Email:

info.noi.osszefogas@gmail.com

Ezeken az oldalakon sokszor elmondtuk már, több szempont szerint meg is indokoltuk, hogy a jelenlegi helyzetben a békés megoldás kulcsa a nők kezében van. Minél hamarabb, minél több nőtársunk érti ezt meg, és áll be a cselekvő, Életet védelmező közösségek munkájába, annál kevesebb áldozattal tudunk túljutni a jelenlegi – mindannyiunk számára nehéz és tarthatatlan – helyzeten. Hiszen az áldozat már így is, eddig is minden tűréshatárunkon túl van!

Ezért kell dolgoznunk a Női Összefogás Közösség kialakításán és folyamatos bővítésén.

Hiába várjuk, hogy majd jön valaki, és megoldja a helyzetet, ebben az új korszakban mindannyiunknak egyénileg kell felvállalnunk a felelősségünket, és cselekvő szeretettel fordulni egymás felé, hiszen az emberiség most  Érettségi Vizsgát kell tegyen –  ez már folyamatban van –  mindenki egyénileg.

A vizsgakérdéseket most maga az Élet teszi fel nekünk, a tárgyak nevei „Emberség”, „Felelősség vállalási együttható”, „Valóság ismeret” (ez nagyon rázós, már itt sokan elbuknak, elbuktak), „Önvédelmi képesség”, „Kreativitás”, „Túlélési feltételek ismerete” és még sorolhatnánk…

Aki most is még ott tart, hogy „én már megúsztam, be vagyok oltva…”, hát az borzasztó nagyot fog csalódni, és valószínű nem sikerül leérettségiznie. Hogy ez mivel jár majd, azt mindenki kikövetkeztetheti a folyamatos, egyre súlyosbodó történések megtapasztalása közben.

A kijózanító pofonok egyre sűrűbben jönnek, a villámok egyre közelebb csapkodnak körülöttünk, míg rá nem ébredünk, hogy a kialakult helyzetben nekünk is súlyos felelősségünk van.

És pontosan ez a felismerés fogja meghozni a megoldást, hogy már nem mutogathatunk egymásra:

„Ő a hibás…” „Miért csinálják ezt meg azt?” Meg a média, meg az orvosok… stb.

Mindenki csak másokat ébresztget, meg drukkol azoknak, akik bátran kiállnak a többség érdekeiért, ahelyett, hogy maga is beállna a bátor cselekvők közé, hiszen ott van a legtöbb szabad hely!

Csak ezáltal tudjuk egymást, magunkat, és legfőbbképpen gyermekeinket megvédeni, ha együtt cselekszünk a saját felszabadításunkért!

Mert most ez a tét: az emberiség végső szabadságharcát vívja, és sajnos sok lesz az áldozat.

Mindenki eldöntheti: beáll a bátor cselekvők közé, felelőssége teljes tudatában, vagy inkább áldozati bárány szeretne lenni, mert középút most nincs!

Nem lehet kérdés.

Sz. Erzsébet

Ajánlott cikkek

8 538 Hozzászólás