noiosszefogas@protonmail.com

Idézetek a Yotengritből

„A kertek művelői könnyen vészelik át a nehéz időket, mert más módon se pénz, se posztó. Előrelátó ki kamrát tölt. Az Előrelátó Banya megálmodja és megépíti BOLDOGASSZONY nevébenYOTENGRIT Körevetét. Épülnek föld fölött, föld alatt.”

„A Holdfényes Asszony köreveteket épített, alattuk rejtekekkel. Kertekben sarjad az új élet.”

„A megszeppent maradék UKKÓ-t híjja, BOLDOGASSZONY-t.

Áldanak Földnek és Égnek víz-szerrel, tűz-szerrel. Szívben, gondolatban, test és lélek mozdulataival, a Nap és a Hold járásának ösvényén.”

Az élet virága a hét elem szimbólumával

MAGURA (Ma-Igi-Ara/magyar = az Isten neve) – Nagyboldogasszony, illetve az Õ Szent Körei – kõkörök, az õsvallás Természettemplomai.
MA – az Idõ (jelen).
‘GU – (IGI, IGE, IGU, GUR, KUR, KÖR) – az Információ.
‘RA – (ARA) – a Tér, amelynek erejébõl-energiájából táplálkozik minden.

Immár sokadszor veszek részt Körevet-Magura szertartásokon, mely minden alkalommal különleges, felemelő élmény a jelenlévők számára.

Miért is fontos, és mi a jelentősége egy ilyen szertartásnak?

Valamikor az ősidőkben még harmónia, élő kapcsolat és tisztelet volt ember és a természet között, nem úgy mint manapság, amikor már csak pislogunk, hogy az elemek milyen viharosan reagálnak arra a sok-sok pusztításra és károkozásra, amit az emberiség elkövet Földanya, Természet Istenanya ellen. Már világosan látszik, hogy nagyon nagy a baj, az időjárás megbolondult, a klíma változik, vagy melegedés, vagy jégkorszak várható, senki sem tudja igazán, mi fog történni, csak azt érezzük, hogy valami óriási változás küszöbén állunk. A legrosszabb az, hogy a háttérhatalom megint hiszterizálja a világot a klíma katasztrófával, és olyasmiket állít követelményként az emberek elé, amelyek betartása legtöbbször nem rajtuk múlik, ahelyett, hogy azonnal leállítanák a Haarp időjárás- és ki tudja milyen sugárfegyvereket, a chemtraileket, az egyre elviselhetetlenebb frekvenciaterhelést, az erdőirtásokat, a szennyező ipari üzemeket, bányákat, járműveket, és engednék a fosszilis, és atomenergia helyett, a már működő, és általuk régóta használt, de nagyon titkolt szabadenergiás készülékek, a környezetet megtisztító, és tehermentesítő csodálatos technológiák, földi, légi, és űrjárművek elterjedését.

Azt már egyre többen felismerik és elfogadják, hogy minden mindennel összefügg, a gondolataink, érzéseink bizony befolyással vannak az időjárásra is, így azzal, hogy folyamatosan gerjesztik az emberekben a félelmet, az elemekre is negatív hatást gyakorolnak. Tagadhatatlan, hogy az erőszakos férfi energiák túltengése, a női energiák elnyomása vezetett a világban tapasztalható, egyre erősödő káoszhoz. Ha nincs egyensúly, nincs rend, nincs harmónia, nincs béke és szeretet.

Nincs tehát más út, vissza kell állítani a természet, az energiák, az elemek kibillent egyensúlyát, mivel most a tűz emésztő energiájának túlsúlyát éljük!

Ahogyan Ilara, Sacra Hungarorum c. könyvében írja: „Kizárólag az ételtő, és teremtő energiák képesek a tudatmezőt felépíteni, ami végülis táplálja a szeretetet. Mindig a józan szellemiség vezet a JÓ irányába, nélküle a szeretet nem képes szárba szökkenni. Ahhoz, hogy a szeretet megnyilvánulhasson, az elemeknek összhangban kell lenniük. Az energiaszint növelésére a rideg-hideg teremtő, és lágyabb éltető energiák képesek.

Ezért ahhoz, hogy nagy lépéseket tehessen az emberiség a szeretet útján, meg kell tisztítani a levegőt, többek között temérdek fa ültetésével, másrészt meg kell tisztítani a vizeket minden hulladéktól, mérgektől, és el kell csendesíteni a világot!”

„Az anyag, a teremtő energiák kivetülése, ezért sokkal inkább a teremtő energiákra kell fókuszálni, mintsem a körülvevő világ állapotára!”

De mik is ezek az energiák, melyek felépítik az egész megnyilvánult, teremtett világot? Ezt Ilara a fenti ábrával szemlélteti (a türkizkék kört kell északra tájolni!): a nagy kör, a teret szimbolizálja, amelynek közepén egy kisebb körben helyezkedik el a hang, fehér színnel jelölve, tehát a tér és a hang (kezdetben vala az ige) a létrehozó-teremtő energiák.

A nagy körön belül és a középső körön kívül egyenlő nagyságú körök szimbolizálják a többi energiát, melyek úgy helyezkednek el, hogy északon van a víz (égszínkék), észak-nyugaton pedig a levegő (sötétkék) eleme, melyek az éltető energiák. Észak-keleti irányban van a fa (zöld), dél-keleten a napfény (citromsárga) eleme, melyek a megtartó energiák. Délen van a tűz (narancssárga), délnyugaton pedig a föld (piros), eleme, melyek az emésztő, lebontó energiák.

Lám csak milyen érdekes, hogy ezek az energiák és színek kapcsolódnak a csakráinkhoz is, hiszen a gyökércsakra a piros-föld, a nemi csakra a narancs-tűz, a köldök-napfonat csakra a sárga-napfény, a szívcsakra a zöld-fa, a torokcsakra az égszínkék-víz, a harmadikszem csakra a sötétkék-levegő, és a fejtető csakra a fehér-hang energiával van összekötve. Mennyivel kerekebb ez, mint a négy elem tana, amely elterjedt a világban.

Nemrég fedeztem fel azt is, hogy ezeknek az elemeknek a megnevezései adják ki a szolmizációs skálát is, hogy hogyan?

HANG (mely az ütemet adja) TI

LEVEGŐ= LIL-LA LA

VÍZ= LILL-OS visszafelé SO

FA= LIL-KI itt marad a FA

NAPFÉNY= KI-EM visszafelé MI

TŰZ= KI-RE RE

FÖLD= KI-DU DO

Ilara tanítása szerint az ősi matriarchális társadalmakban a papnők (lilik) feladata volt, hogy Természet Istenanya (Nagyboldogasszony) és az Ő elemeinek (hét ARA, hét Szentség, vagy hét Kisasszony) tiszteletére, a fent leírt szempontok alapján kialakított kőkörökben (magurákban, vagy körevetekben) rendszeresen végezzék a szertartásokat, folyamatosan fenntartva ezáltal az egyensúlyt, a rendet, és a harmóniát. A Föld számos pontján ma is megtalálhatók ilyen kőkörök, melyeknek szerepére, feladatára a kutatók nemigen tudnak választ adni.

Ilara viszont újra elhozta és átadta nekünk, magyaroknak ezt a szent tudást, mely sok-sok évszázadon át a feledés homályába merült, és amiért végtelen hálával tartozunk neki. Most van itt az ideje, hogy ennek birtokában hathatósan tudjunk tenni azért, hogy ez a korszakváltás, minden bajával és fájdalmaival együtt, végül egy élhető, gyönyörű világot hozzon el, hiszen mindannyian erre vágyunk, és ezt kívánjuk gyermekeink, unokáink számára is.

Időt, pénzt, fáradságot nem kímélve, sok-sok utazással az ország 7 pontján, a határokhoz közel, Ilara útmutatásával meghatározott szempontok szerint, végül sikerült megtalálni az ideális helyszíneket, és kialakítani azt a hét körevetet, amelyekben most már el lehet végezni a harmóniateremtő, hálaadó szertartásokat, és köszönet ezért a teljes csapatnak, akik ebben az óriási munkában részt vállaltak.

A körevetek helyszínei (a pontos koordináták megtalálhatóak a Google térképen a Szakrális Magyarország Magura-Körevet címszó alatt):

Középen – Tatárszentgyörgy – hang,                                 

Észak(észszak!) – Ipolyvece – víz elem,                                    

Észak-kelet – Szorgalmatos – fa elem,                                 

Dél-kelet -Békéscsaba – napfény elem,                                 

Dél (dúl) – Kelebia – tűz elem,                                  

Dél-nyugat – Gige – föld elem,                                 

Észak-nyugat – Himod – levegő elem.                           

A körevetek három koncentrikus körből állnak, kövekkel kirakva, melyeknek keletre tájolva van a bejáratuk. Az Ilara által felszentelt körökbe ott lehet belépni, hiszen ezek most már Természet Istenanya templomát jelképezik, melyben az elemek nagyon is élő entitások. A szertartások alkalmával pedig ezeket az élő elemeket tiszteljük, és adunk hálát létükért, és áldásos szerepükért. Ezek a körevetek nemcsak térharmonizátorként, hanem szent, gyógyító helyként is funkcionálnak.

A szertartás vezetője mindig nő, és az északi elemeket is csak nők képviselhetik, a déli elemeket pedig nők és férfiak egyaránt. A szertartásvezető dönti el, hogy ez a résztvevők száma és neme alapján hogyan oszlik meg. A lényeg mindig azon van, hogy az elemek egyensúlyban legyenek, de arra is figyelni kell, hogy az aktuális időszakban mely elemeket kell erősíteni, vagy gyengíteni.

A szertartáson csak egészséges, káros szenvedélyektől mentes egyének vehetnek részt, és a körön kívül kell hagyni minden fémet, órákat, elektromos tárgyakat, telefonokat. Az elemek megszemélyesítői felöltik az adott elem színének megfelelő ruhákat, és felsorakoznak a bejárat előtt.

Először a szetartás vezetője, fehér ruhában lép be a körbe, meghajolva tiszteleg, majd magával viszi a belső körbe az elemeket szimbolizáló eszközöket, fehér virágot, vizet, élő zöld ágat, földet, tüzet. Ezután sorban megkéri az elemeket, hogy lépjenek be a körbe, és foglalják el az égtájak szerinti helyüket. A sorrend: levegő, víz, fa, majd a föld, tűz, napfény. A levegő a hangot átszelve, egy tengelyen helyezkedik el a napfénnyel, (éltető tengely), a víz a tűzzel, (egyensúly tengely) a fa (szer-elem) pedig a földdel, (ez az élet tengely, a piros-fehér-zöld, zászlónk színe!) Ezután a szertartásvezető egyenként kiosztja az eszközöket az elemeknek. Amikor ez megtörtént, akkor egy közösen elmondott hálaimával köszöntjük Természet Istenanyát, majd a szertartásvezető felszólítására az elemek képviselői egyenként fejezik ki hódolatukat egy adott szöveg elmondásával, és az eszközök használatával jelképezik, ahogyan az elemek támogatják egymást.

Miután ez megtörtént, elemenkét, a belépéssel fordított sorrendben, a kijáratnál a kör felé fordulva tisztelettel lépnek ki. Utoljára a szertartás vezetője távozik a körből.

Végül a körön kívül összekapaszkodva mindannyian elmondjuk Természet Istenanya áldó imáját. Itt még mindenki kérhet áldást arra, amit kíván a világ, a haza, és a közösség érdekében, a többiek megerősítésével. Majd ölelkezés, és egy kis piknik  következik, amig azok a vizek, amelyeket magunkkal hoztunk, és  a szertartásvezető bevitt a körbe kb. fél órára, felveszik a gyógyító energiákat. Az így energetizált víz 3 napig megtartja gyógyító erejét, így segíthet mindazokon, akik fogyasztják.

Így zajlik tehát ez a természetközeli, minden fölösleges sallangtól, és cicomától mentes, de igazán szívmelengető, és felemelő szertartás, ahol a résztvevők a szívük szeretetével, igaz lélekkel, és tiszta tudattal kapcsolódnak össze ismét a világot alkotó szent elemekkel, Természet Istenanyával, tudván, hogy mindez kihat majd az egész világra, pozitív változást hozva a tudatokra, és az elemek kölcsönhatására.

Áldás ez a lehetőség a magyarok számára, és csak bíztatok mindenkit, hogy vegyen részt ilyen szertartásokon, mert ezzel a kis lépéssel is hatalmas szolgálatot tesz nemcsak Magyarországnak, hanem az egész világnak.

ÁLDÁS, ÁLDÁS, ÁLDÁS!

K.S. Edit

NAPI ÁHÍTAT

Természet Isten Anyánk, kiben az Egyetemes Szent Szellem megmutatja orcáját, hű szeretettel fordulunk feléd. Áldjuk és köszönjük bőkezű kegyeidet. Köszönjük a nap fényét, a szél suttogását, a vizek csobogását és az Élet számtalan megnyilvánulását. Hálatelt szívvel követjük Szent Törvényeidet. Benned élünk s Te bennünk élsz, léted a létünk.

Áldott vagy, s áldottak vagyunk általad. Hála, Hála, Hála

Ajánlott cikkek

1 142 Hozzászólás

  1. Hi there this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!|

  2. Terrific article! That is the type of info that should be
    shared around the net. Shame on the seek engines for now not positioning this submit upper!

    Come on over and consult with my website . Thanks =)

  3. Excellent goods from you, man. I have consider your stuff previous to and you are simply too magnificent.
    I actually like what you’ve acquired right here, certainly like what you’re
    stating and the way in which during which you assert it.
    You’re making it entertaining and you continue to
    take care of to stay it wise. I can not wait to
    learn far more from you. This is really a wonderful site.

  4. Hi colleagues, how is the whole thing, and what you wish
    for to say on the topic of this post, in my view its truly remarkable designed for me.

  5. Hi my loved one! I want to say that this post is amazing, great written and include approximately all important infos.
    I’d like to see more posts like this .

  6. Way cool! Some very valid points! I appreciate
    you penning this write-up and also the rest of the
    site is also very good.

  7. Thanks for another magnificent post. The place else may just anyone get that kind of information in such
    a perfect manner of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m at the
    look for such info.

  8. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to
    assert that I acquire in fact enjoyed account your
    blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and
    even I achievement you access consistently rapidly.

  9. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or
    something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is great blog.

    A great read. I’ll certainly be back.

  10. I want to to thank you for this good read!! I certainly loved every little
    bit of it. I’ve got you bookmarked to look at new stuff you post…

  11. I don’t even know how I ended up right here, however I assumed
    this submit used to be great. I do not recognise who you are but certainly you’re going to a famous
    blogger in the event you are not already. Cheers!

  12. Excellent post. I was checking constantly this blog and
    I’m impressed! Extremely helpful info specifically the last part 🙂 I care for such info much.
    I was seeking this certain info for a long time. Thank you and best of luck.

  13. I think the admin of this site is genuinely working hard for his website,
    because here every material is quality based information.

  14. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to
    your site? My blog site is in the exact same niche as yours and my users would certainly benefit from a lot of
    the information you present here. Please let me know if this okay with you.
    Thank you!

  15. Currently it appears like WordPress is the best blogging platform available right now.
    (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

  16. whoah this weblog is great i really like reading your articles.
    Stay up the great work! You understand, a lot of individuals
    are hunting round for this info, you can help them greatly.

  17. Hello to all, how is everything, I think every one is getting more from this web site, and your
    views are good in favor of new visitors.

  18. Hello mates, nice post and pleasant urging commented at this place,
    I am in fact enjoying by these.

  19. obviously like your website however you need to test the spelling on quite a few of your
    posts. Several of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to inform the reality then again I will surely come again again.

  20. Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account
    your blog posts. Anyway I will be subscribing to your feeds and
    even I achievement you access consistently quickly.

  21. This is really interesting, You’re a very professional blogger.
    I have joined your rss feed and look ahead to searching for more of your wonderful post.
    Also, I have shared your site in my social networks

  22. I every time used to read piece of writing in news papers but now as I am
    a user of net thus from now I am using net for articles, thanks to web.

  23. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
    Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
    I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
    Thank you

  24. Hello! I’m at work surfing around your blog from my new iphone
    3gs! Just wanted to say I love reading through your blog and
    look forward to all your posts! Carry on the excellent work!

  25. This is a topic which is close to my heart… Cheers! Where are your
    contact details though?

  26. Thanks for any other informative blog. The place else may I get that kind
    of info written in such a perfect way? I have a undertaking that I’m simply now running on, and
    I’ve been on the look out for such info.

  27. I just couldn’t leave your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person supply to your guests?

    Is going to be back frequently in order to check out new posts

  28. Hello! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project in a
    community in the same niche. Your blog provided
    us valuable information to work on. You have done a wonderful job!

  29. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
    I will be sure to bookmark it and come back to read more of
    your useful info. Thanks for the post. I will certainly return.

  30. I seriously love your site.. Pleasant colors & theme.

    Did you create this web site yourself? Please reply
    back as I’m trying to create my very own site and would love to know where you got this
    from or just what the theme is called. Kudos!

  31. What’s up colleagues, nice post and nice urging commented at this place, I am in fact enjoying
    by these.

  32. Hey would you mind sharing which blog platform you’re working with?
    I’m going to start my own blog soon but I’m having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
    The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for
    something unique. P.S My apologies for
    getting off-topic but I had to ask!

  33. I need to to thank you for this good read!! I definitely loved every bit of it. I have you saved as a favorite to check out new things you post…|

  34. Thank you great post. Hello Administ .Dünyanın her yerinden kalite puanı yüksek sitelerden hacklink almak için bizimle iletişim kurabilirsiniz. Hacklink ihtiyaçlarınledebilirsiniz.

Hozzászólások küldése lezárva