EE%E9+%F6%E5%EB%E8.+%C8+%EA%EB%E8%E5%ED%F2+%EF%F0%E8+%FD%F2%EE%EC+%ED%E0%F7%ED%E5%F2+%EF%F0%E8%EC%E5%ED%FF%F2%FC+%E7%ED%E0%F7%E8%F2%E5%EB%FC%ED%F3%FE+%E2%FB%F1%EE%F2%F3%2C+%F3%F1%E2%EE%E8%E2%3A+%F5%EE%F0%EE%F8%E8%E9+%F2%FB%EB+%E2%F0%EE%E4%E5+%E4%EE%EA%F3%EC%E5%ED%F2%E0%EB%FC%ED%EE%E3%EE+%F4%E8%EB%FC%EC%E0+%EE+%E4%EE%E1%FB%F7%E5+%F2%F0%E5%E1%F3%E5%EC%EE%E9+%EF%F0%EE%F4%E5%F1%F1%E8%E8+%EE%E1%E5%F1%EF%E5%F7%E5%ED.+

  11. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. casibom

Hozzászólások küldése lezárva