noiosszefogas@protonmail.com

Az ÉLET VESZÉLYBEN VAN.

Nem mindenki él túl!

ÉLETBEVÁGÓ egységbehívás minden ÉLETET támogató nő részére, kortól, pártállástól és vallási hovatartozástól függetlenül, mert hamarosan mindezeknek már nem lesz jelentősége!

A jövőben csak az EMBERSÉG fog számítani! A szellemi felemelkedés korát éljük, amely úton a nők szerepe meghatározó.

Az életet Isten a nőre bízta, melynek, ha érzed a felelősségét köztünk a helyed.  Át kell lépnünk egy új világkorszak kapuján, egy új, élhető, magas szellemiségű korszakba. Milyen veszteségek árán történik az átmenet? Ez csak rajtunk, nőkön múlik!

NEM HISZEM, HOGY A JÓ NEM GYŐZEDELMESKEDHET A GONOSZ FELETT, CSAK AZ ANYGALOKNAK IS ÚGY KELL SZERVEZŐDNIÜK, MINT A MAFFIÁNAK

 ( Kurt Vonnegut)

A nők egységében, összeadódó  élet iránti elkötelezettségében és egyben felelősségében  olyan erő rejlik, amit most, az utolsó pillanatban fel kell ismernünk!

A N.Ö.K. célja, hogy nő kiegyenesedjen, felismerje mennyit ér, mennyi erő rejlik benne.

Az elmúlt korszak a férfiak erőterében zajlott, a következő pedig egy vegyes, hibrid korszak lesz, melyben a nők hangsúlyos, domináns szerepet fognak játszani.

Fel kell készülni, a nők egységbe állításával, mindenhol ott kell lenni, ezzel  szabotálni a férfi összeesküvést, mely romba dönti a világot. Második lépésben, pedig az élhető normális jövő szabályait le kell fektetni.

Ennek létjogosultságát az adja, hogy a világ termelőerőinek és vagyonának a 98%-át a férfiak birtokolják, ami azt eredményezi, hogy rengeteg dühös, csalódott, megalázott nő van, és annak a reményében hogy ez megszűnik, továbbá  az anyák, a nők visszakapják jogos megbecsülésüket, szakmailag kiteljesedhetnek, érdemes összefogni és együtt dolgozni. Mivel a hímek elárulták az életet, mely egyébként a nőkre bízatott, nem lehet tőlük várni a helyzet megoldását. A férfiak  – nem a hímek- pedig felismerik, hogy  mindenben támogatni kell a nőket ezen az úton az életet védelmezve.

Alapvetően jól kell látni a célt, mely az, hogy át kell lépnünk egy új világkorszak kapuján, egy élhető magas szellemiségű korszakba. Ha valaki azt nem érzi, hogy ezért érdemes és időszerű is tenni, azzal nem kell foglalkozni. Ehhez szellemi/ szakmai tartalmakat kell letenni, s  ebben szellemi háborúban el kell végezzük a dolgunkat, konkrétan meg kell védenünk az életet.

A jelenlegi világhatalmi elit, akik a Great Reset – melynek nincs szakrális tartalma – megvalósításán dolgoznak, az ármány és erőszak mezejében működnek, ezért  nem győzhetnek. Hiába dolgoznak egy közös világvallás kialakításán és egy globális gazdasági konglomeráció létrehívásán, mivel nem szakrális spirituális renden alapulnak, hosszútávon nem tudnak fennmaradni, összeomlanak.

Azokkal, akik beálltak a mátrixba, azokkal nem lehet mit kezdeni és valójában ők is a mi kottánkból játszanak – hiszen a szétválógatódás ideje zajlik.

A szerzésvágy, pénzsóvárság, nyomorult humanoid tulajdonságok, az ámítás, tömegpszichózisos félelemkeltés a katonai diktatúra irányába vezetik a világot, melyek csak ideig óráig működhetnek, leáldozik a csillaguk.

Az első világháborút 23 évig készítették elő, és már az első világháború alatt tervezték a másodikat. Ki vette ezt észre? Ha valaki észrevette, mit tett ellene? Ha nemcsak néhányan ismerték volna fel és tettek volna ellene, hanem 4-500000-en, akkor is ugyanaz lett volna az eredmény?

A vírushelyzet, a kijárási tilalom, a  közösségi terekben megjelenő gépfegyveres katonák, az operatív törzs által irányított egészségügy, a hadiipari fejlesztések mind azt bizonyítják, hogy a III. VILÁGHÁBORÚ  és a IV. IPARI FORRADALOM zajlik, mely a mesterséges intelligencia térnyerésével transzhumán rabszolgává kívánja tenni az embert.

Ha egy ¾ év alatt tömegpszichozissal el lehetett ezt a félelem szintet érni, akkor ugyan ennyi idő alatt a boldogság is elérhető.

Ma már csak a józan, életet védelmező nőkre lehet számítani. A női angyalhadsereg,  Istenanya katonái, az amazon hadtest – ki-ki válassza a magához illőt – kifordítják a világot a sarkaiból. A túloldalon van a pénz, paripa, fegyver, nálunk van a hit és az élet ránk bízásának felelőssége. A másik oldal továbbra sem tisztességesen kívánja megoldani a problémákat, hanem Istent játszva az élet tudatos elpusztításával. A vallási szervezetek lepaktáltak- egyfajta szinkretikus vallás létrehozásán dolgoznak, miközben ma már csak a saját túlélésükért küzdenek, az embereket magukra hagyták. A legtöbben nem tudják jól értelmezni a kialakult helyzetet, a generált mesterséges apokalipszis történéseit, ezért nem találják a kiutat sem. Aki tanácstalan nem tud tettre kész lenni, a másik oldalon a nagy megmondók okoskodása is megöli a tetteket.

A társadalom működésének jogi alapja az alkotmány. Jelenleg nincs MO-nak alkotmánya. Népszuverenitási kérdés, az ember elidegeníthetetlen Istentől kapott joga az alkotmányozás. Az alkotmányos népszavazás nem csak hatalmi eliten keresztül kezdeményezhető, hanem alulról szerveződően is megvalósítható. A jóváhagyott alkotmányt pedig népszavazás formájában el lehet fogadtatni. Ennek a technikai lebonyolításában alapvető szerepe van a nők összefogásának.

A jövő nem a politikai pártoké és a vallásoké. A demokrácia megszűnik, a demagóg vallási dogmák már nem uralják tovább a spirituális világot. A jövő a nagybetűs Embereké.

Hozzáállás: Sok csatát veszítettünk, lásd az első és második világháborút, de mindegyik után a nők építettek mindent  újra a romokon. Most olyan nagy a rombolás veszélye, hogy nem lesz mire újból építeni!

Nem szabad most foglalkozni a kritikákkal, hiszen az emberek többsége tömeghipnózis áldozata, érzelemmentes analízis után menni kell tovább a kapcsolatteremtés, összerendeződés útján. Nincs elfecsérelhető energia, a nagyszámok törvénye szerint minél több a próbálkozás, annál több a találat. Mindig annak kell örülni, ami már megvan és nem azon siránkozni, ami nem valósult meg.

A stratégia kis lépésekből áll, minden nap csak egy szeletet kell levágni az egészből,  minden nap legalább egy embert meg kell szólítani. Kis közösségeket kell építeni, tudni kire lehet számítani!

Van világítótorony, miközben mindenki világítson a maga helyén.

Közös ügy!

Csináljuk együtt!

Együtt könnyebb!

Nekünk kell érte tenni!

Te a magyar nemzetközöség tagja vagy, ezért ez a te dolgod is!

Ajánlott cikkek

1 096 Hozzászólás

  1. Greetings from Idaho! I’m bored at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, wonderful site!|

  2. Have you ever thought about adding a little bit more than just
    your articles? I mean, what you say is fundamental and everything.
    Nevertheless imagine if you added some great photos or videos to give your posts more, „pop”!
    Your content is excellent but with images and videos, this site could undeniably be one of the greatest in its niche.
    Wonderful blog!

  3. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement
    account it. Look advanced to far added agreeable from you!

    By the way, how could we communicate?

  4. Link exchange is nothing else but it is simply placing the other person’s webpage link on your page
    at proper place and other person will also do same in support of you.

  5. Hi there! I understand this is sort of off-topic however I
    needed to ask. Does managing a well-established website like yours
    take a lot of work? I’m completely new to operating a blog however I
    do write in my journal on a daily basis. I’d like to
    start a blog so I will be able to share my own experience and feelings online.
    Please let me know if you have any recommendations or tips for new aspiring bloggers.
    Thankyou!

  6. It is not my first time to pay a quick visit this web
    page, i am visiting this website dailly and get pleasant facts from here every day.

  7. Hello friends, how is everything, and what you want to say regarding
    this article, in my view its actually remarkable for me.

  8. I seriously love your site.. Great colors & theme.
    Did you create this web site yourself? Please reply back as I’m wanting to create my own personal site and would love to learn where you
    got this from or just what the theme is called.
    Many thanks!

  9. What’s up to all, it’s in fact a good for me
    to go to see this website, it contains valuable
    Information.

  10. Thanks to my father who stated to me on the topic of this webpage, this web site
    is truly remarkable.

  11. Howdy! This post couldn’t be written any better!
    Looking at this article reminds me of my previous roommate!

    He constantly kept talking about this. I’ll send this
    post to him. Fairly certain he will have a good read. I appreciate you for sharing!

  12. I was extremely pleased to uncover this site. I want to to thank you for your time due to this wonderful read!!

    I definitely really liked every bit of it and i also have you saved
    to fav to check out new things in your site.

  13. Hi there just wanted to give you a brief heads up and let you know a
    few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking
    issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

  14. Woah! I’m really digging the template/theme of this website.
    It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that „perfect balance” between usability and appearance.

    I must say you have done a great job with this. Also, the blog
    loads very fast for me on Opera. Exceptional Blog!

  15. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a coworker
    who has been doing a little homework on this. And he actually bought me breakfast because I
    discovered it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU
    for the meal!! But yeah, thanx for spending some time to discuss
    this issue here on your web page.

  16. I know this web site gives quality based content and additional
    information, is there any other web site which presents such things in quality?

  17. Thanks to my father who informed me on the topic of this website,
    this web site is actually remarkable.

  18. Remarkable things here. I am very happy to look your post.
    Thanks so much and I am looking forward to touch
    you. Will you kindly drop me a mail?

  19. Whats up very cool website!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds also? I’m satisfied to search out numerous useful information here in the submit, we want develop more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .|

  20. Nice blog here! Also your website loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol|

  21. I don’t know if it’s just me or if everyone else experiencing problems with your blog. It looks like some of the text on your posts are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them too? This may be a problem with my web browser because I’ve had this happen previously. Kudos|

Hozzászólások küldése lezárva