noiosszefogas@protonmail.com

SZUTOR ERZSÉBET SOROZATA (mely a Világ Magyarsága c. újságban jelent meg)

1. Rész

Sorozatunk célja bevezetni az Olvasókat a magyarok ősi tudásának alapjaiba, megismertetni azt a szellemiséget, mely az új korszak, az ARANYKOR küszöbén a túlélésünk elengedhetetlen feltétele.

„A Magyarok Istenére esküszünk, esküszünk,

Hogy rabok tovább nem leszünk!”

Hányszor szavaltuk el ezt a verset, benne a legfontosabb fenti sorokkal…, de valójában tudjuk-e, ki is a Magyarok Istene?

Sajnos nagyon sokan nincsenek ezzel tisztában, és ezen nem is csodálkozhatunk, hiszen a magyarok ősi tudása, természetvallása, Nagyboldogasszony tisztelete már nagyon régóta nemkívánatos jelenség ebben a térségben.

Most azonban egy nagy léptékű korszakváltás küszöbén állunk, és az emberiség olyan mértékben van eltévelyedve, olyannyira nem tudja, mi a dolga, szerepe a Földön, hogy ebből a helyzetből nem fog tudni kilábalni a világ alapvető működésének ismerete hiányában. Márpedig a tudatlanság, az elbutulás egyenes következménye az a fokú felelőtlenség, amivel szó szerint feléljük, kizsigereljük, tönkretesszük lakóhelyünket, a Föld bolygót. Azonban a Természet (Istenanya) harmóniára törekszik, és ha az emberek ezt felrúgják, akkor viselniük kell a következményeket. Ezt már a  bőrünkön tapasztalhatjuk, hol mértéktelen áradások, jégesők, szárazság, erőtüzek stb. formájában.

Jó hír, hogy a magyarságnak most megadatott a lehetőség, hogy ezt a tudást megismerhesse, abba fokozatosan beavatódhasson.

Ennek az ősi hagyománynak egyik alappillére az a Magura rendszer, amely belső Magyarországon 2019. év folyamán lett kialakítva, és ugyanez év decemberében megkezdődtek azok a szertartások, melyekkel a Szakrális Magyarország csapata azóta is folyamatosan működteti ezt a rendszert.

Mik is valójában a Magurák?

Közismerten az ősi kőköröket nevezik MAGURÁ-knak, GURÁ-knak vagy Köreveteknek. Az archeológia tanácstalanul áll a kőkörök rejtélye felett és szeretné tudni, megérteni, hogy vajon mire szolgálhattak, miért is hozták létre a világ minden szegletében? Még napjainkban is több tízezer kőkört tartanak számon, és a Kárpát medence környékén különösen nagy számban találhatók mind a kőkörök, mind a Magura elnevezésű helyek, földrajzi nevek. Magyarországon azonban semmilyen elnevezést nem hagytak meg, ami erre a témára utalhatna. Meg fogjuk látni, hogy miért. De tudjuk, hogy a keresztény vallás elterjedése során a régebbi kultuszhelyekre, szent helyekre, energiapontokra települtek rá az új vallás templomai, és Árpád-kori körtemplomokból, romokból Magyarország területén európai viszonylatban tekintve nagyságrendekkel több van. A szakma ezernél is többet tart manapság számon. (Ez is csodálkozás tárgyát képezi a szakirányú kutatók között) Még olyan hatkaréjos kis körtemplomaink is vannak, amik kívül kör, belül 6 félkör íves térbővülettel lettek kialakítva. Ez is a magura szerkezetére utal.

E kőkörök, vagy Magurák titka nagyban összefügg a hamis történelem szemlélettel, és a magyarság múltjával, eredetével, illetve ebből is megérthető, hogy miért kell hétpecsétes titokban tartani mindezeket. Azonban az igazság előbb-utóbb mindig kiderül,és nekünk magyaroknak most megadatott az a lehetőség, hogy ILARA által fény derüljön erre a titokra: megtudhatjuk, hogy kik és milyen szertartásokat végeztek ezekben a Magurákban, és hogy ezeknek milyen térharmonizáló szerepük volt. Valamint azt is megérthetjük, hogy miféle szellemiség, milyen ősi tudás áll ezek hátterében.

A történettudomány tisztában van azzal, hogy az ún. prehisztorikus korban matriarchális, anyajogú társadalmak voltak, ahol a nők szerepe a közösség és a társadalmak életében sőt a szakrális területen is sokkal dominánsabb volt. Ez azért volt így, mert az őstudást a nők birtokolták, hiszen az Élet továbbadása a nőkön, az anyákon keresztül történik. Hogy hogyan, mikor, miképpen fordult át a világban a férfiak „hatalom-átvétele” azt a Sacra Hungarorum c. könyv I/I. kötetében ILARA részletesen leírja. Viszont a hatalom sajnos mást jelent a férfiak számára, ezt tapasztalhatjuk a mai halálkultusznak nevezhető kaotikus, háborús, békétlen körülmények között. Ahhoz, hogy a REND, az EGYSZERŰSÉG és a BÉKESSÉG visszatérhessen a világunkba, a női-férfi energiák egyensúlyát vissza kell állítanunk, és mindkét nemnek el kell fogadnia a Természet, a Teremtő által rábízott szerepet: mely szerint a Nő, az Asszony dolga az ÉLET VIRÁGÁNAK ÁPOLÁSA, az Élet továbbadása, a férfi szerepe pedig a család, a közösség táplálása és védelme. Ez mindkét nem számára nagy kihívást jelent a mai torzult állapotok közepette.

Amíg a világunkban nem nyeri vissza méltó helyét a Szent Nőiség, az Istenanya tisztelete, és amíg az erkölcsről és az élet dolgairól egyértelműen férfiak döntenek, addig nem lesz új világ, nem lesz megbékélés! A világ koronája Magna Materé, a mindenség létrehozójáé. Ő a Nagyboldogasszony, vagy a Fekete Madonna. A fekete jelentése kevéssé ismert: azt jelenti örök érvényű, vagy kezdeti. A fekete a mindenség létrehozója, a fehér pedig az Élet szintézise.

Ez az ősi tudás egy energetikai szemléletű természet ismereten alapul, és sokkal közelebb áll a matematikához, fizikához, mint bármely ködös vallási képzetek, filozófiák világfelfogásához. Ennek a tudásnak az alapja a Magura működésének megértése.

Mi a szerepük, hogyan működnek a Magurák, miféle energiarendszerről is beszélünk velük kapcsolatban?

A legfontosabb tudnunk ehhez, hogy mit is jelent maga a kifejezés: Nagyboldogasszony, illetve a Magura.

A Magyarok Istene már a paleolitikumban is a Nagyboldogasszony volt, vagyis kifejezetten női minőség. Sokan sokféleképpen képzelik el a Mennyek Asszonyát. Leginkább egy mindent megbocsájtó, mindenkit keblére ölelő, kedves magyarjaiért gyakran sírdogáló finom hölgyet képzelnek el. Sőt a keresztény tanok Gellért püspöknek köszönhetően Szűz Máriával azonosítják.

IDEJE TÚLLÉPNÜNK A TÉVES ELKÉPZELÉSEKEN!

MA – IGI – ARA: IDŐ – INFORMÁCIÓ – TÉR

az Egyetemes Szent Szellem neve az Élet Kánon meghatározása szerint is, és a mai modern tudomány is ezt a definíciót használja a Mindenség meghatározására.

vagyis az Isten/Teremtő/Mindenség  neve, a valódi Szenthármasság, Melynek szimbóluma ősidők óta a triskelion.

Nagyboldogasszony= Nagh-Bau-Duk-Assunu = a Nagy Építő és Lebontó Úr/Uralkodó, vagyis maga a TELJESSÉG, ez pedig a megnyilvánult világot uraló erő működésére utal,

egy olyan ENERGIARENDSZER, mely harmóniában működteti az egész világegyetemet, a legkisebb porszemtől, kvantumtól az univerzum összes létezőjéig.

Az építés és lebontás pedig a Természet Egyetemes Törvényei szerint történik. Az Életet támogató minőségek megtartását, segítését és az ellene törő erők visszaszorítását célozza.

A Nagyboldogasszony hét Kisasszonya / hét Eleme által működteti a teremtett világot.

A hét Kisasszony / „HÉT SZENTSÉG”: Hang, Levegő, Víz, Fa, Nap/Fény, Tűz és Föld Elemek, Melyek az Élet Virága szimbólum alapján működnek együtt a legfőbb Törvény szerint: „Teremtsetek egymásból egymásba egyenlő mértékben, hogy teremtéseteket befogadja a harmónia!” Ha valamelyik Elem túlsúlyba kerül, a TÉR (8. Princípium) az Ő lényegét jelentő energiák célzott adásával vagy megvonásával helyreállítja a harmóniát.

A NAGYBOLDOGASSZONY MAGURÁIBAN EZEKKEL AZ ELEMEKKEL vesszük fel a kapcsolatot, hálával, tisztelettel és alázattal, szeretettel a szívünkben. Minél nagyobb odaadással végezzük a szertartást, minél inkább rá tudunk hangolódni a fenti érzésekre, annál erőteljesebb a HATÁS, amely egységélmény, öröm, harmónia, béke stb. megélésében nyilvánul meg.

A MAGURÁK FIZIKAI ÉRTELEMBEN TÉRREZONÁTOROK.

A Magurák kapcsolatban vannak az emberi tudatmezővel is, és ennek a kölcsönhatásnak köszönhetően a szertartások áhítatában születő hála és szeretet energia a harmónia irányába mozdítja el a tudatmezőt, mely a tiszta, józan gondolkodást segíti elő egyéni és közösségi szinten egyaránt.

A Magurák állapota az adott Elemmel való kapcsolatunkra utal társadalmi szinten.

A Magyarországon kialakított Magura rendszer a hét Elem energiaminőségének megfelelően a következő:

Hang Magura, fehér: Tatárszentgyörgy

Levegő Magura, sötétkék : Himod

Víz Magura, világoskék: Ipolyvece

Fa/Szeretet Magura, zöld: Szorgalmatos

Nap/Fény Magura, sárga: Békéscsaba-Póstelek

Tűz Magura, narancssárga: Kelebia

Föld Magura, piros: Csokonyavisonta

Ezek a Magurák az Élet Virága szimbólum geometriai rendje szerint lettek elhelyezve, amennyire a területi adottságok azt megengedik. A Magurák környezetében élő emberek számára a Magurák energetikai hatása különösen nagy áldás, mert a jól működő Magura olyan energiamezőt gerjeszt a környezetében, amely segíti a gyógyulást, az egyéni és közösségi fejlődést, az egységbe rendeződést, a lelki harmóniát.

Az pedig, hogy mitől működik jól a Magura, nagy mértékben függ attól, hogy a környezetében élő emberek mennyire értik meg ezeknek a fontosságát, működésének lényegét, és ez által a rájuk háruló felelősséget. Az új korszakban ugyanis mindannyiónknak megadatik a valóságos tudás megismerésének lehetősége, de azt is tudni kell, hogy a TUDÁS HATALOM, A HATALOM PEDIG FELELŐSSÉGGEL JÁR.

Ez a tudás pedig a HAT ALOM, HÉT ELEM, KILENC PRINCÍPIUM, VAGYIS A 3X3 TUDÁSA, mely még napjainkig is titkos tudásnak minősült.

Most a magyarokon múlik, mindazon Magyar Embereken, akik felvállalják ennek a tudásnak a megismerését, terjesztését, és az ezzel járó felelősséget, hogy milyen lesz a közös jövőnk, gyermekeinkre, unokáinkra milyen Életet, milyen Földet hagyunk.

Bővebb ismereteket ILARA: Sacra Hungarorum c. könyv I/I. kötetéből, illetve a sacrahungarorum.com honlapról szerezhetünk.

Sorozatunk következő részében az energiák működését részletesebben fogjuk ismertetni.

Szutor Erzsébet

**********************

Természettemplomaink, a Nagyboldogasszony Magurák

2. Rész

Sorozatunk célja bevezetni az Olvasókat a magyarok ősi tudásának alapjaiba, megismertetni azt a szellemiséget, mely az új korszak, az ARANYKOR küszöbén a túlélésünk elengedhetetlen feltétele.

Az első részben a Magurákra vonatkozó általános ismeretekről volt szó, ebben a részben pedig részletesen mutatjuk be az energetikai működést.

Fogalmak

Magura jelentése:

MA – IGI/IGU/GU – ARA: IDŐ – INFORMÁCIÓ – TÉR

az Egyetemes Szent Szellem neve az Élet Kánon meghatározása szerint is, és a mai modern tudomány is ezt a definíciót használja a Mindenség meghatározására.

vagyis az Isten/Teremtő/Mindenség neve, a valódi Szenthármasság, Melynek szimbóluma ősidők óta a triskelion.

Nagyboldogasszony jelentése:

Nagh-Bau-Duk-Assunu = a Nagy Építő és Lebontó Úr/Uralkodó, vagyis maga a TELJESSÉG, ez pedig a megnyilvánult világot uraló erő működésére utal, egy olyan ENERGIARENDSZER, mely harmóniában működteti az egész világegyetemet, a legkisebb porszemtől, kvantumtól az univerzum összes létezőjéig.

Az építés és lebontás pedig a Természet Egyetemes Törvényei szerint történik. Az Életet támogató minőségek megtartását, segítését és az ellene törő erők visszaszorítását célozza.

A Nagyboldogasszony hét Kisasszonya / hét Eleme által működteti a teremtett világot.

A hét Kisasszony / „HÉT SZENTSÉG”: Hang, Levegő, Víz, Fa, Nap/Fény, Tűz és Föld Elemek, Melyek az Élet Virága szimbólum szerint működnek együtt a legfőbb Törvény alapján: „Teremtsetek egymásból egymásba egyenlő mértékben, hogy teremtéseteket befogadja a harmónia!” Ha valamelyik Elem túlsúlyba kerül, a TÉR (8. Princípium) az Ő lényegét jelentő energiák célzott adásával vagy megvonásával helyreállítja a harmóniát.

A NAGYBOLDOGASSZONY MAGURÁIBAN EZEKKEL AZ ELEMEKKEL vesszük fel a kapcsolatot, hálával, tisztelettel és alázattal, szeretettel a szívünkben. Minél nagyobb odaadással végezzük a szertartást, minél inkább rá tudunk hangolódni a fenti érzésekre, annál erőteljesebb a HATÁS, amely egységélmény, öröm, harmónia, béke stb. megélésében nyilvánul meg.

A MAGURÁK FIZIKAI ÉRTELEMBEN TÉRREZONÁTOROK.

A Magurák kapcsolatban vannak az emberi tudatmezővel is, és ennek a kölcsönhatásnak köszönhetően a szertartások áhítatában születő hála és szeretet energia a harmónia irányába mozdítja el a tudatmezőt, mely a tiszta, józan gondolkodást segíti elő egyéni és közösségi szinten egyaránt.

A Magurák állapota az adott Elemmel való kapcsolatunkra utal társadalmi szinten.

AZ ENERGIÁK MŰKÖDÉSE

A hét Elem a létezés hét minősége, hét önálló Entitás, melyek jellegzetes energiákkal rendelkező mintaadó mezők.

Minden mező rá jellemző teret alakít ki.

Létrehozó energiák: TÉR/ILLIL és a HANG/LILTI

Teremtő/éltető energiák: LEVEGŐ/LILLA és a VÍZ/LILOS

Megtartó energiák: FA/LILKI és a NAP-FÉNY/KIEM

Lebontó energiák: TŰZ/KIRE és a FÖLD/KIDU

Ez az energiák sűrűsödésének útja.

HANG Elem, mint karmester, felelős a rendért, a harmóniáért.

A Levegő Elemhez tartozik a józanság, a tiszta szellem és a tudatosság.

A Víz Elem a legtitokzatosabb Entitás, Hozzá kötődik az inspiráció, az ihlet és a lelkiség.

A LEVEGŐ és VÍZ Elem szimbiózisban végzi az információcserét. Ők a természet informatikai rendszere és hálózata, amely minden létezőt átsző és működtet.

A FA Elem az Élet szimbóluma: ÉLETFA. A Fa egyszerre teremt, táplál és lebont. Szeretet Elemnek is nevezzük, mivel az összes Elemmel kapcsolatban van, mindegyiknek ad és mindegyiktől elfogad. Itt nagyon fontos megérteni, hogy csak akkor tud kiteljesedni, ha az összes többi Elemmel harmóniában működik együtt. Ezért nem igaz a sokak által hirdetett „feltétel nélküli szeretet”, mert éppen az összes Elem harmonikus együttműködése a szeretet megnyilvánulásának a feltétele. És ha ez megvan, a szeretet minden különösebb erőltetés és erőlködés nélkül a maga egyszerű, természetes módján megvalósul. Ha a feltétel nélküli szeretetet mindazok megvalósítanák, ahányan azt hirdetik, már úgy állnának az emberek egységben, ahogyan az erdőben a FÁK!

A Levegő, Víz, Fa Elemek női minőségek, míg a többi három férfi minőség.

A FÉNY/NAP Elem megtartó energia, nagyvonalúságot, erőt és melegséget hoz földi világunkba.

A TŰZ Elem lehet emésztő, lehet pusztító, melegével edz és átalakít. Erősnek tűnik, de valójában gyenge és kiszolgáltatott.

A FÖLD Elem a Tűzzel szimbiózisban működik, hisz a TŰZ által elemésztett anyag ismét földdé válik. A Föld táplál és lusta nyugalmat áraszt.

A MAGYAR őstudásban e Hét Szentséget tiszteljük.

Az Élet Virága szimbólum elrendezése szerint lett kialakítva ILARA vezetésével az az új Magura rendszer 2019 év folyamán, melyet most újra, azóta is rendszeresen működtetünk. Ezt a Magura szertartást mintegy 2500 év kihagyás után folytatjuk most újra, a Szakrális Magyarország csapata és mindazok, akik ezt a szellemiséget be tudják fogadni.

A Hét Elem energia minőségének megfeleltethető az ember 7 fő csakrája is, így a Belső Magyarországon kialakított Magura rendszer a hét Elem energiaminőségének megfelelően (és a csakrák hozzárendelésével) a következő:

Hang Magura, fehér: Tatárszentgyörgy/korona csakra

Levegő Magura, sötétkék: Himod/harmadik szem csakra

Víz Magura, világoskék: Ipolyvece/torok csakra

Fa/Szeretet Magura, zöld: Szorgalmatos/szív csakra

Nap/Fény Magura, sárga: Békéscsaba-Póstelek/napfonat csakra

Tűz Magura, narancssárga: Kelebia/szex csakra

Föld Magura, piros: Csokonyavisonta/gyökér csakra

A fent vázolt ENERGETIKAI RENDSZER – a HAT ALOM, a HÉT ELEM, a 9 PRINCÍPIUM vagyis a 3×3 TUDÁSA – a Magurák működésének az alapja.

Ez egy olyan általános érvényű működés, ami mindennek az alapja, ennek ismeretében a világ jelenségei és a világban zajló folyamatok megmagyarázhatók, megérthetők. Ez Isten algoritmusa.

Mindezeket az összefüggéseket végig gondolva érthető meg, hogy milyen nagy szerepe van a Magura rendszernek, és ha ezt minél többen megértjük, annál hatékonyabban és célirányosabban tudunk hatással lenni a társadalmi életünk folyamataira is.

Napjaink legfontosabb történése a korszakváltás, az Aranykorba való átmenet. Példaképpen vizsgáljuk meg ezt a témát a fenti energetikai ismereteink birtokában.

Tudjuk, hogy az emberiség a mostani korszakában a legalacsonyabb energiatartományban mozog, egy lefelé tartó pályán: a Tűz Elem korszaka ez. A Tűz mint tudjuk, belső energiával nem rendelkezik, élősködő minőség. A  Magura szimbolikája szerint pedig a Föld korszaka következne, ami egy végső lecsúszás, szellemi leépülés, elbutulás. Ez a korábbi korszakokban már nagyon sokszor be is következett. Ennek az élősködésünknek a következménye az is, hogy lakóhelyünket, a Föld bolygót olyan mértékben lepusztítottuk, feléltük, hogy az már a Teremtő szemszögéből nézve folytathatatlan, tarthatatlan.

Vissza kell térnünk a Természet Törvényének tiszteletéhez, és a bolygót meg kell mentenünk a végső pusztulástól. Hogyan tudjuk elkerülni a Föld korszakának az emberiségre nézve lesújtó következményét?

Most egy különleges kegyelmi állapot kínálkozik az emberiség számára: isteni segítséggel, beavatkozással lehetőségünk nyílik saját magunk felemelésére, és a bolygó megmentésére: 2021. szeptember 12-én aktiválva lett egy új Mátrix, melynek neve Kaleidoszkóp. Ez egy átmeneti, mesterséges mátrix, amely egy évre szól, és ennek lejártával életbe lép az új, végleges Mátrix, mely az Aranykor megvalósulását fogja szolgálni. Ez 2022. szeptember 12-én lesz esedékes. A Kaleidoszkóp Mátrix segít minket visszatalálni az igaz emberi minőségünkhöz, melynek lényege társadalmi szinten a közösség szolgálata, a női-férfi energiák kiegyenlítése és a természet törvényeinek tisztelete. Ezeket a törvényeket ILARA az Élet Kánonban átadta nekünk. A Kaleidoszkóp Mátrix energetikailag segít minket  ebben, a Nap/Fény a Fa és a Víz Elem támogatásával vissza juthatunk a szeretet korszakába, ami a Fa minőség. Ha megnézzük az ábrát, ez az Élet tengely mentén történhet meg amely színei: Piros-Fehér-Zöld. Vagyis lefordítva: a Föld korszakából isteni segítséggel (Hang Elem) juthatunk vissza a Fa Elem, vagyis a szeretet más néven Arany korba. Ez pedig a szimbolika nyelvén is üzenet a magyarság számára: az Aranykorba vezető átmenet szabályrendszerét, a boldog élet receptjét  nekünk, magyaroknak kell lefektetnünk.

„A magyarságnak vissza kell térnie hajdani tudásához, méltóságához, saját ősi hitéhez, és társadalmi berendezkedéséhez.! Szerbe kell állnia a lételrendeződés legfelsőbb elveivel!… Mi visszavezetjük az igaz útra térni akaró magyarságot a szent tudás birodalmába AZZAL A FELTÉTELLEL, HOGY MINDEN TUDÁSUKAT A BOLYGÓN ÉLŐ ÖSSZES ELEVEN ÉS ÉLETTELEN LÉNY ÉRDEKÉBEN HASZNÁLJÁK.” (ILARA: Sacra Hungarorum I/I. Kötet)

Ezt a programot vállalta fel a Szakrális Magyarország társadalmi szerveződés, Szakrális Vezetőnk, ILARA útmutatása alapján. A fizikai szinten történő lépéseket tudjuk segíteni a szellemi térben a Magura rendszerben végzett rendszeres szertartásokkal, melyekre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. 

A következő részben bemutatjuk a Szakrális Magyarország eddigi tevékenységeit, programját.

A témáról bővebben tájékozódhatunk:

ILARA Sacra Hungarorum c. könyvsorozatában valamint a

www.sacrahungarorum.com, www.sacraveritas.com weboldalakon.

Szutor Erzsébet

A fent vázolt ENERGETIKAI RENDSZER – a HAT ALOM, a HÉT ELEM, a 9 PRINCÍPIUM vagyis a 3×3 TUDÁSA – a Magurák működésének az alapja.

A magyarság napjainkban térhet vissza ősi szakrális tudásához, a Nagyboldogasszony tiszteletéhez a Természet Törvényének igazságát alkalmazva egy boldog jövő felé vezető úton.

Szakrális Vezetőnk útmutatásával, egységbe rendeződve, Istenbe és az önmagunkba vetett hittel, cselekvő szeretettel a feladat megoldható.

„Rendezni végre közös dolgainkat

Ez a mi munkánk és nem is kevés”

(József Attila)

A témáról bővebben tájékozódhatunk:

ILARA Sara Hungarorum c. könyvsorozatában valamint a

www.sacrahungarorum.com, www.sacraveritas.com weboldalakon.

***************************

Természettemplomaink, a Nagyboldogasszony Magurák

3. Rész

Sorozatunk célja bevezetni az Olvasókat a magyarok ősi tudásának alapjaiba, megismertetni azt a szellemiséget, mely az új korszak, az ARANYKOR küszöbén a túlélésünk elengedhetetlen feltétele.

Az első részben a Magurákra vonatkozó általános ismeretekről volt szó, a második részben részletesebben bemutattuk az energetikai működést. Ebben a harmadik részben néhány gyakorlati tapasztalatot, élményt fogunk megosztani, és a Szakrális Magyarország tevékenységét, programját is röviden bemutatjuk.

Röviden összefoglalva témánkat az érthetőség kedvéért:

2019. év folyamán belső Magyarország területén ki lett alakítva egy Magura rendszer, mely az Élet Virága szimbólum geometriai elrendezése szerint az ország 7 pontján működik. Ezek a 7 Elemmel vannak kapcsolatban: Hang Magura/Tatárszentgyörgy, Levegő Magura/Himod, Víz Magura/Ipolyvece, Fa, Szeretet Magura/Szorgalmatos, Napfény Magura/Békéscsaba-Póstelek, Tűz Magura/Kelebia, és Föld Magura/Csokonyavisonta. Ezek a természetben kijelölt kőkörök, Természet Istenanya Templomai, melyekben meghatározott szertartásrend szerinti ütemezésben tartjuk a szertartásokat, havi rendszerességgel.

A Magurák térrezonátorokként működnek, a szertartásokkal a harmónia, szeretet, béke, józan gondolkodás irányába tudjuk az emberi tudatmezőt mozdítani, mivel ezek szoros összefüggésben vannak egymással.

Ennek okán az egyes Magurák állapotából az adott Elemmel való kapcsolatunkra lehet következtetni közösségi, társadalmi szinten is. Mivel a Magurák nem épített templomok, hanem a természetben kijelölt kőkörök, akkor tudnak csak jól működni, ha az adott helyen biztosítva van háborítatlanságuk, jól működő közösségek (környékben lakók) karbantartják, és szertartásokra kellő számú és Természet Istenanya tiszteletét szívből fakadóan átérző emberek gyűlnek össze. El kell mondani, hogy ezek a feltételek sajnos nem tudtak maradéktalanul teljesülni eddig egyik Magurában sem. Többször kellett áthelyeznünk őket, nincs elég vállalkozó a karbantartásukhoz, ezért általában a szertartás előtt szoktuk a füvet, növényeket vágni. Az utóbbi egy év folyamán több Magurát kifejezetten megszentségtelenítettek, így a Fa, a Víz és a Levegő Maguráinkat: a köveket szétdobálták, az információs táblákat kidöntötték és a terület tulajdonosai az addigi megállapodásokat felmondták. Hogy milyen minőségekkel állnak ezek kapcsolatban? Szeretet adás-elfogadás, együttműködés, lelki élet, tudatosság és a józan gondolkodás. Ezekben szenvedünk hiányt, ezeken a területeken van a legtöbb pótolnivalónk.

Konkrét példa az elmúlt hetekből a Víz Magura esete, ahol utoljára 2022. márciusában tudtunk szertartást tartani, az azt követő hónapokban a Magura megsemmisült. Nem volt kapcsolatunk a Víz Elemmel hónapok óta. Nagyon fontos volt rendezni a helyzetet, és ez július utolsó hetében sikerült, saját tulajdonú területen kiépült az új Víz Magura. Július 30-án, pénteken délután fel lett szentelve, és másnap, szombaton délben megtartottuk az első szertartást. Az egész szertartás alatt nem esett az eső, de  rögtön utána, 5-10 percen belül rázendített, és kb. 20-30 perc múlva (!), amikor hazafelé mentünk, hatalmas felhőszakadás volt a közvetlen környéken, és két napig országos eső. Ezek konkrét tények. (Persze nem gondoljuk, hogy ilyen egyszerű lenne a víz-eső helyzet „megoldása”, mert nagyon is tudjuk, hogy ezer sebből vérző problémáról van szó, amiért gyakorlatban még nagyon sokat kell tennünk, tanulnunk, változtatnunk egyénileg és társadalmi szinten is.) A továbbiakban sűrűbben fogunk itt szert tartani, hiszen a vízzel való kapcsolat nagyon fontos, ezt mindenki a saját bőrén tapasztalta az elmúlt időszakban. Egyébként pedig a Víz Elem a legérzékenyebb a lelki életünk minőségére. Például ahol, amikor a szent nőiség, az Istenanya tisztelete el van nyomva, a nők nincsenek a helyükön a teremtésben, ott óhatatlan az elsivatagosodás, kiszáradás. Ahol a NŐ a helyén van, virágzik az ÉLET, harmónia és szépség uralkodik. Tehát a nemek, a férfi-női energiák kiegyensúlyozása mindennél sürgetőbb feladatunk. Ez mindkét nem számára nagy kihívást jelent, de egymás megértő támogatásával meg tudjuk oldani a helyzetet. A magyaroknak ebben is példát kell mutatniuk.

De ki is a magyar valójában? Mit jelent magyarnak lenni?

„Magyarnak nem születni, hanem lenni kell!” Vagyis mindazok, akik az Élet megmaradását támogatva az emberség és emberiesség szellemében viseltetnek mások iránt, együttműködésre hajlandóak, tisztelik más emberek gondolkodását és véleményét, de mindenekelőtt a Természet Törvényeknek alárendelve rendezik életüket, magyarnak mondhatók. A világon eszerint mintegy 450 millió magyar minőségű ember él.

A magyar jelentése:

MA-IGI-ARA: az Isten neve, IDŐ-INFORMÁCIÓ-TÉR, a Mindenség Szenthármassága.

MAG-H-ARA összetételben pedig: az ARÁK leszármazottai.

Tehát ezek szerint az ARA-nykor is valamilyen szoros összefüggésben lehet az ARÁK-kal, az ARAIÁNUS tudással? (A kérdés költői)

Ezt az ősi tudás anyagot adja át nekünk fokozatosan ILARA, vezeti be a magyarokat a HAT-ALOM, HÉT ELEM, KILENC PRINCÍPIUM vagyis a 3×3 tudásába, abban az ütemben, ahogy mi azt be tudjuk fogadni. Ez a tudás még napjainkig is titkos tudásnak számított, és a legfelső szintet csak nagyon keveseknek adhatja át most is, mivel a tudás HATALOM, a hatalom pedig felelősséggel jár. Ma olyanok kezében van magas tudás egy része, akik hatalomvágyból birtokolják azt, és ilyen módon a lehető legnagyobb veszélyt jelenti világunkra. Most éppen ezért szükséges, hogy az átlag emberek is megismerkedjenek a valóságos tudással, a világ alapvető működés rendjével. 

Mindezeket végiggondolva pedig Magyarország az Isten Országa, KELL, HOGY LEGYEN!

(Ugye hányszor tettük fel a kérdést magunkban és egymás közt is, mi is az az „Isten Országa”? Hol van? Vajon ez valóságos, vagy csak szimbolikus? És egyáltalán, mi az, hogy „valóság”? Persze illetékesek megmagyarázták nekünk, hogy ez csak a szívünkben létezik! De mi van, ha nem csak ott…?)

Mi a fenti megfontolások alapján úgy gondoljuk, az Isten Országát itt a Földön, itt Magyarországon elkezdve kell megvalósítanunk. Másképpen Aranykornak is nevezik, vagy „Ezeréves Birodalomnak”. Ezt a célkitűzést, ezt a programot vállalta fel a Szakrális Magyarország társadalmi szerveződés, Szellemi Vezetőnk, ILARA útmutatása alapján. A fizikai szinten történő lépéseket tudjuk segíteni a szellemi térben a Magura rendszerben végzett rendszeres szertartásokkal.

Ennek megfelelően a Szakrális Magyarországon belül két vonulat van, az egyik a társadalomszervezési munka, másik a hitélet, a Magura Eredet Rend szertartásai, és az ősi tudás, az ARÁK által ránk hagyományozott tudás, teremtés történet terjesztése. Természetesen ez nem válik külön, mert részt vehet valaki mindkettőben is, de nem kötelező. Tehát aki nem szeretne szertartásra járni, vagy nem tudja elfogadni a szellemiség hitéleti részét, senkire nem erőltetjük, és attól még teljes értékű tagja lehet a Szakrális Magyarországnak. De elvárjuk mindenkivel szemben, hogy ő is tiszteletben tartsa a mi hitünket, Természet Istenanya tiszteletünket.

A megvalósulás felé vezető legfontosabb lépések a teljesség igénye nélkül a következők voltak eddig:

  1. 2020. május 31-én kihirdetésre került az új korszak szellemi-lelki-erkölcsi alapját képező Egyetemes Szent Szellem Élet Kánonja, mely esemény az Új Világ kezdete is egyben, és erről  azóta is június 1.-i Újév Ünnepünkkel emlékezünk meg.
  2. 2020. augusztus 15. Nagyboldogasszony Napján bemutatásra került a Mátyás Templomban – Nagyboldogasszony Templomában – az Élet Kánon, és ezt követően kezdtük meg szervezni az I. Magyar Spirituális Szinódust és a Létbölcseleti Társaság üléseit is, havi találkozókkal. (A Spirituális Szinódus a hitéleti és szellemi tanításoknak kíván teret adni, míg a Létbölcselet a társadalmi szerveződésről szól.)
  3. 2021. február-áprilisában mintegy 40 fő civil szervezet és egyén részvételével megvitatásra és elfogadásra került az Élet Kánon alapján kidolgozott Magyar Nemzet Szabadság Alkotmánya, mely a Szakrális Magyarország saját Alkotmánya.
  4. 2021. június 1.-én a Magyar Zarándoklat rendezvényen megtörtént a magyar nemzet karmaoldása egy közös meditáció-szertartás keretében.
  5. 2021. augusztus 15-én, Nagyboldogasszony Napi Ünnepség keretében felszentelésre került a Békesség Asztala, mely a nemzeti megbékélés színtere lehet, ahol méltó körülmények között a nemzet mértékadó erői, csoportjai és felelős egyének a közös jövőnket alakíthatják, konszenzusra juthatnak. Ezen az ünnepélyen lett bemutatva Bozsik Yvette társulata által az a Teremtéstánc, mely az Elemek együttműködését, a harmónia teremtést csodálatos előadásban eljátszotta. A táncjáték a teremtés folyamatát, az Elemek születését és együttműködését mutatta be, amely a Magura működésének alapja, rendező elve. (Youtube-on és honlapunkon is megtalálható)
  6. 2022. március 20-án felavatásra került a Békesség Asztala, immár az elkészült 21 székkel együtt ideiglenes helyén felállítva: Szécsényben a Kubinyi Ferenc Múzeum nagytermében, ahol azóta heti rendszerességgel folynak a tárgyalások, megbeszélések társadalmi és szakmai csoportok programjainak egyeztetése. Az első szakasz június közepén lezárult, szeptembertől új helyen folytatódik majd.

A Magura rendszer belső Magyarország hét pontján létesült, és az ezekhez tartozó körzetekben lakók közösségekbe szerveződve működnek, segítik egymást, szerveznek előadásokat. A kis helyi közösségeink biztonságot adnak az egyénnek és családoknak a ránk váró nehéz időszak átvészeléséhez is. Amennyiben ez a tudás minél szélesebb körökben válik ismertté, úgy ezzel a gyakorlattal nagyon sokat tudunk segíteni a társadalmi átalakulásban, a szertartásoknak hatalmas közösség teremtő ereje van, az egységélménynek a nemzetlélek összeforrasztásában fontos szerepe lehet. Különösen nagy lélektani hatása van az összes Magurában egyszerre, egy időben tartott HARMONIZÁLÓ szertartásoknak. Ilyet eddig csak kétszer egy évben tudtunk megtartani, de amennyiben több szertartás vezetőnk lesz, és nagyobb ismertség, érdeklődés akkor lehet ezeket is sűrűbben tartani majd. Itt térek ki arra, hogy 2021. decembere óta rendszeresen tartunk a hálaadó szertartás után gyógyító szert is, ahol betegek, oltottak, gyógyulni vágyók mehetnek be a körbe. A hálaadás és harmonizálás alkalmával ugyanis csak egészséges emberek vehetnek részt a szertartásokon.

Nagyon sok ember odaadó, felelősségteljes munkája kell még, hogy megvalósulhasson a várva-várt aranykor. Munkánkat segíti a Kaleidoszkóp Mátrix, mely minden olyan törekvést, tetteket „felülről” jutalmaz, mely az isteni tervet szolgálja, vagyis az Élet megmaradását és a bolygónk megmentését elősegíti. Az isteni terv pedig az, ami minden népmesénkben meg van írva, és a lelkünkben is él a remény: a jó, az igazság végül legyőzi a gonoszt, mely pusztulásba viszi a világot. De nem elég vágyni rá, tennünk is kell érte, hogy a további áldozat minél kevesebb legyen.

„A magyarságnak vissza kell térnie hajdani tudásához, méltóságához, saját ősi hitéhez, és társadalmi berendezkedéséhez.! Szerbe kell állnia a lételrendeződés legfelsőbb elveivel!… Mi visszavezetjük az igaz útra térni akaró magyarságot a szent tudás birodalmába AZZAL A FELTÉTELLEL, HOGY MINDEN TUDÁSUKAT A BOLYGÓN ÉLŐ ÖSSZES ELEVEN ÉS ÉLETTELEN LÉNY ÉRDEKÉBEN HASZNÁLJÁK.” (ILARA: Sacra Hungarorum I/I. Kötet)

*********************

Természettemplomaink, a Nagyboldogasszony Magurák

4. Rész

Sorozatunk célja bevezetni az Olvasókat a magyarok ősi tudásának alapjaiba, megismertetni azt a szellemiséget, mely az új korszak, az ARANYKOR küszöbén a túlélésünk elengedhetetlen feltétele.

Az első két részben a Magurákra vonatkozó általános ismeretekről volt szó, a harmadik részben a Szakrális Magyarország tevékenységét, programját is röviden bemutattuk. Ebben a részben néhány  tapasztalatot, élményt fogunk megosztani mindennapjainkból.

Különös jelenésnek lehettek tanúi mindazok, akik az idei Kurultáj rendezvény szombati napján ellátogattak Bugacra.

Jómagam még sosem voltam ezen a rendezvényen, nem ismertem a helyszínt, nem gondoltam volna, hogy itt a homoksivatag közepén bármiféle kulturális eseményt élvezni lehetne, tűző napon kánikulában, száz százalékban élő fa mentes területen. Mert ez ilyen. Minden elismerésem a rendezőké, és az ide látogató sokezres tömeg is eléggé meglepett. Sokféle kultúra találkozik itt, a magyarság és testvérnépek együtt ünnepelnek, tisztelgünk az ősök emléke előtt. A nap fénypontja az a felvonulás, melyen korhű viseletben különböző hagyományőrző csoportok bemutatkoznak. Lovasok, szekerek, gyalogosok. Ezt a törzsközönség így szokta meg.

Most azonban történt valami olyasmi is, ami az eddigi szokásoktól eltérően, új színt vitt a hagyományos programba.

Egy kis csoport Hölgy vonult körbe-körbe, zászlóval, rendezett alakzatban, szó nélkül, csendben, méltósággal, hosszú órákon keresztül, lefátyolozva, titokzatosan.

„Hölgyek vonulnak zászlóval!”- Kiáltotta egy férfihang. Nahát! Hangzott, mert ilyet sem láttunk még itt ezen a rendezvényen. Meg máshol sem. Tényleg nem túl jellemző, hogy „hölgyek vonulnának zászlóval”…

Nyolc Hölgy, szivárvány színű korhű ruhákban, (milyen kor?- hű)  elől Vezetőjükkel – vajon ki lehetett Ő? A tömeg kettévált előttük, ahol feltűntek, és a sok csodálkozó, kíváncsi tekintet közepette fotósok hada ugrándozott előttük, körülöttük.

Kik voltak Ők? Mit képviseltek? Milyen üzenetet kívántak átadni? Hányan értették meg? Egyáltalán, akarták-e megfejteni e rejtélyt, vagy elfogadták az emberek, hogy ezen a rendezvényen mindenféle „hóbortos viseletnek” helye van és kész…

Na de a Zászló! A zászló mégiscsak valami szimbolikus üzenetet szokott közvetíteni, és az általuk hordozott zászló az „árpádsávos” néven vonult be a köztudatba. De EZ a zászló némileg eltért a megszokottól, mivel a közepében megjelent egy szimbólum, ami az egyszerű árpád sávoson nem szokott ott lenni, ezzel jelezve: ez valami MÁS, EZ VALAMI TÖBB.

A zászló közepében ugyanis a MAGURA, vagyis

NAGYBOLDOGASSZONY ŐSI SZIMBÓLUMA LÁTHATÓ.

Nahát! És még egyszer Nahát!

Nagyboldogasszony Országában – mert mint tudjuk, István király Neki ajánlotta fel az országot, a Szent Koronát halálos ágyán, nem Szűz Máriának – tehát itt most Nagyboldogasszony Országában VALAKIK Nagyboldogasszony zászlójával vonulgatnak egy olyan rendezvényen, amely az őseink előtti tisztelgés, ünnep?

De ez a rendezvény kifejezetten csak az egy-két ezer éves történelmet ismeri, fogadja el a magyarság múltjából. Úgy kb. Atilla királyunk koráig visszamenőleg, és a felvonulás is ennek a kornak a hagyományát követi.

Ez a kis csoport azonban fel kívánta hívni a figyelmet itt, ezen a rendezvényen, hogy a magyarság ősisége, hagyománya ettől sokkal-sokkal ősibb időkre vezethető vissza. Így ők a menetbe nem is állhattak be, de valójában nem is illettek volna oda.

Így hát a kis csoport türelmesen állva végignézte a menetet, de nem adták fel…

Ezt követően órákon keresztül vonulgattak a hatalmas területet bejárva, tűző napon, lefátyolozva, méltósággal, olykor a főáramú magyar-menettel, felvonulással éppen szembemenve… És ezt a szembemenetelést tekinthetjük szimbólikusnak is, hiszen minden tekintetben egy sokkal ősibb, sokkal régebbi korba visszatekintő kultúráról, hagyományról szól az Ő ÜZENETÜK. Ezt a tudást, ezt a hagyományt pedig valóban nehéz befogadni mindazoknak, akik a magyarság történelmét 1-2 ezer év távlatából (hivatalos történettudomány), vagy a Nimródi ősöktől származtatják, vezetik vissza.

A korábbi részekben leírtuk, hogy a magyar, illetve a Magura elnevezés mit jelent:

MA: idő, IGI/IGE/IGU: információ, ARA: a tér energiája

Vagyis Idő-Információ-Tér Szenthármassága, az Isten/Mindenség neve.

Márpedig egy ilyen nevet viselő nép ugye teljesen logikus, hogy a teremtéssel kb. egyidős lehet. A magyar pedig a teremtés nyelve, az a nyelv, amely legközelebb áll a természet rendjéhez, a legősibb onto-ono nyelvekhez, ezen a nyelven érthető meg legkönnyebben a Természet Törvénye, a MAAT rendje, filozófiája, vagyis az ősi szakrális tudás.

Erre a tudásra van most szüksége a magyarságnak ahhoz, hogy a világ népeinek fáklyát tartva kivezesse az emberiséget a halál kultuszából az Élet tiszteletét és mindenek felett való megóvását tanító kultúrába.

Mert az ÉLET nem arról szól, amit most megtapasztalunk ebben az átmeneti időszakban: betegség, háborúk, pénzügyi-gazdasági összeomlás, leépülő ellátó rendszerek stb.

Hogy az ÉLET miről szól? Miről KELLENE, HOGY SZÓLJON?

Álljon itt egy rövid idézet abból a kb. 200 ezer éve íródott TURARÁBÓL, amely az ARÁK tudását, a teremtés történetét leíró csodálatos költemény:

„A világnak nincs kezdete, se vége.

Nincs múlt és jövő, csak a pillanat.

E pillanatvilág örök, s a kerek világ én vagyok.

Az örök világot az örök mozgás tarja fenn.

Nincs más, csak a valami és a semmi.

A valami és a semmi az én hangom.

Ezzel teremtem a mindenséget.

Teremtésem titka a zene.

Teremtményeim zenémre boldogan táncolnak.

Zeném a mindenség harmóniája.

Harmóniámnak engedelmeskedik a mindenség.

Én vagyok a zene, és én vagyok a harmónia.

Ki engem sért, önmagát pusztítja.”

„A világot jókedvemben teremtem.

Először adom a hangot, a hang hangra talál.

A hangok összekapaszkodnak, és dallammá fakadnak.

A dallamnak ritmust adok.

A dallam spiráljai és ritmusom egymásra találnak, tolulnak és lágyan ringanak.

Mozgásuk, ritmusuk már sajátjuk, s a dallam életre kel.

Zenéjük az én zeném, de a mozgás már az övék.

Örömüket lelik a mozgásban, s én örömömet lelem őbennük.

Ha elhallgat a dal, megszűnik az élet, és a valami is semmivé válik.”

(ILARA: Sacra Hungarorum I/I. Kötet)

A napjainkban tapasztalható káosz az Új Világ SZÜLETÉSének a jele, velejárója. Fájdalom nélkül nincs ujjáSZÜLETÉS.  De hogy milyen minőségű lesz a megSZÜLETŐ Új Világ, az rajtunk fog múlni. Ez most a várandósság utolsó szakasza, ami a legnehezebb, ezt minden NŐ, aki gyermeket SZÜLT, pontosan tudja.

Tehát kedves Férfiak! Mivel a SZÜLés-SZÜLetés körüli bábáskodás mindig is NŐI „munka” volt, amióta világ a világ, bízzák ezt a feladatot nyugodtan a NŐKRE, engedjenek teret nekik a „bábáskodási” szakaszban, a munka dandárjának elvégzéséhez, illetve segítsenek nekünk ebben. Ez esetben nyugodtan bízhatunk Természet Istenanya támogatásában.

Az utóbbi évezredek „új világait”, újabb és újabb izmusait  FÉRFIAK SZÜLTÉK. Az eredmény MAGÁÉRT BESZÉL.

Most is éppen egy ilyenre készülnek: New World Order, Új Világrend.

Tehát kedves Nőtársaink! Meg kell állítanunk ezt az őrületet, ami a végső pusztulásba vinné a világot. Gyermekeink, unokáink és saját jól felfogott érdekünkben együttműködve, cselekvő szeretettel véghez kell vinnünk az átalakulást, hogy az Élet győzedelmeskedjen: a béke, harmónia, megvalósuljon, amint azt a TURARA gyönyörű sorai leírják.

MI, NŐK, ILYEN VILÁGOT KÍVÁNUNK MEGVALÓSÍTANI!

Ebben az átmenetben tehát a NŐKNEK sokkal hangsúlyosabb szerepet kell vállalniuk, s ha megtörténik a fordulat, vissza kell állítani a feminin-maszkulin energiák egyensúlyát. Azzal a kiegészítéssel, hogy a Szakrális Vezető NŐI MINŐSÉG: mi-NŐ-s-ÉG.

Ezt az üzenetet, ezt a cselekvési tervet hirdette a Nagyboldogasszony zászlaját hordozó kis csoport is a Kurultáj rendezvényen, és ezt a programot hirdeti és hajtja végre a Szakrális Magyarország egyre bővülő csapata.

Áldás az igaz úton járókra!

*********************

Természettemplomaink, a Nagyboldogasszony Magurák

5. Rész

Sorozatunk ötödik részének továbbra is az célja, hogy az Olvasók a magyarok ősi tudásához visszavezető útra rátalálhassanak és megismerhessék azt a szellemiséget, mely az új korszak, az ARANYKOR küszöbén a túlélésünk elengedhetetlen feltétele, továbbá folytatjuk a Szakrális Magyarország tevékenységének, programjának bemutatását is.

Az emberiség most egy olyan korszakába érkezett, amikor mindannyiunk számára – aki nyitott szemmel jár a világban – nyilvánvalóvá vált, hogy ez az út folytathatatlan, váltani, változtatni kell. A világszerte tapasztalható tüntetések, szabadság mozgalmak, tiltakozások, polgári engedetlenség és mindenfajta demonstráció jelzi: az emberek ébrednek, nem akarnak tovább rabszolgasorban élni, ellenállnak a globális terror, diktatúra irányába mutató kényszerítésnek, erőszaknak.

Nagyon sok csoport, szervezet, különböző közösségek működnek, akik az élet több területén jó megoldásokat, pozitív kezdeményezéseket indítottak, valósítanak meg. Átfogó megoldás, egységes jövőkép azonban sehol nem látható. Nincs egységes szellemiség, egységes értékrend, márpedig új erkölcsi-szellemi alapok nélkül nem tudunk továbblépni.

Milyen legyen az új világ? Miféle új rendet kell ehhez megvalósítani?

Hol rontottuk el?

Minden bajunk fő oka, hogy már nagyon régen eltértünk/eltérítettek a Természet eredeti Rendjétől. Oly mértékben vagyunk eltévelyedve, olyannyira nem tudjuk, mi a dolgunk, szerepünk a Földön, hogy ebből a helyzetből nem tudunk kilábalni a világ alapvető működésének megismerése nélkül. Az évezredek során sokféle vallás, különböző filozófiai irányzatok, ideológiák születtek a világ működésének magyarázatára, azonban a világ egyféleképpen működik. Ez pedig a Természet Egyetemes Rendje, azok a Törvények, amelyek a világot egyben tartják, a harmóniát biztosítják. (Más néven az Elsődleges MÁTRIX) Ember ezeket nem változtathatja meg, nem írhatja felül. Egyet tehet: MEGISMERI, és SZÉPEN BETAGOZÓDIK ANNAK RENDJÉBE. Ahhoz, hogy ez minél gyorsabban és a lehető legkevesebb veszteség mellet megtörténhessen, az emberiség mentőövet; segítséget kapott egyrészt azzal, hogy  2020. május 31-én kihirdetésre került az Egyetemes Szent Szellem Élet Kánonja, mely megismerteti egyéni és társadalmi szinten is a Természet Törvényeit, a MAAT Rendjét, továbbá 2021. szeptember 12-én aktiválva lett egy új mátrix, mely egy átmenetet biztosít az új korszak, az „aranykor”, vagyis az Egyetemes Szent Szellem korába.

A Mátrix a Kaleidoszkóp nevet kapta és egy évre szól, azaz 2022. szeptember 11-én LEJÁR!

Mit jelent ez, milyen jelentősége lesz szeptember 11-ének?

A Kaleidoszkóp Mátrix olyan energetikai segítség számunkra, amely mindazoknak a törekvéseinknek teret, energiát biztosít, ami az Élet megmaradását, a bolygónk megmentését és a harmónia helyreállítását célozza minden téren, egyben gátolja, hátráltatja az életellenes törekvéseket. Ez a mátrix értékeli a cselekvő szeretet, a kreativitás, a bátorság, a lelkiség megnyilvánulásait, elősegíti az egymást segítő közösségek gyors alakulását, és mindenek előtt az együttműködést, a feminin-maszkulin energiák kiegyenlítődését, az egyensúly és harmónia irányába törekvésünket. (A Kaleidoszkóp Mátrix részletes működését „Megértés kulcsa I. és II.” c. videóban ILARA ismerteti, amely a youtube-on megtalálható.)

Tulajdonképpen felfoghatjuk úgy is, hogy a Kaleidoszkóp évében vizsgázunk emberségből, együttműködési készségből, valóság ismeretből, (és még sok egyéb tantárgyból) és amit az egy év leteltével elértünk, ahhoz képest fogjuk kapni a „bizonyítványt”, és a továbblépésünk lehetőségét. Minél jobb eredményt érünk el a vizsgán, annál kedvezőbb pozícióból indulhatunk neki az új korszaknak, annál több segítséget kapunk a felsőbb hatalomtól, a szellemi-szakrális Térből. (Mátrix/ Természet Istenanya, nevezzük bárhogy)

Mit tettünk le a Nemzet asztalára eddig a fenti értékek alapján ezen célkitűzések irányába?

A Szakrális Magyarország gyors növekedésnek indult ez idő alatt, és egy tisztulási folyamaton is keresztül mentünk: azok tudnak megmaradni köreinkben, akik a szellemiségünket, az erkölcsi-lelki alapokat nem csak elméletben fogadják el, hanem a mindennapi munka során a gyakorlatban is alkalmazzák, ennek megfelelően működnek együtt, az Élet Virága szimbólum üzenete szerint: „Teremtsetek egymásból egymásba egyenlő mértékben, hogy teremtéseteket befogadja a harmónia!” Itt el kell mondanunk, hogy az SZMO-ba bejelentkezett tagjaink aránya női-férfi nemek szerinti eloszlásban 2:1, ám amikor munka van, valóban dolgozni kell, ez az arány általában 8:2 de inkább 9:1-re változik. Hogy miért? Úgy tűnik, hogy az együttműködési készség és az ÉLET IRÁNTI FELELŐSSÉGÉRZET, felelősségvállalás a nőkben sokkal erősebb. Ezen mindenkinek el kell gondolkodnia, mielőtt a nemi kérdésekbe, magyarázatokba belebonyolódik. Nagy szeretettel várjuk és szívesen fogadjuk mindazon Férfiakat, akik a fenti arányon tetteikkel bizonyítva kívánnak változtatni.

2022. márciusától megkezdte működését a Békesség Asztala, mely intézmény a különböző társadalmi és szakmai csoportok együttműködését, összerendeződését hivatott megvalósítani. Három hónapon keresztül heti rendszerességgel folytak a tárgyalások, és ez idő alatt többek között elkészült a Szakrális Magyarország egészségügyi és oktatási- nevelési program tervezete.

Június 4-én a Női Összefogás Közösséggel együtt megrendeztük a Szakrális Juniálist, és az ott elindított 1000 Asszony Tánca program nagy sikert aratott. Ennek célja a női energiák felébresztése, a nők, lányok, asszonyok, nagymamák összefogása egy boldog, élhető világ megvalósításáért. Legfőbb törekvésünk a feminin-maszkulin energiák kiegyenlítése, és ebbe az is beletartozik, hogy a nőknek – méghozzá azoknak a nőknek, akik a fentiek szerinti minőséget képviselik – fel kell vállalniuk egy sokkal dominánsabb társadalmi-közéleti szerepet is, amitől a korábbiakban elhatárolódtak. Úgy gondolom, egymást segítve kell megoldanunk ezt a feladatot, közös törekvéssel, hiszen mind a nők, mind a férfiak csak akkor tudnak igazán kiteljesedett életet élni, ha az eredeti szerepeiknek, természetüknek megfelelő helyet foglalják el a társadalomban. Mindenki ismeri Kassay Lajos mondását: „Tartsd az állatot természete szerint!” Ez az emberekre is vonatkozik, mi sem térhetünk el a természetünk adta szerepeinktől, mert annak csak boldogtalanság a következménye, egyéni és társadalmi szinten is.

Több nagyszerű rendezvény is megvalósult ezen a nyáron is, mint például a Magyar Sziget, a Magyarok Országos Gyűlése, a Kurultáj stb., ahol a különböző nemzeti érzelmű csoportosulások találkozhattak, színvonalas előadásokkal és kulturális eseményekkel gazdag programok közül válogathattunk, és a közösségi szerveződés is új lendületet kapott általuk. Azonban ezeken a rendezvényeken még nem mutatkozott a nemek közti kiegyenlítődésre való törekvés, illetve ha törekvés volt is, eredmény nem látszott. Ebben a tekintetben még vannak adósságaink.

A női energiák ébresztését szolgálta az a Nagyboldogasszony köszöntésére rendezett Asszonytánc, melyre a Budai Várban a Nagyboldogasszony Templomnál (Mátyás Templom) került sor augusztus 14-én, az ünnep előestéjén. Újabb csodálatos élményben lehetett részünk, az asszonyok ereje, energiája, harmónia teremtő képessége érezhető volt, a sok-sok fehér liliommal végzett Víz szertartás felemelő és hatásos volt. Öröm, béke és harmónia lengte körül a Budai Vár és a templom környékét.

2022. szeptember 11-én jár le a Kaleidoszkóp Mátrix egy éve, amiről a fentiekben már megemlékeztünk.

A Kaleidoszkóp utolsó napján kifejezésre juttatott közös szándéknyilatkozat óriási jelentőséggel bír! Ezért ezen a napon egy különleges esemény kerül megrendezésre a Normafánál, a Szent Anna-réten. Az elmondottak alapján érthető, hogy ennek az ESEMÉNYNEK HATALMAS ÉS ÉLETBEVÁGÓ JELENTŐSÉGE LESZ. Ezúton is mindenkit szeretettel meghívunk, legyünk részesei minél többen ennek a valóban SORSFORDÍTÓ ESEMÉNYNEK!. Nők, Férfiak, politika- és vallásmentesen, pusztán Emberi Minőségünkben ki fogjuk nyilvánítani akaratunkat egy szabad, boldog, igazságos Élet megteremtésének igényét a Mátrix/Természet Istenanya felé. Minél többen leszünk, annál nagyobb hatást tudunk elérni. Pártpolitikai és vallási hovatartozástól függetlenül egyszívvel, egylélekkel a békéért, a nemzetért, a szent életért és a világért. – Ez az esemény ősi vágyaink, fogadalmaink megjelenítője, mely az új világkorszakba való minőségi átlépésünk záloga.

Bővebb ismereteket ILARA: Sacra Hungarorum c. könyv I/I. és II/II. kötetéből, a sacrahungarorum.com, sacraveritas.com, noiosszefogas.com

A témáról bővebben tájékozódhatunk:

ILARA Sacra Hungarorum c. könyvsorozatában valamint a

www.sacrahungarorum.com, www.sacraveritas.com weboldalakon.

Szutor Erzsébet

Ajánlott cikkek

1 056 Hozzászólás

  1. Этто программа уготовлено сайт: kinostudiyawindowslive.ru для стремительной а также красивом смены маленьких видеороликов. Продолжительность разработанных на река фильмов составляет 60 сек. чи меньше. Чтобы более сложной обрабатывания также труда с видеороликами вящей длительности найдите в течение Торговом центре Windows другие приложения для монтажа видео.

  2. Being a digital marketer today is definitely not easy! Not only do you need high-quality content, you need a lot of it. But creating good content is incredibly time consuming. At least that is what I thought until I came across WordAi… In case you have never heard of WordAi, it is a lightning fast content rewriter that uses Artificial Intelligence to automatically create unique variations of any piece of content. The best part is, WordAi creates rewrites that both humans and Google love.  I know, that’s a bold claim and I was pretty skeptical myself. So I decided to test their claims with their free trial and can tell you honestly, I opted directly for the yearly subscription after that. I’m not exaggerating when I tell you that WordAi is better than any other tool, service, or method on the market. I have been using WordAi to fill out my blogs and have already covered the cost of my yearly subscription. Its crazy but Im just scratching the surface of how far I can scale my SEO with WordAi! While I am using WordAi to scale my SEO efforts, you can also use WordAi to diversify your copy or even brainstorm to beat writers block! I could tell you about WordAi all day, but you really just need to try it for yourself. They are so confident in their technology that they offer a completely free 3-day trial AND a 30-day money back guarantee. So what are you waiting for? Click here to get started with WordAi for Free! Register here and get a bonus.

  3. A secret weapon for anyone who needs content. I dont need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, its nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least thats what I thought until I came across Article Forge. Built by a team of AI researchers from Stanford, MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an AI content writer that uses deep learning models to research, plan out, and write entire articles about any topic with the click of a button. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content. I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a complete article with the Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

  4. I feel this is one of the such a lot important information for me. And i’m happy reading your article. But should observation on some basic issues, The website style is ideal, the articles is truly nice : D. Good process, cheers|

  5. Добрый день дамы и господа!
    Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
    Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Хозяева квартир, загородных домов, коттеджей, а также офисных и торговых помещений для обустройства проемов все чаще выбирают двери из закаленного стекла. Такой материал неспроста стал популярен. По прочности и звукоизоляции стекло не уступает деревянным полотнам, а по износостойкости в разы превосходит другие классические материалы. Кроме всех плюсов технических характеристик, стекло является наиболее декоративным материалом и в ближайшее время точно не выйдет из моды.
    От всей души Вам всех благ!

  6. Привет друзья!
    Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
    Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Хозяева квартир, загородных домов, коттеджей, а также офисных и торговых помещений для обустройства проемов все чаще выбирают двери из закаленного стекла. Такой материал неспроста стал популярен. По прочности и звукоизоляции стекло не уступает деревянным полотнам, а по износостойкости в разы превосходит другие классические материалы. Кроме всех плюсов технических характеристик, стекло является наиболее декоративным материалом и в ближайшее время точно не выйдет из моды.
    Увидимся!

Hozzászólások küldése lezárva