noiosszefogas@protonmail.com

Kedveseim!

Itt az idő! A rendezvény mottója is ez, és valóban, itt az idő, elérkezett a korszakváltás időszaka. Az utolsó homokszemek folynak le ebben a rendszerben. Minden, ami az elmúlt nagyjából másfél évtizedben történt, átvezetés volt az Aranykorba. Sokan 2012-ben várták a világvégét, míg mások az aranykor beköszöntét.  Valójában még nem dőlt el, a hogyan tovább, és e pillanatban még mindkét változatnak van létjogosultsága. A helyzet pengeélen táncol, és bizony azon múlik a világ sora, hogy a mai kor magyarjai képesek-e a csodára, képesek lesznek-e önmagukat meghaladva sarkukra állni?

Ti, akik most itt vagytok, szinte mindannyian, a zsigereitekben érzitek, hogy robbanás előtti a helyzet. Valóban így van, és ezt csak megerősíteni tudjuk.

Ám ahhoz, hogy a változások jó irányba menjenek, már nem elég értekezni, tanácskozni, jól megmondani, és passzívan várni, hogy majd a változás bekopog az ajtón, hogy na helloka, én vagyok a változás, és itt hozom nektek arany tálcán az Aranykort.  Viccesnek hangzik, de sajnos nem az, mert nagyon sokan képzelődnek a változásokról így.

Nem elég, ha akarjuk a változást, pontosan meg kell határozni a célt, és azt is tudni kell, hogy milyen lehetséges utak vezetnek a célhoz.  Az új élethez jó stratégia kell, és megfelelő túlélési taktikák. A mai világ bonyolult, és 10 milliós nemzetként nem kicsit, hanem nagyon kell tudni, hogy mi a cél.

Sokan azt mondják, hogy az 1990-ben elmaradt rendszerváltást be kell pótolni. Nos, ennek az elgondolásnak április 8-a előtt még volt helye, és Csíksomlyón arra bíztattam mindenkit, hogy aki csak él és mozog, menjen el választani, mert akkor még a demokratikus keretek között lehetett volna, sorozatos reformok útján, két lépcsőben eljutni a végcélhoz. Nem sikerült. Hogy miért nem, annak oka a magyar néplélekben, és természetesen az ebből fakadó körülményekben rejlik.

Attól, hogy a választások úgy alakultak, ahogy, nem állt meg a világ, csak változtak a körülmények, változott az energetikai konstelláció. Veszélyesebbé, és kiszámíthatatlanabbá vált az út.  Gyakorlatilag a magyar nép önmagát sodorta és sodorja, egy olyan belső társadalmi forrongásba, amely, még inkább pengeélre állítja a helyzetet.

A hatalomhoz jutott társaságot figyelmeztettem, hogy eljött az idő az erkölcsi emelkedésre, de az eddigi intézkedésekből ítélve, nagyon nem úgy tűnik, hogy komolyan vették.

A társadalomban ma már tapintható belső felszültségek gyülemlettek fel, és ennek az a reális veszélye, hogy elszabadulnak az indulatok. Mi pedig azon dolgoztunk eddig is, hogy vér nélkül lehessen átlépni az aranykorba, de a hatalmon levők arroganciája, az emberek elkeseredettsége, és a helyzet tarthatatlansága, jó eséllyel kitermeli az erőszakot.

Minden kornak, korszaknak megvan a maga sajátossága, és akik képesek az adott időszak elvárásaihoz igazodva jól felmérni a helyzetet, meghatározni céljaikat, olyan nyertes pozíció előnyt szereznek, amelynek évtizedekre, vagy akár évszázadokra kiható következményei lehetnek, Akik pedig idejétmúlt módszerekkel próbálkoznak, ne csodálkozzanak, ha sikertelenek, és egyik pofont a másik után kapják.

Az ólálkodó veszélyek végett itt, most, megragadom az alkalmat, és óva intem a szembenálló feleket, hogy erőszakhoz nyúljanak, mert az első erőszakos megnyilvánulást követően, olyan vérfürdő lesz, amihez képest 56 csak demo változat volt. ….és a helyzet sajnos még ennél is súlyosabb. Ugyanis ha Magyarország polgárháborúba sodródik, annak az egész világra nézve súlyos következményei lesznek.

Nem szabad a szellemet kiengedni a palackból! Tudom, hogy elkerülhetetlen a leszámolás, és a rendrakás, de semmiképpen nem szabad megengedni, hogy a helyzet uralja az embereket, holott ennek fordított a rendje.

Világos célkitűzések mentén, tendenciózus lépésekkel kell elérni a kívánt élethelyzetet! Tudok sok szerveződésről, de szinte mindenhol látható, hogy dohogva várják a leszámolás katarzisát.

A cél csakis olyan megoldás létrehívása lehet, amely felszámolja a mai világ álságosságait, és megszünteti az álszentséget, álhumánumot, áldemokrácát, álszabadságot, és helyébe valódi szabadságot, és egy értelmes, életet támogató jogrendet hoz.

A mostani korszak, velejéig romlott, megreformálni már nem lehet, nem érdemes, és nem is szabad.

Ahogy egy romlott gyümölcsöt is ki kell dobni, ugyanúgy kell kidobni, ezt az esztelen, szentségtelen, irgalmatlan világrendet, oda, ahova való.

Nem kevesebbről beszélek, mint hogy fel kell hagyni a globalista kapitalista kizsákmányolásra, embert, és természetet kifosztó társadalmi rendszer gyakorlásával, és visszatérni az avulhatatlan értékrendhez!

Az idő szava, már a korszakváltás, és az aranykor a kapuban nem kopog, hanem döngeti az ajtót. Már csak az a kérdés, hogy saját gondolataitok zavarában, vagy a nagy viták zsivajában, és a megszokások béklyójában meghalljátok e-e? Kitárjátok-e a kapukat előtte?

Néha azt érzem, teljes a fogadókészség, máskor azt érzékelem, hogy olyan magas egófalak épültek, amelyek esélytelenné teszik a sima váltást. A változás, és változtatás egyetlen útja, az egó lebontásán, és mások meghallgatásán alapszik. Az emberek áhítják a változást, de vajon hajlandóak –e változni?? Hajlandóak vagytok változni? Ennek örülök,

Mert ne gondolja senki, hogy a világnak kell változni, ahhoz, hogy ti változzatok! Éppen ellenkezőleg! Ha ti változtok, változik a világ is.

Az aranykor mindenkinél személyesen kopogtat, és vagy elkezdtek annak megfelelően élni, gondolkodni, és viselkedni, vagy minden megy tovább a megszokott mederben, aminek végén szakadék tátong.

A jelenlegi miniszterelnök is csak olyan távlatokat lát be, amit politikus beláthat, és azon belül, nagy ívű képeket fest. Ám ezek a képek csak a fantáziájában élnek, és sohasem kerülhetnek vászonra, ha minden marad a régiben. Becsülöm bizonyos képességei és tehetsége miatt, de az idő eljárt az általa képviselt rendszer fölött. Ő még abban a világképben projektál, amelyet úgy ahogy van, ki kell hajítani. Ma már nem GDP-ben, stadionokban, és összeszerelő üzemekben kell gondolkozni, hanem élelmiszer termelésben, és méghozzá a kisbirtokban, önálló kisgazdaságokban, bio gazdálkodásban. Mert bármi is legyen, egy ország kormányának elsősorban arra kell törekednie, hogy lakosai biztonságban legyenek, és ne pusztuljanak éhen, és hogy minőségi élelmiszerhez jussanak. Az előttünk álló korban, el kell felejteni a növekedés mítoszát! Nem kell növekedni, és nem kell gazdagságra sem törekedni! A kor követelménye a józanság, és mértékletesség! Tessenek erre hangolódni!

Elmondtam már, hogy nincs más lehetőség, mint a törvény, vagy az ítélet. Mert az út, amin az emberiség öntudatától, józanságától megfosztott része eltökélten masírozik, tovább nem követhető, a megsemmisülésbe vezet. A globalizmus esztelenség, a mai pénzrendszer, és a ráépülő bankrendszer kész őrület. A pszichopaták szabadon garázdálkodnak, és még a törvényeket is ők írják. A politika pedig kiszolgáltatott koldusként kuncsorog az elmeháborodott kegyelmeseknél.

Az nem kérdés, hiszen mindenki tudja és egyetért, hogy ez így tovább nem mehet! A kérdés sokkal inkább az, hogy miképpen lehet megvalósítani az aranykort… és a következőkben ezt taglalom.

A tekercs, amit a kezemben tartok, olyan egyetemes lételveket fogalmaz meg, amely minden korban, minden körülmények között igazak, és biztos morális, valamint szakrális kiindulópontot nyújtanak egy egyetemes, kozmikus alkotmány megalkotásához. Nektek adjuk, a Ti kezeitekbe ajánljuk, hogy használjátok bölcsen, a magyar nép, a világ népeinek szabadsága, és felemelkedése érdekében, és nem utolsó sorban, a föld bolygó megmentése érdekében!

Minden népnek, istentől kapott szent joga, hogy saját életkörülményeit, saját szabályrendszerét meghatározza, és a szerint élje tovább az életét. Ebben senki emberfia meg nem akadályozhatja, és senki nem kritizálhatja érte.

Ti magyarok, most egy olyan felhatalmazást kaptatok, amely a világtörténelemben példanélküli, korszakalkotó, és ha éltek a lehetőséggel, az idők szavát megértve, jó, és megfontolt döntéseket hozhattok. Ha létrehoztok egy olyan új szakrális alkotmányt, amely összhangban van az Egyetemes Szent Szellem lételveivel, akkor kialakul az az aranykori jövő, amelyről ma még csak legszebb álmaitokban álmodoztok. Igaz, nem lesz benne kevesek számára fényűző luxus, viszont lesz helyette általános jólét, és tisztes kényelem. Megszűnnek az igazságtalan, és esztelen különbségek, és közfeladatot is csak alkalmassági vizsgálatnak alávetett személyek láthatnak el. Minden megváltozhat, úgy, hogy közben nem öntitek ki gyerekestül a fürdővizet.

Az alkotmány alapvető fontosságú, minden nép számára. A történelem folyamán mindig is volt egy közös szabályrendszer, ami alapján szerveződtek a társadalmak, és azt isteni rendnek, vagy MAAT-nak nevezték. Ám az emberi ambíciók, az önzés és erőszak, kitakarította a világból a szentségek tiszteletét. A fanatikus iszlámhívők, többek között ezért gyűlölik a nyugati civilizációt…..

A MAAT felborításával meghonosodott egy erőszakos, irgalmatlan, és brutális világrend. Amit ma civilizációnak nevezünk, bizony a gátlástalan magánönzéstől siralomvölggyé vált, és sok-sok milliónyi embernek még tiszta ivóvíz se jut.

Mi nem ilyen világot adtunk nektek. A világ, amelyet kaptatok, erőtől duzzadó, és olyan tiszta, hogy bármelyik folyóból nyugodtan lehetett inni. Ehhez képest hol tart a bolygó? Lassan már tiszta levegőt is konzervben lehet kapni, és az űr is tele van szeméttel.

Az emberiség soha nem kapott legitim felhatalmazást arra, amit már régóta művel, és a következmények soha nem maradtak el. Birodalmak, kultúrák nőttek ki a semmiből, majd tűntek el a semmibe. Ma már emlékük sincs a hajdani harácsolóknak. S a mostani harácsolóknak mi lesz a sorsa? Ugyanaz. Ők is kapnak a végén jó esetben egy gödröt, amiben a testük elporlad.

Ám az élet sokkal több egyszerű molekuláknál! Az élet egyszerre anyagi és nem anyagi jelenség, és a végén, minden visszakerül a helyére. Az anyag a földé lesz, az anyagtalan pedig a visszatér az egységbe.

Azok a népek, és kultúrák maradhatnak fenn hosszan, és akár végtelenségig, amelyek életrendjüket alárendelik a MAAT-nak, és az anyagi, és anyagtalan létezők tulajdonságai közötti különbségeket ismerik, és életük, mindennapjaik részér képezi. A magyar ilyen ősnép, és fennmaradását annak köszönhette, hogy híven követte az eredet törvényeit, ameddig el nem felejtette.

De a magyarság minden nehézség dacára megőrizte nyelvét és kultúráját, ennek okán, és mivel végveszélyben az élet, visszahoztuk a világba, és a magyarok kezébe tettük, és tesszük, azt az elfeledett őstudást, amelyért az elmúlt évezredben óriási hajsza folyt, és folyik. A történelem minden diktátora szerette volna tudni a hatalom nagy titkát, és mivel ezt mindig is női vonalon őrizték, ezért a nőkre egyre fokozódó nyomást helyeztek. A középkori boszorkányüldözések hátterében is az őstudástól, és az igazság fényre kerülésétől féltek, ezért minden valamire való nőnek, és az ősi elveket követő szórványközösségnek pusztulniuk kellett.  A mai világ szakrális harcában is, a női és férfi princípiumok harca folyik. A női princípium adja, és óvja az életet, a férfi pedig teljesen elfajzott módon, pusztítja. A világ legtöbb vallása, nyíltan nőgyűlölő, és a nők világszerte elképesztően kiszolgáltatott helyzetben vannak.

Átírták a történelmet, és van egy olyan úgynevezett prehistorikus korszak, amiről ez az érdekek, és vallások irányította, masszív összeesküvők szövedéke, hallani sem akar, hiszen attól kezdve, összedől a mesevár. Nos, jelentem ez a korszak már küszöbön van, és ahogy Nostradamus is megjósolta, Ferenc pápa lesz az utolsó pápa, és a keresztény és zsidó vallási üzlethálózatnak leáldozik. Teljesen mindegy, hogy mennyire akarják fenntartani. Ma már keresztény kultúráról és értékrendről beszélni, nagyon nem helyénvaló, elkésett kísérlet. Az előttünk álló korszak, már csak a mindenféle ceremoniális hókuszpókuszoktól mentes, legmagasabb szintű, szakrális elvekre lesz vevő. És a spiritualitás legmagasabb szintje, nem más, mint az éberség, és a józan ész. 

A mai emberek, és a fiatalok is, már csak a valóságot akarják magukévá tenni, és hisznek egy mindent irányító univerzális fölső hatalomban, de nem befogadóak a vallási körülírásokra. Vagyis a képlet kezd le, és visszatisztulni az eredethez. Sokan, akik elfordultak a klerikális vallásoktól, elmentek az ezotéria irányába, és annak végtelen útvesztőibe fájdalmasan belegabalyodtak.

Az őstudás, amelyet visszahoztunk a világba, egyszer s mindenkorra rendet tesz a fejekben, és a lelkekben. Hozzáteszem, mi senkit nem akarunk megtéríteni, átnevelni, meggyőzni, hiszen az szemben állna tanításainkkal. Viszont azok a spirituális tanítók, akik szeretnének végre tisztán látni, és hajlandóak arra, hogy közösen kigyomláljuk a vadhajtásokat, és hajlandóak újraértelmezni az általuk eddig tudottakat, őket szívesen tanítom, hogy ők továbbtaníthassák..

Mi nem prédikálni jöttünk, hanem azért, hogy aktuális gyakorlatias tanácsokkal, a magyar népet, és a világot, átsegítsük az aranykorba, és megmentsük ezt a bolygót. Ám azt is tudjuk, hogy a tanításoknak el kell jutniuk azokhoz, akik várják, ezért a spirituális tanítókra bízzuk mindazt a rendezett tudást, amelyből ésszerűen összerakható a világ. Az az őstudás amelyről beszélek, szinte magától értetődő, mégis a vallások, több száz kilométernyi ún, szent szövegegekben írtak arról, amit valójában nem értettek, illetve nem pontosan tudtak. S amikor a mozaikok nem állnak össze, bizony ki kell tölteni valamivel! S ez nem csak emberi gyarlóság, hanem természeti törvény is, amire van egy latin szólás is, blasphemare absent fides, azaz a természet nem tűri az űrt. Így aztán nem is lehet haragudni az ókori írástudókra, hisz csak megpróbálták valahogy magyarázni a meglevő mozaikokból, az egészet.

A magyar nép, és a magyar tanítók tiszta, sallangmentes eredeti képet kapnak, amelytől első hallásra aha élményeik lesznek.

No de visszatérve a mai veszélyesen őrültté vált világunkhoz, sajnos, nem tudok nektek vidám dolgokat mondani, mert igen viharos időszak előtt áll a világ, hacsak nem képes és hajlandó, önkéntes lépésváltásra. De hát ahogy a kormányunk, nem hallgatott a jó szóra, vajon várható-e, hogy a nagyhatalmú nagyurak menten eldobják őrült és veszélyes játékszereiket? Vagy egyáltalán Ti, akik most itt meghallgattok, komolyan veszitek-e, amiket mondunk? Mert hát ki ez a nőszemély, aki itt függöny mögül osztja nekünk az észt, és pörögnek a találgatások….

Mivel a józanság, és a tiszta érzések időszaka még nem jött el, ezért megértjük, ha így gondolkodtok, de megnyugtathatom a kedélyeket, hogy talán először az életetekben érdemes előítéletektől mentesen figyelni, és megszívlelni a hallottakat, mert az életetek múlhat rajta!

Szeretnénk felkészíteni benneteket az előttetek álló kihívásokra, és nehézségekre.

Victoria, amat curam, azaz a szerencse a felkészülteknél van.

Mikre kell számítani?

Nos, ha megcsináljátok is a korszakváltást, akkor is számolni kell azzal, hogy a természet mostanság már az utolsó puffereit használja, és a globális változtatások még váratnak magukra. Mivel a levegő tele van zavaró frekvenciahulladékkal, óriási viharok, és özönvízszerű áradások várhatóak, amiket sok helyen földcsuszamlások kísérnek.

Akik manapság a világot irányítják, még abban bíznak, hogy a folyamatokba mesterségesen be lehet avatkozni, és meg lehet állítani. Nos, ez úton üzenem nekik, hogy nem lehet leállítani, sőt, minden olyan próbálkozás, amely még több természetidegen energiát visz a rendszerbe, és a MAAT-tal ellentétes dolgokat tesznek, csak erősítik a folyamatokat. Azok, akik manapság a politikai vagy gazdasági döntéseket hozzák, alig-alig rendelkeznek mélyreható létbölcseleti, és természettudományos ismeretekkel. S ha rendelkeznek is, semmiképpen nem interdiszclipnáris gondolkodásmóddal bírnak, így aztán a föld bolygó teljes élővilága, az emberek számára felfoghatatlan veszélyben van. Az emberiségnek félre kellene tennie végre a kisszerű önző, gazdasági, és nemzeti érdekekben való gondolkodását! A természet, egyetlen egységes rendszer, amelynek kisajátítására senki, egyetlen nép, nemzet vagy csoport sem kapott jogot, ám kellő mennyiségű pénz birtokában, sokan istennek képzelik magukat. A problémák sokrétűek, globálisak, és a megoldásoknak is ilyeneknek kell lenniük! De semmiképpen nem olyannak, mint ahogy azt a mai elit elképzelte. Az általuk elképzelt Novus ordo sacretum annyit jelent, hogy kimondják, fujj, a gulyásleves rossz, az nem kell, de csak gulyáslevest tudnak főzni, ezért legfeljebb kevesebb paprikát tesznek bele, és átnevezik wellness ragunak, és mire a világ rájönne, hogy ismét átverték, addigra annyira kizsigerelt és kivéreztetett lesz, hogy mindenbe beletörődnek. Ez a cél.

Tudom, nehéz elhinni, hogy ez a kezemben tartott tekercs a gyógyír… de valahol el kell kezdeni a radikális változtatást, és itt Magyarországon, minden szempontból megérett a helyzet. És már nem egyszerűen rendszert, hanem egyetlen lépcsőben korszakot is kell váltani!

Tudom, hogy az emberek szeretnek a csodákra, vagy messiásokra várni, de a megoldás most Ti vagytok. Az aranykor, a magyar emberek lelkében végbemenő alkímiai folyamatként jelenik meg, és nem egy egyszeri nagy aktusról van szó, hanem a mindennapok gyakorlatáról. Arról, hogy a magyar ember mit gondol magáról, hogy viselkedik másokkal, és miképp valósítjátok meg közös dolgaitokat. Vannak remek kezdeményezések, amilyen ez a rendezvény is, és reménykedjünk hogy mielőbb eltűnik el az egymásra találást  gátló, és mindent szétforgácsoló önzés, és okoskodás az élet minden területéről!

Magyarországon rendkívül sok az okos, és tehetséges ember, és van egy óriási közkincsetek: a magyar nyelv. A lelketek is kezd felhangolódni, és mindezek mellé, most kaptatok egy különleges lehetőséget.

Már csak az kell, hogy a sok-sok különféle nagyon kiváló kezdeményezés, azaz a kis kamarazenekarok egy nagy filharmonikussá álljanak össze, ahol mindenki összehangoltan teszi a dolgát. 

Van rajtam kívül bárki, akit nem érdekelnek a csoportérdekek? 

Vagy van a csoportoknak hajlandóságuk arra, hogy tudomásul vegyék, hogy az ötletük, vagy hozzáadott értékük legjavát kell a közösbe beadni, és a saját elképzelésük nem érvényesülhet maradéktalanul? Tudom, vita tárgya lehet az is, hogy ki legyen a karmester? Mert mindenki karmester akar lenni, csak az alkalmassága kérdéses. Ezért javaslok egy megoldási képletet, amit remélem, elfogadhatónak tartotok.

Javaslatom a következő: Hoztam magammal 12 eredeti példányt az egyetemes szent szellem törvényeiből. Ezt megkaphatják azok a csoportok, akik hajlandóak részt venni a végső nagy filharmonikus összeállításában. Minket nem érdekelnek a párt, vagy vallási hovatartozások, csak az, hogy igaz emberként, igaz magyarként, az igaz ügyért, hajlandóak legyetek egymással együttműködni. A pártok, és vallások, mesterségesen megosztják az embereket, és elvonja a figyelmet a lényegről… és ebből a zavarosban halászók profitálnak. Úgyhogy azt javaslom mindenki dobja el a zászlót, amit eddig lengetett, mert itt Magyarországon, csak két fő jellemzője van egy embernek. Az első, és legtágabb kategória, hogy ember, és ebből fakad minden emberi joga, és lehetősége. A második már leszűkített jellemzője az, hogy az államalkotó nemzet tagja, azaz közös lelki, szellemi, történelmi és kulturális hagyományokat magáénak valló magyar ember. Hogy azon belül milyen jellemzői vannak, most lényegtelen.

Ezért ha a magyar nemzet élni akar, és a világnak is jót akar, akkor elkezd magyar nemzetben gondolkodni, és felhagy a klikkesedéssel! Már önmagában ez az aktus is rendeződést idéz elő, és rengeteg kreatív energiát szabadít fel.

A következő lépés az, hogy ezeknek a csoportoknak az arra alkalmas vezetői, szakértői, üljenek le egy nagy kerek asztal mellé, és addig onnan el ne menjenek, amíg el nem készítenek egy új szakrális alkotmányt. Tudomásom van róla, hogy van közkézen legalább 10 féle alkotmánytervezet. Akik ezeket írták, létrehozták jó lenne, ha egy helységbe leülnének egymással. Mi adunk egy nyers, formába öntendő 11-iket, amely a szakrális lételvekkel van összhangban. A már meglevő 10 tervezetből, a kezemben levő tartalomhoz illeszkedően, gyúrjatok egyet! Egy olyat, amelyről elmondhatjátok, hogy igen, ez most így jó. Így képzeljük el a jövőnket, és így szeretnénk élni ebben az országban, és világban. 

Ezt mutassátok meg a csoportjaitoknak, és beszéljétek át! Ha van olyan javaslat, ami még az előkészítések folyamán nem merült fel, azt jegyezzétek fel, és a készítők újra üljenek össze, és véglegesítsék az alkotmányt.

Amikor ez megtörtént, készüljenek népszavazási aláíróívek, hirdessék ki az alkotmányt nagy nyilvánosságok előtt, és országszerte népgyűléseken, közfelkiáltással, majd aláírásukkal hitelesítve, fogadják el.

Ezzel egyidejűleg, létre kell hozni egy Népbíróságot is, 77 nő és 77 férfi képviseletével. A népbíróság tagjainak korban, családi állapotban, gazdasági helyzetben, és iskolázottságban heterogénnek kell lenni. 200 embert kell kiválasztani, hogy a megfelelő összetételű létszám biztosítható legyen.

A népbíróság mellett, ki kell választani a legalkalmasabbak közül, 8 nőt, és nyolc férfit. A nyolc nő feladata a harmónia, és a szakrális megfelelőség biztosítása, a 8 férfié pedig az, hogy a világi dolgokat, és az aktuális kormányzási teendőket intézze. Közösen alakítják ki a stratégiát, és taktikákat, a nők felügyelik, hogy rendben menjen, a férfiak pedig végrehajtják. Ez a felállás felel meg a szakrális rendnek. Közbevetőleg: Nem ok nélkül említik az ősi bölcsességek, hogy Nagyboldogasszonynak hét kisasszonya, és a Királynak hét vezére van. Már többször mondtam, hogy a sakk egy ősi ARA, vagy később szkítának nevezett  találmány. A sakkban a királynő, és a király mellett további 7-7 figura van. A sakk hajdani értelme, az életstratégiákról szólt….. no de folytatnám….

Amint összeálltak ezek a testületek, és feladataik meghatározásra került, valamint kiválasztásra kerültek egy szakértői kormányzáshoz a megfelelő személyek, és ha összegyűlt a megfelelő számú aláírás az alkotmány elfogadására, akkor fel kell szólítani a köztársasági elnököt, hogy oszlassa fel a parlamentet. Innentől, a többi már viszonylag egyszerű.

Ha nem a javasolt utat követitek, mindkét oldalról sok lesz az áldozat. Ezért előbb, egyesíteni kell a különféle, ma még akár szembenálló energiákat, elő kell készíteni a változást, javulni kell emberileg!!!, a szakrális harmóniát meg kell teremteni, meg kell építeni a köreveteket, amelyeknek helyei már ki vannak jelölve, és a teremtő szertartásokat is intenzíven kell folytatni. Egyik összetevő sem életképes külön-külön, de együtt, rendszerbe foglalva, megállíthatatlan lesz az átalakulás.!!!

S ha azt gondoljátok, hogy ez hosszú időt vesz igénybe, tévedtek. Nem, nagyon, de nagyon rövid idő alatt, 4-6 hét alatt, robbanásszerűen mehet végbe az említett folyamat. Csak az összetevőknek meg kell lenniük, megfelelő sorrendben, és harmóniában.

Mi abban tudjuk segíteni az átalakulást, hogy adjuk ezt a bullát, adjuk a szakrális nyers alkotmányt, valamint adjuk a partitúrát, de nekünk nem dolgunk a megvalósítás. Mi csak egy eszmény vagyunk, egy létező, nemlétezés.

Az a világ, amelyet képviselünk, egyetlen felséget szolgál, és az az Egyetemes Szent Szellem harmóniája, azaz a MAAT.  Ezért itt most, remélem választ is adtam arra, hogy miért vagyok fátyol alatt, és miért vonulok a háttérbe. Nem kívánok se karmester, se megmondó lenni, de eljöttünk, megtettük, amit tehettünk, és igyekszünk felkészíteni benneteket a jövőre. Mert fejetlenül, felkészületlenül, konkrét útvonalterv nélkül, csak eltévedni lehet, és az bizony akár végzetessé is válhat.

Kezetekbe tettük az itinert, alátok tettünk egy paripát, most már csak azon múlik, hogy képesek vagytok-e lebontani az egymás közötti, hiúságból, gőgből és félelemből épített falakat.

Még egy segítséget ajánlunk.

Akik úgy érzik, hogy hajlandóak levedleni a múlt kinőtt, immáron szorongatóvá vált béklyóit, azokat néhány alkalommal, de mindenkit csak egyszer, beavatunk. Mai magyar nyelven úgy nevezhetjük, a lélek középpontja beavatás.

Ez egy olyan egészen magasrendű beavatás, amelyért az ajna csakra beavatói is hozzánk fordulnak, és úgy adják tovább. A beavatás következménye brutális. Nagyon rövid idő alatt kitisztulnak az emberekben az energiák, és fizikai következményként, elválnak egymástól az össze nem illő energiák. Azaz aki emelkedni akar, és változást akar, de eddig nem tudta hogyan, az most egyszeriben eldobja a régi koloncait, és mindent, ami visszahúzza. Nagyon nem ajánlom olyan emberek számára, akik valamilyen karmikus kötelesség, vagy egyéb fennálló felelősség alól akarnak szabadulni, mert ők nagyon rosszul járhatnak, akár bele is pusztulhatnak.

A kételkedőknek, vagy ateistáknak mondom, hogy az emberek azt mondják, hogy hiszik, amit látnak. Az igazság az, hogy azok a dolgok a legfontosabbak, amelyek láthatatlanok. Látjátok a hangot, gondolatokat, az érzéseket, az illatot, vagy a gravitációt? Na ugye! Szóval nyugodtan elhihetitek, hogy a láthatatlan világban működő energiák, sokkal erősebbek és hatékonyabbak, mint azt bárki is gondolná!

A beavatás alkalmával nem lehetnek jelen elektronikus eszközök. Ha van rá igény, jelezzétek a szervezőknél, akik feltehetően biztosítanak hozzá alkalmat e rendezvényt követően, valahol, valamilyen általunk is alkalmasnak ítélt helyen. Ha legalább 100 ember összegyűlik, elvégezzük a beavatást jövő héttől kezdődően, akár több alkalommal is.

No de ismét valahol megszakítottam a gondolatmenetet ott, hogy fel kell készülni. A már elmondott átrendeződés után, a következő intézkedéseket kell megtenni:

  • óriási viharok, és áradások várhatóak, ezért hatalmas árterületeket kell elárasztani, és hatalmas víztározókat és gátakat kell létrehozni
  • A földekhez vízvezető csatornákat kell építeni, mert a szárazság, és az áradás periódusai egymást követik, de hol sok, hol kevés víz lesz
  • meg kell szüntetni az egybefüggő hatalmas földterülteken folyó monokultúrás gazdálkodást
  • a földeket,         ültetvényeket,           különösen      folyásirányra             merőlegesen, erdősávok telepítésével kell rögzíteni
  • el kell hagyni a vegyszeres termelést, a méhek miatt, és hogy elszaporodjanak a rovarirtó madarak, – a madarak a növények egészségére is előnyösen hatnak.
  • városok környékén ki kell alakítani kiskertes zónákat, ahol minden család megtermelheti az saját élelmiszerét.
  • minden településre, annak nagyságától függő számban, ki kell alakítani mechanikus közkutakat
  • el kell kezdeni a miniatűr növénytermelés módszerének tanítását – lásd kubai minta
  • a városokban ki kell alakítani közlatrinákat
  • az embereket meg kell tanítani a keletkező hulladék egyedi hasznosítására
  • városi komposztálókat kell kialakítani
  • a lakosságot polgári védelmi oktatásban kell részesíteni
  • meg kell szervezni, minden közösség evakuálását, és alternatív elhelyezését
  • minden, bármire használható embert, 16 év felett be kell vonni a honvédelmi oktatásba
  • aki vidéken új házakat épít, jó szigeteléssel és vízelvezetéssel, földbe vájja, vagy vastag, 2-3 m-es földréteggel vegye körbe, és legyen önellátó
  • legyen felkészítve a lakosság a közszolgáltatások átmeneti, vagy hosszú időn keresztül tartó megszűnésére
  • kritikus, lejtős területeket azonnal el kell kezdeni befásítani
  • általában, ahova csak lehetséges, nagyon sok fát kell ültetni, és a 30 évnél idősebb fákat nem szabad kivágni!!!
  • széleskörű egészségügyi, elsősegély       felkészítő        oktatást          kell             tartani            minden településen
  • minden településnek gondoskodnia kell biztonságos élelmiszerraktárakról, és azok védelméről
  • néhány családonként kell fóliasátrakat készíteni
  • az esővíz felfogására, és a földműveléshez alkalmas eszközöket be kell szerezni
  • jó minőségű vetőmagokat tartalékolni kell
  • mindenki szerelkezzen fel önvédelmi eszközökkel
  • az embereket arra kell felkészíteni, hogy bármilyen körülmények között se veszítsék el a fejüket
  • és végül már holnaptól kezdjétek kivenni a pénzeteket a bankokból, és aki idegen valutában akar tartalékolni, az jüanban, vagy rubelben tegye!

Gondolom a felsoroltak rémisztőleg hatnak, de mint mondtam, szerencse a felkészültek mellett van, és nektek túl kell élnetek a társadalmi átalakulást, valamint azt az időszakot, amíg az időjárás stabilizálódik.

Ha mától nem repülne egyetlen repülőgép, és egyetlen hajó sem közlekedne, és kikapcsolnák az összes wifit, rádiótelefont, abbahagynák a vegyszerek használatát, akkor is nagyjából 5 év kellene ahhoz, hogy a természet regenerálja magát.

Mivel ennek nulla az esélye, és azok a módszerek, amiket a nagyokosok kitaláltak, csak ront a helyzeten, és a tömeges emberi pusztulás is ökológiai katasztrófát idézne elő, ugyanúgy ahogy egy globális háború, így az egyetlen járható út, az önkéntes lépésváltás, és ennek példáját a magyarság tudja szolgáltatni.

Nem akarom dramatizálni, de remélem a hallgatók érzik az elhangzottak súlyát, és elég érdemes a cél ahhoz, hogy végre képesek legyenek az önkéntes összefogásra, és együttműködésre egymással.  !!!

Nagyon sok a teendő, nagyon sok a feladat, amit egyébként játszva meg tud oldani a magyar nép. Nem kell elhinni azt a sok károgást, hogy bénák, buták, lusták, gonoszok, és okoskodók a magyarok…. Nem igaz! A magyar nép, ha van igaz, és jó irány, egy emberként teszi a dolgát. Még olyanok is, akikről nem is feltételezték volna! A magyar nép ki van éhezve az igazságra, és ha ráébred, hogy mennyire kivételezett helyzeti előnyt kapott, úgy rákapcsol, hogy senki emberfia nem jut a nyomába! Amikor a nép megérti, hogy az alkotmány az ő alkotmánya, és érte van, akkor jaj mindenkinek, aki az útjába áll. 

És higgyétek el, vannak, akik abban érdekeltek, hogy maradjatok megvert béna kacsák, és nem fegyverrel, hanem rémhírterjesztéssel, belső bomlasztással és karaktergyilkosságokkal fognak operálni. A személyemet illetően jó eséllyel, és erre most figyelmeztetek, hogy soha életemben nem voltam a jelenlegi rendszer kiszolgálója. Következésképp ott kerültem ki, és meg, ezeket az elmebajos törvényeket, amennyire a határmezsgyéken csak lehetett, de mindig az egyetemes törvények szerint éltem. Soha, semmilyen áron nem voltam megvehető, és soha nem tettem olyasmit, amiért büntethető lennék. Ezt jól jegyezzétek meg, mert ők a túloldalon sokkal jobban tudják, hogy kell szétverni egy felépülő rendszert, és kiiktatni a rendszer lelkét, mintsem ti azt gondolnátok.

Éppen ezért, sokszereplősnek kell lennie a rendszerépítésnek, hogy ne legyen kiiktatható központi agy. A lélekcsíra, és a szellemi mag már el lett vetve, már csak fel kell nevelni, és abban nagyon jók vagytok. Ez úttal arra ügyeljetek, hogy az aratás joga, és a termés is a tiétek legyen!

A kezemben tartott tekercs, mint láthatjátok, le van zárva, és majd akkor lesz felbontva, ha a magyar nép szakrális alkotmánya hozzáfűzhető lesz. Amikor ez a két dokumentum egybe kerül, akkor bizonyosak lehettek benne, hogy ez az irat lesz az emberiség történetének egyetlen olyan dokumentuma, amely új korszakot indít. Merjétek elhinni, hogy a magyar nép képes világtörténelmet írni!

Lehet, hogy az egész, lehetetlennek tűnik, de a Mission impossible, kifejezetten magyarnak való kihívás!

Aki győzni akar, annak először a saját pusztító, önsorsrontó szokásai felett kell diadalmaskodnia! – mint pl. az egóharc….. 

Mi töretlenül bízunk abban, hogy a magyar nép, ebben a kritikus pillanatban meghaladja önmagát, a sarkára áll, és a fejetetejére állított világot, végre talpára állítja!!!

Áldás az igaz úton járókra!

ILARA                                                                                                                                     Őcsény, 2018.08.04.

Ajánlott cikkek

1 149 Hozzászólás

  1. beliv blood sugar – An Overview
    Medically blood sugar is calculated within the device mmol/L (millimoles for every liter) or
    mg/dL (milligrams for every deciliter). It is a blood sugar
    level chart that can help you understand
    your readings:

    I am not a diabetic to my expertise. My mother did have maturity onset diabetic issues.
    Was this just an idiosyncratic second or do I need to find advice

    The main of your bonuses that include BeLiv Blood Sugar
    Assistance is the final word Tea Remedies, which delivers
    one of a kind recipes for earning a tea that can help you are feeling revitalized and generally can make
    you are feeling robust.

    For those who have style one or kind two diabetic issues, tracking your blood
    sugar on a regular basis can assist you know how medication, food, and Bodily
    action have an effect on it. Furthermore, it permits
    you to catch rising blood sugar levels early.

    There is a precise opposite ailment by which the blood sugar levels maximize an excessive amount of and that’s identified as hyperglycemia.

    ●    Irvingia Gabonensis: The IG extract incorporates an important quantity of
    fiber, akin to the fiber existing in food. This can help you truly feel total, bringing about weight reduction, a reduction in blood cholesterol, and maintenance of ordinary blood sugar levels.

    BeLiv Blood Sugar Help safeguards you from the worry and trouble of stressing,
    and it frees you through the obligation of continuing to squander your hard earned money on ineffective health supplements.

    You can even Click this link for your printable blood sugar chart displaying focus on values at unique instances of the day
    for diabetics and non-diabetics.

    Surgical removal from the wrist and forearm is done in individuals
    with ailments including critical personal injury with irreplaceable loss of
    blood provide for the wrist or/and forearm; disorders such as peripheral vascular disorder [PVD] (blood vessel ailment), diabetes,
    blood clots, or sepsis (critical an infection);
    burns, thermal injuries, and injury secondary to Serious cold exposure towards the wrist
    or/and forearm; surgical treatment to eliminate tumors or infected place from the bones
    and muscle, ulcers, and pathological fractures.

    Personal wants can differ, and a health care provider will set
    goals At the beginning of therapy. They may adjust these
    targets as procedure progresses.

    First, make sure to determine if you’ll want to program an appointment
    to your exam (lots of people should; Many others have providers that don’t demand an appointment for blood assessments).
    Request your doctor what time is most effective to take it.

    As outlined before, age is without doubt one of the aspects that have an effect on blood sugar levels.
    As we expand, the flexibility of our bodies to create insulin decreases.
    This might result in better or lower glucose inside our blood.

    #fittodayketoreviews #fittodayketouses #fittodayketobenefits
    #fittodayketoingredients #fittodayketoprice #fittodayketosideeffects #fittodayketobuynow #fittodayketoscam #fittodayketousa

    Some Ladies build insulin resistance in the course of pregnancy, this is known as gestational diabetic issues.

    It is just a very common ailment and it always
    happens when the woman is in her second trimester or even the third trimester.

    https://afrads.com/getting-my-beliv-blood-sugar-oil-to-work/

  2. Во время первых дебатов кандидатов на пост премьер-министра Великобритании все участники отказались считать бывшего главу правительства Бориса Джонсона честным. Об этом консенсусе среди претендентов пишет The Guardian.

    «Гонка за лидерство среди членов Консервативной партии вылилась в набор колкостей и взаимных обвинений после того, как на первых публичных дебатах развернулись споры о налогах и политике идентичности, однако ни один из пяти кандидатов не захотел назвать Бориса Джонсона честным», — рассказал политический корреспондент газеты Питер Уокер.

    Так, бывшая замминистра по вопросам равенства и местного самоуправления Кеми Бейднок в ответ на вопрос о том, можно ли считать Джонсона честным, сказала: «Иногда». Замминистра торговли Пенни Мордонт указала на серьезные проблемы с доверием к Джонсону. Глава МИД Лиз Трасс заявила об «ошибках» ушедшего в отставку британского лидера, а экс-министр финансов Риши Сунак отметил, что вопросы «честности и доверия» были среди факторов, повлиявших на его уход из правительства. Председатель специального комитета по иностранным делам палаты общин Том Тугендхат был единственным, кто смог однозначно ответить на вопрос, сказав: «Нет».

    После того как Джонсон объявил о своей отставке, он подчеркнул, что не будет публично поддерживать ни одного из кандидатов. При этом он же провел беседы с несостоявшимися претендентами в преемники и ясно дал понять, что Сунак не должен стать премьером Британии.

    Хотим порекомендовать проверенный годами магазин по продаже различных аккаунтов! На accs-shop.com есть гмэйл почта и конечно аккаунты Вконтакте и Инстаграм, которые прошли проверку и не блокируются за повторный вход. Также есть прокаченные аккаунты Фейсбук где от 1000 друзей!

  3. Военно-воздушные силы (ВВС) США изучали возможность создания межконтинентальных баллистических ракет (МБР) донного базирования и запускаемого из подземных туннелей ядерного оружия. Об этом рассказывает американский журнал Popular Mechanics, ссылаясь на отчет Федерации американских ученых.

    В первом случае МБР «помещается в водонепроницаемую капсулу, закрепленную на дне глубокого озера». «Как только отдается команда на пуск, капсула высвобождается и устремляется к поверхности, после чего запускается двигатель ракеты, и она идет вверх», — говорится в публикации.

    Во втором случае предполагалось построить сеть подземных туннелей с железнодорожными путями. «Ракеты должны перемещаться по рельсовой системе на пусковых установках и, в случае атаки, пробиваться сквозь землю наверх», — пишет издание.

    В Popular Mechanics отмечают, что от подобных идей отказались из-за финансовых, технологических и экологических сложностей их реализации. Издание пишет, что создаваемая в США МБР LGM-35A Sentinel наземного базирования будет запускаться из тех же установок, что и LGM-30G Minuteman III.

    В июле РИА Новости со ссылкой на ВВС США сообщило о произошедшем в ходе испытаний взрыве носителя Minotaur, представляющего собой конверсионную МБР Minuteman.

    Хотим порекомендовать проверенный годами магазин по продаже различных аккаунтов! На accs-shop.com есть аккаунты гугл купить и конечно аккаунты Вконтакте и Инстаграм, которые прошли проверку и не блокируются за повторный вход. Также есть прокаченные аккаунты Фейсбук где от 1000 друзей!

  4. Президент Международного союза биатлонистов (IBU) Олле Далин отреагировал на гибель биатлониста Игоря Малиновского, который разбился на вертолете на Камчатке. Об этом сообщает «Матч ТВ».

    «IBU и биатлонная семья сожалеют о потере Игоря Малиновского. Наши мысли и соболезнования его семье и близким друзьям», — заявил Далин. Он также напомнил, что россиянин был чемпионом мира среди юниоров и выступал в Кубке мира.

    Ранее 17 июля стало известно, что пассажиры и пилот разбившегося на Камчатке вертолета Robinson погибли. Воздушным судном управлял 25-летний биатлонист Игорь Малиновский.

    16 июля стало известно, что авиация и спасатели МЧС ведут поиски частного вертолета, выполнявшего коммерческий рейс по маршруту кальдера вулкана Узон — село Мильково. Его пилот не вышел на связь во время планового сеанса. Следственный комитет России возбудил уголовное дело после пропажи воздушного судна.

    2 марта исполнительный комитет IBU запретил российским и белорусским спортсменам участвовать в международных стартах. С аналогичными санкциями столкнулись и представители других видов спорта.

    Всем добрый день, если вам нужны аккаунты различных социальных сетей для свих целей, то советуем посетить accs-shop.com где вы сможете купить аккаунт gmail usa по приятным ценам и с гарантией качества!

  5. На фоне ремонта на трубопроводе «Северный поток» Германия сократила закачку в свои подземные хранилища газа (ПХГ). Об этом сообщает Gas Infrastructure Europe (GIE), данные организации приводит РИА Новости.

    Согласно отчету организации, заполненность ПХГ составляет 64,44 процента.

    Одновременно с сокращением закачки газа, в стране снизились показатели ветряной генерации энергии — ее доля в общегерманской составляет лишь 14,5 процента, что эквивалентно выработке за июль.

    Ранее глава Федерального сетевого агентства ФРГ Клаус Мюллер заявил, что в настоящее время газохранилища Германии заполнены недостаточно, чтобы пережить зиму без поставок российского газа.

    Ранее «Газпром» сократил поставки по газопроводу «Северный поток» со 167 до 67 миллионов кубометров из-за проблем с двумя турбинами Siemens. Одна из них находилась на ремонте в Канаде, а вторая остается в России в непригодном к эксплуатации состоянии, но провести техобслуживание также может только канадское предприятие.

    Переходите на самый крупный магазин аккаунтов всех социальных сетей accs-shop.com в России! Если вам надо купить почту gmail тогда вы попали по адресу. Ведь все наши аккаунты подтверждены и мы предоставляем тест на 6 часов, чтобы вы убедились в качестве наших аккаунтов.

  6. Требование посольства США в Киеве к американским гражданам немедленно покинуть территорию Украины может быть связано с подготовкой провокации. Такой шаг со стороны Запада допустил член главного совета военно-гражданской администрации (ВГА) Запорожской области Владимир Рогов в эфире «Комсомольская правда», передает РИА Новости.

    «Если все сопоставить, то выстраивается очень неприятная картина, что западные хозяева Зеленского явно готовят на постукраинском пространстве, пока еще подконтрольном Зеленскому, какую-то широкомасштабную провокацию», — заявил он.

    При этом Рогов отметил, что провокация может быть связана с использованием химического, биологического или радиоактивного оружия. Однако, подчеркнул он, никаких оснований для наступления российских сил на украинскую столицу нет, и режиму президента Украины Владимира Зеленского опасаться нечего. Рогов также подчеркнул, что Запад поставляет Украине крупные партии специализированных защитных костюмов и дезактивирующих веществ.

    Ранее посольство США в Киеве обратилось к своим согражданам и призвало их немедленно покинуть Украину наземным транспортом по соображениям безопасности. Кроме того, американцам посоветовали избегать мест массового скопления людей и участия в организованных мероприятиях. В Госдуме прокомментировали данную информацию и заявили, что США начали сливать Украину, поэтому Киеву следует задуматься о своей судьбе.

    Переходите на самый крупный магазин аккаунтов всех социальных сетей accs-shop.com в России! Если вам надо купить гугл адс тогда вы попали по адресу. Ведь все наши аккаунты подтверждены и мы предоставляем тест на 6 часов, чтобы вы убедились в качестве наших аккаунтов.

  7. Иногда бывает просто [URL=http://fty12qw.ru]http://fty12qw.ru[/URL] так.
    и да, все может быть.

  8. Глава МИД Великобритании Лиз Трасс заявила о готовности встретиться с президентом России Владимиром Путиным. Об этом сообщает РИА Новости.

    В ходе дебатов она пообещала, что если ее выберут премьер-министром, она пересечется с российским лидером на саммите G20 («Большой двадцатки»). «Я была готова осадить (главу МИД РФ) Сергея Лаврова. И я готова сказать непосредственно Путину и вызвать его на разговор при участии таких крупных стран, как Индия, Индонезия. Таким образом, я поеду туда и вызову его на разговор», — заявила дипломат.

    11 июля представитель МИД России Мария Захарова назвала Лиз Трасс кровожадной и деструктивной особой. Она припомнила заявление главы МИД Великобритании о том, что в случае избрания на пост премьер-министра она собирается обеспечить поражение России в спецоперации.

    Ранее в российском МИД напомнили, что Трасс неоднократно агрессивно высказывалась в сторону Москвы. «Вот и теперь, включившись в гонку за пост главы лидера правящей Консервативной партии Великобритании и стремясь реализовать свои неуемные амбиции, она сыплет угрозами в адрес нашей страны и ее руководства, хочет добиться „победы Украины” над Россией», — добавили во внешнеполитическом ведомстве.

    Хотим порекомендовать проверенный годами магазин по продаже различных аккаунтов! На accs-shop.com есть аккаунты гугл и конечно аккаунты Вконтакте и Инстаграм, которые прошли проверку и не блокируются за повторный вход. Также есть прокаченные аккаунты Фейсбук где от 1000 друзей!

  9. Член совета директоров футбольного «Динамо» Дмитрий Гафин отметил, что в клубе нашли способ удержать легионеров в ответ на новое положение Международной федерации футбола (ФИФА), которое позволило иностранным игрокам прерывать контракты с российскими клубами. Об этом сообщает «Спорт-Экспресс».

    Гафин отметил, что некоторые легионеры клуба подписали особый документ, где зафиксирован их отказ покидать «Динамо». Он не стал раскрывать имена игроков. Вместе с этим, Гафин отметил, что подобное положение ФИФА ставит клубы в беззащитное положение.

    10 июля стало известно, что украинский защитник Иван Ордец приостановил контракт с «Динамо». Игрок перебрался в немецкий «Бохум». До этого клуб покниул украинский тренер Андрей Воронин.

    ФИФА отстранила российские клубы и сборные от участия в международных стартах. Иностранным футболистам позволили прерывать контракты с российскими командами, чтобы не оказаться в изоляции.

    Переходите на самый крупный магазин аккаунтов всех социальных сетей accs-shop.com в России! Если вам надо купить гугл почту тогда вы попали по адресу. Ведь все наши аккаунты подтверждены и мы предоставляем тест на 6 часов, чтобы вы убедились в качестве наших аккаунтов.

  10. Пентагон заявил о ликвидации главаря ИГ в Сирии
    Лукашенко: Запад готовит план по нападению на Россию
    Роспотребнадзор: В России подтвержден первый случай завоза оспы обезьян
    Полиция не нашла военной символики на участниках драки в Судаке
    Российская ПВО сбила украинский дрон-камикадзе в Энергодаре в Запорожской областиВ Госсовете изменили должность Минниханова с президента на главу Республики ТатарстанМинобороны сообщило об уничтожении пусковых установок комплекса HarpoonЭксперт Юшков: «Северный поток» выйдет на полную мощность при согласии Канады сотрудничатьСорос заявил, что США могут превратиться в репрессивный режим из-за внутренних враговLego решила полностью уйти из России, прекратив коммерческую деятельность
    вход в Мегу

    рабочее зеркало Мега

  11. Пентагон заявил о ликвидации главаря ИГ в Сирии
    Лукашенко: Запад готовит план по нападению на Россию
    Роспотребнадзор: В России подтвержден первый случай завоза оспы обезьян
    Полиция не нашла военной символики на участниках драки в Судаке
    Российская ПВО сбила украинский дрон-камикадзе в Энергодаре в Запорожской областиВ Госсовете изменили должность Минниханова с президента на главу Республики ТатарстанМинобороны сообщило об уничтожении пусковых установок комплекса HarpoonЭксперт Юшков: «Северный поток» выйдет на полную мощность при согласии Канады сотрудничатьСорос заявил, что США могут превратиться в репрессивный режим из-за внутренних враговLego решила полностью уйти из России, прекратив коммерческую деятельность
    рабочая ссылка на Мегу

    актуальная ссылка на Мегу

  12. Пентагон заявил о ликвидации главаря ИГ в Сирии
    Лукашенко: Запад готовит план по нападению на Россию
    Роспотребнадзор: В России подтвержден первый случай завоза оспы обезьян
    Полиция не нашла военной символики на участниках драки в Судаке
    Российская ПВО сбила украинский дрон-камикадзе в Энергодаре в Запорожской областиВ Госсовете изменили должность Минниханова с президента на главу Республики ТатарстанМинобороны сообщило об уничтожении пусковых установок комплекса HarpoonЭксперт Юшков: «Северный поток» выйдет на полную мощность при согласии Канады сотрудничатьСорос заявил, что США могут превратиться в репрессивный режим из-за внутренних враговLego решила полностью уйти из России, прекратив коммерческую деятельность
    Мега ссылка

    Мега зеркало рабочее на сегодня

  13. Пентагон заявил о ликвидации главаря ИГ в Сирии
    Лукашенко: Запад готовит план по нападению на Россию
    Роспотребнадзор: В России подтвержден первый случай завоза оспы обезьян
    Полиция не нашла военной символики на участниках драки в Судаке
    Российская ПВО сбила украинский дрон-камикадзе в Энергодаре в Запорожской областиВ Госсовете изменили должность Минниханова с президента на главу Республики ТатарстанМинобороны сообщило об уничтожении пусковых установок комплекса HarpoonЭксперт Юшков: «Северный поток» выйдет на полную мощность при согласии Канады сотрудничатьСорос заявил, что США могут превратиться в репрессивный режим из-за внутренних враговLego решила полностью уйти из России, прекратив коммерческую деятельность
    Мега актуальное зеркало

    официальный сайт Мега

  14. Пентагон заявил о ликвидации главаря ИГ в Сирии
    Лукашенко: Запад готовит план по нападению на Россию
    Роспотребнадзор: В России подтвержден первый случай завоза оспы обезьян
    Полиция не нашла военной символики на участниках драки в Судаке
    Российская ПВО сбила украинский дрон-камикадзе в Энергодаре в Запорожской областиВ Госсовете изменили должность Минниханова с президента на главу Республики ТатарстанМинобороны сообщило об уничтожении пусковых установок комплекса HarpoonЭксперт Юшков: «Северный поток» выйдет на полную мощность при согласии Канады сотрудничатьСорос заявил, что США могут превратиться в репрессивный режим из-за внутренних враговLego решила полностью уйти из России, прекратив коммерческую деятельность
    рабочая ссылка Мега

    где взять рабочее зеркало Мега

  15. Пентагон заявил о ликвидации главаря ИГ в Сирии
    Лукашенко: Запад готовит план по нападению на Россию
    Роспотребнадзор: В России подтвержден первый случай завоза оспы обезьян
    Полиция не нашла военной символики на участниках драки в Судаке
    Российская ПВО сбила украинский дрон-камикадзе в Энергодаре в Запорожской областиВ Госсовете изменили должность Минниханова с президента на главу Республики ТатарстанМинобороны сообщило об уничтожении пусковых установок комплекса HarpoonЭксперт Юшков: «Северный поток» выйдет на полную мощность при согласии Канады сотрудничатьСорос заявил, что США могут превратиться в репрессивный режим из-за внутренних враговLego решила полностью уйти из России, прекратив коммерческую деятельность
    Мега актуальная ссылка

    правильная ссылка на Мегу

  16. Жительница Тонбриджа, Великобритания, Ракель Дикуру подверглась нападкам в сети за чересчур откровенный образ на детском празднике. Об этом пишет The Sun.

    Сестра героини материала опубликовала в соцсетях видео, в котором Дикуру разрезает торт в честь семилетия своего сына Алекса. На размещенных кадрах 37-летняя британка запечатлена в миди-платье с открытыми плечами и декольте, которое частично оголило ее грудь.

    Такие новости на сегодня, а если вы сейчас в поисках качественных и фирменных кроссовок – тогда мы советуем вам посетить сайт нашего партнера! Переходите по ссылке официальный сайт найк кроссовки где вы сможете купить кроссовки Nike по дисконт ценам.

  17. Лавров: если Запад поставит Украине дальнобойное оружие, география операции отодвинется
    ВС РФ уничтожили под Одессой свыше 200 украинских боевиков
    Зампредседателя Совбеза Медведев опубликовал список из 11 «грехов России»
    Глава комитета Госдумы Пахомов сообщил, что апартаменты не будут приравнены к жилью
    Президент Путин: для восстановления ДНР и ЛНР понадобятся годы
    Омг сайт зеркало

  18. Лавров: если Запад поставит Украине дальнобойное оружие, география операции отодвинется
    ВС РФ уничтожили под Одессой свыше 200 украинских боевиков
    Зампредседателя Совбеза Медведев опубликовал список из 11 «грехов России»
    Глава комитета Госдумы Пахомов сообщил, что апартаменты не будут приравнены к жилью
    Президент Путин: для восстановления ДНР и ЛНР понадобятся годы
    Омг рабочий сайт

  19. Лавров: если Запад поставит Украине дальнобойное оружие, география операции отодвинется
    ВС РФ уничтожили под Одессой свыше 200 украинских боевиков
    Зампредседателя Совбеза Медведев опубликовал список из 11 «грехов России»
    Глава комитета Госдумы Пахомов сообщил, что апартаменты не будут приравнены к жилью
    Президент Путин: для восстановления ДНР и ЛНР понадобятся годы
    Омг ссылка зеркало

  20. Лавров: если Запад поставит Украине дальнобойное оружие, география операции отодвинется
    ВС РФ уничтожили под Одессой свыше 200 украинских боевиков
    Зампредседателя Совбеза Медведев опубликовал список из 11 «грехов России»
    Глава комитета Госдумы Пахомов сообщил, что апартаменты не будут приравнены к жилью
    Президент Путин: для восстановления ДНР и ЛНР понадобятся годы
    как зайти на Омг

  21. Постпреды стран Евросоюза утвердили седьмой пакет антироссийских санкций
    Лавров заявил об изменении географии СВО из-за поставок Запада дальнобойного оружия Киеву
    Министр обороны США считает, что военные действия на Украине находятся на решающем этапе
    ВСУ попытались атаковать с помощью беспилотников Запорожскую АЭС
    Рентабельность экспорта НЛМК в июне стала отрицательной
    плей фортуна зеркало 2020
    плей фортуна официальный сайт

  22. бесплатная дистрибуция музыки

    „In addition to distributing music to over 250 digital stores, Fast Distro Music provides its users with comprehensive sales data, as well as social media promotion and music publishing administration as additional services.

  23. МВД России объявило в розыск Леонида Гозмана
    В ФСБ заявили о срыве попытки украинской разведки угнать самолёты ВКС РФ
    IH: премьер Израиля Лапид пригрозил России ответными мерами в случае закрытия «Сохнут»
    Мишустин поручил вице-премьерам курировать развитие разных высокотехнологичных направлений
    вавада

    вавада зеркало на сегодня рабочее

  24. «Газпром» останавливает еще одну турбину «Северного потока»
    ФСБ сообщила о пресеченной операции военной разведки Украины по угону боевых самолетов
    Курский губернатор Старовойт сообщил об обстреле села Алексеевка со стороны Украины
    IH: премьер Израиля Лапид пригрозил России ответными мерами в случае закрытия «Сохнут»
    rt22 ru радиотехника 20 века форумы

    нкнх форум акции

  25. лодки ПВХ Gladiator
    лодки гладиатор отзывы
    мотор гладиатор отзывы
    лодки gladiator отзывы
    мотор gladiator отзывы
    лодки gladiator отзывы
    лодки ПВХ Gladiator
    лодки гладиатор отзывы
    мотор гладиатор отзывы
    лодки gladiator отзывы
    мотор gladiator отзывы
    лодки гладиатор отзывы
    лодки ПВХ Gladiator
    лодки гладиатор отзывы
    мотор гладиатор отзывы
    лодки gladiator отзывы
    мотор gladiator отзывы

  26. Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков заявил, что публикации американских СМИ о потерях российской армии во время военной операции на Украине — фейки.
    Коммерсантъ
    По данным NYT, количество погибших российских военных озвучили накануне на брифинге госдепартамента, минобороны и объединенного комитета начальников штабов и управления директора национальной разведки США.
    Smotrim.ru
    Официально Минобороны России в последний раз сообщало о потерях среди российских военных в марте.
    Коммерсантъ
    25 марта первый заместитель начальника Генерального штаба Вооруженных сил РФ Сергей Рудской заявил, что с момента начала спецоперации Россия потеряла 1351 военнослужащего, еще 3825 получили ранения.
    Известия

    омг онион сайт

    как зайти в омг

  27. Песков посоветовал не доверять американским публикациям о потерях российской армии
    МИД Финляндии предложил нарушить нормы Евросоюза и аннулировать выданные россиянам визы
    Разговор президента США Байдена и лидера Китая Си Цзиньпина продлился больше двух часов
    В МО РФ заявили о расстреле отступающего батальона ВСУ боевиками теробороны
    пассивный доход в интернете с минимальными вложениями

    левый доход 5 букв

  28. Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков заявил, что публикации американских СМИ о потерях российской армии во время военной операции на Украине — фейки.
    Коммерсантъ
    По данным NYT, количество погибших российских военных озвучили накануне на брифинге госдепартамента, минобороны и объединенного комитета начальников штабов и управления директора национальной разведки США.
    Smotrim.ru
    Официально Минобороны России в последний раз сообщало о потерях среди российских военных в марте.
    Коммерсантъ
    25 марта первый заместитель начальника Генерального штаба Вооруженных сил РФ Сергей Рудской заявил, что с момента начала спецоперации Россия потеряла 1351 военнослужащего, еще 3825 получили ранения.
    Известия

    как зайти в омг

    омг актуальная ссылка

  29. Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков заявил, что публикации американских СМИ о потерях российской армии во время военной операции на Украине — фейки.
    Коммерсантъ
    По данным NYT, количество погибших российских военных озвучили накануне на брифинге госдепартамента, минобороны и объединенного комитета начальников штабов и управления директора национальной разведки США.
    Smotrim.ru
    Официально Минобороны России в последний раз сообщало о потерях среди российских военных в марте.
    Коммерсантъ
    25 марта первый заместитель начальника Генерального штаба Вооруженных сил РФ Сергей Рудской заявил, что с момента начала спецоперации Россия потеряла 1351 военнослужащего, еще 3825 получили ранения.
    Известия

    омг адреса зеркала

    омг официальная ссылка

  30. На месте удара по тюрьме в Еленовке найдены обломки снарядов HIMARS
    Бывший командир «Азова» Билецкий объявил охоту на виновных в ударе по пленным в СИЗО
    Украинские диверсанты, задержанные под Липецком, арестованы судом
    Северная Македония отдала Украине российские танки Т-72
    Самолет рейса Грозный — Москва вернулся в аэропорт вылета
    дерипаска биография
    русал дерипаска

  31. Лавров: если Запад поставит Украине дальнобойное оружие, география операции отодвинется
    ВС РФ уничтожили под Одессой свыше 200 украинских боевиков
    Зампредседателя Совбеза Медведев опубликовал список из 11 «грехов России»
    Глава комитета Госдумы Пахомов сообщил, что апартаменты не будут приравнены к жилью
    Президент Путин: для восстановления ДНР и ЛНР понадобятся годы
    зеркало Омг

  32. Лавров: если Запад поставит Украине дальнобойное оружие, география операции отодвинется
    ВС РФ уничтожили под Одессой свыше 200 украинских боевиков
    Зампредседателя Совбеза Медведев опубликовал список из 11 «грехов России»
    Глава комитета Госдумы Пахомов сообщил, что апартаменты не будут приравнены к жилью
    Президент Путин: для восстановления ДНР и ЛНР понадобятся годы
    рабочая ссылка на Омг на сегодня

  33. Программа сайт: kinostudiyawindowslive.ru чтобы тварей и редактирования видео, втискивающаяся в течение эшелон пакета «Узловые элементы Windows». Ранешние версии Windows Talkie Maker распространялись на составе Windows Me, Windows XP также Windows Vista, небольшой выходом Windows 7 Киностудия пребывала исключена с операторной системы Windows.

  34. As I am looking at your writing, totosite I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

  35. Being a digital marketer today is definitely not easy! Not only do you need high-quality content, you need a lot of it. But creating good content is incredibly time consuming. At least that is what I thought until I came across WordAi… In case you have never heard of WordAi, it is a lightning fast content rewriter that uses Artificial Intelligence to automatically create unique variations of any piece of content. The best part is, WordAi creates rewrites that both humans and Google love.  I know, that’s a bold claim and I was pretty skeptical myself. So I decided to test their claims with their free trial and can tell you honestly, I opted directly for the yearly subscription after that. I’m not exaggerating when I tell you that WordAi is better than any other tool, service, or method on the market. I have been using WordAi to fill out my blogs and have already covered the cost of my yearly subscription. Its crazy but Im just scratching the surface of how far I can scale my SEO with WordAi! While I am using WordAi to scale my SEO efforts, you can also use WordAi to diversify your copy or even brainstorm to beat writers block! I could tell you about WordAi all day, but you really just need to try it for yourself. They are so confident in their technology that they offer a completely free 3-day trial AND a 30-day money back guarantee. So what are you waiting for? Click here to get started with WordAi for Free! Register here and get a bonus.

  36. A secret weapon for anyone who needs content. I dont need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, its nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least thats what I thought until I came across Article Forge. Built by a team of AI researchers from Stanford, MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an AI content writer that uses deep learning models to research, plan out, and write entire articles about any topic with the click of a button. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content. I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a complete article with the Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

  37. Доброго времени суток товарищи!
    Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
    Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.На сегодняшний день межкомнатные двери из стекла быстро набирают популярность и спрос у покупателей. Причина этого понятна, ведь стеклянные двери защищают от посторонних глаз и звуков, а также пропускают свет, визуально расширяют пространство помещения и отлично вписываются в любой интерьер, который может быть выполнен как в классическом варианте, так и в стиле модерн или хай-тек.
    Увидимся!

  38. Добрый день господа!
    Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
    Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Стеклянные двери межкомнатные в Минске с ценами и фото представлены на данной странице. Вы можете заказать и купить их с бесплатным замером и доставкой по Беларуси. Вам по нраву такой неординарный вариант как стеклянные межкомнатные двери? Наша Команда в Минске расскажет всё о секретах установки, дизайнах интерьера с примерами фото, и поможет выбрать и купить дверь вашей мечты по нормальным ценам. Плюсы и минусы дверей из стекла: Сейчас такие варианты пользуются большой популярностью. Их выбирают для установки в душе, бане, а некоторые и вовсе предпочитают видеть их в качестве межкомнатных.
    От всей души Вам всех благ!

  39. Приветствую Вас товарищи!
    Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
    Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Офис сегодня – это не пыльная комната в панельном здании, а лицо компании, его визитная карточка. Во многом это определяет интерьер, но также огромное значение имеют дверные конструкции и стеклянные перегородки в офисе. Появившись в качестве перегородок достаточно давно, стеклянные стены использовались чаще всего просто в качестве разделителя помещения, и только недавно они вошли в список интерьерных изюминок. В своих конструкциях мы используем стекло от лучшего мирового производителя листового стекла AGC GLASS EUROPE.
    От всей души Вам всех благ!

  40. Bu yazımızda sizlere bedava pubg mobile facebook 2023, twitter, gmail hesabı ve play games hesabı vereceğiz.
    Ücretsiz Pubg Mobil Hesap – Pubg hesabı ile
    pubg üst seviye, bedava oyun gibi kelimeleri aramanıza gerek yok.
    Çünkü sizlere skinli bedava pubg mobile hesapları, bedava rp
    ve elite royale passlı pubg hesapları için bedava şifreler vereceğim..

    Oyunun dünya çapında yaklaşık 3,2 milyon çevrimiçi oyuncusu
    var. Oyuncuların bazı avantajlardan yararlanabilmesi için Pubg’de ücretsiz olarak Unknown Cash (Uc) almanız gerekir.
    Bulunduğum pubg mobile’da sizler için olabildiğince
    çok UC ve free pass royale hesabı bulmaya çalıştım ve sizlerle paylaşmak istedim.
    Pubg Mobile’da ücretsiz UC Czars yazımızda sizlere ücretsiz Pubg mobile
    hesabı hediye edeceğim. Verdiğim hesaplara
    yakından bakarsanız Facebook Pubg Mobil Hesaplarını da göreceksiniz.

    Bedava Pubg Mobile Hesap

  41. Bedava PUBG Mobile 2023 hesabımızda aktif olarak kullanabileceğiniz güncel ücretsiz pubg hesaplarını sizlerle paylaşacağız.
    PUBG Mobile’ın 200 milyondan fazla oyuncusu var. Elbette bu sayıya
    aktif olarak oynayanlar ve oynamayanlar da dahildir.

    Birçok kullanıcı, PUBG Mobile’da sıfırdan başlamayı zor bulabilir.
    PUBG Ücretsiz Hesap adı altında arama yapan oyunculara güncel hesap bilgilerini sağlayacağız.
    İçeriğimizde paylaştığımız oyun hesaplarının birçoğu aktif hesaplardır.

    Yabancı forumlardan toplayarak sizler için ücretsiz PUBG hesapları hazırladık.
    Bu hesaplar ayrıca 600 UC ile ücretsiz bir Pung hesabı
    içerir. Bu içeriği sürekli olarak güncelleyeceğiz.

    Bedava Pubg Mobile Hesap

  42. PUBG Mobile 2023 bedava hesap Pubg mobile, 300 milyondan fazla aktif
    oyuncusuyla en popüler mobil oyunlardan biridir.

    Her gün yeni oyuncuların katıldığı Pubg Mobile, yeni
    oyuncuları oyunda hızlı bir şekilde seviye atlamak
    için ücretsiz PUBG Mobil Hesap ve PUBG Mobil Ücretsiz Hesap aramaya teşvik ediyor.

    Bu yazımda sizlere yabancı forumlardan aldığım kullanılmış aktif hesapları getirmek istiyorum.
    Bazı ücretsiz Pubg hesaplarında size vereceğim ücretsiz mobil pubg
    hesapları listesinde karakter kostümleri, giyim ve ekipmanları ile silah örnekleri gibi ekipmanları bulabilirsiniz.

    Neyse ki değerli ücretsiz hesaplar arasında UC ile üst düzey hesaplar
    bulabilirsiniz. Kostüm ve silah alabilirseniz, hesaplar oyunda daha güçlü bir konumda olacaktır.

    Aşağıda verdiğim ücretsiz Pubg mobile hesaplarına çok talep olduğu için yazımızı düzenli olarak güncellemeye çalışacağım.

    Bazı Pubg mobile hesapları başkası tarafından kullanıldığı için hatalı şifre uyarısı verebilir.
    Hesapları çalışamayanlar veya bedava Pubg hesabı alamayanlar
    yorum kısmından yazarak bize bildirebilirler.

    Pubg Mobile hesabınızı para ödeyerek yükseltebilir veya
    dilerseniz size sağladığım ücretsiz Pubg mobile hesaplarını hiçbir ücret ödemeden kullanabilirsiniz.

    Bedava Pubg Mobile Hesap

  43. Bedava PUBG Mobile hesapları 2023, bugün çevrimiçi olarak
    birçok kişi tarafından yüksek talep görmektedir. İlgili oyunda hesap oluşturmak birçok kişi için kolay olsa da, bazı kullanıcılar
    hesap oluşturmakla uğraşmak istemedikleri için ücretsiz hesap talep etmektedir.
    Ayrıca oyuna hiç kaydedilmemiş hesapları paylaşarak sizin için çok özel olan hesaplarla
    oyundan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı oluyoruz.
    Sizlerle bu içerikte paylaştığımız tüm hesaplar manuel olarak açılmıştır ve banlanmamıştır.
    Böylece hesabınıza giriş yapabilir ve oyunu gönül rahatlığıyla oynamaya başlayabilirsiniz.

    Ücretsiz PUBG mobil hesaplarının listesi ne zaman güncellenir?

    Ücretsiz PUBG Mobile hesapları listemiz periyodik olarak güncellenmektedir.
    Bu süreler genellikle listedeki hesapların tükendiği aralıklardır.
    Takım arkadaşlarımızla manuel olarak oluşturduğumuz hesapları listeye ekliyoruz.

    Bir diğer sorun ise listede aktif bir hesap bulamazsanız yorum kısmından direk bizimle
    iletişime geçerek yeni hesap talebinde bulunabilirsiniz.

    Ücretsiz PUBG UC mobil hesapları şunları içeriyor mu?

    Daha önceki başlıklarda da belirttiğimiz gibi birçok kullanıcı
    için paylaştığımız ücretsiz PUBG Mobile hesapları tamamen karışık.

    Bu nedenle listeden aldığınız bazı hesaplar UC içerebilir.
    Tüm UC’ler sponsorlar tarafından dağıtıldığı için herhangi bir güvenlik sorunu yaşamazsınız.

    Bedava Pubg Mobile Hesap

  44. Pubg Mobile bedava hesapları 2023 (güncellendi);
    Oyun severler tarafından büyük bir ilgi ile oynanan pubg her geçen gün oyuncu sayısını
    arttırmaktadır. Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan Pubg mobile, 200 milyondan fazla
    oyuncuya sahiptir. Oyuna birkaç kez giren ve artık oynamayan oyuncular
    var, ancak birçoğu oynuyor.

    Burada sizlere daha önce kullanılmış Pubg Mobile 2023 bedava hesapları ve Pubg Mobile 2023 bedava hesapları vermeye çalışacağım yazımızda pubg oynayıp
    oyundan ayrılan kişilerin hesapları yer almaktadır. Gerçek
    zamanlı bir çevrimiçi telefon oyunu olan Pubg Mobile’da UC puanları, değerli
    silahlar ve değerli eşyalar almak zor ve pahalı bir iştir.

    Bu yazımda sizlere oyuna daha iyi bir konumdan giriş yapmanızı sağlayacak bedava pubg
    mobile hesabı ve bedava pubg mobile hesabı vereceğim.

    Yabancı forumlardan aldığım bedava pubg mobile hesapları arasında 600 UC’li Pubg Free hesabı var.
    Her ay düzenli olarak güncelleyeceğim mobil için ücretsiz Pubg hesaplarından kendinize bir hesap edinebilirsiniz.

    Daha önce bu pubg mobile oynamış ve hesabını satın almış kişilerin oyundan ayrıldığı pubg mobile hesapları
    listemizde bulabilirsiniz. Bazı ücretsiz pubb mobil hesapları UC içerir.

    Bu UC’leri uygun gördüğünüz şekilde kullanabilirsiniz.

    Bedava Pubg Mobile Hesap

  45. Bedava Pubg Mobile hesap 2023 ile ilgili yazımız ile karşınızdayız.
    Mobil oyunlar, çocuk ya da yetişkin fark etmeksizin herkesin ilgisini çeken, çağımızın en popüler aktivitelerinden biri haline geldi.
    İnternet çağında yaşadığımız için her gün yeni oyunlar piyasaya çıkıyor.
    Pubg Mobile böyle bir oyundur.

    Bu oyun çıktığı günden beri her gün milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaktadır.
    Hala herkesin oynadığı en popüler oyunlardan biridir.
    Yazımızda bu oyunu daha önce oynamış ve artık sıkıldığı için bırakan oyuncuların ücretsiz Pubg Mobile hesaplarını topladık.

    Özellikle Twitter’da ücretsiz Pubg Mobile hesapları mevcuttur.

    Bu hesapları güncel tutuyor ve sizler için paylaşıyoruz.
    Aralarında epeyce hesap var. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra yorum kısmından görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

    Bedava Pubg Mobile Hesap

  46. Bugün sizlere Bedava Pubg Mobile hesapları 2023 veriyoruz;
    Herkesin çok sevdiği ve şimdiden dünya çapında 200 milyon indirmeye ulaşan pubg mobile’da sizlere ücretsiz hesaplar vereceğiz.

    Pubg Mobile 2023 Ücretsiz Hesaplar ve Pubg Mobile 2023 Ücretsiz Hesaplar herkesin güvendiği
    güncel listeleri vermeye çalışacağım. Daha
    önce oyunu oynayıp da artık sıkılanlar veya oynamak istemeyenler için ücretsiz Pubg Mobile hesapları yazımızda.
    Pubg Mobile da en az hesap hacklemek veya UC yüklemek kadar pahalı, bu yazımızda size vereceğimiz hesaplar ile başlarda sorun yaşamadan oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabileceksiniz.

    Yerel ve yurt dışı forumlarda hem UC hesapları hem de ücretsiz hesaplar var, bu yazıda tüm hesapları paylaşacağız ve güncelleyeceğiz.
    Giriş yapamadığınız hesaplar varsa, yorumlarda bize bildirin, yeni hesaplar ekleyelim.

    Bedava Pubg Mobile Hesap

  47. Ücretsiz PUBG mobil hesaplari 2023 Son zamanların en popüler ve popüler oyunlarından biri olan PUBG için ücretsiz mobil hesapları sizler için topladık.
    Oyundan çok eğlenin.

    Ücretsiz PUBG Mobil Hesapları

    Her geçen gün güncellenen ve geliştirilen PUBG Mobile oyununun kullanıcı
    sayısı artmakta ve bu kadar fazla kullanıcı arasında kendini göstermek biraz daha
    zor hale gelmektedir. Bu son derece rekabetçi oyunda
    becerilerinizi daha iyi sergilemek için PUBG Mobile
    hesaplarından birine kaydolarak istediğiniz teçhizatı,
    kostümleri, silah tasarımlarını ve kıyafetleri alabilirsiniz.
    Biz de oyundan aldığınız keyfi artırmak için ücretsiz olarak alabileceğiniz
    PUBG Mobile hesaplarını araştırdık ve birleştirdik.

    Ücretsiz Pubg Mobile Hesap</a

  48. Ücretsiz Pubg mobil hesapları 2023 Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı
    olan Pubg Mobile, telefonunuzda oynayabileceğiniz çevrimiçi çok oyunculu bir oyundur.
    Tamamen ücretsiz olarak indirilebilir. Oyun ayrıca
    değerli eşyalar da satıyor. UC parası kullanarak çeşitli teçhizat ve teçhizat
    satın alabilirsiniz. Bu değerli eşyalardan bazıları,
    aylık olarak gelen mevsimlik ürünler ve silahlardır.

    Ücretsiz PUBG Mobile hesapları, Android ve IOS fark etmeksizin PUBG
    Mobile uygulamalarında kullanılabilir. Ancak ne yazık ki, bu hesapları kullanan web sitelerinin birçoğundaki hesaplar çalışmıyor.

    Enbilgin.net ekibi olarak paylaştığımız hesapları paylaşmadan önce mutlaka kontrol ederiz.
    PUBG Mobile hesap şifreleri bazen abonelerimiz tarafından değiştirilmektedir.
    Ancak böyle bir durumla karşılaşırsanız lütfen bu yazıyı sosyal ağlarda paylaşın ve bu
    sayfanın alt kısmından istek oluşturun. Doğrulama tamamlandıktan sonra
    ekibimiz size çalışan bir PUBG Mobile hesabı gönderecektir.

    Ücretsiz Pubg Mobile Hesap

  49. ücretsiz pubg mobile hesapları 2023 güncel listelemelerle ulaşabilirsiniz.

    Pubg Mobile 2023 hesapları ile ilgili ücretsiz yazımızı okumaya devam
    ederek bu konuda daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

    Ücretsiz Pubg Mobil Hesapları 2023

    Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Pubg Mobile oyunu her geçen gün yeni güncellemeler ve yeniliklerle daha popüler hale geliyor.

    Her yaş grubundan milyonlarca kişi tarafından oynanan bu oyunu
    ücretsiz olarak telefonunuza ve bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz.
    Oyuna sıfırdan başlamak bazen zor olabiliyor bu yüzden bazı kişiler ücretsiz pubg mobile hesapları arayarak oyuna daha kazançlı başlamak istiyor.

    Ücretsiz Pubg Mobil Hesapları 2023

  50. Pubg Mobile Bedava Hesap Facebook 2023 arayan arkadaşlarımız için bu
    yazımışda bedava pubg mobile hesap facebook dağıtıyorum.

    Sende ücretsiz olarak Pubg Mobile Bedava Hesap Facebook hesabı arıyorsan hemen burada ki hesapları kullanabilirsin. Lütfen hesapları
    para ile satmayın burası Pubg Mobile Bedava Hesap Facebook platforumudur ticaret hane değildir.
    Hesapları kullanın ve eğlencenin doruklarına çıkın.

    Pubg Mobile Bedava Hesap Facebook

  51. Bedava Free Fire Hesap garena Free Fire 2023; Bu hayatta kalma
    oyunu dünyada çok popüler. Her gün birçok kişinin oynamaya başladığı bu oyun aynı zamanda birçok youtuber tarafından önerilen oyunlardan biridir.

    Pubg Mobile benzeri bu oyunda güzel bir şekilde evlenmek isteyenler ücretsiz Free Fire hesapları arıyor.

    Bu yazımda sizlere ücretsiz Free Fire
    hesaplarının listesini vermeye çalışacağım. Yabancı bir forumdan aldığım bu hesapları kullanabilirsiniz.
    Hesap alamıyorsanız yorum kısmından yazabilirsiniz.

    Bedava Free Fire Hesap

  52. Bedava Free Fire Hesap 2023, Free Fire son zamanlarda Twitch ve
    DLive yayıncıları tarafından oynandığından dolayı
    oldukça fazla popülerlik kazanmıştır. Bu kadar popülerlik
    nedeniyle birçok oyuncu zamanını söz konusu oyunu oynayarak geçirmeye başladı.
    PUBG Mobile’a çok benzeyen bir oyunun diğer oyunlara göre birçok avantajı olduğu söylenebilir.
    İlgili oyundaki oyuncu sayısı her geçen gün artsa da bu yönde hesap açmak zorlaşmaktadır.
    İçeriğimizde hesap oluşturma süreci ile uğraşmak
    zorunda kalmamanız için size ücretsiz Free Fire hesapları veriyoruz.

    İşte ücretsiz Free Fire hesapları:

    Free Fire hesapları tamamen yasal yollardan alınmış olup sizlere ücretsiz olarak sunulmaktadır.
    Tüm hesapları dilediğiniz gibi kullanabilir ve oyun içerisinde güzel vakitler geçirebilirsiniz.

    Garena Free Fire Caesar Ücretsiz Hesaplar Güvenli mi?

    Free Free Fire Caesar hesapları gerçek kişiler tarafından oluşturulduğundan bir süre sonra hesap kapatma, ban gibi durumlarla karşılaşmanız pek olası değildir.
    Bu nedenle, hiçbir şekilde endişelenmenize gerek yok. Öte yandan alınan hesapların güvenliği tamamen size
    bağlıdır. Bu nedenle hesap edindikten sonra e-posta adresiniz ve şifreniz gibi önemli bilgileri değiştirmeniz ve diğer kişilerin erişimini kaldırmanız gerekmektedir.

    Bedava Free Fire Hesap

  53. Bedava Free Fire Hesap 2023’te listelenen tüm Free Fire Hesapları rastgele özelliklere
    sahiptir. Genelde iyi bir derecelendirmeye sahip
    olan bu hesaplar tamamen ücretsiz olarak sizlere sunulmaktadır.

    Gün içinde ziyaretçilerimiz tarafından Free Fire Ücretsiz Hesaplar alınsa bile merak
    etmeyin. Çünkü bu hesaplar her gün güncellenerek sizlere
    sunulacaktır. Hesapları kontrol ettikten sonra hesapların tükendiğini düşünüyorsanız yorum yazarak hesap talebinde bulunabilirsiniz.
    Ekibimiz sizinle bir gün içinde iletişime geçecektir.

    Free Fire Ücretsiz hesap oluşturucu

    Sitemizin sunduğu bu program ile kendinize özel bir hesap oluşturabilirsiniz.
    Lütfen üreticinin, jeneratör başlatıldığında hesabı veya şifreyi kırmaya çalışmayacağını unutmayın. Ücretsiz Hesap üreticisi,
    satın aldığımız bazı hesapları saklar, böylece her kullanıcıya özel bir
    hesap gösterilir. Üretici günde en fazla 150 hesap
    görüntüleyebilir. Size üst düzey ve önerilen bir hesap sunmuyor.
    Size kaydettiğimiz hesapları rastgele gösterir. İyi bir tane almak için Free Fire Özel Hesaplarını görüntüleyebilirsiniz.

    bedava hesap olarak gelen ihtiyaçları karşılamak
    için Free Fire Bedava Hesaplar yayınladık. Bu hesaplar sadece sitemiz adına kullanıcılardan satın alınmıştır!
    Hiçbir şekilde şifre kırma ya da yasa dışı
    bir olay söz konusu değildir.

    Bedava Free Fire Hesap 2023

  54. Bedava Free Fire Hesap Facebook 2023 hesapları ile oynayacağınız bu Free Fire oyununun neden benzerlerine göre daha fazla tercih edildiğini, nasıl bu
    kadar meşhur bir oyun haline geldiğini, neden Free Fire hesapları
    ile Free Fire oynamalıyız hakkında biraz bilgi vereyim.
    Pubg Mobile gibi çok güçlü bir rakibi varken.

    Free Fire hesapları ile oynayabileceğiniz Free fire oyunu 2017 yılında çıkmış, 111 Dots Studio tarafından geliştirilmiş ve Garena tarafından yayınlanmış, Pubg ve Pubg Mobile gibi çok güçlü rakiplerine üstünlük sağlamayı başarmıştır.
    O dönemde bu kadar çok free fire oynanmasının sebebi
    Pubg ve Pubg Mobile oyunlarının sistem gereksinimlerinin yüksek olması nedeniyle herkesin oynayamamasıydı.

    Free Fire oyununa benzeyen Pubg oyunu hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz PUBG UC Bedava Kodlar yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

    Hal böyle olunca Free Fire oyunu muadillerine göre
    daha fazla tercih ediliyor ve Free Fire hesapları bu kadar beğenildiği için irdeleniyor.

    Bedava Free Fire Hesap Facebook

  55. Bedava Free Fire Hesap 2023 ve Tsars with Diamonds hesapları

    Free Free Fire hesapları. Buradaki hesaplar yabancı ve yerli forumlardan toplanır.
    Bu hesapları kullanarak Free Fire oyununu oynayabilirsiniz, kimseye
    satış yapmayın. Hesapları güncel tutabilmemiz için hesabı olan arkadaşlar lütfen yorum kısmında aldığı hesabı belirtiniz.
    Bu şekilde Free Fire ücretsiz oyuncuları en son gelişmelerden haberdar olabilir.

    Free Fire, birçok oyuncu tarafından oynanan Pubg Mobile benzeri bir oyundur.
    Buradaki hesaplardan birini değerlendirme amaçlı kullanabilirsiniz.
    Ancak oyunda dereceli bir sistem olduğu için ciddi bir şekilde oynayacaksanız kendi hesabınızı oluşturmanızı
    tavsiye ederiz.

    Bedava Free Fire Hesap

  56. Bedava Free Fire Hesapları 2023 Free Accounts Free
    Fire, Garena Free Fire, 111 Dots Studio tarafından geliştirilen ve Android ve iOS için Garena tarafından yayınlanan şifreli bir çevrimiçi çok oyunculu hayatta kalma oyunudur.
    2019 yılının en çok indirilen mobil oyunu oldu. Dilerseniz bilgisayarınızda da oynayabilirsiniz.
    Takım ve tekli modlarda oynamanın heyecanını
    doyasıya yaşayabilirsiniz.

    Bir öneri olarak, kendi başınıza sıfırdan bir hesap açmayı seçerseniz, bunun daha
    karlı ve daha güvenli olacağını belirtmekte fayda olduğunu düşünüyoruz.

    Free Fire çevrimiçi bir aksiyon oyunudur. Free Fire hesabı Bu oyunu ücretsiz oynamanıza izin veren hesaplar var.

    Sitemizdeki ücretsiz hesaplara erişmek son derece kolaydır.
    Çoğu kullanıcı için, ücretsiz bir Fire hesabına ücretsiz erişim elde etmek çok
    önemlidir. Fire Game Free Hesabına sitemizden ücretsiz olarak erişebilirsiniz.
    Hazır girişler ve şifreler web sitemizde mevcuttur. Ancak free fire free hesap açmak mümkündür.
    Free Fire, açık bir hesapla oynamakta serbesttir. Sitemiz
    oyun severler için oldukça faydalı olacaktır. Oyunlar, web sitemizden satın alınabilen ücretsiz hesaplarla oynamak için ücretsiz
    olacaktır. Free fire için bedava hesap arıyorsanız sitemizi
    ziyaret etmelisiniz.

    Bedava Free Fire Hesapları

  57. Ücretsiz Free Fire Hesap 2023 (ücretsiz hesap şifreleri).
    Free Fire hesaplarına sahip olmak, birçok insanın istediği şeydir çünkü dış görünüm fiyatlarının çok
    yüksek olduğunu zaten biliyoruz ve önce elmasları toplamamız gerekiyor.
    Pekala, satın almak isteyenler için beyler bu makaleyi sonuna kadar okuyun.

    Serbest atışa genel bakış

    Garena Free Fire tarafından yayınlanan bu oyun, Android veya iOS kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor, ayrıca Free Fire her ay
    her zaman etkinlikler veya turnuvalar düzenliyor.

    Bu oyunda size silah görünümleri, karakterleri havalı yapan paketler
    gibi çeşitli ilginç öğeler sunulacak ve hepsini elde etmek için çok fazla elmasa sahip olmanız gerekiyor.

    Ücretsiz Free Fire Hesap

  58. Link exchange is nothing else except it
    is only placing the other person’s website link on your page
    at appropriate place and other person will also do similar in favor of you.

    ahkam mahmak

  59. Free Fire Bedava Hesap 2023 | Garena ve Gizyazı hesabı.
    Bu içeriğimizde sizlere free fire oyunu ve bedava hesaplar hakkında bilgiler vereceğiz.

    Serbest atış, çok iyi olmasına rağmen popüler bir oyundur.
    Birçok insan serbest atış oynarken çıldırır ve daha fazla hata yapar.

    Onlardan biri olmayın ve endişelenmeden güzel oynamaya çalışın. Bu neden? Bu sayede free fire turnuvalarında para ya da değerli hediyeler kazanabilirsiniz.
    Gerçekten değerli bir şey kazanmak istiyorsanız, önce turnuvaya girmeli ve kazanmalısınız.
    Bunun için sıkı antrenman yapmanız gerekiyor.

    Free Fire Bedava Hesap

    Yakında size free fire oyunu hakkında daha fazla bilgi göndereceğiz.
    Ücretsiz hesap almadan önce bu bilgilerle daha güçlü bir oyuncu olabilirsiniz.
    Bu sayede ücretsiz hesabınızı güçlendirebilir, turnuvalara katılabilir
    ve ödüller kazanabilirsiniz. Oyun hakkında fazla bir
    bilginiz yoksa lütfen aşağıdaki yazıları dikkatlice okuyunuz.

    Bu şekilde asla kafanız karışmaz.

    Free Fire Bedava Hesap

  60. bedava ücretsiz free fire hesap 2023 hesap dağıtıyoruz.
    İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz bedava free fire
    hesapları. Biz ücretsiz bir şekilde insanlara yardımcı olmak amacı ile kar
    gütmeden free fire 2023 hesap veriyoruz. Sende eğer
    bedava free fire hesapları 2023 arıyorsan buradan alıp kullanabilirsiniz.

    Lütfen hesaplarımızı para ile satmaya çalışmayın tamamen ücretsiz free fire hesap 2023 amacı ile kurulmuştur.

    Free Fire Hesapları

  61. Hamilelik hesaplayıcıları, doğum tarihini ve hamilelikle ilgili diğer bilgileri tahmin etmenin harika bir yoludur.

    Bu hesap makineleri çevrimiçi olarak bulunabilir ve ücretsiz olarak veya küçük bir
    ücret karşılığında erişilebilir.

    En popüler hamilelik hesaplayıcılarından bazıları şunlardır:

    – Motherhood Maternity’den Gebelik Hesaplayıcı

    – BabyCenter Gebelik Hesaplayıcı

    – BabyMed’den Gebelik Hesaplayıcı

    – WebMD’nin Hamilelik Hesaplayıcısı

    – BirthControl.com’dan Hamilelik Takvimi

  62. bedava hesap sitesi sana bedava hesaplar verir, eğer sende bedava hesap istiyorsan bedava hesaplar
    sitesine girmen gerekir. ücretsiz hesap almak için ücretsiz hesaplar sitemizden bedava hesab araması yapman lazım.
    hesap bedava sitesi senin içindir.

    bedava hesap

  63. Bebeğiniz için bir bebek arabası arıyorsanız, biri için alışveriş yaparken aşağıdaki
    faktörleri göz önünde bulundurmalısınız.
    – Bebek arabasının her iki tarafında bir tutamak bulunmalıdır,
    böylece bebeğinizi diğeriyle tutarken bebek arabasını bir elinizle itebilirsiniz.

    – Bebek arabasının çocuğunuzu büyüdükçe ağırlamak için iyi
    bir ağırlık kapasitesine sahip olması önemlidir.

    – Bebek arabası yaslanabilmeli ve çocuğunuzu güvenli bir konumda tutabilmelidir.

    – Bebek arabası, çocuğunuzun hareket halindeyken bebek
    arabasından yuvarlanmasını önlemek için iyi bir fren sistemine sahip olmalıdır.

    – Sert yüzeylerin çizilmesini önlemek için tekerlekler kauçuk veya plastikten yapılmalıdır.

    – Bebek arabasının çocuk bezi, şişe ve oyuncaklar için bir saklama sepetine
    sahip olması önemlidir.
    – Bebek arabası ayrıca güneşten daha fazla koruma
    için bir güneşlik olmalıdır.
    – Bebek arabası, bebeğinizi güneşin zararlı
    ışınlarından korumak için aşağı inebilecek bir gölgelik olmalıdır.

    – Bebek arabası, büyüdükçe çocuğunuzla birlikte büyüyebilmesi için ayarlanabilir bir koltuğa sahip olmalıdır.

  64. Regl Olursanız Hamile Kalır mısınız?
    Pek çok insan adet döneminde hamile kalınamayacağına inanır.
    Bunun nedeni, adet kanının aslında bir yumurta olmadığını ve
    bu nedenle döllenemeyeceğini düşünmeleridir.

    Bu doğru değil. Adet kanı bir yumurta olmayabilir, ancak hamileliğin gerçekleşmesi
    için gerekli olan bir sürü başka şeyi içerir.
    Örneğin, spermin rahme girmesi ve orada hayatta
    kalması için gerekli olan uterin astar hücreleri
    ve servikal mukus vardır. Adet kanında ayrıca serviksin yumuşamasına ve spermlere
    karşı daha duyarlı olmasına yardımcı olan prostaglandin bulunur.

    Bu yanılgıyla ilgili başka bir şey de, bazı insanların, adet
    görürseniz, vücudunuzun zaten bu dönemde doğurgan olmadığı için hamile kalamayacağınızı düşünmesidir.
    Yine, bu da doğru değil çünkü sperm, cinsel ilişki gerçekleştikten sonra beş güne
    kadar üreme sisteminizde yaşayabilir; yani regl günlerinizde hala bir yumurtayı dölleyebilirlerse
    Menstrüasyon Süreci

  65. Cinsel ilişki tarihine göre hamilelik hesaplama nedir?

    İlişki tarihine göre gebelik hesaplama, cinsel ilişki zamanına dayalı olarak hamilelik olasılığını belirleyen matematiksel bir hesaplamadır.
    Hesaplayıcı genellikle son adet döneminden bu yana geçen gün sayısını ve son yumurtlamadan bu yana geçen gün sayısını temel alır.

  66. Hamileyken vücudunuz birçok değişiklikten geçer ve siz bunun farkında bile olmayabilirsiniz.
    Bu değişiklikler hamilelik belirtileri olabilir. En yaygın semptomlardan bazıları sabah
    bulantısı, yorgunluk ve belirli yiyecekler için istektir.

    Diğer semptomlar ağrıyan göğüsleri, artan idrara çıkma ve ruh hali değişimlerini
    içerebilir. Hamileyken, bu belirtilerin farkında olmalı ve bunlardan herhangi biri meydana
    gelirse harekete geçmelisiniz.

  67. Hello just wanted to give you a quick heads up.
    The text in your content seem to be running off the screen in Chrome.
    I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but
    I figured I’d post to let you know. The design and style look great though!
    Hope you get the problem solved soon. Cheers
    https://latestxxx.video/tag/actrices-porno-colombiana

  68. Hamilelik takvimi, kadınların hamileliklerini ve semptomlarını takip
    etmelerine yardımcı olmak için kullanılan bir araçtır.
    Bu araç, kadınların semptomlarını takip etmelerine yardımcı olur ve doktorlarını ne zaman görmeleri gerektiğini görmelerini
    kolaylaştırır. Takvim ayrıca ne zaman hamilelik testi yaptırmaları gerektiğini bilmelerine yardımcı olur.

    Takvimi kullanırken son adet tarihinizin ve
    ilk adet tarihinizin olduğundan emin olmanız önemlidir.
    Bu, vade tarihinizi hesaplamanızı kolaylaştıracaktır.

  69. Kimyasal gebelik, vücuttaki hormon dengesizliği nedeniyle meydana gelen erken bir düşüktür.
    Herhangi bir ağrı veya kanama olmadan kimyasal bir hamilelik yaşamak mümkündür ve tespit edilmesi
    zor olabilir. Kimyasal bir hamileliğin belirtileri, düzenli bir düşük yapma
    belirtilerine benzer, ancak bazı önemli farklılıklar vardır.

    Kimyasal gebeliğin en belirgin belirtisi lekelenme olup, düşükten iki
    hafta öncesine kadar gerçekleşebilir. Eğer görürsen, mümkün olan en kısa sürede doktorunuza göründüğünüzden emin olun. Kimyasal
    gebeliğin diğer belirtileri karın ağrısı, kramp ve
    mide bulantısıdır. Bu belirtilerden herhangi
    birine sahipseniz, derhal doktorunuza başvurduğunuzdan emin olun.

  70. Hamilelik testi, bir kadının hamile olup olmadığını tespit
    eden tıbbi bir cihazdır.

    Hamilelik testi, bir kadının hamile olup olmadığını tespit etmek için idrardaki hCG seviyelerini
    ölçer. Hamile kadınlarda hCG seviyeleri hamile olmayan kadınlara göre daha yüksektir.
    Hormonlar, adet gecikmesinden beş gün önce tespit edilebilir, ancak çoğu test onları ancak adet gecikmesinden sonra
    tespit edebilir.

    Bazı gebelik testleri diğerlerinden daha erken çalışacak şekilde tasarlanmıştır ve adet
    gecikmesinden beş günden daha erken olan gebelikleri tespit etmede daha doğru olabilir.

  71. Gebe kalmaya çalışan herkes için hamilelik testleri gereklidir.
    Hamileyken, vücudunuz birçok değişiklikten geçer.
    Bazı değişikliklerin diğer yaygın sağlık koşullarının semptomlarından anlaşılması zor olabilir..

    Hamilelik testi, herhangi bir semptom yaşamadan önce hamile olup olmadığınızı anlamanıza yardımcı olabilir..

    Hamilelik testi yaptırmak için en iyi zaman adet döngünüzün başlangıcıdır.
    Bunun nedeni, bir kadının vücudu olası bir hamilelik için hazırlanırken, insan koryonik gonadotropin (hCG) adı verilen bir hormon salgılar.
    Test çubuğunu idrarınıza koyup birkaç dakika içinde çıkararak
    hamile olup olmadığınızı öğrenmek için hamilelik testi kullanabilirsiniz.

    Test çubuğunda bir çizgi varsa, hamile olduğunuz anlamına gelir.
    Test çubuğunda çizgi yoksa, hamile olmadığınız anlamına gelir.

  72. ivf gebelik hesaplayıcısı, kaç haftalık hamile olduğunuzu bulmak için harika bir araçtır.
    Bu web sitesi, son tarihinizi öğrenmek, son tarihinizi hesaplamak ve daha fazlası için harika bir kaynaktır.
    Web sitesinde ayrıca nasıl normal doğum yapacağınız ve düşük yaparsanız ne yapmanız gerektiği hakkında bilgiler yer almaktadır.
    Sitenin kullanımı kolaydır ve interaktif bir deneyim sunar.

  73. My partner and I stumbled over here from a different
    website and thought I should check things out. I like what I see so i am just following you.

    Look forward to looking at your web page again.
    Bilgine Sor

  74. Greetings from Los angeles! I’m bored to tears at work so I
    decided to check out your site on my iphone
    during lunch break. I love the information you present
    here and can’t wait to take a look when I get home.
    I’m surprised at how fast your blog loaded on my phone ..
    I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, fantastic site!

    https://kunate.net/video/rummalik-chodi

  75. Ne zaman hamile kalacağınızdan tam olarak emin değilseniz, Hamilelik Hesaplayıcı bunu anlamanıza yardımcı olabilir.

    Bu hesap makinesi, son adet tarihinize göre doğum tarihinizi tahmin eder.
    Yumurtlamadan bu yana geçen gün sayısını ve vücudunuzun bir yumurtayı dökmesi için geçen süreyi hesaba katar.
    Bu nedenle, hamile kalmaya çalışıyorsanız veya
    bir süre bekliyorsanız, bu hesaplayıcı, ne zaman hamile kalabileceğinizi anlamanıza yardımcı olabilir.

  76. Hamile olduğumu öğrenince çok heyecanlandım ama parmakla gebelik testi yaptığımda hamile
    olmadığımı söyledi. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım ve
    bunun bir hata olduğunu düşündüm. Paketin üzerindeki talimatlar,
    sonuçların birkaç dakika içinde doğru olacağını ve bunları üç defaya kadar kullanabileceğinizi
    söylüyordu. Pakete tekrar baktığımda tükürük örneği yerine idrar örneği kullanmanızı tavsiye
    ettiklerini fark ettim. Yani şimdi kafam karıştı ve
    ne yapacağımı bilmiyorum.

  77. Howdy just wanted to give you a quick heads
    up. The words in your post seem to be running off the screen in Firefox.
    I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser
    compatibility but I thought I’d post to let you know. The style and
    design look great though! Hope you get the issue solved soon. Many thanks
    sex videos

  78. Oral kontraseptifler, kadınların hamileliği önlemek için kullandıkları bir tür doğum kontrolüdür.
    Birçok farklı oral kontraseptif türü vardır, ancak tüm
    oral kontraseptifler aynı şekilde çalışır: vücudunuzun doğal
    hormonlarını daha az etkili hale getirmek için östrojen ve progestin kombinasyonunu içerirler.
    Bu yumurtlamayı önler, servikal mukusu kalınlaştırır ve uterus astarını inceltir.
    Oral kontraseptiflerin de vücut üzerinde bir dizi başka etkisi vardır.
    Rahim ağzı mukusunuzun dokusunu değiştirebilirler, endometriyal kanser riskinizi azaltın, ve yumurtalık kanseri riskinizi azaltın.Dönemler ve bunlarla nasıl başa çıkılacağı hakkında konuşmak her zaman kolay değildir, ama iyi haber şu ki, acıyla başa çıkmak için birçok seçenek var.
    Doğum kontrol hapları adet ağrısı ile başa çıkmanın harika bir yolu olabilir, çünkü kramplardan ve ağır kanamadan kurtulma
    sağlayabilirler. Ek olarak, bu haplar dönemlerinizi düzenlemeye ve anemi riskini
    azaltmaya yardımcı olabilir. Doğum kontrol hapları da birçok farklı biçimde
    gelir, böylece ihtiyaçlarınıza en uygun olanı bulabilirsiniz..

  79. Do you have a spam issue on this site; I also am a
    blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have created some nice practices and
    we are looking to exchange solutions with other folks, please shoot me an e-mail if interested.

    babalynn

  80. Hamile elbiseleri, bir kadının değişen vücut şekline uyum sağlaması
    için bol ve ferah olacak şekilde tasarlanmıştır.
    En popüler hamile elbise çeşitleri imparatorluk bel,
    anvelop elbise ve kılıf elbisedir.

    Bazı kadınlar hamile elbisesini pantolon veya kot pantolondan daha rahat
    olduğu için giymeyi tercih eder. Satılık hamile elbiseleri,
    evinizin rahatlığında çevrimiçi olarak kolayca bulunabilir.
    Pek çok farklı stil mevcut, bu nedenle zevkinize uygun bir şey bulabilmelisiniz.

  81. İçinde karbonat bulunan bir hamilelik testi bulmak
    kolay değildir. Hamileyseniz ve hamilelik testi yaptırmaya çalışıyorsanız, bir eczaneye veya eczaneye gitmeniz gerekecek.
    Bu uzun ve sinir bozucu bir süreç olabilir. Hamilelik testi yaptırmanın en güvenilir yolu evde hamilelik testi satın almaktır.
    Eğer bulamazsan, tükürüğünü kullanabilirsin, idrar, hatta dışkılarınızı hamilelik testi yapmak için.
    Hamilelik testi, hamile olup olmadığınızı belirlemek için yapılan basit bir testtir..

    Yerel eczanenizden veya çevrimiçi olarak satın alınabilecek birçok farklı hamilelik testi türü vardır., ama birine erişiminiz yoksa, kendini test etmenin bazı kolay yolları
    var.
    Bir parça turnusol kağıdınız varsa, bir bardak suya batırın ve ardından idrar akışınıza tutun. Kağıt maviye dönerse, hamilesin. Değilse, hamile
    olmadığınızı varsaymak güvenlidir.

  82. Hamilelik testi, bir kadının hamile olup olmadığını tespit eden tıbbi bir
    cihazdır.

    Hamilelik testi, bir kadının hamile olup olmadığını tespit etmek için idrardaki hCG seviyelerini
    ölçer. Hamile kadınlarda hCG seviyeleri hamile olmayan kadınlara
    göre daha yüksektir. Hormonlar, adet gecikmesinden beş gün önce tespit edilebilir,
    ancak çoğu test onları ancak adet gecikmesinden sonra tespit
    edebilir.

    Bazı gebelik testleri diğerlerinden daha erken çalışacak şekilde tasarlanmıştır ve adet gecikmesinden beş günden daha erken olan gebelikleri tespit etmede daha doğru olabilir.

Hozzászólások küldése lezárva