noiosszefogas@protonmail.com

A komplexus pszichológiai jelentése:

Hibás lelki működés, a tudatalattiban kialakult görcs, saját belső személyiségünk szövedékéből.

Nincs harmónia a belső személyiség rendjével.

Sőt, annak egyensúlyát, életrendünket épp úgy és épp oly váratlanul felboríthatja, mint pl. egy vesekő, ha begörcsöl. Ez a komplexus legalább annyira nem szükséges, mint a vesekő.

Ha pedig erőteljesen kifejlődik, „személyiség tumornak” is lehetne nevezni.

Hogy mikor jelentkezik a probléma? – Kiszámíthatatlanul… mondja a pszichológus.

Jelenleg valami ilyesminek vagyunk tanúi-áldozatai:

Az emberiség kollektív tudattalanjában valamiféle komplexus keletkezett, és ez most az említett  vesegörcshöz hasonlóan a globális „covid-hisztériában” öltött testet.

Próbáljuk meg kibogozni az okokat, és a kezelés lehetséges módozatait, mielőtt végső pusztulásba sodorjuk magunkat, az emberiséget és lakóhelyünket: a Föld bolygót.

Vegyük sorra évek, évtizedek (évezredek!) óta szőnyeg alá söpört problémáinkat, mert ez a szőnyeg már úgy púposodik, mint a Himalája csúcsai, mi mégsem akarunk tudomást venni róla, inkább egymásra mutogatunk: ő a hibás (az orvos nem gyógyít, az egészségügy betegség-biznisz, a papok nem segítik az emberi lelkeket, a tanár nem tanít, az oktatásügy sokkal inkább butításügy, a rendőr nem az embereket védi, hanem a kiválasztottakat, az igazságügy a legnagyobb ellensége az igazságnak, sőt, már magát a szót sem tudja értelmezni, a tudomány magát tette Isten helyére, a helyett, hogy annak mibenlétét kutatná, a pszichológia nem érti, mi a lélek, csak magyarázza stb. stb. stb. Talán a kukás az egyedüli, aki valóban a dolgát végzi: elviszi a szemetet – persze csak onnan, ahonnan megéri az üzlet…aztán sokszor rossz helyre borítja…hagyjuk akkor ezt is!

Sokan állítják: először magunkat kell meggyógyítani, mindenkinek egyénileg, és akkor minden rendbe jön, a társadalom szintjén is. No de ki hallott már olyat, hogy az emberi szervezet egy-egy sejtje saját magát külön-külön gyógyítgatva meggyógyult volna maga az ember? (habár Istent-játszó tudósoknak úgy tudom,  már ez is kutatási téma, de kétlem, hogy a gyógyulásunk lenne a célja…)

Beteg társadalomban   NINCS   EGYÉNI   GYÓGYULÁS!

De hát hogy jutottunk idáig?

A lehetséges okok, a teljesség igénye nélkül a következők.

(Figyelmeztetés: ne próbáljon senki kibújni ezek alól a vádak-vétkek alól, mert MI, EMBERISÉG egységet alkotunk, és ha ezt nem fogadjuk el, nem így cselekszünk, nincs esélyünk a túlélésre!)

  • Már nagyon régóta elfelejtettük, nem vesszük figyelembe, hogy az ember a Természetnek nem ura, hanem annak része, alárendeltje, és mint ilyen, kötelessége azt megismerni, és törvényeit betartani.
  • Felborult a nemek közti egyensúly: a maszkulin energiák olyan mértékben uralják a világot: Vallást, politikát, gazdaságot és az élet minden területét, aminek következménye háborúk, gyűlölet, ellenségeskedés, rabszolgaság stb.
  • Hibásak a nők, mert ebbe nemcsak beletörődtek, hanem természetesnek is veszik. Pedig a nők dolga az Élet Virágának ápolása: az Élet védelmezése minden körülmények között, és nem kell hangsúlyozni, hogy most éppen ez van végveszélyben!
  • Az ún. „fogyasztói társadalom” fennen hangoztatott zászlaja alatt nem akarjuk észrevenni, hogy ezzel a Föld bolygót, lakóhelyünket milyen kegyetlenül kizsákmányoljuk, szennyezzük, tönkretesszük, csak nekünk legyen meg mindig a legújabb kütyü, gép, technológia, mert haladni kell a korral…
  • A tudomány a hatalom szolgálatába szegődött, holott az emberek pénzéből tartja fenn magát, de nem az emberek érdekeit képviseli.
  • A politika is az emberek érdekei helyett már nagyon régen a pénzvilágot szolgálja, ahogy a kereskedelem és gazdaság is.
  • A mindenféle kütyü-függőségünkkel olyan mértékben szennyezzük frekvenciákkal a légkört, hogy pld. az ionoszféra elvékonyodása miatt olyan légköri áramlatok alakulnak, amik az egész időjárást kibillentik, szélsőségessé teszik és elsivatagosodást okozhatnak sok helyen.
  • A világ önjelölt vezetői olyan hatalmat és jogokat vontak magukhoz, amire senki nem hatalmazta fel őket.
  • Mi emberek látjuk, érezzük, hogy semmi nincs rendben, mégis megalkuvásunkkal a hatalom bitorlókat éltetjük, ezzel vétünk a Szent Élet Törvénye ellen.
  • Gond nélkül – legföljebb némi szánakozással – tűrjük, hogy a világ „elmaradott országaiban” – értsd: a kizsákmányolt területeken – emberek milliói éheznek, fáznak, betegszenek és halnak meg az embertelen körülmények miatt.
  • És mindezek után elhisszük, hogy minket egy kis náthától akarnak megvédeni az egész emberiség beoltásával(!) azok, akik ezt az egész helyzetet létre hozták és fenntartják.

Folytathatnánk az okok sorát, és mindenki tovább gondolhatja, (főleg a maga területén) de egy kiadós globális „vesegörcshöz” ennyi is elégnek tűnik.

Amin azonban mindannyiunknak érdemes elgondolkodnunk, az véleményem szerint az, hogy abba kéne hagyni minden fölösleges részletprobléma orrvérzésig történő ismételgetését, az egymásra mutogatást, mert mindannyian felelősek vagyunk a kialakult helyzetért!!!! Ha nem vezető döntéshozóként, akkor egyszerűen csak azért, mert hagytuk, hogy így legyen. (és ha nem mi, akkor a felmenőink)

Amíg csak magunkon kívül keressük a felelősöket, addig nincs gyógyulás!

Amíg el nem fogadjuk, fel nem vállaljuk a saját felelősségünket is, addig nincs gyógyulás!

Amíg hagyjuk magunkat megosztani az évezredes átlátszó trükkökkel, addig nincs gyógyulás!

Amint bevilágítunk a szőnyeg alá, észrevesszük, hogy bizony van mit kisöpörni onnan. Nem kis munka. Nem csak egyénileg, hanem EMBERISÉG SZINTJÉN kell felvállalnunk a felelősségünket MOST ÉS ITT, ebben a rendkívül veszélyes helyzetben, mert csak MI VAGYUNK ITT ÉS MOST. (és itt most a magyarok különös életfeladatát, küldetését nem részletezném, ezt is orrvérzésig ismételgettük már el, de csak kevesen vállalják föl a tényleges és hathatós cselekvést)

De nem vagyunk egyedül: összefogással, együttes erővel legyőzhető a „sárkány”, akárhány fejet növeszt is folyamatosan.

Nem vagyunk egyedül: velünk van a Magyarok Istene, Nagyboldogasszonyunk.

Szakrális Vezetőnk mutatja az utat, minden lépésünket óvja, figyeli. Előrelátó intéseit érdemes meghallgatni, aszerint cselekedni.

Minél gyorsabban köré gyűlünk, annál hamarabb, annál kevesebb áldozattal fogunk túljutni a nehézségeken.

A legfontosabbat pedig a végére hagytam:

A gyógyulás-gyógyítás folyamatában a NŐKnek oroszlánrészt kell vállalniuk, hiszen a megoldókulcs nálunk van: a világot eluraló maszkulin energiákat végre egyensúlyba kell hoznunk, méghozzá nagyon rövid idő alatt, mert az áldozat már így is, eddig is

MINDEN TŰRÉSHATÁRUNKON TÚL VAN!

Az igazi Férfiaknak (nem a maszkulin hímeknek!) pedig segíteniük kell a Nőket ebben a feladatukban, ahogy ezt már sokan felismerték, és valóban ezt is teszik.

A nőknek sokkal nagyobb szerepet kell vállalniuk a közéletben az eddigi gyakorlathoz képest, és mindenkinek legjobb tehetsége szerint kivenni a részét belőle. Gyermekeink, unokáink élhető jövőjéért, és mindannyiunk érdekében.

A stratégia készen áll, közösségekbe tömörülve mindenki bekapcsolódhat a munkába. A közösségek összekapcsolásához az információs csatornák kiépítése megkezdődött, folyamatban van.

Szutor Erzsébet

www.noiosszefogas.hu

www.sacrahungarorum.com

Ajánlott cikkek

1 117 Hozzászólás

  1. Currently it seems like Drupal is the preferred blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?|

  2. Hello,

    It is with sad regret to inform you that DataList.biz is shutting down. We have made all our databases available for you at a one-time fee.

    You can visit us on DataList.biz

    Regards.
    Alejandro

  3. Hi, I am interested in some of your products.

    Please give me a call on +1 304-873-4360

  4. Spot on with this write-up, I actually feel this site needs much more attention. I’ll probably be returning to read more, thanks for the info!|

  5. As the admin of this web site is working, no uncertainty very shortly it will be well-known, due
    to its feature contents.

  6. Asking questions are really nice thing if you are
    not understanding something entirely, except this paragraph gives good understanding even.

  7. Article writing is also a fun, if you be familiar with after that you
    can write or else it is complex to write.

  8. Hey are using WordPress for your site platform? I’m new
    to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog?

    Any help would be greatly appreciated!

  9. I really love your site.. Excellent colors & theme. Did you build
    this website yourself? Please reply back as I’m looking to create my very
    own site and would like to find out where you got this from
    or exactly what the theme is called. Cheers!

  10. I want to to thank you for this good read!! I absolutely
    enjoyed every little bit of it. I have got you saved as a favorite to check out new stuff you post…

  11. Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The overall look of
    your web site is excellent, as well as the content!

  12. Spot on with this write-up, I seriously feel this amazing site needs a
    great deal more attention. I’ll probably be back again to see more,
    thanks for the info!

  13. Terrific work! This is the kind of info that should be shared around the web.
    Disgrace on Google for no longer positioning this put up higher!

    Come on over and visit my website . Thanks =)

  14. Why visitors still make use of to read news papers when in this technological globe everything is existing on web?

  15. Thanks for finally writing about > Globális “vesegörcs” –
    Komplexus az emberiség tudattalanjában – NŐI ÖSSZEFOGÁS KÖZÖSSÉG < Liked it!

  16. Hello.

    My name is Johan Fourie and I am looking to sell DataList.biz.

    We are a data company that has been in the industry for 12 years.

    We do around $170k/year in revenue.

    1) I am looking to sell 50% of the business for $5k.
    2) It would be helpful if you are knowledgeable about the Data Business.
    3) I am looking for someone that is willing to take over administration, support, client relations.
    4) I will continue to do the marketing for new products.
    5) You will accept all future income and pay me from it.

    Please contact me on WhatsApp +27 72 280 1952 or my personal email: johanfourieinc@gmail.com if you are interested in this and we can have a call.

    Regards,
    Johan Fourie

  17. ZippyLeads.org is running an easter special till the 18th of April.

    Get all the leads you need for your company with our easter special.

  18. Thanks for another magnificent post. Where else may just
    anybody get that type of information in such a perfect method of writing?
    I’ve a presentation subsequent week, and
    I’m on the search for such info.

  19. I was suggested this blog by way of my cousin. I’m
    now not sure whether this post is written via him as no one else recognise such specific about my trouble.
    You are amazing! Thank you!

  20. Hi there! Someone in my Facebook group shared this site with us
    so I came to look it over. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this
    to my followers! Outstanding blog and excellent
    design and style.

  21. You could certainly see your expertise in the work you write.
    The world hopes for even more passionate writers such as
    you who aren’t afraid to say how they believe.

    At all times go after your heart.

  22. If some one desires to be updated with most up-to-date technologies afterward he must be visit this website and be up to date everyday.

  23. I’m not certain the place you are getting your info, but great topic.

    I needs to spend a while finding out more or working
    out more. Thank you for great information I was in search of this info for
    my mission.

  24. Hi there Dear, are you in fact visiting this web site daily, if so after
    that you will absolutely take good experience.

  25. It’s really a nice and helpful piece of info. I am glad that you
    simply shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this.
    Thank you for sharing.

  26. Woah! I’m really loving the template/theme of this website.
    It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that „perfect balance” between user
    friendliness and visual appearance. I must say
    that you’ve done a excellent job with this. Additionally, the
    blog loads super quick for me on Opera. Superb Blog!

  27. Awesome issues here. I am very glad to peer your post.

    Thank you so much and I am looking forward to contact you.
    Will you please drop me a e-mail?

  28. Admiring the dedication you put into your website and in depth information you provide.
    It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the
    same unwanted rehashed material. Wonderful read!
    I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  29. Hi there! I could have sworn I’ve been to this website before but after going through
    a few of the posts I realized it’s new to me. Anyhow, I’m certainly happy I stumbled upon it and I’ll be
    bookmarking it and checking back regularly!

  30. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great.
    I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous
    blogger if you are not already 😉 Cheers!

  31. It’s perfect time to make a few plans for the long run and it’s time
    to be happy. I’ve learn this put up and if I may just
    I wish to recommend you few fascinating things or tips.
    Maybe you can write next articles referring to this article.
    I want to learn more things about it!

  32. In fact when someone doesn’t know after that its up to other visitors
    that they will assist, so here it happens.

  33. Hello.

    It is with sad regret to inform you TopDataList.com is shutting down.

    We have made all our databases available for you for a once off fee.

    Visit us on TopDataList.com

  34. Hi there this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code
    with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding
    skills so I wanted to get advice from someone with experience.

    Any help would be greatly appreciated!

  35. Thanks for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I am waiting
    for your next post thanks once again.

  36. It is perfect time to make a few plans for the longer term and it is time to be happy.
    I have read this put up and if I could I wish to
    recommend you few attention-grabbing things or tips. Maybe you can write subsequent articles referring to this article.
    I desire to read even more issues about it!

  37. Hello, from CustomData.info we are a provider of unique databases that could help your business.

    Please visit us at CustomData.info to see if we can help you.

    Regards,
    Santo

  38. Your go-to source for leads. We can provide business to business and business to consumer leads, custom-tailored to your needs.

    CustomDatabases.org

  39. When some one searches for his necessary thing, so he/she desires to be available that in detail, thus that thing is maintained over here.|

  40. Thanks , I’ve just been searching for information about this topic for ages and yours is the best I have found out so far. But, what in regards to the conclusion? Are you sure concerning the source?|

  41. Would you like to send targeted messages to website owners, just like this one?

    Contact Page Marketing..

    We will deliver your message to website owners, excellent for B2B products.

    https://cutt.ly/ChatToUs

  42. Convert noiosszefogas.com to an app with one click!

    80% of users browse websites from their phones.

    Have the App send out push notifications without any extra marketing costs!

    MakeMySiteMobile.com

  43. Hello, did you know that there are 241,120 internet directories in the world.

    These websites are what drive traffic to YOUR business.

    Want more traffic? Want more Sales? We can help – today.

    Your website noiosszefogas.com is listed in only 24 of these directories.

    Get more traffic for your Global audience.

    Our automated system adds your website to all of the directories.

    You can find it here: getlisted.directory/noiosszefogas.com

    Act today, and we will expedite your listings and waive the processing charge!

    We have a special going on. Use „FRIENDS” on checkout for a 50% discount valid today.

  44. Hello.

    It is with sad regret to inform you LeadsTree.org is shutting down this week.

    We have made all our dataabses available at a one-time fee.

    LeadsTree.org

  45. I really love to read such an excellent article. Helpful article. Hello Administ . child porn 現場兒童色情片 活婴儿色情片 儿童色情 児童ポルノ 兒童色情 国产线播放免费人成视频播放 国产线播放免费人成视频播放

  46. Hello,

    I regret to inform you that LeadsTree.org will shut down Friday.

    We have now made all our databases available to the public on our website at a one-time fee.

    Visit us at LeadsTree.org

  47. Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said „You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!|

  48. Wocaro is a ending its lead provider service at the end of the year.

    We have made all 365 million leads available for a once off fee of $15.

    You can view the samples here: https://wocaro.com/samples

    And go to our homepage to get instant access Wocaro.com

Hozzászólások küldése lezárva