Email:

info.noi.osszefogas@gmail.com

Kedves fiatal, középkorú és mindenféle hölgyek, anyák és nagymamák!

A világ, amelyben élünk, az ember számára egyre fojtogatóbbá vált, és számtalan életellenes jelenségnek vagyunk tanúi. Nekünk nőknek megadatott a csoda, az élet átadásának, továbbvitelének csodája. Ez az Isten adta képesség nem csak örömforrás, hanem hatalmas felelősség is!

Felelősség a saját utódaink és úgy általában az ÉLET iránt. A legérzékenyebb és jószándékúbb férfi sem érzi, érezheti át azt a soha nem szűnő varázslatot, amit egy édesanya hordoz a szívében a gyermekei iránt.

Viszont a jelenlegi kor hatalmas veszélyt jelent a gyermekeink élhető jövőjére nézve, és úgy hisszük, hogy egyetlen ép lelkű NŐ édesanya sem akarhat rosszat és életellenes dolgokat a jövő generációnak! Ezért nekünk nőknek egységesen fel kell lépnünk mindenfajta életellenes törekvés és a gyermekeink egészséges , élhető jövőjét fenyegető jelenségekkel szemben.

Nem dőlhetünk hátra, nem várhatunk a férfiakra, mert ha meg akarták, meg tudták volna oldani a problémákat, akkor már megtették volna!

A világ sorsa a mi kezünkben van, a mi összefogásunkon múlik!

Ön, kedves hölgyem milyen lelkiismerettel tud tovább élni, ha most, amikor még itt az utolsó esély az őrület megakasztására, és Ön nem cselekedett!!!??

Mindenkire szükség van, szükség lesz, kérjük jelentkezzen aktivistáink közé!

Ajánlott cikkek

15 155 Hozzászólás